Justin Bieber vai Selena Gomez?

Mitä mieltä sinä olet? Koululainen

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Kumpikin on pahin painajaiseni, mutta jos pakotetaan valitsemaan, ottaisin Gomezin

Avatar

Molemmat yhtä tekopyhiä ja yliarvostettuja pöyhkeilijöitä, saisivat pysyä kaapissa lopunelämänsä.

Avatar

Selena! fani: Hehkutat Selenaa ja haukut sen poikaystävää. Kilttiä.

Avatar

Te jotka haukutte Selenaa otte tosi tyhmiä ja Justin on suun soittaja tyhmä ja leveiliä ja eikä osaa laulaa! ja Selena on söpö ja kaunis<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Sellast ****** molemmat et en kyl osaa sanoo… Ehk kuitenki Selena, sen äänest kuulee kumpaa sukupuolta se on, toisinku Justiina Piipperistä

Avatar

hei selena fani!mä en yhtään pidä selenasta!mitä sä siinä näät?se on kyllä nätti ja sillä on kiva tukka!mut se on mun mielestä esittäjä ja leveilijä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se joka näkee selenassa jotain on outo mun mielestä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja mainitsen vielä ,että kuvittele itelläs pojan ääni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(JOS OOT TYTTÖ)!

Avatar

Selena ehdottomasti paras koska justin on suun soittaja ja Selena on söpö ja paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

sulle sadepisara kun kerta haukut justinii sen äänen takii niin mietippä itelläs pojan ääni!!!!!!!!ja musta justin on sen takia parempi koska se on erinlaisempi kuin seleliina ja joku täällä mainitsi,että seleliina on leveilijä oon samaa mieltä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OOT MAHTAVA JUSTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

justin ennemmin ku seleliina!Olin jo alustata lähtien justinin puolella koska kuka semmosta piipittäjää kuuntelee?terveisin justin fani!

Avatar

########33333333#####333!!TARKENNUS:SELELIINA ON SEMMONEN PIIPITTÄJÄ,ETTÄ AINA AJATTELEE VAIN SÖPÖYTTÄNSÄ/KAUNEUTTANSA JA ON MUKA NIIN HIENO KU SAA OLLA JUSTININ KAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

hei te morkkaajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ettekö jaksa muutako hehkuttaa sitä ***** Seleliinaa???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ESITTÄJÄ!!!!!!!SELELIINAA????!!!te ootte tyhmii ku kokoajan selenaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

selena on ihan ok,mut kyl mä siitä tykkään enemmän kun justiinasta!!

Avatar

mileyfanibaras, oon aika lailla samaa mieltä sun kaa justin on huono!

Avatar

se, joka ei tiedä kuka on selena gomez niin on sokee!!!! ja kannattais hankkii disney channel 🙂 ja vastasin selena koska se on hyvä!!!!!!!

Avatar

WOUUUU!!!OON YLLÄTTYNY ET SELENAL ON NOIN PALJON ENEMMÄN ÄÄNII KU JUSTINILL….SE ON KYL SIT TULLU TOSIAANKI SUOSIOOON xD selena on 1000 parempi <3333

Avatar

En oo kuullukaan mistään Selena Gomezista mut laitoin sen silti koska vihaan justinia ja se kuulostaa ihan tytöltä!!!!!

Avatar

”OI JUSTIN,JUSTIN,JUSTIN!!!!” voiko huononpaa ollakku pimpelipom eli justin (en laittanu pööperö koska joku muu on jo keksiny sen) ihan surkee!

Avatar

kvaak,tiesitkö että täällä oli toinenkin kvaak joten jos hän on esim ollut ilkeä toiselle mitä en usko koska tunnen hänet mutta kaikki luulee että se olet sinä kandee vaihtaa nimimerkii!!

Avatar

No näistä ehdottomasi Selena! En tajuu kuka näkee Justinissa jotain kiehtovaa!

Avatar

tietty selena justin on ihan kun tyttö!se googlettaa joka päivä OMAA nimeensä! ajatelkaa OMAA!

Avatar

Selena ehdottamasti! Luulin että Justin olisi ollut voitolla kun tuolla demi.fissäkinkaikki hehkuttaa Justinia mutta eipäs olekkaan mikä on tietysti hyvä

Avatar

SELENA GOMEZ!!!! Justin Bieber(Justiina Piipertäjä) on KA-MA-LA ja aika monesta syytä; ei osaa tehä omia biisei, tekee liian aikuisia musiikki viedeoita ja on muutenkin liian aikuinen ja laulaakin hyvin vain niin kauan kunnes sille tulee äänenmurros.. Se sen söpöys on ainoo hyvä juttu!!

Avatar

Laitoin Justin, vaikka se on aika kamala. Selenaa en oo kuunnellu.

Avatar

Sulle, Lolly, ehkei sille voi mitään, mutta ei sitä silti tartteis koko maailmalle esitellä. Vai pitäskö? Mieti, itelläs pojan ääni!

Avatar

justin ehottomasti!Koska eihän sille voi mitään jos on tytön ääni!

Avatar

En pidä YHTÄÄN justinista, mutta faneista tuo tuntuu varmasti pahalta, ja kun mietin tuota oman idolin kohdalla, ei se kovin kivalta tuntuisi!:(

Avatar

Radion kun kerran avasin,
sieltä kuului laulu kamalin.
Siellähän lauloi Justin,
kuuntelemaan jäin tuskin.
Justinhan laulaa itsestään,
kun vauvaksi laulunsa nimeää.
Tiesittekös, Justin on tyttövauva,
toiveena hänellä on kiltti hauva.
Se niin pahalle kuulostaa,
kun Justin suunsa auki saa.
Siitä häntä nimellä Justiina kutsutaan,
kun laulaa tytön äänellä aina vaan.

Hahaha : D

Avatar

Radion kun kerran avasin,
sieltä kuului laulu kamalin.
Siellähän lauloi Justin,
kuuntelemaan jäin tuskin.
Justinhan laulaa itsestään,
kun vauvaksi laulunsa nimeää.
Tiesittekös, Justin on tyttövauva,
toiveena hänellä on kiltti hauva.
Se niin pahalle kuulostaa,
kun Justin suunsa auki saa.
Siitä häntä nimellä Justiina kutsutaan,
kun laulaa tytön äänellä aina vaan.

Avatar

Selena on PALJON PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
):):):):):):):):):):):))):):):::):)):):):)=)=)=)=)=)=)==))=)=)=)=)=)=)=):):):):):):):)::):):):):):():)=)=)=)=)=)=)=)=)=)==))=

Avatar

Syitä miksi valitsin Selenan:
1.Hän on tyttö.
2.Ulkonäkö.
3.Ääni.
4.Laulut.

Avatar

justiina piiperö on SURKEE ! en kyl tykkää selenastakaa . YÄK !

Avatar

Selena Gomez on Waverly Placen velhoista.
Siit on muuten elokuvakin. Onks se teiän mielest hyvä? Mun mielest on!
PS. Waverly Placen velhot tulee Disney Channelilta.

Avatar

Justin Bieberhän on aivan loistava! Eihän se ole kamalaa, jos hänellä on tyttömäinen ääni, ja teille Gomez-faneille, Selena on aivan ******. Kauhee ilveilijä.Ääni ei ole kovin kamala, mutta ei yhtä hyvä kuin Justinilla.

Avatar

No en oo iha varma ketä Selena Gomezia tarkoitatte mut Justin on aina kaikkia huonompi!

Avatar

Kylhän se on. Hyvästi, ystävät, en palaa enää.

Avatar

En tiedä kuka Selena on joten Justin Bieber, vaikken tykkää OLLENKAAN siitäkään 😀

Avatar

joo ihan justin!
se on paaaaaaaaaaaaaaaljoooon parempi<3
PARAS<3!! =]

Avatar

$ € / € // /-
()//
P /- _ J () //
P @ R € ^^ P ¡
K _/ ¡ //
j _/ $ t ¡ ¡ // /-!

Avatar

Justin Bieber on ihan surkee ja jostain Selenasta en oo kuullukkaan…

Avatar

Selena Gomez on parempi, kun se on tyttö oikeasti, toisin kun justin, joka vaan kuulostaa tytöltä..:D

Avatar

Kyllä toi Selena on parempi… Selenan musavideot on aikast hyviäjjj! + 8) Hyvää kesää! <123456789

Oma kommentti