Kissat vai koirat?

Kumman puolen valitset? Koululainen

Tämän kysymyksen esitti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

KoIrAt!! K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

Avatar

Koirat, mun elämä pyörii koirien ympärillä ♥ Mulla on 2 koiraa, Shetlanninlammskoira uros, ja Suomenlapinkoira narttu <3
Kerttunen: TODELLA HARVA iso koira kuolaa -.- Kissoissa on yhtäpaljon kirppuja kuin koirissa -.- ja eikö kissat muka voi olla "liian isoja". En tykkää tuollasesta puoluellisuudesta ja toisen eläinlajin nälvimisestä. Aatteletko ollenkaan mitä me koiranomistajat ajatellaan tuosta? Ei sillä että se maailman kaataisi, mutta alkaa potuttaa >. Kissatki on mun mielest ihania <3 En vain oo ikin omistanu kissaa, niin en tunne niit nii hyvin (: Koirat on lähempänä miun sydäntä ♥ jullllllee: Ei koirat oo sinäänsä sen parempia ku kissatkaa. Sie vaan pidät enemmän koirista, eikö? Älä arvostele tuohon sävyyn (: kissa- rakas!: Kissankakka haisee myös, älä vähättele. Puolustat nyt kissoja -.- Koirat ko muka on hirveitä sottapyttyjä, ja kissat enkelimäisen siistejä koko ajan? Molemmat on välillä molempia, älä oo noin jyrkästi kissojen puolella ): koirahullu!!! <3 <3: Ei koirat oo mitenkää "parempia" ku kissat. Sie vaan PIDÄT koirista. Ei kissat aina raavi ku niitä silittää vattasta! Jos raapii, nii se puolustaa itteään ollessaan ns. uhattu -.- tai sitten se leikkii :') Ja koiratko muka nuolee ym. jos niitä vetää hännästä?!?!? Tiedoks, että koiran ja kissan häntäluu vai katketa jos kiskoo hännästä -.- Sinä vielä kehotat pitämään hyvää huolta lemmikeistä, oman tekstin perusteella sinä et ainakaan niin tee -.-. Siinä olivat minun mielipiteeni (: Eli pidän molemmista, mutta koirat ovat enemmän rakkaita (: Toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoitin...

Avatar

UUSIKUU ON TYHMÄ.OOISKO SUST KIVAA ET SANON SUA TYHMÄKS IHMISEKS JOKA HALUU OLLA HUOMION KESKI PISTE mieti sitä

Avatar

KUULE KERTTU KOIRAT ON SEMMOSII JOTKA SUOJELEE AUTAA LEIKKII NUKKUU,MEILLE KERRA YRITETTII MURTAUTUUU KKU OLIN KOTONA MUT SIT MEIJÄN KOIRAN SUOJELU VIETTI HERÄS JA SE ALKO HAUKUU NIIN PALJO ET SE TYYPPI HÄIPY,MUUTEN MULLE OIS VOINU TAPAHTUU JOTAIN!!!!! KOIRAT JA KISSAT OVAT YHTÄ IHANII JA RAKKAITA MULLE

Avatar

KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!

Avatar

No mun mielestä koirat on söpömpiä 🙂 koska meillä on. Kenenkään kakka ei tuoksu hajuvedelle joten… Mä repesin noille kakka kommenteille 😀

Avatar

kisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Avatar

valkoset ja mustat kissat on hirmu söpöi!!!!!!! kaks valkost kissaa on meijän perheen maskotteja KISSAT ON SÖPÖI!!!!!!!!!!!!=)

Avatar

Molemmat ovat ihania mutta silti koira.
Minulla on oma ihana pienoinen.

Avatar

DOG! DOG! DOG! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

en tykkää erityisesti koirista koska mä ja koirat ollaan niiiin erilaisii mä oon laiska ja koira on ENERGIAPOMMI…vastasin tietty kissa mut luulin kyllä et kissoja olis eniten vastattu! erehdyin taas! xD

Avatar

rakastan kissoja ja koiria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! äänestin kuiteski kissoja <33333333333333333333333333333333333 :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

mä yritin äsken tehä tohon keskelle
salmiakin muotosen ”pyramidin”, mut
se vaa siirty tohon reunaan!!!!!!!!
ihan typerää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

hauvelit on ihaniiiiiiiiiiiii!!!!
mut kisulitkin on kivoi 😀
koirat silti voittaa!

K
KO
KOI
KOIR
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

Avatar

K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

koirat on ihania <3 <3 <3 <3

Avatar

mut meil on ollu kaks hoitokoiraa joiden nimet oli nella ja fasu
ne oli tooooooosi söpöjä………..

i love a dog and cat…….

Avatar

tykkään mollemmista ja mul on kaks kissaa ja haluaisin koiran mut en voi sanoo et koira on parempi kun ne molemmat on sulosii ja söpöi…..

sama asia.

Avatar

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusatakertaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btatz!

Avatar

koirat koirat koirat jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(koirat on johola!)

Avatar

KOIRAT TIETTY
KOIRAT TIETT
KOIRAT TIET
KOIRAT TIE
KOIRAT TI
KOIRAT T
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K
KOIRAT TIETTY
KOIRAT TIETT
KOIRAT TIET
KOIRAT TIE
KOIRAT TI
KOIRAT T
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

KOIRAT PIDÄN KISSOISTA MYÖS!!! 😮

Avatar

haluisin koiran… oon eläin rakas ihminen koirat ja kissat käy molemmat

Avatar

KISSAT ON TYHMIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOIRAT ON PALJON PAREMPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KISSAT HAISEEEEEEE. I LOVE DOGS<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Avatar

TOSI TYHMÄ RUNO BRAZ!!!!! SUN EI AINA TARVII TEHDÄ JOTAIN TYPERIÄ RUNOJA!!!!!!!!!!!!! MÄ INHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SUN RUNOJA!!!!!!!!!!

Avatar

koirat ooooooooooonnnnnnnnnnnnn niin söööööttejä ja meillä on kaks koiraa ne on niin ihanii<3<3333333333

Avatar

oli pakko vastata koirat mutta kun laitoin koira ja näin että kissat oli noi vähääänisiä mun sydändä riipaisi.ne on molemmat ihania.mulla on kaksi kissaa ja yksi mopsi.

Avatar

Molemmat on ihanii… Mut laitoin kissat, koska oon kisuhullu! I ♥ kissat! Koirat on kans toosi ihanii ♥♥

Avatar

Koirat on parempii!!!!!!!!!!!!!!!XD XD XD XD XD XD 😀 :——-D

Avatar

Minä pidän molemminsta, Koirista hieman enemmän, koska minulla on koira<3

Avatar

noo… koiratki on tosi söpöi mut ehkä kissat ku meil on yks mailman söpöin kisuli

Avatar

Tosi nolo runo.En tiennytkään,et bratz tykkää haistella koirankakkaa.
Mulla on saksanpaimenkoira,joten vastasin koirat.Mut mulla on ollu kissa.oon puoliks kissa- ja puoliks koiraihminen:)

Avatar

SIIS KOIRAT IHAN EHDOTTOMASTI!!!!!!!
KISSAT RAAPII JA SÄHISEE JA MUUTENKIN EN VAIN TYKKÄÄ!!!!

Avatar

Mikä olisi pahempaa kuin koiran kakka,
asetooni vaiko kynsilakka?
Koirankykki hajultaan pahaa on,
se onkin haju voittamaton.
Sellaiselle ei haise edes kissa,
vaikka olisi sillä housussa pissa.
Se on mahdoton haju,
silloin lähtee taju.

Avatar

Koirat!!! Kaikki koirat on ihania, rotukoirista varsinkin villakoirat ja sekarotuisetkin on todella ihania!!!

Avatar

Koirat!!! Kaikki koiat on ihania, rotukoirista varsinkin villakoirat ja sekarotuisetkin on todella ihania!!!

Avatar

Miksi kissoista muka tykätään vähemmän kuin koirista? Minusta ne on paljon söpömpiä. Eivätkä kissat aina ole pienempiä kuin koirat. Vaikka yleensä ovatkin. Mutta on olemassa aika isojakin kissoja ja pieniä koiria. Esim.Chihuahuat.

Avatar

En tykkää koirista kauheesti joten kissat saivat ääneni…eniten pidän ”pienemmistä” eläimistä kuten jyrsijöistä.

Avatar

Vaikea sanoa, koska molemmat ovat ihania<3 Kyllä ääneni kuitenkin kallistui koirille, koska meillä on ollut 3 saksanpaimekoiraa ja olen kasvanut koirien kanssa=) Mutta ei kissoissankaan ole mitään vikaa, ei todellakaan! Molemmat ovat suloisia ja persoonallisia eläimiä!!!!<333

Avatar

Koirat on niin ihanii tíetty onhan kissatkii kivoi mut täs asias vie koirat voitan !!! <333

Avatar

Kisssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
Hyvä kissat=)

Avatar

Kummatkin on yhtä ihania!!!!!!!!!!!!!!!!! Meillä on yks kissa joka on vielä pentu ja kaksi koiraa, toinen on labbis ja toinen dalmatialainen. Lisäks meillä on 2 hevosta ja 1 poni. Hevoset on kummatkin suokkeja ja poni on shettis. <3<33 jos ihmettelette miks meillä on näin paljon eläimiä niin me asutaan maalla!!!!!!!!!!! p.s eikä maalla asuminen oo yhtään noloo: mä käyn koulussa kaupungissa jonne on puolen tunnin automatka enkä oo mikään maalaisjuntti!!! Harrastan ihan normeja juttuja, esim. ratsastusta, viulun soittoa, tanssia ja ostan kaikki vaatteeni H&M:ästä yms. ja tietty mulla on kans paljon ratsastusvaatteita ja varusteita.

Avatar

kissat ja koirat! meil on koira ja mä rakastan kissoja<3

Avatar

koirat on tosi ihanii. Mulla on kome vuotias suursnautseri ja se on Masi.Masi tosi ihana.

Avatar

Koirat koska oon allergine kissoille ja mulla on söpö koiruli<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3! Mut on kisatki ihan ok koska neki on söpöi ja ihanii.

Avatar

Miksi koirat? Miks ei kissat? Rakastan kissoja mutta koiriakin. Äänestin kissoja siksi että pelkään koiria. KOIRAT ovat ihania mutta ovat kissatkin.. Pelkään koiria sen takia kun olen ollut niille allerkinen. Enkä ole ollut toimessa niiden kanssa. RAKASTAN kissoja erityisesti omaani!<3 Meillä on myös kaksi muuta kissaa joista toinen on saanut pentuja.

Avatar

No tietenkin Kissat! ♥♥ Minä olen Koirille allerginen… 🙁

Avatar

Koirat, niistä on huomattavasti enemmän seuraa kuin kissoista. Ja koirille on myös kiva puhua kaikkee jännää, koska ne ymmärtää ihan hyvin, ja vaikkei, niin silti siitä tulee turvallinen ja ihana olo.

Mut ei sillä, kissatkin on ihania.

Avatar

meil o aina ollu kissoja ja tänävuonna tuli koira,mut kissat on söpöjä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Rakastan molempii!! Ne on vaa nii ihanii!!! Kissat ja koirat!!

Avatar

KOIRAT!!!!!!!!Mulla on oma koira ja se on toooooooooooosi lutu!<333333

Avatar

Tyhmä mielipide koirista, mutta ne on typeriä. Ne on tyhmiä kirppukasoja, jotka haukkuu kovaa, eikä saa nukuttua. Sitten niitten jätökset löyhkää!!!!Sellainen on koira-Kauhistus!

Avatar

EHDOTTOMASTI KOIRAT!! Ne on paitsi älykkäämpiä, sosiaalisempia ja söpömpiä!(viimeinen oli tietysti oma mielipiteeni!!!!!!!! p.s. onks tääl just ny ketää!!!!!!!!???????????

Avatar

kissat vaiks oonniil allerginen ne on ihanii karva palleroi<33<333<3

Avatar

kissat on niin ihanii rakastan kissoi kauheest ne on niin ihania ja niin söpöjä ja kivoja kissat on parhaita

Avatar

KOIRAT EHDOTTOMASTI! Meillä oli koira, mut ystävänpäivänä se jouduttiin lopetaan:(
Kissa yks Teneriffal mua raapas, :(:(
:'(
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥KOIRAT♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
t. Hemmi

Avatar

Koirat! On kissatkin kivoja, mutta omistan ite koiran, semmosen
ihanan pikku cairnterrierin! Terrierit, colliet ja pitkäkarvaiset
mäyräkoiat on parhaita, mun mielestä. 🙂

Avatar

Koirat on parhaita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Miks jotkut kissaihmiset haukkuu koiria et ne on tyhmiä ja jotkutkoiraihmiset kissoja! Jokainen tykkää siitä eläimestä mistä tykkäää eikä kenenkään tarvii haukkuu! Kissat on mun mielest kuiteski kivempia.

Avatar

Hei koirafanit! Kannattaa kattoo youtubesta pätkiä elokuvasta ginga densetsu weed!! Se on japanilainen koiraleffa ja niin ihana!!!!!!!

Avatar

koirat!meillä on koiran pentu viki se on ihan sairaan lutunen=)

Avatar

koirat!meillä on koiran pentu viki se on ihan sairaan lutunen=)

Avatar

no mitäs ite oisit koira Kerttunen ja sua haukutais noi oisko kivaa

Avatar

Kissat on söpömpiä kuin koirat. On totta, että kissankakka ei ole hirmu pahanhajuista. Koirankykki taas on. Kakka kuulostaa muuten kivemmalta kuin kykki.:)
Ja nimimerkille:Hei sinä kissa-rakas! Haistele sitä ”hajuveden” tuoksuista kakkaasi vaan!:)

Avatar

sanoit että koiran kakka haisee pahemmalle kuin kissa.Haisteleppa omaasi! ei sun tai kissojen kakka millekkään hajuvedelle tuoksu!

Avatar

KOIRAT ON MILJARDISTI PAREMPIA!!!!!!!!!! EN SIEDÄ KISSOJA MUITA KUIN EHKÄ NOIN 10:TÄ, TUTTUJENI. MEILLÄ ON KOIRA. KISSAT ON IHAN TYHMIÄ SIITÄ, ET NE RAAPII KUN SILITTÄÄ MAHASTA JA KUN VETÄÄ HÄNNÄSTÄ. KOIRAT TAAS… …NO TIEDÄTTE KAI. NE NUOLEE JA RAKASTELEE<3

Avatar

(^.^)--[Moi!] [Hei!]-->(^.^)

Koirat,varsinkin mäyrikset!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!

Avatar

KISSAT ON PAREMIPIA KU KOIRAT EI PAHALLA MUT NE JOTKA PITAA KOIRITA
JA KISSAT KAKKAA HIEKKAAN JA ON SIISTI MUT KOIRAT KAKKAA ULOS JA NIITEN KAKKA HAISEE EI PAHALLA MUT äänestin KISSATKISSATKISSAKISSATKISSAT1!!!!!!!!!! ON PARHAITA JA HYVää KESää KAIKKILLE ja pitäkää koiristanne ja kissoistanne huolta ja viettäkää lemmikineiden kanssa enemmäan aikaa ja HUOM! MUISTAKAA RUOKKIA JA ULKOILUTTAA! KISSA-RAKAS!

Avatar

Kerttunen en haluis loukata mut inhoon kissoja koko loppu elämän koska ne tappo mun koiran! Ja se oli kyl chihuahua… On meillä kyllä nyt 2 berhandilaista eikä kumpikaan mut tietty saat tykätä kissoista jos haluat. Rakastan vain kolmee kissaa tässä maailmassa ja ne on meijän naapurin kissat(2) ja sit meijän mummolassa on 1 kissa eikä ne ikinä tekis mitää pahaa! Mutta Kerttunen sanon että koirat on vähän parempia kun kissat! tai ehkä paljonki…. no mut hyvää kesää kuitenkin kaikille koululaisille! ;D jjja muistakaa hoitaa ´koirianne ja kissojanne tosi hyvin ja nauttikaa kesästä rakkaitten lemmikkiennne parissa!

Avatar

Kissat ja koirat on molemmat niin söpöjä, mut olen silti kissojen ”puolella”.

Avatar

Minusta molemmat ovat söpöjä<3.Rakstan kissoja ja koiria!
Itselläni on suomenpystykorva koira,joten vastasin tietenkin koirat.Mutta kissatkin on söpöjä<3<3<3

Avatar

Koirat ja Kissat on molemmat ihanii mut oli pakko laittaa koirat kosk meil on ny koira kosk meijän kissa muutti mun mummille xD =((

Avatar

Koirat!Kissat vaan makaa ja niille on vaikea opettaa mitään(kyllä kissat on silti kivoja)pidän vain enemmän koirista.Olen 2vuotiaasta asti ollut niiden kanssa tekemisissä=)

Avatar

Kerttunen. Mä en TOSIAANKAAN haluu loukata, mutta meillä on isoja koiria. Ne ei kuolaa ja niissä ei oo ollut koko elämänsä aikana kirppuja. Ei koirankuola myrkyllistä oo. Ja chihuahua ja mäyris on listattu suomen purevimmiksi koiraroduiksi. Loppupään listassa oli ne ”kuolaavat kirppuiset liian isot koirat” eli berhandilaiset yms. Ja en haluu loukata tai haastaa riitaa. Omat koirat on muuten isovillakoiria. Niin, molemmat, niin kissat kuin koirat ovat tosi kivoja, mutta mielestäni koirat ovat hiukan ”parempia”.

Avatar

Pentu22, sittenhän koirasi ei ole varmaan yhtä tyhmä kuin koiramme Kauhistus.

Avatar

Kissat, sillä en tykkää Kauhistus-koirastamme.:))))

Avatar

Olin seiska.

Kissat ovat söpöjä. Tein tämän gallupin.

Avatar

Kissat! Kissat! Kissat! Kissat! Kissat ovat ihan sikapaljon söpömpiä kuin kuolaavat kirppuiset liian isot koirat!! (chihuahuat ja mäyräkoirat on kyl hyvii!)

Oma kommentti