Koulukiusaaminen

Onko sinua kiusattu, oletko itse kiusannut jotain, tai oletko nähnyt kun jotain toista on kiusattu?

Kerro siitä!

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Minua on kiusattu, ja niin tehdään edelleen.
Lisäksi olen itsekin ollut kiusaaja, valitettavasti.
Ymmärsin kuitenkin, miltä se tuntuu, ja kävin pyytämässä anteeksi käytöstäni….

Tiedän että olen ihan mielisairas, mutta enää ei vaan jaksa…

Auttakaa…

Minua on kiusattu eskarista asti, ja syksyllä seiskalle. Kiusataan
edelleen. Olen nähnyt kiusaamista. Ikävä kyllä, olen
kiusannut itsekin, mutta se johtui siitä, kun 1 tyttö kiusas
mua, ja yritin vahvistua. Lopetin, koska olin heikompi.
Kiusaus jatkuu… Siis se tyttö kiusaa mua… Taas.. Me ollaan koko
ala-aste kiusattu vuorotellen, mut aina se voittaa…

Moi olen lihava ja mua kiusaataan liian möreästä äänestä sekä pienestä kullervosta sekä nimestäni olen heidän mielstään ryssä. Ajatuksenani on tappaa itseni.mitä teen?

Minun entine bestis on ollut mulle kateellinen, varastanu, yrittäny kampata, kiristäny, käyny käsiksi, luokassa ennen opettajan tuloa ottaa penaalin (tai muun tavaran) ja juoksee ympäri luokkaa, diskon loputtua otti laukun ja heitti pusikkoon (sielä oli kamera, harja ja puhelin).

Joo itteäni on kiusattu ja tullaan kiusaamaankin

mä en tajua, miksi jotkut ees pystyy kiusaamaan tai haukkumaan toista, se on hirveetä

Olen. Oon itekki koulu kiusattu koska oon koiraa laihempi! 🙁

kiusaaminen on ensin vähän kivaa mut sitku jotain sattuu ni se tuntuu että maailma olisi kaatunu mun päälle

Mua kiusataan koulus ja syrjitään;( se ei oo mukavaa… kaikki pojat vaa haukkuu mua ja mul on vaa yks hyvä ystävä ja se meni eri kouluun ja oon yksinäinen;(

On mulle sattunu kiusauksii. Mua on kiusattu mut mä en oo kiusannu ketään.

OOn joskus kiusannu ja kadun sitä, nykyää me ollaa hyvii kavereit!

……………………..••••••••••••

mulal on selkäänpuukottaja kavereita oikein 4kpl ja se kiusaaminen kesti puoli vuotta mut oon jo aika hyvissä väleissä yhen kaa mut en voi mitenkäään antaa niitten enää olla mun bestiksii vaikka ne oli sitä joskus
EI SAA KIUSATA RILLIEN TAKII,MULLA ON RILLIT MUT ONNEKSI MUA EI OO KIUSATTU NIIDEN TAKII!!!!!!!!!!EIKÄ MUUTENKAAN!!!!!!!!!!!

mulal on selkäänpuukottaja kavereita oikein 4kpl ja se kiusaaminen kesti pula vuotta mut oon jo aika hyvissä väleissä yhen kaa mut en voi mitenkäään antaa niitten enää olla mun bestiksii vaikka ne oli sitä joskus
EI SAA KIUSATA RILLIEN TAKII,MULLA ON RILLIT MUT ONNEKSI MUA EI OO KIUSATTU NIIDEN TAKII!!!!!!!!!!EIKÄ MUUTENKAAN!!!!!!!!!!!

ymmärrän miten ilkeetä toi on ja toi kirpasee kovasti ja muistakaa yks juttu et tääl sivuil liikkuu erilaisii tyyppei ni et kannattaa aina varoo ´mua kiusattiin kakkosel (alus) se kyl loppu!!!!!

Kiusaajilla on pahenpi olo kuin kiusatuilla, se on nääs se tosiasia.

kiusaajat kiusaa koska haluavat purkaa oman tuskansa johonkin toiseen.

muoh ei oo ikinä kiusattu missään ja jos jotain kiusataan nii se johtuu vaa kiusaajan omasta epävarmuudesta, mä tiiän koska olin ennen ite kiusaaja ja kiusasin sen takii ku pelkäsin et muo kiusattais koska oon vähä iso tyttö. et älkää luulko et se vika oli teissä .

mä oon joutunu kiuaamisen kohteeks ainaki 1000 000 kertaa eikä oo oikein kivaa totta kai oon itekki kiusannu mut mua on kiusattu enemmän ja se kaikki alko jo eskarista olin varmaa sillo jo 6-tai-7.v kun mua kiusatti ja nolattin ekaa kertaa ja jos kuka niin mä tiiä ehkä ees vähän miltä se tuntuu,eli ei kannata kiusata sil siitä voi jopa joutua vankilaan uskokaa tai älkää mut se on totta.

Jepulista, 10 000 000 000 000 kertaa. Itse oon korkeintaan luntannu, mut välkällä lyöty melkein joka päivä…mut mä oon sellaista metsäkansaa et mitä vahvempi, sitä parempi. Ekaks joku vitosluokkalainen tulee urputtaan, potkimaan ja lyömään, sanon et lopeta, se ei lopeta, kamppaan sen, kaatuu nenälleen ja sitten sanomaan aikusille. Aina sitä kauheeta rumbaa.

Mua kiusattiin 5-vuotiaasta asti,mutta se touhu loppui siihen,kun ”haukuin” mei-
dän luokan nörttiä homoksi.En sen kummemmin ole kiusannut ketään ja sanon,että
se on tyhmää!

Joo, oon kohdannu. Luokkalaista ja mua…
Mut ennen kaikkea oon huomannu, et koko juttu ei oo nii yksinkertane, ku aina luullaan. Ei se mee aina sillee et on kiusaaja ja kiusattu..
MIETTIKÄÄ TÄTÄ!!!!!!!!!!!!

Ei mua oo kiusattu kosk mä oon tällane joka tykätty tai no sanonks mä suorat sanat?Ok.KaIKKi tykkää musta meijän luokalla! mutta se ei oo itsestään selvyys,vaan sen eteen PITÄÄ tehdä töitä:olla ystävällinen ja kiva kaikille! Mutta onhan niitä tosi apinoita,jotka vaa kiusaa! Niistä pitää pyrkiä pääsemään eroon!
Jos tän lukee joku joka kiusaa jotai hemmoo,jäbää,jätkää,likkaa,sen pitää ny alottaa aivot alusta ja miettii et teetteksne sillai muka vaikutukse vaik ihastukseen? jos ni ajatteleee nii o ns.aika pimpomrscgcvmmcjh.cvxncnb

mun yks entinen bestis on aiva karsee!kun me riitannuttin nii se sano mun nenän eessä yhelle toiselle tyypille näi:ollaanks bestiksii!mä oon aina toivonu semmosta!!vaikka ku me tavattiin se sano mulle ihan samat sanat!!(ja se vieläpä alotti sen riidan!)

Moi PUU; Tosi kurjaa et sun pikku veljee
on kiusattu. Ja vie naama verillä!
se on pikkasen törkeetä!
Oikeesti mitä ne kiusaajat oikeen ajattelee!!!
Ihan ääliöitä kaikki!!!

Jos sinä, joka luet tätä, olet itse kiusaaja, niin
mietippä kerrankin, miksi sinä oikeastaan kiusaat???

Kiusaaminen on typerää! Minua ei ole kiusattu mutta silti se on typerää!

YKS VALKEAKOSKELLA ASUVA MIRKA ON KIUSANNUT MUA JA MÄ EEN ASU VALKEE KOSKEL

Mun pikku veljeä on kiusattu:( Yhen kerran se tuli naama verisenä kotiin. Ei yhtään kivaa! Ottakaa kantaa!!!:)

Minua ei kiusata vaikka leikin Barbeilla ja muut jollakin Apinapehmoilla.

Ps. Noi kaks edellistä kuuluu toisiinsa. Älkää kiusatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙂

ei itsekkään ole parhaimmasta päästä) tuli juoksien toiselle puolelle pihaa ja hoki: ”Älkää seuratko!”. Sitten tuli kaksi poikaa sen luokalta jotka koko ajan seuras sitä ja halusivat tahallaan äryttää sitä poikaa. Poika yritti pakenea heitä, mutta sepä ei onnistunut. Onneksi yksi poika niiden luokalta(jonka olisi korkeintaan voinut luulla liittyvän niiden kiusaajien seuraan, sillä sillä on sellaiset vaatteet, you know) tuli niiden kiusaajien luo ja sanoi:” Älkää ärsyttäkö!”, sitten se kääntyi sen kiusattaven pojan luo ja sanoi:”Haluut sä tulla meidän kanssa leikkimään? Meillä on tuolla tosi hauska hippa meneillään. Älä välitä noista!”. Siellä ne kiusaajat sitten seiso kuin tyhmät. Se oli tosi urheeta!
🙂

APUA! Panin väärän vaihtoehdon! Olen törmännyt useita kertoja kiusaamiseen! Esim. yksi joka oli meidän koulussa vuoden, pari sitten hermostui aika helposti ja sen elämä tuntui muutenkin olevan pilalla. Kun lopulta syy selvisi minulle, rupesin ihmettelemään mitä kiusaajat haluavat. Tätä poikaa oli siis kiusattu ja härnätty. Siitä hän oli varmaan mennyt jollain tavalla sekaisin.

Toinen kerta oli itse asiassa ihan koulun pihalla. Tämän tositarinan kuullessaan joku voi ajatella: ”Eihän tuo ole kiusaamista”. Se ei ole totta! Tämä on kiusaamista melkeinpä pahimmillaan. Yksi poika(toisaalta se poika ei kyllä ole niin kiltti, se on ahdistellut ykkösiä ja repinyt kutosten maalauksen rikki) tuli juoksien toiselle puolelle pihaa ja hoki koko ajan: ”Älkää seuratko!”. Sitten tuli pari poikaa sen luokalta jotka seuras sitä ja yritti tahallaan saada sen ärsyyntymään. Onneksi yksi toinen poika samalta luokalta(jonka olisi uskonut menevän mukaan kiusaamiseen, sillä sillä on sellaiset vaatteet, you know)tuli ja sanoi pojille: ”Toi on tosi typerää! Älkää ärsyttäkö!”, stten se käänty sitä poikaa kohti jota ne seuras ja sanoi: ”Haluut sä tulla leikkimää meidän kanssa? Meillä on tuolla tosi hauska hippa meneillään. Älä välitä noista!” ja otti sen mukaansa. Siihen ne pojat sitten jäi toljottamaan kuin tyhmät. Se oli tosi urheeta!
🙂

ANSKUT, NAAMAT TÄNNE PÄIN!! miksi ansu nimi on kiva? ajattelin kun on kamalasti jotain AnSkU ja ansku 11 is now _ANSKU_ ja vaikka mitä muita ANSKU NIMIMERKKEJÄ!!!!!! RaIvOsTuTtAa!!

HEI SÖPÖPÖPÖ! ESITÄT LIIKAA KUIN OLISIT MUKA AIKUINEN. ET OLE ITSEKKÄÄN VARMAAN OLLUT KOSKAAN KIUSAAMATTA. EDES HAUKKUNUT, HUUTANUT… MÄ OLEN JA VOIN MYÖNTÄÄ ETTÄ ÄRSYTÄN PIKKKUVELJEÄNI (9V JA MÄ OON 11V) MELKEIN JOKA PÄIVÄ!!!!! SE ON KIVAA MUN MIELESTÄ MUT VÄLILLÄ EI. MUAKIN MUN ISOVELJET (18V JA 16V) JA PIKKUVELI (9V) KIUSAA. KUN MÄKIN NIITÄ KIUSAAN.

Kyllä olen valitettavasti! Kiusaaminen on väärin! Se on kamalaa! Toivottavasti sellaista ei edes tapahtuisi! Ykkösluokalla ”Paras kaverini” tai siis ”parhaat kaverit” kiusasi minua aika paljon. Hyvä ne joita ei ole kiusattu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olen, se on koettu. Jos joku kiusaa jotain koulussa, kerro rohkeesti aikuiselle! Mutta itse menisin kyllä hieman puhumaan kiusaajalle!

Mua kiusataan joka päivä koulus enkä mä kestä sitä. Mä oon surullinen
aina koulussa, koska ne kiusaajat aina ärsyttää. Esim. joskus mun
luokan Rasmus SANOI ETTÄ MÄ OON KISSA JA SITTEN SE SANOI ETTÄ KISSAT PITÄÄ TAPPAA!!! (SE TARKOTTI ET MUT PITÄÄ TAPPAA!!!!) );

en ole kiusannu ketään, itseäni on kiusattu.
kiristetty, tavaroita piilotettu, ja muutenkin

Kiusauksen vastainen:samat!Sä pistät haisemaan!:hyvä! 😀

mä asun etelä suomessa espoossa. Huono juttu jos ei auta…. 🙁
Onhan sellanen paikka jonne voi soittaa kiusaamisesta ja tollasesta. ja myös netti muistaakseni nuorten netti.itse asiassa mielestäni on säälittävää,että he keräävät huomiota kiusaamalla.Yritä puhua tätisi,mummisi,serkkusi tai jonkun muun kanssa asiasta:nimittäin toi kuullostaa vakavalta.

annuska98: En ole nykyään kauhean hyvissä väleissä
vanhempieni kanssa ja ei ne ikinä ehi kuunteleen,
joten niille puhumisesta ei oo apua.
Mä käyn jo myös koulu kuraattorilla, mut mitä se
hyödyttää?? Mä vaan kerron sille asioita, ei se mitenkään
auta mun tilannetta. Se vaan kuuntelee ja yrittää olla niin
kauheen myötätuntonen. Ja sitä paitsi, vaikka kiusaaminen
loppuis, ei mulla silti ois kavereita…
Ja se jos susta kuullostan kivalta tyypiltä, niin en muista.
Ja sä asut varmasti jossain ihan eri paikka kunnalla joten sori,
mut ei auttanu… Pitäs keksiä joku keino, jolla koulukiusaaminen
saatais kokonaan loppumaan ja kaikki vois olla yhdessä kavereita…

Oon palveluksen velkaa sille tyypille, joka keksii sellasen
keinon.

seko tyyppi: mielestäni on kauheaa,että sua kiusataan!
Ainakin se minkä susta irti oon saanu kuulostaa siltä,että oot oikein mukava!<3 Kannattaisi puhua kuraattorille,ja pyytää,että opettajasi puhuu kiusaajen vanhempien kanssa. Jos ei auta, niin sun vanhemmat ja niitten vanhemmat voisi puhua. parhain apu tietty ois vanhemmat,mutta jos asia ei toimi,puhu mielestäni kuraattorin kanssa.
Onnea kouluun,ja toivottavasti tilanne loppuu!
Hauskaa koulu vuotta!

joo ei kai mua kiusata ku kaikki tytöt ja pojat juoksee mun peräs!
Eli toisin sanoen olen rakastettu! Ja tokalla haukuin mun kaveria mut lopetin. En oo kovis,jos haukkuminen siltä kuulostaa!olin vaan pieni ja se mun kaveri rikko mun juttui etmut on kiusaaminen ja sen kohteeksi tuleminen inhottavaa!

Mua kiusataan koulus joka päivä ja melki
joka sekuntti. Se on alkanu jo ärsyttää,ku
sitä on kestäny jo monta vuotta. Yleensä
päästän kiusaajien jutut toisesta korvasta sisään
ja toisesta ulos, mut aina en pysty, sil ne kiusaajat
on oikeessa.
Mul ei oo yhtäkään kaveria ja kuka ny haluis olla tälläsen
syrjityn ja kiusatun kaveri? Mä en ymmärrä, miks jokku haluu
olla aina niin ilkeitä ja kiusata? Enkä mä tiiä mitä mä voisin
tehdä asialle… Opeille ja muille aikuisille puhuminen ei auttanu,
siit vaan alettiin kiusaan yhä enemmän ja enemmän…(Eikä aikuiset
puuttunu asiaan juuri millään lailla)
Osaisko joku teistä, joka tän lukee, kertoo mitä mun pitäis tehä
tai miten pystyisin olla välittämättä mun kiusaajista tai niiden
puheista???

kaikki dissaa kaikkii,mut ei possee ei vois vähempää kiinnostaa!!!

Kysympähän vaan että mitä järkee on kiusata????? Se on ihan turhaa.

musta on jotenki kivaa ku o jossai kylällä ja jotkut yläluakkalaiset kiusaa=)

Joo. Mua on kiusattu, mistä sitten ite sytyin kiusaajaksi.
Mä menin mun opettajan luo, ja sanoin sille, et mä haluun kuraattorille.
Mun ei todellakaan ollu hyvä olla 2 v, ku olin kiusaaja. Mulla oli kavereita,
vaan sen takii, koska uskalsin esim lyödä, sanoa pahasti tyylin tämmöistä.
Enään en oo kiusaaja, paitsi tiettyjen tyyppien kohdalla, saattaa syttyä
kovakin sota 😉

Mua on koulukiusattu.ekasta luokasta lähtien aika pahasti.
Ekana päivänä mua kiusannut poika,veti mua täpöö hiuksista:( sit se kiusas mua aina vaikka sai 2 tuntii jälkkää…ja se joutu melkein joka viikko 1-5 kertaa rehtorin puheille. 2 luokalla se rakastu muhun ja mun parhaaseen kaveriin ja anto meille jotain hitsin kirjeitä.Annettiin monta kertaa sille koulun jälkeeen lättyyn…mut se ei viittinyt valittaa koskaan.kun oltiin 3 luokalla sen oli pakko lähtee meidän koulusta toiseen kouluun koska se kiusas niin pahasti mua.
ennen kun se vaihtoi koulua se yritti tunneilla heittää mua nuppineuloilla ja kaikella muulla terävällä.

Miks pitää KIUSATA ei siis yhtään järkee

Mua on kiusattu nelosella koulumatkoilla ja vitosella ihan muuten vaan koulussa. Se on tosi ärsyttävää ja kertokaa siitä jollekkin. Jos sua kiusataan koulussa kerro opelle ja jos vapaa ajalla niin kerro vanhemmillesi! Lopettakaa kiusaaminen

Mua on kiusattu ja se loppu lyhyeen, ei kiusata enää. Olen itse osallistunut kiusaamiseen,vedin yhtä mun luokkalaista Kalle turpaan. (Nimi muutettu.) Ja sain siitä 1h jälkiistuntoa. Sen jälkeen en oo koskaan kiusannu! Kyllä sain opin siitä.

Mua on kiusattu 1-2lk:llam koska kiusaajalla ei ollut kavereita. Ei se mtn iha hakkaamista ollut, vaan:
-jahtaaminen
-kenkien piilottaminen kukkapuskiin
ymss..

ja sit tarttu eveen kiinni. sit mä sanoin nuutille että sä et muuten tartu mun bestikseen kiinni ja sit se tönäs mut penkille ja meni omalle paikalleen toinen oli kun me keskusteltiin siitä niin se rupes kiroilee ja heittelee penkkejä ja hakkaa pulpetteja. sit meijän ope tuli siihen ja otti nuutin kiinni ja nuutti potki opee nii sen piti mennä käytävälle
SANOKAA JOS LUITTE MITÄ MIELTÄ OOTTE TÄSTÄ

mun luokal on yks poika(nuutti) niin mä kerron tän koko jutun LUKEKAA: no me oltiin käsien pesu jonos nii jotkut päästi joitaki tyyppei eteen nii sen eteen päästettii yks sit nuutti veti siinä herneet nenään mä olin jo menny pois oottaa luokkaa et pääsis syömää nii sit ossi tuli itkien luokkaan ja sit eve kysy ossilta että mikä on ja muut kysy sit ossi kerto et nuutti oli vetäny ossii hupusta ja niska villoista et se kyl oikeesti koski. no sit eve kysy nuutilta miks sie tartuit ossiin kii vaikka ei ollu mittään syytä. sit nuutti tuli siihen ja huus evelle että sinä saatanan lesbo turpa kii ja kamplas even melkei et se kaatu. (se tapahtu mun paikan lähellä) . sit mä otin ne irti ja sanoin nuutille että mun fredeihin sä et kyllä tartu, ja sit se tönäs mut siihen penkille. ja meni omalle paikalle. sit uus juttu kun me keskusteltiin siitä, niin nuutti rupes viskoon tuoleja ja hakkaamaan pulpetteja sit kossu (meiän ope) tuli siihen ja otti nuutin ja nuutti potki kossuu ja sen piti mennä käytävälle. siinä nyt oli yks tarina eikä oo pitkä aika kun toi tapahtu on tosta traumoja mut mä oon kyl vahvempi kun nuutti.SANOKAA JOS LUITTE

Mun kamua kiusaa mun luokkalainen tyttö ja se suutuu sille helposti ja mun kamu raukka yritää pyydellä siltä anteeksi mut se ei anna.

mua ei koskaan kiusata! en osaa pomotella ehkä siks mun kamut ei kiusaa mua mutta mun kaveri pomottelee joka asiasta ja vetää herneen nenään ei se kiusaa mut se tulee ihan joka päivä meille ja syö talon tyhjäks ja sen nimi on marikki!

Mua on kiusattu koulussa ja se on kaikkea muuta kuin kivaa.

se ei oo kivaa ku muo aina melkee koulusa haukutaa minttuks

muo kiusataa melkee joka päivä koska mun ihastus alkaa veelä ja mä ämmällä ni muo haukutaa minttuks ja mun ihastustavilleks

oOlen ollu melkein kiusattu siit asti kun menin kouluun olen vaa erillainen mut aina kun mua kiusattiin nyrkki tuli!Puolustus puhuu mut se ei ollu se vinkki vaan se et jos joku haukkuu tai kiusaa sua ÄLÄ HUOMIOI!!!!!!!!!!!!!Ja täs oli myös se juttu et pienetkin osaa tapella joten älkää mul koviskelko!vaikka olen pitkä ja 4luokal hehe!EI KIUSAAJII JA SE JONKA TUNNEN JA KIUSAS MUA VARO VAAN KIUSAAMASTA MUA!HIIPIVÄ TIIKERI TULI! Inkkari nimi

minua on kiusattu aika pahasti sillei että olin päiväkodissa sit yks poika otti niskastani kiinni heitti mut täysiin seinään ja nenäni meinasi murtua mutta nyt ei näy jälkiä sillä olen 9v.

minua on kiusattu aika pahasti sillei että olin päiväkodissa sit yks poika otti niskastani kiinni heiti mut täysiin seinään ja nenäni meinasi murtua mutta nyt ei näy jälkiä sillä olen 9v.

Mua kiusattiin kolmannella (2007), mutta sitten muutimme joulukuussa 2007 uuteen kotiin ja vaihdoin uuteen kouluun, jossa minulla on paljon ihania kavereita. En ole ikinä kiusannutketään, enkä tule kiusaamaan.

Minua on itse kiusattu. Mutta se oli ekalla. Nyt on vuodet mennyt ja asia unohtunut. Silloin kun minua kiusattiin koin elämäni noloimman hetken.Se on niin nolo juttu että en voi sitä kertoa.

mua ei oo kiusattu (onneks) tai on mua kerhos haukuttu ykkösel mut haukuin takas (pahemmin) ja se loppu mun pikkusiskoo on kiusattu)= mut mä puolustan aina kun voin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mua ei oo koulus kiusattu. Enkä oo nähny et jotain kiusattais. Kiusaaminen ei varmaan tunnu kivalta. Miks jotkut kiusaa?

Oon nyt vitosella ja mua on kiusattu päiväkodista lähtien haukuttu,tönitty ja puhuttu selän takana pahaa ja se ei todellakaan ole mitään kivaa tai parasta sen takuia en ole kiusannut ketään paitsi epulla heitin yhen meidän luokan pojan lippiksen BIO-JÄTEASTIAAN……….Ja se poika on yhä meidän luokalla éikä se oo moksiskaan koko jutusta!!!

mua on kiusattu paljon,koska oon varmaanki ADHD ja ku riehun niin paljon nii kaikki sanoo aina et:”häivy jo ei sua kukaan kaipaa….. ja siitä ei tuu kovin hyvä mieli…. toi ei oo varsinaisesti kiusaamista mut paha olo tulee kumminki…..

Yks tyttö on kauhee meiän luokalla (en mainitse nimee) SE ON NIIN HIIRVEE!!!!!!!!!!Siis ekaks se yrittää varastaa mun bestarin!!!sit se uhkailee ja kiristää ja puhuu selän takana siis tosi tyhmäääää!!!!oon itekkin tyttö !!!

Oon nähny kiusaamista, ja se ei ollu todellakaan kivaa. :

Olen valitettavasti nähnyt kiusaamista ja se on hyvin tyhmää!! Ei kannata kiusata,koska siitä tulee kiusaajalle ja kiusatulle paha olo. ;(

Minua on kiusattu ja luokkalaisiani on myös kiusattu. Älä sulje silmiäsi kiusaamiselta.

mILI kirjoitti:

En oo kiusannu mut ei muakaan oo kiusattu. Mut mä oon kyl nähny kiusaamista. Miks pitää kiusata? Mä en ymmärrä niitä jotka kiusaa siis mitä järkee siinä on? Miks pitää satuttaa/haukkua muita?

Olen. minua on kiusattu ja mä kiusaan takasi. vaan viel pahemmi :–) Ainaha pitää kostaa takas nii kauan ku se toinen luovuttaa. siitä oppii.

Minun mielestä kiusaaminen on tyhmää. Olen törmännyt myös sihen, kuin minun ystävä oli ollut ulkona nukenvaunun kanssa niin meidän koulun 6 luokkalaiset sanoi että se on liian iso siihen (se oli silloin 9 vuotta nyt se on 10 vuotta).

Jotku tönii ja sanoo jotai aina kaikille mitä tykkää, yrittää olla parempii

Kiusattiin 1 tai 2 luokalla.Ja nyt yhet pojat (ja yks tyttö)kiusaa mua ja mun kavereita

Joo siis mua on kiusattu monta vuotta ja enää en vaan yksinkertaisesti välitä siitä. Pahinta kiusaamista on syrjiminen, nälviminen ja fyysinen pahoinpitely. Mua on kiusattu vaan henkisesti mutta sekin on aivan kamalaa! Vinkki: ÄLÄ KIUSAA TOISIA NIIN ET JOUDU ITSEKÄÄN KIUSATUKSI: 🙂

Miut ei oo kiusattu ku mie oon nii söpö…:)…ei ku se johtuu siit ku mie oon nii ärhäkkä ja mie puren! miu bestistä kiusattii ku se kuulemma näytti Rumalta Bettyltä. Sil oli raudat ja rillit…ja se oli kitukasvune.

En oo kiusannu mut ei muakaan oo kiusattu. Mut mä oon kyl nähny kiusaamista. Miks pitää kiusata? Mä en ymmärrä niitä jotka kiusaa siis mitä järkee siinä on? Miks pitää satuttaa/haukkua muita?

Mua on kiusattu ekalla ja tokalla luokalla. Olen nyt kolmannella.

En tajua miksi pitää kiusata toisia luokkatovereita!se on ihan älytöntä!!!! VAIN TYHMÄT JA IDIOOTIT TEKEVÄT NIIN!!!

mua on kiusattu 1 alkaen mutta mutta kun sanoin niille että hankkikaa elämä, se loppu. kiusatut tässä 2 vinkkiä sano vastaan ja puolustaudu jos ei toimi älä välitä niistä pätkääkään ja nauti kun ne mieettii miksi ei tooimi

mua on kiusattu päiväkodista lähtien ja nyt olen(menen)5 luokalla eli aika pitkää!haukuttu ja kiusattu ja on ärsyttävää kun opet ei kunnolla edes puutu koko asiaan!!!!!!!!!

Kiusaaminen on tosi tyhmää. Muakin on kiusattu pienempänä. Onneks osaan nyt pitää jo hyvin puoleni!!!!! Yleensä kiusaaja jää alakynteen!!!!!!!!!!

kuka on keksiny koulu kiusaamisen?????????????
se on aika ääliö joka sen on keksiny=C

mua on kiusattu tosi vähän, et se ei oo ollu mitään pahaa. mut toivon että se ei toistu 🙂 en oo ikinä kiusannut itse ketään, paitsi tietysti pikkusiskoo ja veljee 😀

Mua on kiusattu joskus tokalla luokalla. Nelosella (nyt meen vitoselle) yks meiän opeista luki yhen tunnin hesarista semmosen artikkelin kiusaamisesta ja kukaan ei enää kiusaa ketään.^^ Me kaikki tehtiin semmonen lupaus että ei kiusata ketään. Meiän luokkahenki heti parani. Mä oon törmännty kiusaamiseen ja se on aika idioottimaista. Kiusaajat yrittää vaan olla jotain koviksii ja haluu alentaa toisia… ;[ Siinä ei oo mitään järkee!

Tyhmaa hommaa se kiusaaminen mua on kiusattu ja oon yhessa poika porukassa kun oon poikamaien niin siella aina joku kiusaa jota kuta arsyttaa

No jooo, onhan sitä nyt sattunut….

Sit sen tajuu myöhemmin ja katuu :l

Kahdessa tapauksessa oon ollu….

no joo kyllä tytöt aina jostain saa riidan aikaseks…

juu no…. :l

-Tiltucc

en o törmänny kiusaamiseen mut oon törmänny kiusaajaan;(

Mä en oo virallisesti törmänny kiusaamiseen.
Mut esim. ruoka jonossa: yleensä yks JARKKO, tulee mun eteen seisomaan että se pääsis nopeesti syömään.

KIUSAAMINEN ON TYHMÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA IHAN KAMALAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olen, valitettavasti. Itseänikin on kiusattu, ja myös kaveriani.

Miksi pitää kiusata? Ei siinä ole järkeä.. 🙁

Minua on kiusattu nelosen alusta asti (oon vielä nelosela) ulkonäön ja silmälasien takia eikä ole ruukattu ottaa porukkaan mukkaan, joten oon ollu aina yksin välkillä, eikä se ole varmasti kenenkään mielestä kivaa. Ne jotka kiusaa ja haukkuu muita niin miettikää että kannatteeko kiusata ja ajaltelkaa ittenne samaan tilaan kuin kiusatut. Ne jotka on minua kiusannu on ollu joitaki ”pissis” tyyppisiä, että ne luulee olevansa isompia mitä ne oikeasti on, vaikkei ne oo yhtään isompia mitä on ! Sorry ko jauhasin tästä näin paljon… =)

mua on henk.kohtasesti lyöty joka välkkä turpaan tokalla nyt oon kolmannella ei kiusaamist missää

en ole itse kiusannut ketään,mutta minua on kiusattu kun olin ykkös luokkalainen…mut kiusaaminen on tyhmää.

Mun luokkalaiset pojat haukkuu mua kyl joskus mut nykyään ne ei hauku paitsi yks aasi!

Mä olen karkkarin koulus ja kiusaan ainakii kaikkii ketä voi! Se on nastaa! >=D Oon saannu ainakii 100 jälkkää ja oon nykyää tarkkailu luokal! VITUT VÄLII.

Ei mua nii paljoo kiusata mut kuitenki nii et vähäse DDDDDDDD:

SE JOKA KIUSAA ON IDIOOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itseäni ei ole varsinaisesti koskaan kiusattu mutta joitain tuttujani kyllä on ja tämä kiusaajille: Kiusaaminen on erittäin tyhmää!! mitä siitä edes hyödytte?? eikö tosiaan ole järkevämpää tekemistä kuin kiusata muita? lopettakaa sellainen!!

mein luokal on yks tyttö joka on aika iso ongelma nimittäi se käy joskus väkivaltaseks ja ain se kyl haukkuu kaikkii!:(

Mua kiusattiin aijemmin koulussa. Sen vuoksi kärsin lievästä masennukseta vieläkin, vaikka siitä on jo useita vuosia. Mulla ei ollut ainuttakaan ystävää, jolta olisin voinut hakea lohtua. Ne ajat olivat kamalia, itkin koulussa ja kotona jne… Toivon, että jos näette koulussa kiusaamista ja/tai että joku on yksin, olkaa rohkeita ja menkää kiusatun luo pitämään seuraa ja lohduttamaan. Ja vaikka kiusattu ei oliskaan hauskaa seuraa, olkaa sen kanssa koulussa ja tavatkaa kavereitanne koulun jälkeen!

no ei tarvi elää jenni vartiaisen tahdoilla mutta paremmin päin elämä oisi

ja toisekseen jenni vartiaisen tahdoilla älkää kiusatko ketäänn

Henkistä helvettiä takana vajaat kahdeksan vuotta. <3 Nykyjään enemmänkin oman pääni sisällä, jos joku nauraa se on pilkkanaurua tarkoitettu minulle, yksikin vääränlainen katse satuttaa aivan liikaa, yksi pieni sana saa minut tuntemaan itseni täysin turhaksi, epäonnistuneeksi rumaksi paskaksi.

Kiitos te, jotka teitte mun elämästä helvetin. Kiitos paljon. Teidän ansiosta olen kasvanut paljon ihmisenä, teidän ansiosta olen kasvanut erilleen kaikista niistä ihmisistä, jotka joskus olivat mulle tärkeitä, teidän ansiosta olen hankkinut itselleni erittäin vittumaisen ihmispelkotila, teidän ansioista olen vaikeasti masentunut, teidän ansiosta sairastan syömishäitiötä, ranteeseeni jäi ikuiset muistot muistuttamaan siitä kaikesta paskasta.

Olen oikeasti kiitollinen.

Kun menee ylä-asteelle, niin siellä se kiusaaminen yleensä alkaa, jos ei olla ala-asteella kiusattu..

Minua ei ole kiusattu, mutta kiusaaminen on todella typerää.. Itse en haluaisi kiusata ketään, ja jos näen koulussa että jotain kiusataan, menen väliin, koska kiusaaminen ei tunnu kenestäkään mukavalta!
En usko, että edes kiusaajastakaan!

Kannattaa mennä väliin, jos näkee että jotakin kiusataan!

en oo kiusattu mut oon nähnyt kun jotkun kiusaa toisii.kiusaaminen on raukkamaista.te jotka kiusaatte miks? kiusaaminen on myös tosi tyhmää(sori jos paasasin mut tää on totta)

EN TIIÄ kuka ois nii tyhmäö et kiusais toisii!! se on aivan raukka maista

mulla oli ennen yks tosi hyvä kaveri mutta nyt se on kerräny porukan ja ala arvioi mua!oon kaiket aikaa koulussa 1 koska se halitsee meijän luokaa!
siten siinä aina tulee sanaharkaa ku se haukuu mua mä taas haluisin sopii ja iteki tulee aina vähä siinä sanotuu muta se alotaa!

on kiusattu monta kertaa, nyttekii kiustaa.. Ikävää. 🙁

mua ei kiusata enää,ku vedin meiän koulun kutosluokkalaista turpaa täysillä…olin siis sillo ekalla.
siis asia meni näin

eka me oltii menos ulos kaikki,sit se oli mun eessä kyyläämäs.sit se sano mulle jtn,hain varastosta mailan ja löin täysillä päähän….hups…sitte se pääs terkkarille ja sit vapaata hh

lol se oli tosiaa sitte aiak tyhmä

ei ainakaa kiusannu mua enää:)

Miks nykyisin kiusataan oppilaita ilman mitään syytä? Ihmettelen asiaa, että miten kiusaamisesta on tullut iso asia.

Kiusaaminen toooooooosi tyhmää! onko kiusaamises ees yhtää järkeä? no ei mun mielest… toiselle saa vaa pahan mielen,jotkut haluu vaa kovistella jos on esim.pätkä silmälasit tai hammasraudat josta muut tAi itse ei pidä. kuka o samaa mielt? tai jos joku tykkää vai rock musiikist ja muu tykkää pop musast, ei sil oo välii kaikki saa olla erinlaisi!! 🙂

No,minua kiusattiin viidennen luokan lopussa. Kiusaajat haukkuivat ja vihjailivat kaikenlaista. Kerran olin ihan masentunut pari päivää ja äiti ihmetteli että mikä nyt on hätänä mutten kertonut hänelle mitään. Se oli suuri virhe. Sitten,eräänä aamuna kun menin kouluun, opettaja tuli luokan eteen ja sanoi, että minua on kuulemma kiusattu ja kysyi,kuka tunnustaa tehneensä sellaista.Siihen kiusaaminen loppui. Parin päivän päästä sain tietää, että yksi kaveri oli kertonut opelle kiusaamisestani.Pari viikkoa sitten meillä oli vanhempainvartit koulussa. Kun aika oli kulunut ja oltiin istuttu viisi minuuttia yliaikaa opettaja otti puheeksi viimevuotisen kiusaamisen.Se oli todella noloa,sillä olin itse paikalla, enkä ollut vieläkään kertonut äidilleni mitään.Tarinan opetus?Kerro aikuisille jos jotakuta kiusataan,pidin sitä itse vain jonain sananhelinänä,mutta kun kaveri kertoi opelle,huomasin sen olevan totta.Kiitos jos jaksoit lukea liian pitkän viestini.

Kiusaaminen on rumaa ja tyhmää.Ei toisten mieltä saa pahoittaa.

Se on niin ärsyttävää, ku jotku niinku kiusaa ja eikä tunne siitä minkää laist omatuntoo. Ja sit ku ne kiusaajat saa siitä muka niin hyvän mielen! :O Ihan älytöntä koko koulukiusaaminen!! Ottakaa kantaa!

Ja muutes, vähä noloo kyl, mut yks 2lk. poikaki on kiusannu mua. *punastuu* Se vaa yritti olla semmonen kovis.

Jepulis, mua on kiusattu ja voin vakuuttaa ettei se oo kivaa. Kiusaajat, hypätkää kaivoon ja pysykää siellä. :I

Mua on kiusattu, mut nyt oon erikoulussa, eikä enää kiusata XD

!KOULUKIUSAAMINEN ON TOSI LAPSELLISTA!

Kiusaajilla on itsellään ongelmia, ja ne asiat, mitä he toisista haukkuvat, esim. ulkonäkö,: he ovat vaan epävarmoja omasta ulkonäöstään, tai luulevat kaiken rakastavan itseään, vaikka niin ei olisi. Mun luokalla on tälläisiä henkilöitä, jotka ovat jatkuvasti haukkumassa toisia. Ärsyttäviä. Tekisi joskus mieli sannoo niille päin naamaa, et hankkis elämän. Mua on kiusattu, ja myös nämä tietyt henkilöt, eivätkä he kadu yhtään, koska he eivät oikein pidä minusta, enkä tiedä miksi. Musta ainakin jokaisen omat maku, -ulkonäkö sun muut asiat on ihan omia juttuja, ja niihin on turha yrittää toisten sekaantua, ja sotkea kaikki. Aina kaiken täytyy olla niin täydellistä.. Ikinä ei saa vastata koulussa mihinkään kysymykseen, koska muuten kaikki nauraa, ja katsoo oudosti, joten enpä oo paljon viittaillu koulussa..Vaikka nyt oonki yrittäny olla aktiivisempi, ja viitannu, aina sama juttu: täytyy nauraa ja kääntyä katsomaan.Kiusaaminen ja itse koulukiusaamiseen pitäisi kiinnittää enemmän huomiota, ja puhua asiata, koska se oikeasti vaivaa, kun sitä oikeasti on.

No niin.. siinäpä oli minun puhevuoroni.. Melko pitkä sellainen 😀

-Kiitos.

Mun mielestä kiusaaminen on ihan kamalan tyhmää….Mua ón kiusattu paljon mutta mää oon aina sanonu suorat sanat siihen se sitten alko loppumaan….

moi mun isoveli kuristaa tai tönii mua koulussa mutta opettajat ei puutu siihen vaikka ne näkis

Iituli97, samoin. (——:
Ja koulukiusaaminen jatkuu, (jos se nimimerkkisi onkaan :D) se ei jatku, jos antaa sen ”kuolemantuomion”. Ja sitähän kukaan ei anna, jos joku kiusaa toista. Kiusaaminen on vain väärin jokaisen kannalta.

Se on kamalaa vain jos se sattuu itsensä kohdalle.

anskuP, minusta silmälasien vuoksi ei ole mitään aihetta kiusata. Itse HALUAISIN silmälasit, nehän on TODELLA muodikkaat. 😉

Voin kertoo teille tälläsen jutun mikä mulle tapahtu täl viikol. Sain turpaan yhelt pojalta mun luokalta. ^^’ (mut jos MÄ oisin lyöny, ni sitten ois sattunut ja kovaa)
Se meni niin, että meiän luokkalaiset pojat ja tytöt alkoi lumisotaa, ei ihan tavallista siitä tuli suoraan sanottuna Sotaa.. No yhelt mun kamult vietiin kenkä ja sit se yks poika heitteli sitä. Myöhemmin välkän lopussa suurin osa pojist alko lähtee kotiin, kun niiden koulu loppui. kaksi poikaa jäi kouluun viel. Toinen oli se Kengän viejä. Menin siihen sen eteen ja rupesin lähestyy sitä ja sanoin -anna pipos tänne. Sit se oli sillee – miksi? ja mä sanoin -et siks, koska se vei sen mun kamun kengän. Se nappas pipon käteensä ja piti tupsustaan kiinni, mä nappasin siitä mistä hattu olisi vedetty päähän. Se nykäs pipoaan ja tupsu irtos. Heitin pipon sitä päin. (mietin mielessäni sillee- whata fuck?)
Sit se karjas sillee – v1ttu ja löis mua silmäkulmaa.

Mua ei oo kiusattu mut saan silmälasit en tiiä mitä tulee vastaan

Musta kiuaamisessa ei ole mitään järkeä! Miks satuttaa jonkun toisn tunteita ku ei siitä saa kelleen hyvää mieltä, joten jos oot kiusannut jotain niin mieti mitä hyötyy siitä on?

Mua ei oo onneks ikinä kiusattu. Tai ainakaan varsinaisesti. Oon saattanu nähdä joskus jonkun kiusaavan jotakin, mut en oo varma.

mä olen ollu kiusattavana yks nelos luokkalainen veti mut niska lenkillä (ei ollu kivaa) 🙁

Olen joutunut kutos luokkalaisten koulukiusatuksi:( Enkä kertonut opelle):

Mua kiusattiin koko viides luokka. Tyyppi oli eräs tyttö samalta luokalta. Hän näytti esimerkkiä ja muut seuras tietty perässä. Mua syrjittiin, haukuttiin, kaikki mitä mun päällä oli julistettiin rumaks, jokaisessa lauseessa oli joku piikki tarkotettu mulle.. eikä kukaan sanonu tai tehny mitää estääkseen sen.

Vitosen lopussa mä en enää kestäny ja asiat päätettiin open ja vanhempainyhdistyksen avulla. arvatkaapa, mikä oli syy tän työn vuoden kestäneeseen kiusaamiseen?

– välkillä meil oli tapana kiertää kouluu ja jutella asioist. siihen sai tulla kuka vaan ihan ilman mitää eri pyyntöö.

Kerran olin sitte kiertäny sitä kouluu yhen kaverin kanssa ja ei oltu sitte pyydetty tätä kiusaaja-tyttöö mukaan. Se oli suuttunu siitä nii paljon, et alko kiusata mua! Kivan pieni syy vuoden kiusaamiseen..

moi iusaaaminen on loputtava!!!!!!! se on ällöö ja tyhmää!!jos ootte sitä mieltä sanokaaa suaraa kiusaajjalle!!

mua on kiusattu ku oon vähän pyöree…. nii oon mutta ei tää oo kivaa

älä välitä, banaani!! Haleja!! muakin on kiusattu paljo, menetin ekaluokkalaisena 4 hammasta…. Että kiitti vaan Onni!!! ( Onni on yks nykyää 8 lk. oleva poika) ( ärsyttävä tapaus…)

Ö.. No, kun isoveljeni luokkalaiset (ovat nyt 7.lk) olivat vielä 6.lk, kanssani samassa koulussa. Ja tietty siksi he haukkuivatkin, kun olin isoveljeni pikkusisko ^^ Sepä oli mukavaa. Haukkuivat mm. Palleroksi, läskiks yms. Se ei tietenkään ollut kivaa, ja siksi yritin vältellä kaikkia 6.lk (7.lk nyt) poikia. Mutta onneksi niistä pojista ei enää ole ollut haittaa.. Enkä pahemmin heitä ole nähnyt.. :————)

mua on kiusattu netissä ja oikees maailmassa se on tylsää…

oon kiva tyttö tai e tiiä mut kiusannu en oooooooooooooooooooooooooooooooooo totta vaikka luulisitte mitä

no en mä ainakaa oo mä ainaki oon suosittu kämmit niille jotka on ollu kiusattuina

KIUSAAJAT KATSOKAA TÄNNE!
Mitä te oikein hyödytte kiusaamisesta?Siinä tulee toiselle vaan paha mieli ja syrjitty olo.Lopettakaa oikeesti.Siitä kiusaamisesta lähtee kaikki ihme sekopäät ja hullut.Ihan turha toivoo et maailmassa ei oo enää hulluja jos itte kiusaa.Tiiän että tää on vaan yks viesti koululaisen netti sivulla mutta: PISTÄKÄÄ SANA ETEENPÄIN MILLÄ KEINOLLA TAHANSA

mua on kanssa kiusattu joskus ykkösel ja nyt se jatkuu taas (oon tokal)

Sillon kakkosella kaks kutosluokkalaista poikaa kiusasi siitä, että kuulemma tykkäsin niiden kaverista :C Eihän se siitä ollut kyse, vaan oikeasti vihasin sitä poikaa, koska hän oli kiusannut minua vähän aikaa sitten. Erehdyksiäkin on lopulta monenlaisia!

ja se ei ole mun bestis sen takia kun se kysy multa et miks sä puhut ton tyypin kaa ku mä en sais muka olla sen kaa yhtään…….ja se itte söi siinä sen tyypin kaa ketä se muka inhos! se suuttu siitä kun sanoin sille että enkö saa puhua kenen kaa haluun? ja se ei oo enää mun bestis. ja sitten se vielä esittelee sillä että sillä on taas uus bestis….se on iha uuno!

no nyt mua kiusataan vieläkin, ja se kiusaaja on mun entinen bestis! heti kun se ei enää halunnu olla mun bestis, se vaihto heti bestistä ja nyt se kiusaa mua tavallaan,tai ärsyttää. ei se ollu mun bestis ku kuukauden, eli e se tavallaan ollu mikään hyvä bestis. se ensin oli yhen toisen bestis,sit se oli mun ja samantien se inhos sitä kuka oli ollu ennen mua ja nyt se on taas sen saman bestis eikä välitä musta yhtään. se on vaihtanu sen ”bestistä” viis kertaa niinku viime syksyn ja tän kevään aikana. varmaan ennätys……… se on tyhmä

Mua on kiusataan nytten , vaikka olenkin vitosel.
Se on sillee mun kaveri mut se tönii mua ja sanoo et mä oon pihkassa meidän luokkalaiseen poikaan 🙁 .
Mä olen sanonut sille et en oo siihen pihkassa mut se vaan levittää juorut.
Sit se sanoo mua läskiksi nörtiksi ;(.
Se ei ole enää kivaa.
Se ei taida olla mun kaveri , kun kerran kiusaa mua. 🙁

Kiusaaminen on KAMALAA!!!!!
Yks maailman pahimmista asioista. Itteeni ei oo kiusattu, mitä nyt joku on joskus haukkunu, mut mun kaverii kiusataan koko ajan, on kiusattu aina! Se on mun rinnakkaisluokalla ja kaikki sen luokalla kiusaa sitä! Mun luokalla sillä on onneks kavereita. Mut kiusaamist on kauheeta välil kattoo, jos on niin ujo et ei uskalla sanoo takas vaik kuinka yrittäis! Kiusaaminen alas!!!!

Kiusaaminen on sydäntä raastavaa. SYRJIMINEN on todella inhottavaa. Jos porukassa on enemmän kuin kaksi, saattaa kolmas tai neljäs jne. alkaa ajatella, että muut on vaan toistensa kanssa ja itse jää ulkopuolelle. Mutta ei välttämättä. Jos tuntuu että muut ovat vaan muiden kanssa, olet ehkä vaan kateellinen. Mieti miksi olet kateellinen, ja onko sillä aihetta. Mutta voi myös olla että he alkavat syrjiä heikointa. Kohteeksi jääminen on sydäntä raastavaa. Joukossa tyhmyys tiivistyy… Mutta siitä ei kannata välittää, he eivät ole oikeita ystäviä. Unohda koko tyypit ja jatka elämää uusien tyyppien kanssa!

ei meiän koulus ainakaan kiusata meilkei ollenkaa 6:lk:lla on yks poika jolla on huono kuulo,näkö ja sen silmät kattoo silläi tyhjää ja sse sössöttää mutta en oo koskaa nähny että sitä kiusattais!

PS: KOuluni on: Snellmannin AA (ala-aste) Löytyy täältä koululaisen sivuiltakin:)

Kiusaajat on ihan sanonko mistä mitä iloa on kiusata se ei tunnu kenestäkään kivalta ja kiusaajalle siitä koituu paljon harmia jos kiusataan ei kannata välitää ja jos yritää kertoa aikuiselle vaikka kiusaaja haukkuisikin kantelupukiksi tai kiristäisi usein kiusaaja on kiusattua vanhempi ei saa tehdä takaisin vaikka kiusaaja mitä tekisi mua on kiusattu p.s kiusaminen saataa johtua myös rakastumista.[:

Jos joku väittää, ettei oo törmänny kiusaamiseen, on kyl pahimman sortin valehtelija. Iha takuulla tuntee jonku jota on kiusattu tai jotain edes.

Mua ei oo kiusattu paljoo,mutta kuitenkin tiedän [kokemusta on sen verran että kommentoin :D]kiusaaminen on tyhmää ja kiusaamisesta kannattaa sanoa jollekin aikuiselle.(koulussa tai kotona)

Mua on kiusattu ekasta neloseen asti koko ajan haukkumista läskiksi ja ties mitä. Nyt vitosella on luokan yhteis henkikin parempi ja ei enää kiusata. Te jotka olette nelosella tai alemmalla sanonpahan vain että kannattaa odottaa vitoselle tai kutoselle asti. Silloin kun kaikki tuntee toisensa paremmin ja kauemmin on oltu yhes niin sitten kaikki menee hyvin! =)

Kyllä ne lopettaa vähintään kutosella sitte. Mulle on ollu tosta viisaasta sanasta apua. Mutta jos teitä kiusataan annan myös vihjeeksi letkauttaa jotaki takasi. Esim. Mua kiusattiin kerran ku mulla oli erilainen pipo. Sit ku ne sano: ”VÄHÄ MIKÄ PIPO!!!” Sit vaan letkautin takas: ”Niin eiks ookkin hieno?!” Sitten ei enää kommentoitu.

Koettakaa kestää. Ja menkää vaikka kuraattorille puhumaan. :]

Puhukaa äitin kanssa kotona. Mä oon tehny niin ja siltä oon saanu vihjeitä miten välttyä kiusaamiselta. Nyt ei enää kiusata :].

Kiusaaminen on turhanpäivänen asia sillä muakin on kuisattu monesti!

Kiusaaminen on tyhmää, nimittäin minua on kiussattu. :*********************(

Moikka!

Asia kannattaa hoitaa niin, että kiusaajat eivät saa tietää.
Tytöillähän kiusaaminen on yleensä pahan puhumista ja selkään puukottamista, eli psyykkistä kiusausta. Minä kerroin koulumme erityisopettajalle, joka toimi niin, etteivät kiusaajani edes tienneet.

Tottakai kiusaustilanteita on erillaisia, mutta siihen pitää aina puuttua!

ja oon sanonu opelle ja äitille mutta vain jatkuu enkä jaksa valittaa kun sitten taas haukutaan kantelijaks ja vielä se muu kiusaamine päälle huhhuh

mua kyllä kiusataan koulussa aika useinkin mutta en mä siitä sillai enää välitä koska oon nyt tokal ja mua on kiusattu ekast luokast lähtie….

Joo, koulussa kiusattiin 5. luokalla. Se oli aika inhottavaa aikaa. Meinasin vaihtaa koulua, mutta sitten kiusaaminen loppui vitosen ja kutosen välisenä aikana.

Eli jos teitä kiusataan, sanokaa takaisin. Ja varsinkin kertokaa jollekkin aikuiselle, se ihan oikeasti auttaa aivan hirveästi!

Mua on kiusattu koulussa ja vapaa- ajalla, se ei oo kivaa.. Kiusaajat on haukkunu läskiks.. Vaik en oo kyl omast mielestä läski :

Tietty olen kiusannu kai jonkun mielestä. Mutta vahingossa, mä voin olla aika tahditon jos oon pahalla päällä, mutta en mä tahallani kiusaa.

En ole itse kiusannut ketään eikä minua ole kiusattu mutta miedän luokkalaisia tyttöjä haukutaan läskiksi…

No kyllä mua tänäänkin kiusattiin… Olin hieman nolona… en kerro sitä juttua,..

Muakin on joskus kiusattu pitäs kiusata takas niin tietäs miltä tuntuu…

Kiusaaminen on tyhmää. Miks joittenki pitää aina vaa kiusata? Muakin kiusataan joskus, eikä se oo kivaa. 🙁

Oma kommentti