Kissat vai koirat?

Kumman puolen valitset? Koululainen

Tämän kysymyksen esitti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

KoIrAt!! K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

Koirat, mun elämä pyörii koirien ympärillä ♥ Mulla on 2 koiraa, Shetlanninlammskoira uros, ja Suomenlapinkoira narttu <3
Kerttunen: TODELLA HARVA iso koira kuolaa -.- Kissoissa on yhtäpaljon kirppuja kuin koirissa -.- ja eikö kissat muka voi olla "liian isoja". En tykkää tuollasesta puoluellisuudesta ja toisen eläinlajin nälvimisestä. Aatteletko ollenkaan mitä me koiranomistajat ajatellaan tuosta? Ei sillä että se maailman kaataisi, mutta alkaa potuttaa >.

UUSIKUU ON TYHMÄ.OOISKO SUST KIVAA ET SANON SUA TYHMÄKS IHMISEKS JOKA HALUU OLLA HUOMION KESKI PISTE mieti sitä

KUULE KERTTU KOIRAT ON SEMMOSII JOTKA SUOJELEE AUTAA LEIKKII NUKKUU,MEILLE KERRA YRITETTII MURTAUTUUU KKU OLIN KOTONA MUT SIT MEIJÄN KOIRAN SUOJELU VIETTI HERÄS JA SE ALKO HAUKUU NIIN PALJO ET SE TYYPPI HÄIPY,MUUTEN MULLE OIS VOINU TAPAHTUU JOTAIN!!!!! KOIRAT JA KISSAT OVAT YHTÄ IHANII JA RAKKAITA MULLE

KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!KISSAT!!!!

No mun mielestä koirat on söpömpiä 🙂 koska meillä on. Kenenkään kakka ei tuoksu hajuvedelle joten… Mä repesin noille kakka kommenteille 😀

kisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

valkoset ja mustat kissat on hirmu söpöi!!!!!!! kaks valkost kissaa on meijän perheen maskotteja KISSAT ON SÖPÖI!!!!!!!!!!!!=)

Molemmat ovat ihania mutta silti koira.
Minulla on oma ihana pienoinen.

DOG! DOG! DOG! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en tykkää erityisesti koirista koska mä ja koirat ollaan niiiin erilaisii mä oon laiska ja koira on ENERGIAPOMMI…vastasin tietty kissa mut luulin kyllä et kissoja olis eniten vastattu! erehdyin taas! xD

rakastan kissoja ja koiria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! äänestin kuiteski kissoja

mä yritin äsken tehä tohon keskelle
salmiakin muotosen ”pyramidin”, mut
se vaa siirty tohon reunaan!!!!!!!!
ihan typerää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hauvelit on ihaniiiiiiiiiiiii!!!!
mut kisulitkin on kivoi 😀
koirat silti voittaa!

K
KO
KOI
KOIR
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

koirat on ihania <3 <3 <3 <3

mut meil on ollu kaks hoitokoiraa joiden nimet oli nella ja fasu
ne oli tooooooosi söpöjä………..

i love a dog and cat…….

tykkään mollemmista ja mul on kaks kissaa ja haluaisin koiran mut en voi sanoo et koira on parempi kun ne molemmat on sulosii ja söpöi…..

sama asia.

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusatakertaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btatz!

koirat koirat koirat jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(koirat on johola!)

KOIRAT TIETTY
KOIRAT TIETT
KOIRAT TIET
KOIRAT TIE
KOIRAT TI
KOIRAT T
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K
KOIRAT TIETTY
KOIRAT TIETT
KOIRAT TIET
KOIRAT TIE
KOIRAT TI
KOIRAT T
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

KOIRAT PIDÄN KISSOISTA MYÖS!!! 😮

haluisin koiran… oon eläin rakas ihminen koirat ja kissat käy molemmat

KISSAT ON TYHMIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOIRAT ON PALJON PAREMPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KISSAT HAISEEEEEEE. I LOVE DOGS<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

TOSI TYHMÄ RUNO BRAZ!!!!! SUN EI AINA TARVII TEHDÄ JOTAIN TYPERIÄ RUNOJA!!!!!!!!!!!!! MÄ INHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SUN RUNOJA!!!!!!!!!!

koirat ooooooooooonnnnnnnnnnnnn niin söööööttejä ja meillä on kaks koiraa ne on niin ihanii<3<3333333333

oli pakko vastata koirat mutta kun laitoin koira ja näin että kissat oli noi vähääänisiä mun sydändä riipaisi.ne on molemmat ihania.mulla on kaksi kissaa ja yksi mopsi.

Molemmat on ihanii… Mut laitoin kissat, koska oon kisuhullu! I ♥ kissat! Koirat on kans toosi ihanii ♥♥

Koirat on parempii!!!!!!!!!!!!!!!XD XD XD XD XD XD 😀 :——-D

Minä pidän molemminsta, Koirista hieman enemmän, koska minulla on koira<3

noo… koiratki on tosi söpöi mut ehkä kissat ku meil on yks mailman söpöin kisuli

Tosi nolo runo.En tiennytkään,et bratz tykkää haistella koirankakkaa.
Mulla on saksanpaimenkoira,joten vastasin koirat.Mut mulla on ollu kissa.oon puoliks kissa- ja puoliks koiraihminen:)

SIIS KOIRAT IHAN EHDOTTOMASTI!!!!!!!
KISSAT RAAPII JA SÄHISEE JA MUUTENKIN EN VAIN TYKKÄÄ!!!!

Mikä olisi pahempaa kuin koiran kakka,
asetooni vaiko kynsilakka?
Koirankykki hajultaan pahaa on,
se onkin haju voittamaton.
Sellaiselle ei haise edes kissa,
vaikka olisi sillä housussa pissa.
Se on mahdoton haju,
silloin lähtee taju.

Koirat!!! Kaikki koirat on ihania, rotukoirista varsinkin villakoirat ja sekarotuisetkin on todella ihania!!!

Koirat!!! Kaikki koiat on ihania, rotukoirista varsinkin villakoirat ja sekarotuisetkin on todella ihania!!!

Miksi kissoista muka tykätään vähemmän kuin koirista? Minusta ne on paljon söpömpiä. Eivätkä kissat aina ole pienempiä kuin koirat. Vaikka yleensä ovatkin. Mutta on olemassa aika isojakin kissoja ja pieniä koiria. Esim.Chihuahuat.

En tykkää koirista kauheesti joten kissat saivat ääneni…eniten pidän ”pienemmistä” eläimistä kuten jyrsijöistä.

Vaikea sanoa, koska molemmat ovat ihania<3 Kyllä ääneni kuitenkin kallistui koirille, koska meillä on ollut 3 saksanpaimekoiraa ja olen kasvanut koirien kanssa=) Mutta ei kissoissankaan ole mitään vikaa, ei todellakaan! Molemmat ovat suloisia ja persoonallisia eläimiä!!!!<333

Koirat on niin ihanii tíetty onhan kissatkii kivoi mut täs asias vie koirat voitan !!! <333

Kisssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
Hyvä kissat=)

Kummatkin on yhtä ihania!!!!!!!!!!!!!!!!! Meillä on yks kissa joka on vielä pentu ja kaksi koiraa, toinen on labbis ja toinen dalmatialainen. Lisäks meillä on 2 hevosta ja 1 poni. Hevoset on kummatkin suokkeja ja poni on shettis. <3<33 jos ihmettelette miks meillä on näin paljon eläimiä niin me asutaan maalla!!!!!!!!!!! p.s eikä maalla asuminen oo yhtään noloo: mä käyn koulussa kaupungissa jonne on puolen tunnin automatka enkä oo mikään maalaisjuntti!!! Harrastan ihan normeja juttuja, esim. ratsastusta, viulun soittoa, tanssia ja ostan kaikki vaatteeni H&M:ästä yms. ja tietty mulla on kans paljon ratsastusvaatteita ja varusteita.

kissat ja koirat! meil on koira ja mä rakastan kissoja<3

koirat on tosi ihanii. Mulla on kome vuotias suursnautseri ja se on Masi.Masi tosi ihana.

Koirat koska oon allergine kissoille ja mulla on söpö koiruli<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3! Mut on kisatki ihan ok koska neki on söpöi ja ihanii.

Miksi koirat? Miks ei kissat? Rakastan kissoja mutta koiriakin. Äänestin kissoja siksi että pelkään koiria. KOIRAT ovat ihania mutta ovat kissatkin.. Pelkään koiria sen takia kun olen ollut niille allerkinen. Enkä ole ollut toimessa niiden kanssa. RAKASTAN kissoja erityisesti omaani!<3 Meillä on myös kaksi muuta kissaa joista toinen on saanut pentuja.

No tietenkin Kissat! ♥♥ Minä olen Koirille allerginen… 🙁

Koirat, niistä on huomattavasti enemmän seuraa kuin kissoista. Ja koirille on myös kiva puhua kaikkee jännää, koska ne ymmärtää ihan hyvin, ja vaikkei, niin silti siitä tulee turvallinen ja ihana olo.

Mut ei sillä, kissatkin on ihania.

meil o aina ollu kissoja ja tänävuonna tuli koira,mut kissat on söpöjä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rakastan molempii!! Ne on vaa nii ihanii!!! Kissat ja koirat!!

KOIRAT!!!!!!!!Mulla on oma koira ja se on toooooooooooosi lutu!<333333

Tyhmä mielipide koirista, mutta ne on typeriä. Ne on tyhmiä kirppukasoja, jotka haukkuu kovaa, eikä saa nukuttua. Sitten niitten jätökset löyhkää!!!!Sellainen on koira-Kauhistus!

EHDOTTOMASTI KOIRAT!! Ne on paitsi älykkäämpiä, sosiaalisempia ja söpömpiä!(viimeinen oli tietysti oma mielipiteeni!!!!!!!! p.s. onks tääl just ny ketää!!!!!!!!???????????

kissat vaiks oonniil allerginen ne on ihanii karva palleroi<33<333<3

kissat on niin ihanii rakastan kissoi kauheest ne on niin ihania ja niin söpöjä ja kivoja kissat on parhaita

KOIRAT EHDOTTOMASTI! Meillä oli koira, mut ystävänpäivänä se jouduttiin lopetaan:(
Kissa yks Teneriffal mua raapas, :(:(
:'(
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥KOIRAT♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
t. Hemmi

Koirat! On kissatkin kivoja, mutta omistan ite koiran, semmosen
ihanan pikku cairnterrierin! Terrierit, colliet ja pitkäkarvaiset
mäyräkoiat on parhaita, mun mielestä. 🙂

Koirat on parhaita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miks jotkut kissaihmiset haukkuu koiria et ne on tyhmiä ja jotkutkoiraihmiset kissoja! Jokainen tykkää siitä eläimestä mistä tykkäää eikä kenenkään tarvii haukkuu! Kissat on mun mielest kuiteski kivempia.

Hei koirafanit! Kannattaa kattoo youtubesta pätkiä elokuvasta ginga densetsu weed!! Se on japanilainen koiraleffa ja niin ihana!!!!!!!

koirat!meillä on koiran pentu viki se on ihan sairaan lutunen=)

koirat!meillä on koiran pentu viki se on ihan sairaan lutunen=)

no mitäs ite oisit koira Kerttunen ja sua haukutais noi oisko kivaa

Kissat on söpömpiä kuin koirat. On totta, että kissankakka ei ole hirmu pahanhajuista. Koirankykki taas on. Kakka kuulostaa muuten kivemmalta kuin kykki.:)
Ja nimimerkille:Hei sinä kissa-rakas! Haistele sitä ”hajuveden” tuoksuista kakkaasi vaan!:)

sanoit että koiran kakka haisee pahemmalle kuin kissa.Haisteleppa omaasi! ei sun tai kissojen kakka millekkään hajuvedelle tuoksu!

KOIRAT ON MILJARDISTI PAREMPIA!!!!!!!!!! EN SIEDÄ KISSOJA MUITA KUIN EHKÄ NOIN 10:TÄ, TUTTUJENI. MEILLÄ ON KOIRA. KISSAT ON IHAN TYHMIÄ SIITÄ, ET NE RAAPII KUN SILITTÄÄ MAHASTA JA KUN VETÄÄ HÄNNÄSTÄ. KOIRAT TAAS… …NO TIEDÄTTE KAI. NE NUOLEE JA RAKASTELEE<3

(^.^)(^.^)

Koirat,varsinkin mäyrikset!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!

KISSAT ON PAREMIPIA KU KOIRAT EI PAHALLA MUT NE JOTKA PITAA KOIRITA
JA KISSAT KAKKAA HIEKKAAN JA ON SIISTI MUT KOIRAT KAKKAA ULOS JA NIITEN KAKKA HAISEE EI PAHALLA MUT äänestin KISSATKISSATKISSAKISSATKISSAT1!!!!!!!!!! ON PARHAITA JA HYVää KESää KAIKKILLE ja pitäkää koiristanne ja kissoistanne huolta ja viettäkää lemmikineiden kanssa enemmäan aikaa ja HUOM! MUISTAKAA RUOKKIA JA ULKOILUTTAA! KISSA-RAKAS!

Kerttunen en haluis loukata mut inhoon kissoja koko loppu elämän koska ne tappo mun koiran! Ja se oli kyl chihuahua… On meillä kyllä nyt 2 berhandilaista eikä kumpikaan mut tietty saat tykätä kissoista jos haluat. Rakastan vain kolmee kissaa tässä maailmassa ja ne on meijän naapurin kissat(2) ja sit meijän mummolassa on 1 kissa eikä ne ikinä tekis mitää pahaa! Mutta Kerttunen sanon että koirat on vähän parempia kun kissat! tai ehkä paljonki…. no mut hyvää kesää kuitenkin kaikille koululaisille! ;D jjja muistakaa hoitaa ´koirianne ja kissojanne tosi hyvin ja nauttikaa kesästä rakkaitten lemmikkiennne parissa!

Kissat ja koirat on molemmat niin söpöjä, mut olen silti kissojen ”puolella”.

Minusta molemmat ovat söpöjä<3.Rakstan kissoja ja koiria!
Itselläni on suomenpystykorva koira,joten vastasin tietenkin koirat.Mutta kissatkin on söpöjä<3<3<3

Koirat ja Kissat on molemmat ihanii mut oli pakko laittaa koirat kosk meil on ny koira kosk meijän kissa muutti mun mummille xD =((

Koirat!Kissat vaan makaa ja niille on vaikea opettaa mitään(kyllä kissat on silti kivoja)pidän vain enemmän koirista.Olen 2vuotiaasta asti ollut niiden kanssa tekemisissä=)

Kerttunen. Mä en TOSIAANKAAN haluu loukata, mutta meillä on isoja koiria. Ne ei kuolaa ja niissä ei oo ollut koko elämänsä aikana kirppuja. Ei koirankuola myrkyllistä oo. Ja chihuahua ja mäyris on listattu suomen purevimmiksi koiraroduiksi. Loppupään listassa oli ne ”kuolaavat kirppuiset liian isot koirat” eli berhandilaiset yms. Ja en haluu loukata tai haastaa riitaa. Omat koirat on muuten isovillakoiria. Niin, molemmat, niin kissat kuin koirat ovat tosi kivoja, mutta mielestäni koirat ovat hiukan ”parempia”.

Pentu22, sittenhän koirasi ei ole varmaan yhtä tyhmä kuin koiramme Kauhistus.

Kissat, sillä en tykkää Kauhistus-koirastamme.:))))

Olin seiska.

Kissat ovat söpöjä. Tein tämän gallupin.

Kissat! Kissat! Kissat! Kissat! Kissat ovat ihan sikapaljon söpömpiä kuin kuolaavat kirppuiset liian isot koirat!! (chihuahuat ja mäyräkoirat on kyl hyvii!)

Oma kommentti