Kissa vai koira?

Kummat ovat kivempia, kissat vai koirat? Miksi? Koululainen

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä Elsa. Oman kysymyksesi voit lähettää täältä!

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Kissat on mun mielestä ihanempia. (: Mut tykkään myös koirista. (:

Avatar

K
ki
kis
kiss
kissa
kissat

j
ja

k
ko
koi
koir
koira
koirat

o
on

p
pa
par
parh
parha
parhai
parhait
parhaita

Avatar

Meillä on kaks koiraa ja yks kissa mä laitoin kissan silti
(_/)
(○•○)
(> )

Avatar

Katit on peeceestä!!!!!koirt on söpöi ja niille voi opettaa paljon asioita ,mut yritäppä kuule katille sanoo istu ni se vetää kynsillä sua silmää ja karkaa (LOL)! ELI HYVÄT IHMISET LAITTAAKAA ETTÄ KOIRA!!!!!!!!! <3 XD

Avatar

KISSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Koirat on PARHAITA!!!!!!!!!!(mut on jotkut kissatkin ihan kivoi) :)<3

Avatar

BRATZ OOT TOSI TYHMÄ!! KISSAT ON SURKUI. KOIRAT ON PALJON PAREMPII<3<3<3

Avatar

KOIRAT RULEZ<3<3!!!! KISSAT HAISEE!!!!!!!! KOIRAT ON PALJON PAREMPII<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!

Avatar

mun mielestä koirien kanssa on enemmän tekemistä. mut on ne yhtä kivoi(SIIS KISSAT JA KOIRAT) ku mun mummin kissojen kanssa melkein kaikkien voi myös esim.leikkiä eikä ne heti säntää karkuun mummil on täl hetke 9 kissaa 1 karkas ja näin päin pois

Avatar

No, tietysti koirat. Koirat on aivan ihania! Kissatkin on ihan jees, mut koirat vie voiton. Niillä on niin ihanat suklaasilmät ja nahkanenä!!!!!!!

Avatar

No, tietysti koirat. Koirat on aivan ihania! Kissatkin on ihan jees, mut koirat vie voiton. Niillä on niin ihanat suklaa silmät ja nahkanenä!!!!!!!

Avatar

No, tietysti koirat. Koirat on aivan ihania! Kissatkin on ihan jees, mut koirat vie voiton. Niillä on niin ihanat suklaa silmät ja nahka nenä!!!!!

Avatar

kisuuuuuuu, kissimirri, kiruli, misu, mirri, kissa…..Sille on niin monta niimeeki kun ne on niiiiiin söpöjä<3

Avatar

Aivan, minäkin voisin heittää jonkun lemmikin päin seiniä.Bratz…:)
En ole eläintenkiusaaja, mutta heittäisin lemmikin päin seinää esim. tässä tilanteessa:
”Haluan hamsun, mutta saan marsun. Heitän marsun seinään.”

Avatar

No, kissat! Minulla on kissa.:)
Jos saisin koiran, heittäisin sen päin seinää.

Avatar

vain Saksassa.

Eli jos kaipaat reipasta ja vaativaa pystykorvaa, eurasier on sinulle juuri sopiva. Muuten kun edelliseseä kommentista tuli aika pitkä, piti jatkaa esitelmää tässä kommentissa… mutta, koira tuntuu miusta paremmalta ja villis on lempirotu.

Avatar

Koira. Miusta paras koirarotu on villis, kotoa löytyy kaks. No, vaikka kissatkin on ookoo,mutta jotenkin koirat tuntuvat paremmilta. Muuten vähän tietoa eurasier-koirarodusta:

EURASIER

Eurasier on suhteellisen uusi rotu. Se kehitettiin Saksassa 1950-luvulla risteyttämällä chow chow, saksanpystykorva ja samojedinkoira. Eurasierista yritettiin saada rekikoira, mutta siitä tuli lopulta seurakoira ja vahti. Korkeus on yleensä 48-60 cm, paino 19-32 kg. Eurasierilla on vahva, läpäisemätön turkki ja pystyt korvat. Tämä pohjoinen pystykorva on komea ja reipas, mutta vaikea kouluttaa. Se on yleinen vain saksassa.

Eli ne kokeneet koiranomistajat, jotka kaipaavat reipasta ja vaativaa pystykorvaa, teille eurasier on juuri sopiva. Muuten seuraavassa kommentissa tietoa lempiroduttani villakoirasta:

Avatar

KOIRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Koirat on parhaita lemmikkejä! Mul on super ihana koira jonka rotu on coton de tulear. Koirat on tosi söpöi eli söpömpii kun Kissat!!!

Avatar

Kissat on parhaita!!!<3 Mä rakastan myös koiria mut en enää nii paljon ku ennen sen takii et nykyään kaikki tykkää eniten koirista ja kaikki puhuu vaan koirista, ihan ku muita eläimiä ei oliskaa! Sen takia olen kissojen puolella!

Avatar

KOIRAAAAAAAAAAAHHHHHH………..Lukekaa lempieläimistä mitä kirjotin…

Avatar

kissat on niin söööööööööööööööööööööööööttei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

olin ennen marsa99 mutta jouduin vaihtaa nimee kun joku kuka oli kirjautuneena koululaiseen oli ottanu sen ja sitten mun nimi oli Maria 11w. mut se on ihan tyhmä. joten nimeni on nykyisin koirien rakastaja<33

Avatar

Kuule (limu)… koirat ei hauku eikä kuolaa jos niitä opettaa ettei saa.No kyllä ne silti kuolaa joskus pitkän lenkin jälkeen,muttei muuten ja koirat on paljon ihanempii,kun jotku kissat

Avatar

KISSAT JA KOIRAT ON MOLEMMAT SÖPÖJÄ MUTTA KOIRAT ON SÖPÖMPIÄ

Avatar

koiratt<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<33<3<3<333<3<3<3<333<3<333<3

Avatar

minun mielestä kissat ovat parempia! minä pelkään koiria koska ne ovat isoja! ja ne puree enemmän kuin kissat.

Avatar

Kissat ja koirat molemmat mut laitoin kissat ihan summanmutikassa.

Avatar

Minun mielestäni koira on parempi eläin , koska kissojen kanssa ei ole paljoo tekemistä.Ja muutenkin olen allerginen kissoille.

Avatar

Minun mielestäni koira on kivempi kuin kissa,koska kissojen kanssa ei ole paljon tekemistä.

Avatar

Voi voi!! En osaa päättää molemmat on niiiiin söpöjä :))

Avatar

tykkään molemmista ,mutta kissa kuiteskin koska omistan 2 kissaa. Sori

Avatar

Castaan nyt sulle, limu! Tuollain on tosi tyhmää sanoo! Tai tietty jos sä oot nähny jonku kiran joka vaa haukkuu ja kuolaa.. Mun koira ei ainakaa kokoajan hauku eikä kuolaa koskaan! Ei kannata arvostella,jos ei oo ees nähny koiraa!

Avatar

Mun mielestä molemmat on yhtä kivoja ja suloisia! Mulla on koira ja kissa jotka on molemmat niiiin ihania. On tyhmää kysyä että kummat on kivempiä, kissat vai koirat. Mutta mielipiteensä kullakin… Kaikki tykkää vähän eri asioista. Mutta mminusta kaikki eläimet on maailman ihanempia!!!!!

Avatar

Koirat tietty!Ne on niin IHANIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Kissat ja koirat on molemmat ihania, mutta ehkä koirat ovat parempia, itsellä kaksi cairnia<33

Avatar

KOIRAT ON IHAN TYHMIII NA VAAAN HAUKKUU JA KUOLAAA KISSAT ON IHANII!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)::):)

Avatar

kissat!!!!!!!!!!!

sööttejä kehrääjiä. ei kuolaa ja kerjää niin ku ne typerät koirat

Avatar

hei kirjotelkaa mulle kissa aiheesta, koska se ärsyttäis mun isobroidia. pliis

Avatar

no, tällä hetkellä joku kissa on meijän pihalla! muuuuuuuuurrrrrrrrrrrr ärsyttävää. + olen alerkinen.

Avatar

Koirat on ylivoimaisia. Ihania eläimiähän ne kissatkin on, mutta ottaisin mieluummin koiran.

Avatar

En oikeen tiiä ehkä koirat ku saan ehkä sellasen (jos tuo äitee ny suostuu)<3<3<3<3<3

Avatar

Kummatki yhtä ihania!! <3 Ei niitä osaa kumpaakaan parempana pitää,ko itellään on ollu kissoja ja koira. <3

Avatar

ehkä koirat koska ne on vähä älykkäimpii mut kaikki eläimet on ihanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itelläkkin on koiranpentu akvaariokaloja ja marsu et pidän kyl kaikist eläimist meille tulee hk vähä myöhemmin kissakin tai joku papukaija xD 😀 😀 😀 😀

Avatar

musta koirat on kivenpia mut kyllä kissatkin on ihan kivoja!

Avatar

Koirat!!!! Ne on NIIN paljon söpömpii, ku kissat ja koirii voi ulkoiluttaa leikkii niitten kaa <333

Avatar

KOIRAT RULETTAA! NE ON PARHAITA! WUHUU! ♥♥♥♥

Avatar

kissat,itelläni sellainen!!! se täyttää kesällä 3v. <3

Avatar

mun mielestä kissat ja koirat on molemmat kivoja meil on ollut hoitokissa se oli ihana sen kissan nimi oli pantteriina nimi oli aluksi riesa vaihdettin hyi riesa pantteriina on 3> mut koirat on i love dog uiiiiiiiiiii ne on söpöi mut eläimet on kivoja kissat, koirat, dinosaurukset [triceratops].

Avatar

mun mielest kissat ja koirat on ihanii ja söpöi,meil on kanssa kaks kissaa ja ehkä ostetaan koira mut mä tykkään molemmist!!!!!!!!!! XD XD XD XD XD XD.

Avatar

KISSAT KISSAT KISSAT ne on söpömpii kuin koirat ne räksyttää

Avatar

Kissat on maailman söpöimpii eläimii. Tykkään myös kissaeläimistä hir-veesti.

Avatar

Ja jos koiralla sattuu olemaan joku mielenhallinta vika, sekin voi joskus käyttäytyä oudosti ja ehkä jopa purra. Aika monet sanovat että kissat ovat söpöjä ja että koirat ovat sellaisia roikkuhuulia, mutta minusta se ei ole lainkaan totta.
🙁
🙂

Avatar

Koirat on niin söpöjä ja niin ihania!!!!!!!!!!! Meidän koira on yksvuotias ja tosi kiltti. Kun sille puhuu jotain päivän tapahtumista se kuuntelee ja kun sanoo sanan jota se ei ennen ole kuullut se panee päänsä kallelleen ja vaatii ikään kuin selitystä sanalle. Ja kun tulen koulusta kotiin se nuolee mua ja sitten se haistelee ja jälleen nuolee… Kissat raapii ja sitten mun vaarin(isän isän) kissa on niin säikky että joka kerta kun me tullaan sinne se vaan makaa sängyn alla eikä koskaan tuu pois.

Mutta tottakai on olemassa myös ihania, kilttejä ja söpöjä kissoja

Avatar

En oikein tiiä. Kummatkin on ihania, mutta pistin silti koirat.

Avatar

Koirat on parempii, mut on kissatkin söpöi!!!! daa

Avatar

Toiset tykkää kissoista toiset koirista. Toiset barbeista, toisetpa autoista. Jotkut pitävät nukeista, toiset legoista. Se on ihan normaalia.

Avatar

kissat!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3Mulla on oma kissa se täyttää VAPPUNA 1 vuotta!!!Kysykää kamuks ei ole koululaisesa yhtään kamuu viel!:(

Avatar

ihanii koska te tykkäätte kissoista ne on vaan niin ihanii hei mulla ei riittänyt koko tekstiä tohon äsköseen joten jatkan tässä niin muuten siis kissat on parempii kun koirat koska sry en jaksa kirjottaa enempää mut jatkan kissat on parempii kkun koirat koska en tiedä….voima loppu!!:'( sorry siis ootte kissanraksatajt ohanii kunhan ne kissta ei oon mustii koska mä pelkään niitä oon suuri pelkuri nääs moikka tutustukaamuhun sit
älkää unohtako sillä oon sisäsiisti moikka kissafanit rakastan niitä ihania kissoja siis ei mustia kissoja muistakaa tutustua muhun oon sisäsiisti T:Ihdis<33<333<333IHQQQQQQ<33333

Avatar

kissat koska ne on niin ihanan söpöjä!!!!!!!!<3ja ne on parhaita!!!ihQQQ
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!tutustukaa muhun oonn tosi kiva mul ei oo kkun yks kamu koululaisessa<3333333
IHQQQQQ!!kannattaa tutustuu muhun oikeesti
oon tosi sisäsiisti en siis likainen
niin muuten kissat on ne jotka valitsen koska ne on vaan sellateita mielenvaltaajia ja ne lumos mut
oon kissojen lumouksissa!<3333<3<3<332<3
ne on vaan niin ihanii
muuten pelaattekste habboo ois kiva tutustuu sellateeseen joka pelaa habboo se on tosikiva peli ,mun ukon nimi on siel bella-.98
ootte kaikki kissojen rakastajat niin IHANIII!!!!IHQQQQQQ kaikki kissat on mulle niin rakkaita(paitsi mustat kissat koska ne on pelottavii)siis kissat on koiria paremii koska...ne on vaan parempiii koska ne on vaan sellateita.......no en kyl tiiä itekkään miks kissat parempii kun koirat no nee vaan on koska ne on söpöjä ja enempäää kirjottamist en keksikään... mut hei muistakaa tutustuu muhun sillä oon sisäsiisti!!!IHQQQQQQQQQQQQQQQQ<333333333333333333<33333333<333333333333333333333 ootte kissat fanittajat parhaita ei väliä mitä rotua kissa onkaan kunhan ei oo mustii kissoja!!!!IHQQQQQQQQQQQQQQQ<3333<33333<3333<333

Avatar

Kissat, Herrajestas! Inhoan kaikkia nykyajan ”Koiraihquttajia”!

Avatar

Mä en osaa oikein vastata tohon. Meillä on kissa ja koira, mutta ehkä koira on kivee silti, koska sen kans pitää tehdä jotain. KIssa vaan on semmonen yksin viihtyvä eläin.

Avatar

Koirat voitta oikein murskavoitolla. Miustaki ne on kivempia.

Avatar

No tottakai koiraat . ♥ Meilläkin on koira nimeltä Peppi. ♥ En vois eläää ilman sitä . Jos se hyppäis kaivooon mä menisin perässä . ♥

Avatar

Kummatki on ihan kivoi mut laitoin silti koirat!! Kissoissa ei oo kyl mitään vikaa mut koirat on vaan lähempänä sydäntä!! <3<3<3

Avatar

Vaik vastasinki koira, kissatkin on ihanii, meillä on molemmat kissa ja koira, ja ne on hyvii kamui…

Avatar

MOLEMMAT ON IHANII!!!!!!!!! MEILLÄ ON MOLEMMAT!!!!!!!!!!!! RAKASTAN MOLEMPII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Rakstan kissoja JA koiria.En voi valita niitten väliltä,mutta laitoin koira,koska omistan ihanan koiran<3!

Avatar

KISSAT! mä tykkään niistä ne on oikeesti lutusempia kun koirat!

Avatar

liika vaikee kysymys. en tiiä, kun molemmat on yhtä kivoja

Avatar

no koirat, tietty! Ne on niin seurallisia (useimmat ainaki!) koirat on ihania lenkki kavereita, vaikka olisikin minkä kokoisia! Minun, ja perheeni pihaan tulee yleensä naapurin kissat ja niitten kakkaa on joka paikassa, sisäkissat on kyl ihan kivoi, mut ei kissoja saa päästää toisten pihalle kakkimaa!! :@

Avatar

Kummatkin on niin ihanii.♥
Mul on yks kisu mirri (maatiaiskissa) ja yks kääpiövillakoira.♥

Avatar

Jes!!! Enkka!!!! Olin yheksäs!!! Wuhuuuu!!!Jeee!!:D
Koirat on sulosimpia!!! Mulla on oma koira ja se näkyy tossa kuvassa. Se on niiiiiiiiiiiiin lutu!!! Sen nimi on Rosa ja sitä kutsutaan Rompe nimellä.<3<3<3<3<3

Avatar

nii ja että mikä ku lähettää tämmösen ”kyselyn” siihen pitää pistää se joku viestin ”aihe” tai se eka boksi joka pitää täyttää nii että mitäs siihen sitten pisttetään. (meni pikkasen sekavaks, mut vastatkaa tarviin helppiä.)

Avatar

koirat, koska ne on ihania ja niille kun on opettanut uuden tempun tuntee olonsa jotenkin tärkeäksi. en osaa selittää.

Avatar

Koira kuuntelee jos sille puhutaan, ja tulee luokse kun kutsutaan…

Avatar

no kissat ja koirat on yhtä kivoja. kissa kuiteskin koska ne on niiiin söpöjäää…

Oma kommentti