Järvi vai meri

KoululainenKummassa polskit mieluummin?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Älkää KOSKAAN MENKÖ MEREEEN! KOSKA MERESSÄ KU UI NII SIEL ON KASVEJA JOTKA TARTTUU JALKOIHIN! YÄÄÄÄH! OISIN VALINNU MEREN JOS SIEL EI OLIS NIITÄ KASVEJA! JÄRVIIIII!

Meri koska siel on tosi pitkälle matalaa ja lämpimämpää ku järves.Oon uinu merivedes 3 kertaa jos merivesialtaat lasketaa.

JÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIÄÄ””””””””””””””””””””””

Oon uinu myös atlantilla punasessa ja kuollwessa meressä koska iltiin israelissa

Meri Siellä on niin ihanii kaloi en tarkoita itämerta vaan välumerta.

järvi, ehdottomasti. Parempi kun meri koska merivesi on niin suolasta…tai siis Itämeressä se ei oo niin suolasta kun esimerkiks Atlantilla, mutta kuitenkin. Ja I am sorry but I like to write with english, or I love to speek it but writin is also very fun. It’s more natural to speek english sometimes or some things are just easy to speek with english. Am sorry for them who can’t andurstand. Sorry..

Joo.Kyllä se meri on paras! 🙂
I <3 ITÄMERI
Meillä on oma moottorivenekkin. 😉
Rakastan uimista yli kaiken. Meressä on kaloja, hylkeitä ja rakkolevää ja meduusoja joita on kiva katsella. :-))

meri on isompi ja sielasuu kivempaa väkee
ja hait EI kuulu niihi

Meressä, en oo ikinä es uinu järvessä, sillä kotiseutuni lähellä ei ole oikein järviä.

järvessä uisin mielummin olen käynyt vain kerran meressä koko elämäni aikana.meiltä on noin 1 kilometri matkaa järveen no ehk vähä yli mut sinne on hyvä pyöräillä tai kävellä.tai meiän lähellä on 2rantaa mut se on tietty sama järvi.=)toinen on hyvä ranta muuten mut siä on maa ampiaispesä.sinne ei tuu ees levää.toinen on kans hyvä mut sinne tulee kauheena levää.järvi on heinijärvi.

Mä uin mieluummin järvessä, mutta olen uinut muutaman kerran myös meressä

Järvi! Merivesi on suolaista – hyi, pahanmakuista – ja meret ovat yleensä niin isoja, eivätkä ne lämpene niin nopeasti. Pieni järvi lämpenee nopeesti!

Meri on must ainaki lämpimämpää ja ihanan suolasta!
(vaikkei sitä kyl sais juoda:D)

Järvessä on mun mielesta kivempi uida kun en tykkää kun meressä on suolasta vettä. 😀

järvi on paras! ku jos menee vahingos vettä suuhu ni se ei maistu yhtää suolaselta niiku meri vesi =P….Mut ootan et joskus pääsee sine merelle uimaan kans!=) silti voi jommassa kummassa olla sini levää! =p =p =p =/ Mutta panin siis järvi!=) vaikka siellä on sini levää tai jotai muuta ällöö!=p:-p

Järvessä varmaa, ku meressä uinnin jälkee pitää käydäsuihkussa ja näin.Ja merivesi maistuu pahalta…

Jäsvessä. Oon kyllä uinu Hangossa meressä mutta meren huono puoli on se että jos menee suuhun vahingossä vettä, Se maistuu kamalan suolaiselta….

meres on ihan uida ja sittn juosta rannalla paljain jaloin ja ostaa jäätelöä ja kerätä simpukoita!!

Järvi tietysti mutta ei oo kivaa jos siin järves on Sinilevää 🙁

Vaikee sanoa, tai siis kirjottaa mut järvi ehkä voittaa. Meret pidetään nykyään niin huonossa kunnossa, ainakin täälläpäin. Mut uin missä vaan, kunhan vesi on hyvää.

järvessä,tottakai! meijän mökin lampi on kyllä paras uimapaikka ikinä!!

MERI on parempi. Varsinkin välimeri. Oon uinu välimeressä espanjassa ja ranskan rivieralla!!!!!!!!!!!!!!!

En mä tiiä! Järvessä ja meressä on yhtä kivaa uida mut laitoin järvi ,
koska siellä on rauhallisempaa.

Järvi, koska se siinä on mukavampaa
uida ja siihen on tottunut:)

Meri, koska olin tänä kesänä Pärnussa, ja siellä oli 28 astetta veden lämpötila. Atlantissa ei oo niin kiva uida kun Itämeres, koska Atlantin vesi on tosi suolasta(siis verrattuna Itämereen)

Järvi. Meressä on kyllä lämmintä vettä, mut se on suolasta! Kun me ollaan oltu Latviassa niin ollaan uitu meressä niin se oli tosi suolasta! Meinasin oksentaa! :/

Järvi on ehkä vähän parempi. Lämpimämpi vesi ja siel ei oo levää, mut meres on kirkkaampi vesi et molemmat on melkein yhtä hyviä. Se riippu myös henkilöstä. Oon uinu molemmissa!

järvessä, koska merelle on noin 40 kilsaa matkaa ja en jaksa oottaa niin kauan uimaan pääsyy!=)♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Järvessä on kyllä mukavampaa uida kuin meressä.
Eli järvi:D

Siis meressä olen uinut kerran (tuossa itämeressä), ja siellä oli tosi matalaa vaikka kuinka pitkälle. Mutta sekin oli ihan hauskaa, kun oli niin isoja aaltoja. Kerran kun uitiin siellä, niin 4-5 vuotias serkkuni (nykyään 6v.) huusi aina välillä meille että älkää uiko sinne saareen asti! Ja se oli ihan tosissaan : D

Järveä ei voita mikään:)
En ole ikinä edes uinut meressä:/

Järvi. Ensinnäkin meidän saaren rannassa on kylmää vettä mutapohja,äkkisyvää jne. Järvessä mun mielestä on lämpimämpiuida ja ei niin äkki syvää ainakaan siinä missä olen uinut mutta lampikin käy…

Järvi on parempi, mutta en ole kyllä meressä ikinä uinut.

Järvi<3<3 Meillä on ihan tossa muutaman metrin päässä laituri, josta pääsee järveen polskimaan : D

molemmat on hyvii mut meri on lämpimämpi ainakin se jossa uin

Järvi on lähempänä,enkä oo uinu meressä KOSKAAN (toivottavasti pääsen!). 🙂

Oma kommentti