Justin Bieber vai Selena Gomez?

Mitä mieltä sinä olet? Koululainen

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Kumpikin on pahin painajaiseni, mutta jos pakotetaan valitsemaan, ottaisin Gomezin

Molemmat yhtä tekopyhiä ja yliarvostettuja pöyhkeilijöitä, saisivat pysyä kaapissa lopunelämänsä.

Selena! fani: Hehkutat Selenaa ja haukut sen poikaystävää. Kilttiä.

Te jotka haukutte Selenaa otte tosi tyhmiä ja Justin on suun soittaja tyhmä ja leveiliä ja eikä osaa laulaa! ja Selena on söpö ja kaunis<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sellast ****** molemmat et en kyl osaa sanoo… Ehk kuitenki Selena, sen äänest kuulee kumpaa sukupuolta se on, toisinku Justiina Piipperistä

hei selena fani!mä en yhtään pidä selenasta!mitä sä siinä näät?se on kyllä nätti ja sillä on kiva tukka!mut se on mun mielestä esittäjä ja leveilijä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se joka näkee selenassa jotain on outo mun mielestä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja mainitsen vielä ,että kuvittele itelläs pojan ääni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(JOS OOT TYTTÖ)!

Selena ehdottomasti paras koska justin on suun soittaja ja Selena on söpö ja paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sulle sadepisara kun kerta haukut justinii sen äänen takii niin mietippä itelläs pojan ääni!!!!!!!!ja musta justin on sen takia parempi koska se on erinlaisempi kuin seleliina ja joku täällä mainitsi,että seleliina on leveilijä oon samaa mieltä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OOT MAHTAVA JUSTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

justin ennemmin ku seleliina!Olin jo alustata lähtien justinin puolella koska kuka semmosta piipittäjää kuuntelee?terveisin justin fani!

########33333333#####333!!TARKENNUS:SELELIINA ON SEMMONEN PIIPITTÄJÄ,ETTÄ AINA AJATTELEE VAIN SÖPÖYTTÄNSÄ/KAUNEUTTANSA JA ON MUKA NIIN HIENO KU SAA OLLA JUSTININ KAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hei te morkkaajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ettekö jaksa muutako hehkuttaa sitä ***** Seleliinaa???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ESITTÄJÄ!!!!!!!SELELIINAA????!!!te ootte tyhmii ku kokoajan selenaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

selena on ihan ok,mut kyl mä siitä tykkään enemmän kun justiinasta!!

mileyfanibaras, oon aika lailla samaa mieltä sun kaa justin on huono!

se, joka ei tiedä kuka on selena gomez niin on sokee!!!! ja kannattais hankkii disney channel 🙂 ja vastasin selena koska se on hyvä!!!!!!!

WOUUUU!!!OON YLLÄTTYNY ET SELENAL ON NOIN PALJON ENEMMÄN ÄÄNII KU JUSTINILL….SE ON KYL SIT TULLU TOSIAANKI SUOSIOOON xD selena on 1000 parempi <3333

En oo kuullukaan mistään Selena Gomezista mut laitoin sen silti koska vihaan justinia ja se kuulostaa ihan tytöltä!!!!!

”OI JUSTIN,JUSTIN,JUSTIN!!!!” voiko huononpaa ollakku pimpelipom eli justin (en laittanu pööperö koska joku muu on jo keksiny sen) ihan surkee!

kvaak,tiesitkö että täällä oli toinenkin kvaak joten jos hän on esim ollut ilkeä toiselle mitä en usko koska tunnen hänet mutta kaikki luulee että se olet sinä kandee vaihtaa nimimerkii!!

No näistä ehdottomasi Selena! En tajuu kuka näkee Justinissa jotain kiehtovaa!

tietty selena justin on ihan kun tyttö!se googlettaa joka päivä OMAA nimeensä! ajatelkaa OMAA!

Selena ehdottamasti! Luulin että Justin olisi ollut voitolla kun tuolla demi.fissäkinkaikki hehkuttaa Justinia mutta eipäs olekkaan mikä on tietysti hyvä

SELENA GOMEZ!!!! Justin Bieber(Justiina Piipertäjä) on KA-MA-LA ja aika monesta syytä; ei osaa tehä omia biisei, tekee liian aikuisia musiikki viedeoita ja on muutenkin liian aikuinen ja laulaakin hyvin vain niin kauan kunnes sille tulee äänenmurros.. Se sen söpöys on ainoo hyvä juttu!!

Laitoin Justin, vaikka se on aika kamala. Selenaa en oo kuunnellu.

Sulle, Lolly, ehkei sille voi mitään, mutta ei sitä silti tartteis koko maailmalle esitellä. Vai pitäskö? Mieti, itelläs pojan ääni!

justin ehottomasti!Koska eihän sille voi mitään jos on tytön ääni!

En pidä YHTÄÄN justinista, mutta faneista tuo tuntuu varmasti pahalta, ja kun mietin tuota oman idolin kohdalla, ei se kovin kivalta tuntuisi!:(

Radion kun kerran avasin,
sieltä kuului laulu kamalin.
Siellähän lauloi Justin,
kuuntelemaan jäin tuskin.
Justinhan laulaa itsestään,
kun vauvaksi laulunsa nimeää.
Tiesittekös, Justin on tyttövauva,
toiveena hänellä on kiltti hauva.
Se niin pahalle kuulostaa,
kun Justin suunsa auki saa.
Siitä häntä nimellä Justiina kutsutaan,
kun laulaa tytön äänellä aina vaan.

Hahaha : D

Radion kun kerran avasin,
sieltä kuului laulu kamalin.
Siellähän lauloi Justin,
kuuntelemaan jäin tuskin.
Justinhan laulaa itsestään,
kun vauvaksi laulunsa nimeää.
Tiesittekös, Justin on tyttövauva,
toiveena hänellä on kiltti hauva.
Se niin pahalle kuulostaa,
kun Justin suunsa auki saa.
Siitä häntä nimellä Justiina kutsutaan,
kun laulaa tytön äänellä aina vaan.

Selena on PALJON PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
):):):):):):):):):):):))):):):::):)):):):)=)=)=)=)=)=)==))=)=)=)=)=)=)=):):):):):):):)::):):):):):():)=)=)=)=)=)=)=)=)=)==))=

Syitä miksi valitsin Selenan:
1.Hän on tyttö.
2.Ulkonäkö.
3.Ääni.
4.Laulut.

justiina piiperö on SURKEE ! en kyl tykkää selenastakaa . YÄK !

Selena Gomez on Waverly Placen velhoista.
Siit on muuten elokuvakin. Onks se teiän mielest hyvä? Mun mielest on!
PS. Waverly Placen velhot tulee Disney Channelilta.

Justin Bieberhän on aivan loistava! Eihän se ole kamalaa, jos hänellä on tyttömäinen ääni, ja teille Gomez-faneille, Selena on aivan ******. Kauhee ilveilijä.Ääni ei ole kovin kamala, mutta ei yhtä hyvä kuin Justinilla.

No en oo iha varma ketä Selena Gomezia tarkoitatte mut Justin on aina kaikkia huonompi!

Kylhän se on. Hyvästi, ystävät, en palaa enää.

En tiedä kuka Selena on joten Justin Bieber, vaikken tykkää OLLENKAAN siitäkään 😀

joo ihan justin!
se on paaaaaaaaaaaaaaaljoooon parempi<3
PARAS<3!! =]

$ € / € // /-
()//
P /- _ J () //
P @ R € ^^ P ¡
K _/ ¡ //
j _/ $ t ¡ ¡ // /-!

Justin Bieber on ihan surkee ja jostain Selenasta en oo kuullukkaan…

Selena Gomez on parempi, kun se on tyttö oikeasti, toisin kun justin, joka vaan kuulostaa tytöltä..:D

Kyllä toi Selena on parempi… Selenan musavideot on aikast hyviäjjj! + 8) Hyvää kesää! <123456789

Oma kommentti