Käytätkö kypärää?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

En itse käytä, koska en omista sellaista.
Ilahduttavaa kyllä nähdä ”kyllä” – osuuden olevan enemmistö! 🙂

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tietty käytän, miks en käyttäis? mitä noloo siinä on?? on se nyt parempi kun haljennut kallo! ja herranjestas aivoja ei voi ostaa kaupasta kymmenellä sentillä kappale joten ne kannattaa suojata!
ja meidän luokan MELKEEN kaikki käyttää…

Miten te voitte käyttää kypärää!! Mä näytän
iha lapselliselta kypärä päässä! Se on iha hirvee.
Mut käyttäkää te se o iha järkevä päätös!
Morooo!

Hei 🙂
Itse käytän kypärää AINA!
Kypärä vain päähän menoksi!
Hauskaa loppua vuodelle!

– Lauren

käytän ehkä en yläasteella koska mun isosisko sano että oot sillon juntti

Eiku ei oo siidee olla käyttämättä kypärää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hups!!!!!=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)!!

Eiku ei oo siidee olla käyttämättä kypärää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hups!!!!!=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)!!

Tietty. Onks muka hienoo olla käyttämättä? Se on ihan sika tyhmää. On siidee olla käyttämättä kypärää? =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=))=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

en ikinä! en käytä esim. ku luistelen ja sillee (paitsi ku koulun kaa on luisteluu sm)

sanna9877, on lapsellista jos EI käytä kypärää! Ja noloa…..

Käytän tietty! Pyöräillessä, rullaluistelussa ja luistelussa.

TOTTA KAI!!!! Ne on ääliöitä jotka ei käytä! sanna9877! Kypärätkö sun mielestä on noloja? Entä sit haljennu kallo? Ja vaikka kaverit ei käyttäs kypärää niin älä oo yhtä hölmö vaan käytä kypärää!

mun ei tartte onneks käyttää!!!! kypärät on tosi noloja!!!!

Käytän, koska haluun ja koska kamu käyttää myös, joka on muutes toi pixeli ;D

Käytän mutten haluis…
Ku jos Mount Everstiltä alas nii lyyäänkö vetoa 100e et se menee rikki! Mut jos kypärä ois sama ku pipo, nii pipo ei kyl hajois, et et.. mut äiti pakottaa käyttään kypärää 🙁

käytän koulus ja sillon jos pyöräilen yksin mut jos oon kaverreitten kaa nii sillo en käytä koska mun kaverit kaa ei käytä ja se on iha vitun tyhäm näköst jos ot kaveporukassas ainoo joka käyttää

Miks jotkut ei viitti käyttää kypärää?? Kaikki ainakin meidän luokalta käyttää. Meiän
koulus on moniakin semmosia jotka ei käytä kypärää. Joten KÄYTTÄKÄÄ! 😉

Vain hullut ovat käyttämättä ja mä TODELLAKIN käytän!
Ne on sekopäitä ketkä eivät käytä!
Mun kypärä on ♥ihana♥rakas♥ ja sitä ei jätetä käyttämättä pyöräillessä!!!

Koulussa en, muuten esim jos pyöräilen harrastuksiin niin käytän ja lasketellessa ja luistellessa yms. käytän.

en käytä luistellessa tai potkulautaillessa, mutta pyöräillessä ja laskettelussa läytän

Mä käytän kypärää. Yhen kerran unohdin sen kotiin, muuten aina se siellä on. Ainut tyttö meidän luokalla olen joka käyttää. Minusta parempi aivot päässä kun sen ulkopuolella

Laskettelussa ehdottomasti. Pyörräillessa yleensä, pitkillä matkoilla aina… Välillä tuntuu tyhmältä kun on varmaa ainoo joka käyttää ainakin joskus kypärää yläkoulussa……. Mutta en mä siinä se tyhmä oo, melkein päinvastoin. En tarkota ett ois tyhmä jos ei oo kypärää, mutta ei sekään oo tyhmä joka käyttää! 🙂

joo ja vaik oon 12.v ja pidän kosk mulle jäi traumat kun meidän opettaja tiputti kananmunan lattialle ja se meni rikki,mut kun siinä oli styrox-kypärä se ei menny rikki.

käytän koska se kannattaa. jos jonkun mielestä se on noloa nolomman näköisempää on haljennut kallo.

Pyöräillessä käytän välillä mutten läheskää aina. Mut luistellessa käytän melkeen aina ja laskettelussa aina.

En pyöräillessä. ei siinä oo mitään pahaa vaikka käyttäs itse en vain käytä. Laskettelemassa yms käytän EHDOTTOMASTI!

Joo,käytän,nyt on kiva pitää kun on kunnon kypärä,ennen mulla oli sellainen huono

tietty käytän, on ärsyttävää kun jotkut ei käytä koska se ei näytä hyvälle. on se parempi kun haljennut kallo!!!

Tottakai käytän<3 Mua ärsyttää kun niitä ei käytetä! Oon muutes toka!!!

Oma kommentti