voitteko auttaa?

Home Forums Koulu voitteko auttaa?

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar ssinivuokko 1 month ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  Vanessa
  Participant

  Äitini siirtää huoliansa huutamalla minulle kun kissamme palasi takaisin hoitopaikastaan jonne se meni 2 viikkoo sit kun se maukuu koko yön niin äitini ei saa nukuttua hänkertoi että nämä 2 viikkoa on ollut hänelle parasta aikaa mutta minulle ei. Hän ei edes tykkää asua paikkakunnalla jossa me asutaan nyt ja täällä on minun ihan aidot kaverit. Hän haluaisi muuttaa takaisin paikkakunnalle jossa tunnen oman oloni turvattomaksi kun siellä on tapahtunut paljon rikoksia yms. mut nyt takas aiheeseen eli äitini uhkaa viedä kissamme piikille joka on meillä ollut helmikuusta asti ja itsekkin  olisin samaa mieltä koska haluun tän valittamisen ja huomionhaun pois, vaikka toki ajatus tästä jättää minulle ikuisen arven ainakin koko loppu vuodeksi. En myöskään halua muuttaa täältä pois kun tunnen oloni koulussakin mukavaksi ja aidoksi. Olen siis vitosluokkalainen. Voitteko kertoa onko teillä ollut samaa ongelmaa? tai että miten voin puhua asian pois mielestä? kenelle kannattaa puhua? miten pääsen yli jos kissani viedään piikille? Ps. sori kun tuli vähän erinlainen ketju yms. ja pitkä 😀

  Avatar
  Kirjafani
  Participant

  Sun kannattaa puhua sun äidille muuttamisesta, jos se ei kerran tunnut mukavalta. Tiedän itse miltä tuntuu jättää hyvät kaverit taakse, koska olen ite muuttanut monta kertaa. Ei sillä että yhteys kavereihin katoaisi, koska varsinkin nykyään on helppo pitää yhteyttä, mutta siis puhu äidillesi muuttamisesta. Mitä kissaan taas tulee, suosittelisin mieluummin sen uudelleen kotiuttamista, kuin piikkiä, sillä piikin antaminen terveelle kissalle tai eläimelle ylipäänsä on ainakin minun mielestäni aika julmaa. Toivottavasti oli edes jotain apua ja tsemppiä sinne!

  Avatar
  ssinivuokko
  Participant

  Meilläkin on kissa, joka maukuu öisin. Mä ja mun sisarukset herätään harvoin kissa mouruamiseen. Vanhemmat herää välillä ja antaa kissalle ruokaa/ päästää ulos. Kaikkien kissan omistajien täytyy muistaa, että kissat ovat pohjimmiltaan yöeläimiä ja ne nukkuvat päivällä. Jatkuva maukuminen johtuu yleensä siitä, että kissa tarvitsee jotakin. Kannattaa varmistaa, että sillä on ruokaa ja vettä.

  Tohon muuttoasiaan et välttämättä voi vaikuttaa, mutta sinun kannattaa kertoa ajatukset äidillesi.

  Tsemppiä kaikkeen!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.