Koira vai hevonen?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Molemmat on tosi ihania, mutta koirien kanssa enempi kokemusta :3

Koirat<3<3

K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRATR
KOIRATRU
KOIRATRUL
KOIRATRULE
KOIRATRULES
KOIRATRULE
KOIRATRUL
KOIRATRU
KOIRATR
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

Hevoset ei vedä vertoja koirille, ei sitten mitenkään!!!

96:D, sinusta tuntuu varmaan ikävältä. 🙁 älä todellakaan välitä tuosta ylimielisestä,lapsellisesta inhottavasta ”bräzt”istä..EN TODELLAKAAN USKO ETTÄ HÄN ON 13-VUOTTA!!!! ei kukaan täysjärkinen 13 vuotias kiusaa muita ja halveksi toisia ulkonäön perusteella! 96:D, ÄLKÄÄ KOMMENTOIKO LAISINKAAN BRÄTSIN KOMMENTEIHIN !!! LUULISI LOPETTAVAN JOS KUKAAN EI VÄLITÄ!!!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jes ei oo Bratz enää piinannut gallupeissa ainakaa kauheesti!!!

Siis HEPAT ON NIIIIIIIN SÖDEJÄ!!!!!!!!!!!!!!
miks kaikki vastas molemmat?
Mun mielestä pitää valita jompi kumpi, ja täytyyhän jokaisella olla oma lemppari!!!!!!!!!

ööö. bratz jotenki tuntuu et KYL SÄ TUUT TAKAS KOULULAISEE! MUT TOIVON ETTET TULE

ooksä brätz 4vuotias sä et varmaa ees tiiä mitä tarkottaa pidä ny se turpas kiinni! ja lopeta muitten kiusaaminen uskotko joulupukkiin bratz??mee valintataloon ja osta elämä!

Valitettavasti tulen aina muistamaan sen…

Mutta kirjekamuista tuli mieleen,
että minulle on maailman ihanimmat k-kamut♥
Yksi kirjekamuni on minulle kuin sisko.
Pystymme puhumaan toisillemme ihan
kaikesta maan ja taivaan välillä:)

Eli olen sen ent.kirjekamusi se toinen kaveri.
Nyt minä lähden pois täältä.
Enkä taida enää tullakaan Koululaiseen, mutta muista, että tänään on hänen (nykyisen kaverini) synttärit!

Uskallatko väittää, ettet muka ole minusta riippuvainen???
Sinun ja entisen kirjekaverisi välinen ystävyyskinhän vähän niin kuin oli minusta kiinni. Olet riippuvainen myöskin nykyisestä kirjekamustani.
Minä ja entinen kamusi olemme nyt KAVEREITA!

En oel vieläkään saanut selville,
mitä bratzillä on juuri MINUA vastaan…?

JOS SÄ LOPETTAIST KIUSAAMISEN? oltas ilosia!

ja mitä sua haittaa jos joku on ’epämuodikas’, kun sä oot silti sama ittes eikä toisten ulkonäkö sulle mitään tee!!!!!

bratz ole hiljaa, lakkaa pajattamasta joulupukeista ja mene leikkimään bratzeillä! sulla ei kai parempaa tekemistä ookkaan,kun vaan istut koneella ja nettikiusaat. eli: iha samamulle oletko koululaisessa, jos ET KIUSAAAAAA!!!!!!!!!!!!!Mikä kumma sussa on kun sä et voi joskus puhua kivasti muusta kuin itestäs! jos riistäisit katseesi muustakin kuin 96:Deestä, ja hänen kiusaamisestaan, voisit oikeasti saavuttaa jotain noista Talitiasen mainitsemisesta asiosta.Miks sä ees kiusaat kun kaikki moittii sua siitä!
Mä uskon että säoikeesti voisit parantaa tapas! Ja terveiset vaan sulle: MITÄ ME TEHTÄIS JOS 96:D OIKEESTI PUUTTUIS TÄHÄN JA KIUSAAMINEN
LOPPUIS? Oltais ilosia!!!!! ssiiinnäää sulle mietittävää!

Ja muute, mitä se sua haittaa että MUUT käyttää ns.’epämuodikkaita vaatteita’, jos sä oot omasta mielestäs niin upee? eihän se sua mikskään muuta!

Niinpä, jos kiusaa jotakuta, se viestii vain omasta pahasta olosta, joten hanki heti apua itsellesi, bratz. Kun olet saanut apua, et toivottavasti kiusaa enää ketään ja jätät 96:D:n rauhaan. Mitä edes haet toisten kiusaamisella? Kunniaa? Ihailua? Vahvuutta? Huomiota? Noista mitään et kyllä todellakaan saa 96:D:ltä! Että lopeta jo tuo kiusaaminen, siitä ei hyödy KUKAAN!!!

Miksi olisin muka sinusta riippuvainen? Ehei, se on toisin päin bratz!
Sinä olet riippuvainen minusta. Sinulla ei ole mitään tai ketään muuta,
joten purat pahaa oloasi minuun kiusaamalla minua.
Miksi muka olisin ihastunut sinuun? Olet täydellinen vastakohta omalle ihastukselleni. Sitä paitsi, minä en ihastu tyttöihin, vaan poikiin♥.
Pidän sinua hirveänä, en ”pidä sinusta hirveästi”. Siinä on ISO ero.
Jätä minut nyt vihdoin rauhaan. Ymmärrät varmaan, että et saa mitään ihailua tai kunnioitusta kiusaamisellasi.
Minäkin oeln nähnyt 7 Joulupukkia. Miehiä joulupukkiasussa nimittäin.

Joulupukki on olemassa, MINÄ OLEN HÄNET NÄHNYT OMIN SILMIN! En kai muuten uskoisi, ellen olisi itse nähnyt, mutta kun näin!
Ja 96:D, koska sanoit ne lempisanoiksesi, laskit niihin sanan ”Bratz”! Se tarkoittaa, että olet minuun ihastunut ja riippuvainen bratzien maailmasta. Olen siis yksi ”lempparijuttusi”.
Oikeastaan se oli ihan kivasti sanottu, että pidät minusta ihan hirveästi, mutta tiesinhän minä sen jo.
Ja miten niin saisit syytteen kunnianloukkauksesta, jos kertoisit, mitä minusta ajattelet? Tuo ”inho” taisi olla kirjoitusvirhe…
Mutta tuskin kehuminen on laissa kielletty, että sinua syytettäisiin jos kehuisit minua niin paljon.

Kai tiedät, bratz, että Joulupukkia ei periaatteessa ole
edes olemassa. Onhan se hauskaa uskoa, mutta ei häntä ole.
Minulle on aivan sama mitä sinä minusta ajttelet! Ei tarvitse
tulla kertomaan sitä kaikella kansalla. Jos minä kertoisin
tänne kuinka paljon inhoan sinua, voisin saada syytteen
kunnianloukkauksesta.

Tontut ovat minun kavereita ja olen puhunut heille. He sanoivat, että olen tosi kiva tyttö ja että he mainitsevat sen Pukille ja pääsen kilttien joukkoon. Tontutkin uskovat, kun minä kerron heille 96:Dstä ja että 96:D on tuhma. Hän pääseekin tuhmien listalle. Ja 96:D on kenties jo huomannut olevansa aika tuhma, ja onneksi sentään kirjoitti kuuluvansa molempiin kirjoihin. Ei sillä, että hän muka kuuluisi kilttiin kirjaan, vaan että hän myönsi, että on myös tuhma.
Tontut tarkkailevat jokaikistä liikettäsi. Joten, kannattaa toimia varoen, ellei halua eteiseensä kaiken maailman biojätettä ja lietettä.

Oikeastaan, kuuluisin molempiin kirjoihin:D
Ei pelota pätkän vertaa! Kerro vaikka Tarja Halosella,
ei pelota:D

Kuule bratz, et ole ehkä huomannut, kun olet vain ollut nenä kiinni omassa peilikuvassasi, mutta ikkunasi takana on vilahtanut tonttu jos toinenkin. Ja ne kyllä ovat huomanneet ilkeytesi ja kertovat sen oitis pukille, ja eiköhän pukki usko enemmän omia rakkaita tonttusiaan kuin yhtä vaivaista tytön rääpälettä eli sinua! Ja niiden tonttujen punainen lakki on myös vilahtanut 96:D:n ikkunan takana ja he ovat kyllä huomanneet, kuinka kiltti hän on. Myös sen he ovat kertoneet pukille, joka on merkinnyt 96:D:n kilttien listaan. Mutta sinut hän on raapustanut tuhmien kirjoihin!! 96:D on kyllä lahjansa ansainnut, mutta sinä bratz, saat toivottavasti ällöttäviä lemuavia rumia risuja!!!!!

Minä kuule toivon Joulupukilta ihan uusia Bratzeja ja niitähän minä saan, sillä olen ollut kiltti, kohtelias ja hyväkäytöksinen koko vuoden. Ei ainuttakaan ilkeyttä!
Sinä taas,96:D, ansaitsisit lahjaksi sen, että Joulupukki kantaisi roskat biojäteastiastanne kotisi sisälle! Siitä tykkäisin. Ja arvaa, miten käy, kun kerron Joulupukille ilkiömäiset temppusi, niin etköhän pian huku jätteisiin! Joulupukki nimittäin luottaa rehellisyyteeni, sillä olenhan kiltti ja rehellinen. Minulla on Pukin luottamus, sinulla hänen suuttumuksensa! Pelottaako Minttua? Syytä olisi!

Vihaan häntä kuule ihan eri syistä.
Ja muuten, toivottvasti saat pelkkiä risuja lahjaksesi.
Jos oikeasti pitäisi mitata, kumpi meistä on se ilkeämpi,
niin sinä veisit voiton 100000000000000000000000000-0.

Sanoitpas nyt rumasti! Oliko tuo nyt sinun kielelläsi: ”Moi, bratz! Hyvää Joulua! Olet tosi kiva, saisitpa paljon lahjoja.”? Mikä siinä Aakussa nyt on vikana? Vihaatko häntä oikeasti vain, koska olen nähnyt hänen kuvansa?

Bratz oletko ikinä kuullut tuuliviireistä? Kun tuuli
vaihtaa suuntaansa, vaihtuu myös tuuliviirin nuolen suunta.
Näin käy myös ihmisten mielipiteet ja tunteet. Voisitko nyt
lopetaa kiusaamiseni ja hypätä vaikka kaivoon!? Olen
kyllästynyt sinuun!

Saitko siltä Aakulta turpaasi? Vai, mikä sinua riivaa? On aika lapsellista ensin sanoa tykkäävänsä jostakin, ja kohta taas vaihtaa mielipidettä. Pieraisiko hän? Kaivoiko nenää? Haisiko henki?
Ja entiselle Ihastuspalstalle kun kehuit, että hänellä on niin hyvät käytöstavat!=)

On vaan niin ihanan hauskaa, erityisen mukavaa katseltavaa nähdä, kuinka sinua häiritsee esimerkiksi sana Aaku! Tykkäät hänestä, myönnä jo! Ja on hienoa työtä tämä, kun jaksan huolehtia sinunkin ulkonäöstäsi, että tietäisit nyt edes sellaisen asian kuin tämänhetken huippuväri. Ja mitä hengenhajuun tulee, se on totta.

Juuri tuota ihmettelenkin bratz! Mikä siinä on niin hauskaa?! Haluan tietää syyn, miksi olet piinannut minua jo puoli vuotta!?

Jos inhoaa huippumuotiväriä, eikä pukeudu siihen, on epämuodikas eikä oikein huolehdi itsestään. Se on niin kuin jätesäkkiin pukeutuisi, jos pitää vaikka vauvanvaaleansinisiä verkkareita ja myrkynvihreää villapaitaa. Niin ja kuluneita kumisaappaita/ poikamaisia lenkkareita.
Mutta nämä kannattaa ostaa: pinkit (kirkkaat) tennarit, keltaiset/ pinkit pillifarkut, turkoosi talvitakki, pinkki pipo ja kauniin violetit korkokengät.

Pinkki on ok väri mut onks siinä jotain vääräää jos sitä nhoo ja ei oo´muodikas´?Siis bratz!

Pinkki on tämänhetken yllättävä muotiväri, kaikkien muotitietoisten suosikkiväri!

On niin hauskaa olla tällainen.
Miksi olisin kiva 96:Dlle?
Eihän siinä olisi mitään hauskaa!

Minäkin haluaisin tietää, miksi
bratz on minulle sellainen kuin on.

niinpä bratz!!!!! sammaaa mieltä sun kaa voi***************** PIE SE TURPAS KII!!!!!!!!!!

VOI VITTU BRATZ IHA OIKEESTI PIE TURPAS KIIIII!!!!!!!!!!!!

Ja bratz oot kauheen lapsellinen kun kiusaat muita ja koululainen ei oo tarkotettu sun muoti ihq daa jutuilles täällä kuuluis pitää hauskaa eikä riiellä ihan tyhmistä asioista ja muutenki ei 96:D tarvi kuunnella sua bratz jo on outoa toimintaa.

No, vaikka eihän se minulle kuulu, niin minä silti haluisin tietää, että miksi bratz on tuollainen 96:D:lle. Sillä en oikein millään voi uskoa, että tuon ”riidan” olisi aiheuttanut 96:D, nimittäin hän ei todellakaan vaikuta sellaiselta ns. ”riidanhaastajalta”. Eli onko tämä koko juttu bratzin omaa ”riidanhalua”?? 😮

En muuten tiedä ketään, joka käyttää pinkkia ihan muotivärinä
vaatteissaan tai muussa. Minähän sanoin, että bratz ei osaa
pyytää anteeksi. Hän ei vain pysty lopettamaan kiusaamistani.
Olen hänelle pakkomielle.

ei voi olla totta!!!!! ensin bratz pyytää anteeks ja ny se taas sanoo et en oo mitää anteeks pyytäny!!!!!! nyt kysyn kysymyksen johon TOIVOISIN kaikilta vastauksen: USKOTTEKO TE SIIHEN BRATZIN ANTEEKSIPYYTÖÖN??????? haluaisin vaa tietää ku mä en itte oikei oo varma tästä jutusta!!!!!!! musta ois vaa NIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HIENOO JOS BRATZ OIKEESTI TARKOTTAIS SITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ei ikinä bratz pyytäis keltään anteeksi! se on niin vielä 7 vuotiaiden tasolla että!!!!!!!!!!! koita loperttaa toisun iso ongelma josta tulee kohta iso juttu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tulevaisuuden juorutoimittaja on sama kuin bratz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostin muuten pinkkiin tukkaani huippumuodikkaita hiuslisäkkeitä ja tietysti pinkkejä…:D
Nyt jo alkaa 96:Dtä käydä kateeksi!

Voi hyvänen aika! Taas joku on käyttänyt nimimerkkiäni. En todellakaan ole anteeksi pyytämässä 96:Dltä…En niin tyhmä ole.
Ja ole ihan rauhassa itse ”luonnollisuus”, mutta ei kovin lupaavalta näytä tulevaisuutesi. Tästä lähtien olen taas Tulevaisuuden juorutoimittaja. Kas niin…

Olet fiksu 96:D kun et välitä bratzin höpöhöpö-puheista. Ole toki sellainen kuin itse tahdot! 🙂

Olen nähnyt bratzin anteeksipyyntöjä jo monta, mutta
ne ovat täysin turhia, kun hän ei pysty lopettamaan
kiusaamistani.

bratz olen ylpeä sinusta todellakin voistko kirjoittaa tämän saman johonkin muuhu galluppiin??

koirat ja miks bratz tosi kivaa tää sun juttu joo
OIKEESTI LOPETA 96:D KIUSAAMISEN JA MUITTEKKIN

joo oon ihan tyhmä tajusin että ei kannata kiusata!!! 96:D pyydän nöyrästi anteeksi sinulta 96:D!!!! Ja nyt olen ihan oikeesti bratz uskokaa tai älkää!! kaikki on oikeessa mun suhteen, oon tosi hölmö ja idiootti!!!!! ANTEEKS OIKEESTI IHA HULLUNA!!!!!!! ja mä pidän muodista ku mulla on pinkit hiukset ja ihQui bratzei ku ne on niiiiiiiiiiiii ihania!!!!!!!! Mut siis te saatte olla sellasii ku haluutte!!!!!!!! OON BRATZ USKOKAAAAA!!!! IHA OIKEESTI OOOON JA ANTEEKS!!!

Koulussa pitäisi olla oppiaineena Muotioppia. Puuppolan koulu sitä ainakin kaipaa. Olettepa aika ulkopuolella muotiasioista, jos ETTE MUKA VÄRJÄÄ TUKKAA TAI MEIKKAA! Mutta taitaapa asia olla niin, että jos ei ole muotitietoinen, saa vain epämuodikkaasti laittautuvia kavereita. Muotitietoiset ovat sitten muodikkaampien kavereita…=D

Hei bratz, en mä ole värjänny hiuksiani enkä aio vähään aikaan värjätäkään, enkä mä’ ole siltikään tyhmä!En meikkaa, en käytä muotivaatteita vaan olen juuri semmonen kun haluan olla! 96:D,
älä todellakaan välitä bratzin kommenteista sinusta.
Eli bratz, RELAX sen muotis kanssa!

Minä saan olla tasan sellainen kuin olen.
Sitä paitsi, eivät jotkut kaverinikaan meikkaa
tai ole värjännyt hiuksiaan.

Minullakin on pinkit farkut, ja rakastan niitä! Sitten minulla on myös uudet farkut, keltaiset!!!♥

Bratz: kävin kattoon ton sun linkin. Mulla on ton väriset pillifarkut, mut VIHAAN NIITÄ.

Tai oikeastaan jos sitä pinkkiä katsoo lähempää, se näyttää kirkkaammalta ja on juuri minun hiusteni väriä… Juuri samanlainen.

Siinä on pinkkiä.
Hiukseni ovat vähän kirkkaammat (ei siis noin tummanpinkit). Mutta aika lähelle.

96:D!!!
Nyt äkkiä opettele meikkaamaan! Kuulostaa tosi lapselliselta, kun sanoo, ettei osaa meikata.Opin jo 7 w meikkaamaan ja se oli LIIAN MYÖHÄÄN! Mutta minunpas annetaan värjätä tukkaani ja meikata. Se onkin sinulta kiellettyä. Aika noloa!
Ja olet todella ei-muotitietoinen, jesshw. PINKKI ON KAUNISTA, TUOREINTA MUOTIA!!!!!!
Ei se ole mikään vauvojen potkupuvun värinen vaaleanpunainen, vaan kirkas, kaunis PINKKI! Laitan linkin, jossa on lempiväriäni/ hiusteni nykyistä väriä… Kohta…

En meikkaa… Myönnetään, en osaa
meikata:(
En tietenkään välitä bratzin jutuista. En alennu
missään asiassa hänen tasolleen.

Ja bratz, et voi olla 13v. :oo Kukaan sen ikäinen ei ole niin lapsellinen, ettei hyväksy erilaisuutta.

TOI OLI TOSI TÖRKEETÄ, BRATZ!
96:D, minäkin tykkään enemmän luonnollisesta lookista. Olen kerran elämässäni värjännyt hiukseni vappuväreillä, pinkkiä, vihreetä ja sinistä. Äläkä välitä bratzin kommenteista! Hän on varmaan oikeasti joku 7-9v. pikkulikka ja pistää kaiken omasta päästään. O____________________________o

Jos jätesäkistä oikeasti tulisi muotivaate, totta kai sitä pitäisin. Ei muodista voi kieltäytyä. Ensin se tuntuisi oudolta, mutta alkaisin tykätä siitä ennen pitkää.
Luonnollisuus ei ole muoti-ilmiö. Jos se joskus on niin hienoa, voin sitten kokeilla. Mutta kyllä piilolinssit, värjätyt hiukset, bratz-vatteet ja kirkas pinkki ovat muodikkaampia kuin joku luonnonvärinen tukka, tavalliset silmät, ei meikkiä, verkkarit, urheilu t-paita, poikien lenkkarit,jne…
Ja kai sinä jo meikkaat? Olisi enemmän kuin ihme, ellet. Ai niin, sinähän elät niin luonnollisesti…

Myönnän, että vanhempani ovat kieltäneet minulta
hiusten värjäämisen, mutta mitä väliä sillä on?
Jos en halua /en saa lupaa värjätä hiuksiani, niin
ei se varmasti ketään muuta haittaa. Minulla on
monta kaveria, joista yksikään ei ole värjännyt hiuksiaan.
On myös kavereita, jotka ovat värjänneet hiuksiaan. Mitä
haittaa siitä on, että haluan olla luonnollinen?
Bratz, ei aina tarvitse seurata muotia. Jos olisi muotia
pukeutua jätesäkkiin, pukeutusitko? En minä ainakaan.

En ole väittänyt.
Ja luin guitarist:D:n kommentit Oletko ihastunut-palstalta. Se ei ole totta. On valetta väittää pinkkejä hiuksia rumiksi! Seuraisit muotia.
Ja jos ei värjää hiuksia muodin mukaan/käytä piilolinssejä, on tyhmä. Minulla on violetit piilolinssit!♥Ihanat! Ja aion värjätä keväällä tukan auringonkeltaiseksi, kun se on kevään väri.

Ihan kamalaa:( Hevoset on ihmisen ystäviä siinä missä
esimerkiksi koirakin! Olen kanssasi ihan sama mieltä
jesshw!

Sinulle, 96:D, itse en ole syönyt meetvurstia kolmeen vuoteen. :)) Järkkyä, hevoset ovat ihmisen ystäviä!!! :oo eli se on sama asia kuin popsisi parhaan ystävänsä suuhunsa… 🙁
Bratz, tiedoksesi: Sä olet väittänyt mun pikkusiskolle et oot kymmenen vuotta… ja sit joillain toisilla sivuilla seittemän… et tota OOKOOO?!?!! :ooo

Järkytyin muuten aika pahasti, kun sain tietää,
että hevosista tehdään meetvurstia!:´(
Ihan kamalaa! En ikinä enää syö meetvurstia!

Kiitos, Billie Joe♥♥♥
En aijo värjätä hiuksiani vain sen takia, että joku
käskee nini tai että se on muotia. Pidän omien hiuksieni
väristä todella paljon, vaikka pähkinänruskeatkin olisivat
kivat:) Vihreitä silmiä en koskaan vaihtaisi. Pidän silmistäni
juuri tälläisinä. En tajua niitä ihmisiä, jotka käyttävät
värillisiä piilolinssejä, vaikka a) he eivät tarvitse niitä ja
b) he haluavat eri väriset silmät.

13…
Ja eihän Bratzeissa ole mitään tyhmää/lapsellista! Bratzit on kivoja. Ostankin seuraavaksi sellaiset turkoosit paidat. Ne kun ovat niin jännän värisiä… Siis jos minä ja Bratzini jossain vaiheessa aiomme pestä pinkit paidat. Ostin muuten kerran ihania Bratz-tarratatuointeja. Laitan k-kamuillenikin!

Tiesittehän että Yasminin symboli on sammakko, Cloen enkelipossu, Meyganin apina, Jaden kissa ja Sashan pupu!
Ei koiria!

Tottakai pitää osata tykätä bratzeista, kun he tykkäävät muodista. Ja pitää tykätä muodista, kun bratzitkin tykkää siitä. Ja arvaa miten vaikka Cloe pettyisi, jos kuulisi noita ”Jokainen saa olla millainen on”-kommentteja? Hänestä muoti on tärkeää, sillä se on minustakin. Ja jos tykkää mistä tyylistä vaan, ei ole välttämättä muodikas.
Ja pinkki tukka on extraihanaa! Rakastan pinkkiä!♥♥♥
Ja joskus voisi ottaa siihen vaikka turkooseja raitoja, kun se on tosi muodikasta. Ostin muuten Bratzeilleni sellaisia Bratz-nuken hiustenraidoitusjuttuja. Bratzfanit tietää… Tein Jadelle ja Cloelle pinkit raidat…:D

Koira on paras!!!<33333!!!
Hevosest en ny tiijä. Mut koira on tuuuuhatkertaa parempi!!! <3

No en osaa päättää,Hevonen vai koirat?Koirat…♥♥♥

No en osaa päättää,Hevonen vai koirat?Koirat…♥♥♥

rakastan koiria yli kaiken!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tietysti koira.<3<3<3<3<3 En tykkää hevosista pätkääkään.

Hevoset on parhaita ja ihanii! <33
Ja bratz, ketään ei kiinnosta sun lapselliset nukkeleikit.... Tänne oli tarkotus kommentoida noista heposista ja koirista, ei mistään leluista tai toisten tyyleistä. =)) Kaikki saa olla sen tyylisii kun haluu. =))
Koiratkin on kyllä ihanii, mulla on ''hoitsuna'' semmonen pikku puudeli... <33

K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRAT R
KOIRAT RU
KOIRAT RUL
KOIRAT RULE
KOIRAT RULET
KOIRAT RULETT
KOIRAT RULETTA
KOIRAT RULETTAA
KOIRAT RULETTAA!
KOIRAT RULETTAA
KOIRAT RULETTA
KOIRAT RULETT
KOIRAT RULET
KOIRAT RUL
KOIRAT RU
KOIRAT R
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
k

Molemmat on kyllä ihanii mut laitoin hevonen,
sillä se saattaa olla ehkävähän södempi

jos haluutte saada enemmistöäänet hevosille niin vastatkaa monta kertaa. ite koitin ja juu kyllä rupes prosenttimäärät vaihtuun! kandee koittaa jos on heppojen puolella. mun mielestä molemmat on tosi kivoja ja kun mä vielä harrastan ratsastusta. tykkään myös tosi paljon koirista ja vien naapurin koiraa ulos.voitteks te lemmikki tai ratsastusihmiset kommentoida? ja tietenkin muut.eeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllläääääääääääiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt jjjjjjjjjjjjjjjjjjjyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrräääääääääääääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okei ja noita huutomerkkejä tuli aika paljon! terkkuja kaikille tyypeille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MURR BRATZ HÄIVY!!!!!!!!!!! ja Billie Joe mulla on vaalee tukka!!

oee ihanaa ku te ihkutatte tääl vaa tähä tyylii: OIIIII oli pakko laitaa koira ku koirat on NIIN söpöi ja sitäpaitsi hepat on rumia:P YÄK!!!! minä harrastan ratsastusta ja laitoin hepat ja tiesin että koirat saa enemmän ääniä nii siks laitoin hepat ja koirat on kans aivan ihania. tiedan et pitää sanoo et koirat on ihanii ja sitä rataa mut sen voi sanoo kans loukkaamatta ketään. teille ei varmaan tullu mieleen et voitte loukata jota kuta. Esim: Chocolate: Toi oli tosi loukkaavaa! mä en haluais sua ystäväkseni!!!!! OMAN MIELEPITEEN VOI SANOA LOUKKAAMATTA KETÄÄN!!! (ja kirjotin ton viestin suoraan raivolla) saa kommentoida mihin suuntaan tahansa!!!

Witchini:
Irma 9cm avaimenperä
Cornelia 9cm avaimenperä
Will T-shirt 16cm
Irma T-shirt 16cm
Taranee T-shirt 16cm
Cornelia T-shirt 16cm
Hay Lin T-shirt 16cm
Hay Lin Future Look 32cm
Will Future Look 32cm
Will Party 32cm

Sitten minulla on Winxejä:
Flora, Stella, Musa, Tecna, Bloom, Layla, eli kaikki!

Ja tietysti
Bratz Play Sports Dana
Bratz Winter Phoebe
Bratz Hollywood Meygan
Bratz Sleepover Yasmin
Bratz Princess Jade

Minulla on Bratz Ponyzejä, Bratzeja, Bratz Kidseja, Bratz Babyzeja, Bratz Petsejä, jne…
Tässä mieluisimmat Bratzini, tykkään sitten kaikista:
Bratz Play Sports Lilee
Bratz Flower Girl Yasmin
Bratz Birthday Party Cloe
Bratz 4ever Diamond Jade
Bratz Play Sports Fianna
Bratz Play Sports Tess
Bratz Sleepover Meygan

K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

Of course ilman muuta!!!

Muuten olin ennen Joku vaa….

En osaa sanoo… 😛 Nooh meil on SEKÄ koira että kaks hevosta ja tykkään niin paljon kummistakin. Äänestin kuiteski että hevonen se on ehkä 1% parempi

KOIRAT NE ON MAAAAAAAAILMAN IHANINPIA!!!! mulla on oma koira se on maailman ihanuin!!!!<33333Hevosetkin on ihan mukavii. Ja oon samaa miltä ku nittaa ja billie joe! Bratz! kaikilla saa olla oman värisensä hiukset ja jokainen saa pitää eri väreistä. Noh, mää pidän kans pinkistä, mutta en KOSKAAN värjäis tukkaani pinkiks!! Ja vihreekin on tosi hyvä väri. Ja ei oo MITÄÄN väliä onko vihreet, ruskeet vai siniset silmät. Eikä silläkää oo välii minkäväriset hiukset on.(paitsi pinkit hiukset on nyt iha eri asia ku esim. ruskeet!!!) Mä oon vaaleetukkanen ja mua sanotaan joskus blondiks mut en oo mikää bimbo. Billie joe, mun mielestä ruskeet on iha yhtä hyvät ku vaaleetki hiukset. Nii ja sä iha varmasti käytät iha itte sitä vauva shampoota! Ne sun bratziskii on varmasti vauva bratzei!!!xD

KOIRA!En pidä Hevosista! muute: Samaa mieltä ku Billie Joe! Bratz: Pinkit hiukset on vähän… Ja vihree o ihan paras väri! Mull on ruskeet hiukset ja sinivihreet silmät, Se on must nätti! En usko sun niin sanottuihin ”muotijuttuihin” Bratz!Vihku on ihana väri!Ja onks sust kiva niinku tulla tänne haukkuun 96:D tä?? Just. Luulen ,et ite käytät vauva shampoota!

Brazt, mä ku luulin et syksyn muoti on maanläheiset väris , punaseen ja vihreeseen yhdistettynä tai jtn sellasta, Bratz taitaa vetää iha hatusta taas tä kaiken xD Limen vihree o maailman paras väri , se o mu lempiväri, ja 96:D kannattaa olla ruskeet hiukset ja vihreet silmät mullakin on =) mielluummi brunette ku joku hito blondi, ja ruskeet silmätki o yliarvostettuja

KOIRA!!!!
Mutta hevosetkin on ihania!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥

HEVOSET ON KÄVELEVIÄ MEETVURSTEJA JA MEETVURSTI ON PAHAA JA HEVOSET TYHMIÄ!!!!!

K
KO
KOI
KOIR
KOIRA
KOIRAT
KOIRA
KOIR
KOI
KO
K

KOIRAT RULETTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥Molemmat, ne oon niin ihania, myös kissat, kanit ym. ovat todella ihania, erityisesti kissat<33333...

koirat, tai paremminkin KOIRAT,HAUVELIT,HAUVAT…
NE ON IHAN TOSI SÖPÖJÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

molemmat aivan iiiiiiiiiiiiiiiihania,laitoin silti hevonen♥♥♥♥♥♥

KOIRAT ON PARHAITA!!!! =) <3<3<333333 Mulla on oma koira ja se on mailman ihanin koira.... 😀 <3<3<3<3<3 No on hevosetkin kivoja 😀 <3

Katoin eilen yhtä elokuvaa kaverin synttäreillä ja se oli TOSI kiva elokuva! Siinä oli
vaikka kuinka söpöjä koiria! Siis koirat!

koopfani meillä on berninpaimenkoira…voitko sanoo sitä pieneks? :DD

koirat tiätty,koirat on niin ihania

koira,niitä voi pitää sylissä ja ne on niin pieniä <3<3<3

Se ei- muodikas väri tällä hetkellä on 96:Dn silmien väri: vihreä!
Ja ruskeakaan ei ole muotia, 96:D! Mikset sinä jo värjää hiuksia?
Pesetkö ne jollain Baby-Natusan-shampoolla? Vauvathan vain niin tekee!

No hevoset! Minulla on oma muoti-Barbie hevonen! Oli minulla sellainen ennenkin, mutta sillä entisellä ei voi leikkiä, kun se ei ole tuoreinta muotia.
Värjäsin muuten tukan pinkiksi, sellaiseksi muotipinkiksi ihan kuin bratzeilla, ei siis mitään vauva-vaaleanpunaista. Ihan lempivärinen tukka!:D
Mutta voitteko uskoa? Näin kaapissa tosi inhottavan värisen paidan. Semmoisen kirkkaanvihreän! Hyi, se muotihan meni jo kuukausi sitten!
Ja yhdellä bratz-muotinukeistani oli samanlainen ällönvihreä paita. Hyi! Ostin heti sellaisen pinkin paidan, tukkani värisen (bratzeilleni ja minulle paidat). Niissä lukee: ”Maailman kaunein”. Ihanaa!♥

Hevonen <3. Valitsin sen, koska itsekin ratsastan ja koska mulla on hoitohevonen <3.

Molemmat on ihania mut mun mielestä koira on parempi.

RONJA.W mikä kuva se oli oliks se se yks jossa joku näytti tiedät varmaan mitä.

mä laitoin koira koska meillä on koira mutta molemmat on ihania.=)

Dogs of course, sorry, but horses are ugly, i think 😉
MÄ RAKASTAN KOIRIIIIIIIII!!!!! ja se jätkäki rakastaa sil o oma kultasenoutaja ja laprikse sekotukse pentu ja se o tooosi söpö näkönen ^_^

koirat tietty♥♥♥ mut on hepatkin ihan ookoita…:)

Mäkin näin sen kuvan,Ronja.W oon samaa mieltä kuin sä!!

hei kattokaa mimmosen kuvan joku on laittanu tonne!!kun on koululaisen etusivu ja siel on kuvia niin hyi!!!! oikeesti!!!! älkää bliis laittako tommosia kuvia tänne!!!!!tää on koululaisen ei aikuisten netti sivut!!!

onks täääällllllllllll ketääääääääääääää

En osaa päättää molemmat on niin ihaniii<3<3<3<3<3<3<3

Oma kommentti