Kuka on kuuluisin?

Kuka on mielestäsi musiikkitaivaan kuuluisin tähti?

Valitse kuuluisin henkilö, vaikka hän ei mielestäsi olisikaan paras!

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Madonna
13%
Michael Jackson
43%
Britney Spears
2%
50 Cent
4%
Miley Cyrus
2%
Victoria Beckham
0%
Christina Aguilera
7%
James Hetfield
4%
Beyonce
5%
Kylie Minogue
0%
Pink
9%
Eminem
9%
Ozzy Osbourne
2%
Bono
2%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

Näistä kuuluisin on aika varmasti Michael Jackson, näin uskaltaisin väittää. Mutta en oo ainakaan mitään fanimääriä vertaillu tms.

En tykkää kenestäkää noista mutta Madonna on kylllä melkonen popin kuningatar! Mut michael jackson on kyllä lähes samalla tasolla

laitoin michael jacsonin mutta madonna tulee ehdottomasti toiseks

Miks täällä ei oo Jedwardia???¿¿¿ Ne on niin hyviä… ja söpöjä 🙂 Onks joku muu jedwardfani?<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

NO MIETTIKÄÄ! EI MILEY CYRUS OLE NIIN KUULUISA KUIN MICHAEL JACKSON!!! MÄ VASTASIN MICHAELIN KOSKA SE ON POPIN KUNINGAS JA HIRVEE ÄLÄMÖLÖ KUN SE KUOLI JA SE OSOITTAA JO PALJON! JOTEN MIETTIKÄÄ! MUTTA TUOSSA EI OO LADY GAGAA VAIKKA SE ON IHAN SIKA KUULUISA!!! HALOO!?

MICHAEL JACKSON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIETTIKÄÄ MICHAEL JACKSON TIETENKIN ! joku miley cyrus tai madonna mitä! kattokaa LIVE videoita youtubsta!

MILEY CYRUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nittadille: oon samaa mieltä mileyn/hannahin 1 fanin kaa!!!!!!!!!! miley ei oo surkee!!!!!!!!!! ja tässähä saa valita minkä huvittaa vai oonko ymmärtäny väärin????????????!!!!!!!!!!!!

MILEY CYRUS TIETTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OON MILEY FANI JOTE KYL MÄ VÄETÄN ET MILEY ON KUULUISIN VAIKKA EI OLIS!!!!!!!!!!!!!!!! PISTE!!!!!!!!!!

Michael Jackson on poppin kuningas

O________o
o________O

Justin Bieber, koska siitä on ollut tosi paljon uutisissa ja lehdissä (suomessakin)! Justinia ei oo tossa! >:(

mulla on yks kanta:
enoo mikään MJ-fani, mut hei! Kysytään KUULUISINTA.EI PARASTA!
jos kysyttäs parasta, mun vastaus ois IHAN eriläinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niin… tietty, ei MJ ois kuuluisin…………………. mun mielestä on………………………………………………….

ja nittadille MILEY EI TODELLAKAAN OLE SURKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAIN KUULLA MICHAEL MIKÄ NY ONKAAN VASTA TÄNÄÄN SAMOIN BONOSTA JA MADONNASTA KUULIN KUUKAUSI SITTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valitsin mileyn koska miley on mun mielestä kuuluisin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lisäksi kaikille jotka haukkuvat mileytä surkeaksi ovat ite surkeita koska miley on iha BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3

Ja täs ei edelleenkää kysytty kuka on sun mielestä paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kvaak, sitähän mä just tarkotin et kukaan ei voi väittää et joku noista tossa listassa olevista on kuuluisampi ku Michael Jackson tai Madonna, koska ne on kuuluisimpia! Ja HoneyBee, beyonce ei tod oo kuuluisin! Ps. En sit käytä enää jokujokujokuu vaan oon Pixeli^^

ei kukaan noista vaan lady gaga tietty?!? onks noi ihan kahjoi kun ei laittanu sitä O_O

miley miley miley
SURKEETAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILEY ON SURKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Eminem on mielestäni paras! Tykkään rapistä ja Hip-Hopista!

Miley Cyruksella on ihanan persoonallisia lauluja joten valitsin hänet.

niin ja pikku juttu:
mun mielestä madonna ei oo enää kuuluisa!!
JA HYVÄT IHMISET MIETTIKÄÄ VÄHÄ, KATTOKAA PEILIIN JA HUUTAKAA SILLE KOVAA JA MIETTIKÄÄ, ET MIKS TE KAIKKI ALATTE TAPPELEEN MIELIPIDEASIOISTA!!!!!!!!!!???????????? ******* MUA RAIVOSTUTTAA KU TE TÄÄLÄ TAPPELETTE ET KUKA ON PARAS, KUKA ON KUULUISIN JNE!!!!!! NÄÄ ON MIELIPIDEASIOITA HALOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onhan se michaelki suosittu vieläki..
niin ja kuunnelkaa michaelin ja akonin kappale: hold my hand.
se on ihana kappale meinasin alkaa parkumaan yks päivä ku kuuntelin sitä ja mietin kaikkia ihanii ja surullisii hetkii :’D

laitoin pink koska se on best!!!!!

P
PI
PIN
PINK
PINK J
PINK JY
PINK JYR
PINK JYRÄ
PINK JYRÄÄ
PINK JYRÄÄ K
PINK JYRÄÄ KA
PINK JYRÄÄ KAI
PINK JYRÄÄ KAIK
PINK JYRÄÄ KAIKK
PINK JYRÄÄ KAIKKII
PINK JYRÄÄ KAIKKI!!!!!!

Michael on kyl kuuluisin!On vieläkin kauhea ikävä niin,että itkukin tulee!!Jackson on ollu monta kymmentä vuotta suosiossa!!Ja taas Miley?!? Ei oo ollu pitkään suosiossa!!Michael king of pop!!!I LOVE YOU MICHAEL FOREVER!!<3<3<3<3<3

Hei haloo ihmiset!Ei Miley ainakaan oo mikään kuuluisin tai mitään sehän on Michael Jackson! Michael Jackson on popin kuningas!Kaikki vaan laittaa jotain Mileyja koska tykkää siitä.Kyl mäkin tykkään siitä,mut kyl nyt kaikki tietää,et Michael Jackson on kuuluisin!!!King of pop!!!!Michael Jackson on paras!!Ja kuuluisin!!

jaha,kukaa ei tiiä kuka on james hetfield!!!!!

se on metallican kitaristi!!!!!!!!!

MILEY EI TODELLAKAAN OO KUULUISIN!!! MILEY ON IHA OK MUT EI TODELLAKAAN KUULUISIN KOSKA MICHAEL JACKSON ON TODELLAKIN KUULUISIN KUN SE ON MYYNY KOKO MAAILMASSA ENITEN LEVYJÄ!!!!!!!!!!!!!!!!

No voi hyvänen aika, tarkoitus on äänestää kuuluisimmasta eikä parhaasta. Joko Michael Jackson tai Madonna. Ei ne siis mielestäni parhaita ole, mutta kuuluisimpia. Esim. mun äiti ei varmaan oo Miley Cyruksesta kuullutkaan.

Tosin olisin halunnut panna Antti Tuiskun, mut sei kuulunu listaan.

Britney Spears. Hei, toi on mun mielipiteeni!? Mut olen ½ osaa Madonnan puolella…

ANTTI TUISKU OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NIIN paras… JA VARSINKIN SSSHAKIRA

kaikki yht kuuluisii paitsi nää uudet ”tähdet” esim.miley cyrus ja muut:

TE OOTTE IHA TYHMII JOTKA FANITATTE MILEY CYROSII.!!!!!!!!!!!!!! NYT EI KYSYTTY SITÄ KUKA ON PARAS! MILEY ON SURKEE JA SITÄ EI TODELLAKAAN TIIÄ KAIKKI!! MICHAEL JACKSON KUULUISIN ETTÄS TIESITTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

MICHAEL ON KUULUISIN! OLIN JUST TULLUT ITALIASTA KUN MÄ NÄIN SEN LEHDESSÄ!! ALOIN SIITÄ FANITTAA SITÄ. ITKIN PÄIVÄN! 3<3<3<3<3<3 I LOVE YOU MICHAEL!<333

Korjaan Michael on ehkä kuuluisin mutta mun sydän on omistettu jo Mileylle<3

VOI JUMANKAUTA NYT OIKEESTI KUN MILEY CYRUS EI TODELLAKAAN OLE KUULUISIN! TE VAAN TYKKÄÄTTE SIITÄ NIIN ETTÄ AATTELETTE ET: NO VOI MUSTA MILEY SAURUS ON NIIN PARAS, ETTÄ SANON SITÄ PARIN SURKEEN BIISIN PERUSTEELLA KUULUISAKS! KASVAKAA JO AIKUISIKS!

VOI JUMANKAUTA NYT OIKEESTI KUN MILEY CYRUS EI TODELLAKAAN OLE KUULUISIN! TE VAAN TYKKÄÄTTE SIITÄ NIIN ETTÄ AATTELETTE ET: NO VOI MUSTA MILEY SAURUS ON NIIN PARAS, ETTÄ SANON SITÄ PARIN SURKEEN BIISIN PERUSTEELLA KUULUISAKS! KASVAKAA JO AIKUISIKS!

mä itkin ku mj kuoli ja mikää ei auttanu se oli tärkeempi mulle ku mun perhe!!!!!!nyhh tuli kyynel silmää nytki en pääse siit yli!!

ajatelkaa nyt järjellä titysti kuuluisin on MICHAEL JACKSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kauheeta kun se kuoli mut se silti king of pop ikuisesti!!!

Ei ainakaan Miley Curys!! Kaikki nyt tietää MICHAEl JACKSONIN!!!!!<3<3<3<3<3

HALOO!! kaikki tietää michael jacksonin.itkin kaks päivää kun se kuoli!!

MICHAEL JACKSON on ihan paras!Kaikki ihmiset tietää mikä on moonwalk.michael jackson kuuluisin.MICHAEL JACKSON KING OF POP!!!

jokujokujoku et oo oikees michael jackson (oli) ja madonna ne ON oikeest suosituinpii ja tää ei välttämättä oo mun tai kaikkien mielipide mut ei oo mun vika!

kaikki surkeit paitsi lindsay lohan joka ei ollu tos nii joo pmmp

Miley Curys………..tai Michael Jackson äh en tiiä……..

Aivan tosiasiassa kun miettii, niin KUULUISIN on Madonna tai Michal Jackson. Kaikki vastasivat siihen kenestä itse pitävät. Paras noista omasta mielestäni on James Hetfield.

Ja oon muuten samaa mieltä nimimerkin: eihän! kanssa!!!!!!

Kaikki ketkä sanoo et joku muu, ku madonna tai michael jackson on kuuluisin on VÄÄ-RÄS-SÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donitsi, P!NK ei oo bändi!
PS. Se kuuluu kirjottaa sit huutomerkillä
I=!

Pidän eniten Mileystä, mut Madonna ja Michael Jackson on kuuluisimpia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE ON TOTUUS!!!!!!!!!!!!!!
Sitäpaitsi tässä kysyttiin kuka on KUU-LUI-SIN!!!!!! HALOO!!!!!, EI SITÄ KUKA ON SUN LEMPIARTISTI NÄISTÄ VAAN KUKA ON KUU-LUI-SIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mielestäni Michael Jackson on kuuluisin. Yksi kamukin alkoi fanittaa sitä heti sen jälkeen, kun se kuoli. Se ei ollut niin täysin suosittu kun se vielä hengitti, mutta kuollessaan aika moni (,olen huomannut,) fanittaa sitä.

MICHAEL JACKSON<3<3<3<3 SE ON MAAILMAN PARAS!!!!
KAIKKI SEN NYT TUNTEE! THRILLER ON MAAILMAN MYYDYIN LEVY. HARMI ETTÄ SE KUOLI.

madonna,michael ja britney on kuuluisimpia. mutta itse en oikein kiinnostu näistä.britneyllä on iha hyvää musaa
. .
. .
. .
. . . . . .

en tykkää kenestäkään minkä otin ja otin näköjään mileyn ja se on tosi hyi mut milan stankovic on niin ihana et sitä ei pysty kuvaamaan ees sanoin muistakaa kattoo euroovissut serbia <3

Pink on 100% prossan kuuluisa bändi ihan varmasti!!!!!!!!!!!!!

Oon kattonu ohjelmii mis paparazzit piirittää sitä eikä se saa olla rauhassa! Raukka! Mä en tykkää paparazzeista. Sitä paitsi se on hyväki!

HALOOHH!!! Tietty Michael Jackson !! Se on maailman kuuluisin ihmine! ”Kröhöm” OLI!

te nyt vaan ajaattelette teidän mielestä PARAS! ärsyttää, kun ootte vääräs!

joo, siis kukaan ei ees tiiä kuka on bono! ootko vähän tyhmä!?

Ehottomasti BONO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

muistakaa, et MICHAEL JACKSON on ainut, jolle on tehty patsas! ja te KAIKKI äänestätte jotain outoo mileyta, koska ite ootte sen fanieja! ja se ON RUMA! ette ees suurin osa osaa lausuu (tai siis kirjottaa) mileyn nimee! en ennen oo kuullukkaan tollasesta! te, jotka pilkkaatte MJ:tä, pilkaatte Jumalaa, pilkaatte parasta laulajaa ja tanssijaa, pilkkaatte hyväntekijää, pilkkaatte KUOLLUTTA MIESTÄ! ; ( ! ja ennen kaikkea, pilkkaatte maailman ihaninta, hellintä, ja herttaisintä miestä, jota koko UNIVERSUMI päällään kantaa!!!!!!!<3<3!

Miley!!!! Se on paras.Ja sen hiukset on ihanat. Ois jos se tulis Suomeen keikalle.

madonna on yks maailman kuuluisimmista laulajista.mut en oikeen ite tykkää siitä.mut miley on taas maalilman kuuluisin teini tähti. oon mileyn #1fani

Miley rokkaa!! Anteeksi vaan,mutta kuka ihme on Bono?! En oo koskaan kuullutkaan jostain Bonosta!!:(

Hyi!!! on ihan väärässä. Tai ei hän nyt varmaan väärässä ole. Mutta tässä puhutaan kuuluisuudesta. Ei siitä, että kuka on ollut kiltein lapsille.

Luulen että Michael Jackson ja Madonna on kuuluisimpii, mut en oikein tykkää Madonnasta. Mutta Michael Jacksonilla on hyviä biisejä. Mut noista parhaat laulajat ovat Eminem, 50 cent ja Miley Crush.

tosi harva on äänestänyt victoria beckham.te ette taida tietää ketä se on se on spice girls lalaja ollut niil on hyvii laului esim wannabe joka on ollut aina huumassa ku se tyttö tulee laval se musiikkki on spice girls laulama

ja plus: toivottavasti sit ees ton puheen jälkeen äänestätte MJ:tä!!!!!!!!

en oo enne ees kuullu jostai mileysta!!! siis on ollu vaan pari ehkä kuukautta ilmesesti ja te äänestätte sitä koska ”tykkäätte” siitä!!!!! se Michael Jackson on kyl kuulusin, ja muuten, madonna on jo kyl 51!!!!!! ootte epäreiluja täysin, ja änestäkää MJ:tä, koska se auttoikin sairaita lapsia! HALOO!!! tulkaa jo sieltä laatikosta ulos!!!! mis ootte ollu, kun ette enään äänestäkään häntä!, meren pohjassako?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!!!!!

Joo ehk miley on jonkun teidän mielest paras mutt ei todellakaan kuuluisin. Tässähän kkysyttiin kuuluisinta EI lempparia! (Onks kaikki jo muka unohtanu Jacksonin jonku vasta uransa alottaneen mileyn takia??????)

Miley Curys on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIIS MICHAEL JACKSON ON KYL KAIKKEIN KUULUISINKIN!!! THE KING OF POP!!! KUNPA MADONNA OIS ENNEMMINKIN KUOLLUT!!!!!!!!!!!!!!!!!! TÄMÄ,JA ÄSKÖNEN,ON KYL IHAN VAAN TÄYTTÄ TOTUUTTA!!!!!!!!!

ettekö te jo nyt jo tajua,että MICHAEL JACKSON!!!!! muut on homoja!!! jos joku vielä kehtaakin äänestää jotain muuta, niin ne kyllä pääsee ihan suoraan helvettiin!!!! MJ/Jacko ei nykyään saa ansaitsemaansa arvostusta!!

no totta kai MICHAEL JACKSON!!!!! madonna ja miley curys on kyl ihan SYVÄLTÄ!!!!

No nää kolme:

-Michael Jackson

-Britney Spears

-Miley Cyrus

En tiedä mikä tai kuka näistä!

Kaikki pistää Mileyn vaa koska tykkää siitä! Mä pistin Britneyn, musta se ja Madonna on kuuluisia.

Kyl se on Michael tai Madonna! Britneystäki on kirjoteltu kaikkee! Kaikil saa ol mielipide mut mun mielest Miley Cyrus SUCKS!XD

Mä kyl sanosin että Madonna on kaikkein kuuluisin, tiesin sen jo 5v.
Michael jacksonin sain vasta tietooni sitten kun se kuoli.
Miley Cyrusista sain tietää vasta tänään xD Aiemmin en ollu kuulukkaa koko outoo nimee!!

Michael Jacson is the bes dancer/singer forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MICHAEL JACKSON!!!!!!! MJ!! MJ!! MJ!! MJ!! MJ!! MJ!! MJ!! MJ!! AJATELKAA NY VÄHÄSE KU KUULUISA SE ON OIKEESTI!!!!!! SIIS IHAN SAIRAAN KUULUISA SILLOINKUN SE ELI JA NYT VAIKKA SE ON MENEHTYNYT!!!!

Mun mielest varmaan toi Madonna on kuuluisin… siis kun tossa ei hei kysytä mitään suosikki artistista…xD

Tietysti Madonna tai Michael Jackson koska he ovat popin kuninkaalliset! ;D

Siis Michael tietysti ku sehän se kunkku on! Mut must Britney on paras! 4 ever!

Valitsin Mileyn koska siitä on ainaki netissä aika paljon juttuu; meinasin kyl aluks laittaa Madonnan.

Sitä paitsi Michaelia kutsuttiin The King Of Popiksi! Joten käyttäkää päätänne! Olen muuten samaa mieltä sun kanssa,IsoMimi!

Hei haloo! Tässä kysytään nyt kuuluisinta! Michael Jackson on ehdottomasti kuuluisin! En itse pidä hänen musasta mutta miettikää nyt: Sen fanithan oli ihan vauhkona ja olisivat varmaan tappaneet saadakseen sen takaisin(siis nyt kun se on kuollut)! Joten hei haloo!
🙂

Varmaa Michael Jackson… koska se on noista kuuluisin!!!!!!!!!!!!!!

MICHAEL JACKSON ON PARAS!!!!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!MJ!!!!! =D

herätkää!! kuka nyt jostain huomion kipeestä mileystä tykkkää?muutenkin kauhee ihku daa tyyppi!! se on ihan selvää,et Madonna ja Michael Jackson on parhaita ja kuuluisimpia! haloo!jäikö pillerit ottamatta vai onko dementia?

Ite tykkään Mileystä ja Britneystä,
mut vastasin Madonna, kosk mielestäni
se on kuuluisin ja sit jos miettii kenen
keikoilla on eniten väkee, niin
Madonna on aika korkeella listassa… 🙂

onks kaikki unohtanu michael jacksonin.
upea ääni!häneltä vietiin lapsuus! kunnia hänelle

Tokio Hotel on aikas suosittu.Etenki teinityttöjen taino tyttöjen keskuudessa ylipäätään! 🙂 KAIKKI hehkuttaa Tokio Hotelista! :DD<333333

Moi!Hei,mikään Miley Cyrus ei ole kuuluisin!!Madonna,Michael Jackson
ja Elvis Presley (paitsi se ei oo siin listal)mut ne on kuuluisimmat!!
Ne on jo ollu paljo kauemmi laulajii ku joku ihme Miley Cyrus!!!Ja muute mä en tuntenu tolt listalt ku vaa Madonnan ja Michael Jacksonin!
Oon kyl kuullu Jostain Mileystä.Ja tääl ei ees pitäny äänestää parasta vaa kuuluisinta!!!Ja mun äitikää ei tietäny mikä o Miley Cyrus!!Te Miley-fanit ette sitte ymmärrä!!!!!!!

Madonnasta, Britneystä ja Mileystä on eniten juttuja lehdissä.

ME eI VASTATTU KOSKA SIELLÄ EI OLLUT ANNA ABREUTA!!!!!!!!!!!! JA ANNA APLEUTA LAKASTAA KAIKKI!!!!!!!!!!!! MURGH!

ME eI VASTATTU KOSKA SIELLÄ EI OLLUT ANNA ABREUTA!!!!!!!!!!!! JA ANNA APLEUTA LAKASTAA KAIKKI!!!!!!!!!!!! MURGH!

no ei mileyllä ja madonnalla oo paljoo piste eroo jos tosta taulukosta kattoo!

Musta Madonna on kaikkein kuuluisin koska varmaan jokainen maassa ja taivaassa asuva on edes kuullut hänestä. Ja koska se on niin vanha niin vanhemmatkin tietää siitä.

mun mielestä miley, koska kaikki hehkuttaa: ”siis hannah on NIIN paras!”

tässä ei ole kyse siitä kenestä tykkäätte vaa kuka on kuuluisin. mun mielestä ehkä madonna tai michael jackson

Valitseeks tääl kaikki Mileyn sen takii et se on niii BEST?! en fanita Madonnaa enkä Jacksonii mut ne on suosituimpii!

Musadikkari, oon samaa mieltä. Anna Abreu ja Pete Parkkonenhan on tullu julkkiksis suomes idolsin ansiosta (sekin matkittu amerikasta…) mut Jackson ja Madonna on tullu tähdiks ”kunnon tavalla”. en hauku idolsia koska onhan sekin tapa päästä tähdeks mut esim. Madonna pärjäs (ja pärjää vieläki) ilman jotain idolsia…

Sanon et Madonna, koska ainakaa Miley ei oo kuuluisin. Onneks sillä se on iha sairaaaaaan ärsyttävä >:(

Mileyhan se on, vaikka en hänestä kyllä paljon välitäkään. JOS noista pitäisi valita kuka on paras, niin en vastaisi. (:

britney noista olisin valinnt lady gagan jos se olis ollu
tossa!

Jotkut luulee että joku Pete Parkkonen mutta kysynpäs teiltä,Peten fanit, että kuinkas monta kertaa se Pete on ollut ulkomailla esiintymässä? Sama homma on siinä Anna Abreussa. Joten annetaan niitten loistaa omassa maailmassaan, sillä Madonna ja Michael Jackson niitä KUNNON tähtiä!!!!! Moni muukin on varmasti samaa mieltä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SORI NYT VAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okei,joittenkin mielestä miley curys mutta oikeesti michael jackson tai madonna on kuuluisin! jos michael jacksonin levyjä on myyty yli 15 000 kappaletta!!!!!!! miley vaan on tämmönen uus ja laulaa kyllä hyvin, sitä en kiellä mutta kyllä ne vähän vanhemmat on niitä koko MAAILMAN KUULUISINPIA!!!!!! uskokaa pois!!!!!!

En oikei tienny laitoin vaa jotai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mun mielestä Madonna ,koska se on vanha ja en ole mikään sen fani mut kun miettii Madonna on ollut julkisuudessa pitempään kuin mikään muu noista tähdistä että ajattelin vain ilmoittaa xD

mun mielestä Madonna ,koska se on vanha ja en ole mikään sen fani mut kun miettii Madonna on ollut julkisuudessa pitempään kuin mikään muu noista tähdistä että ajattelin vain ilmoittaa xD

OIKEESTI,noi kaikki on julkkiksii ja miettikää ei miley ole niin iso julkkis.tiesittekö muuten että miley oikee nimi on Desteny hope cyrus.toi on oikee julkkis siis toi joka puhuu enkkuu!!!omg

Girls ,im not famous its Madonna i love you all peace.

popin kuningas on paras! maailman kuuluisin! oikeesti! vaikka on kuollu,niin ei sitä kukaan ikinä peittoa!!!!!!! ettäs tiedätte!!!

Madonn on suosituin, mut surkee. Moneet luulee että Miley on suosituin… ehei oo, vaan nuoret tietää sen.

miley curys niin sehä vaan laittaa peruukin päähän ja sit se on hannah montana sitä paitsi kaikkihan sen tietää että madonna ja micahel jackoson niin nehän on ne kuuluisimmat

ei michael jackson oo mun lemppari tai mitää mut oon nähny siitä kaikkii dokumenttei ja se on ollu kyl sairaan suosittu…ja on edelleen vaik on kuollu.vastaus:michael jackson

Michael Jackson on aikamme suurin pop-ikoni, vaikka jotkut nuorten lehdet huutaa jotain hannah montanaa entä sitten mun mielestä se on täys ….. Oon ollu jo kauan michael fani ja levyn myynnistä,ja kaikista mailman kuvista yleisöstä yms näkee että sen on paljon kuuluisampi kun joku miley!!!

(PINDY OOT OIKEESSA NO ENEMMÄN KUIN OIKEESSA OOT SAIRAAN OIKEESSA) 😀

madonna em mä voi OIKEIN MUUTA SANOA KU ETTÄ MADONNA SE VAAN JOSTAIN SYYSTÄ ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madonna on aika kuuluisa. Sehän oli keikallakin suomessa.

tietenkin madonna,ozzy ja sit michael jacson!!!!!!!!! siis kaikki tietää ne kolme. miten muka miley cyrus??????? sehän viä iha lapsi!!!! kaikki ei ees tunne sitä ja mun kaveri esim sano ku mä kysyin et onks sil hyvää musaa nii se oli et kuka se on??? eli onko kuuluisin muka????

No ei noista varmaan mikään!!
Mutta jos saan sanoo jonkun muun niin se on……Tobias Moretti
Joilleekkin ei ollu yllätys!!

HEI ÄLKÄÄ NYT VIITTIKÖ,MILEY ON PELKKÄ KAKARA JOKA EI OSAA LAULAA.MICHAEL JACKSON ON POPIN KUNINGAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varmaan Miley. Siitä kirjoitetaan niin paljon. Itse en ole mikään fani, mutta PMMP-fani kylläkin!

Michael Jackson on ihan PARAS.Sen musa on TOSI hyvää.Harmi että se kuoli mutta se on vielä ja ikuisesti popin kuningas.

ABBA! se olla paras! Madonnaa ha mie äänestin ku se onnii goooooo…gle 😀 ☺☻♥M☻☻♥♥♥♥333♥♥♥♥♥♥♣☻☺♠l☼♫♫♫♫ lalalaalala!

ITSE EN TYKKÄÄ HIRVEEST MADONNAST. MUT NOI KAIKKI MUUT VAIHTO EHOT OLI IHA PASKOI ANNA ABREU ON PARAS!!!!!!!!!!

Ehkä madonna,koska michael jackson on…Mut mun mielest miley cyrus kyl on näist paras!!!!=D

no varmaan madonna on kuuluisin mut äänestin 50 centiä koska se on PARAS

Michael on niin sairaan kuuluisa. Mun mielestä sen tuntee kaikki. Harmi kun se kuoli. Tokana tulee toki miley

michael jackson tietty. vaikka mä en tykänny siitä. michael tietää nyt kaikki! toisena on mun mielestä 50 cent.

Mdonna varmaan kun iltasanomissa luki hirveenä kaikkee kun madonna kävi keikalla jne.

Miley on kaikist paras mut Madonna on varmaan se kuuluisin.
Mut Miley on silti paras vaik eihän sitä eihän sitä koko maailma tunne.

–tykkään mileystä–

Miley on surkee MILEY MAAHAN! MICHAEL VOITTAA SE ÄLLÖN MILEYN!! MICHAEL ON PARAS KUULUISIN AINAAAAA!!!

LOVE YOU MICHAEL!

MICHAEL ON KUULUISIN VAIKKI MITÄ SANOSITTE MJ ON IHANA I LOVE YOU MICHAEL 4 EVER !!!

MADONNA!!!!!!!!!!!!!!!oon madonna fani ja olin tietty sen konsertisihan täysillä mukana ja mul on sen juliste seinäl siihen on teipattu se konsertti lippu!=) Ja mä kuuntelen kokoajan madonnaa myös nyt kun kirjotan!!!!!!!! oon 100 prossaa Madonna fani!!!!!!!!

no tietty michael jackson sehän kuolikin vast ja se oli iha sikasuosittu & tällee!!!! <4 <4 se on iha BEST"!! <4

Madonna on nii Ihana(ei siis sellai…)! Vaikka se nakuileeki ni se sentää laulaa! 😀

hei HALOO! kannattaisko ajatella sellasta pikku juttua, että madonna ja michael jacson on viiskymppisiä eli ne on ollu kauiten julkkuja joten ne on kuuluisimpia!!!!!!!!!!!!!! Ja Britneykin on julkkis vain onki nuorempi… EI MIKÄÄN MILEY VOI OLLA KU SE ON VASTAA 16 OOTTE IHAN KREISEJÄ 🙂

R.I.P. Michael Jackson tietysti!!! Se oli ihana ja lahjakas ja EHDOTTOMASTI KUULUISIN!!!!!

ÄÄNESTIN MADONNAA MUT EI SE KYL OO MUN LEMPPARI!KOSKA MILEY CYRUS ON! SE ON IHG!

oikeesti nauran teille, jotka väittää että miley olis kuuluisin ! D:D::D:DD:D: vittu ootte tyhmii

ehkä madonna tai britney en kyl oo madonna tai britney fani mut uskoisin et jompi kumpi niistä

Miley on paras!!! Voi niitä raukkoja jotka jää paitsi niin lahjakkaasta laulajasta

Kaikki vaan sanoo siitä, et kuka on kuuluisin sillä perusteella, ketä fanittaa. No, Miley on kyllä maailman kuuluisin LAPSItähti, joten ei ole maailman kuuluisin. Maailman kuuluisin on varmaankin noista Michael Jackson, ja Madonna, mutta Miley on kyllä tällä hetkellä todella kuuluisa.

JA MILEY CYRUS ON KUULUISA VAAN SIKSI, KOSKA SE ESITTÄÄ NS HANNAH MONTANAA. KAUAN ELÄKÖÖN JACKO ! <3
Lepää rauhassa popin Kuningas. Itken aina biisille You are not alone...
Michael, you are an angel now... I love ya allways and forever <3

MICHAEL JACKSON IS THE BEST ! BRITNEY JA MADONNA JOTAI JULKISUUSPELLEI !! MICHAEL JACKSON OLI JA ON IKUISESTI POPIN KUNINGAS! KAUAN ELÄKÖÖN ! 1958 – FOREVER
LOVE YA, MICHAEL

Michael Jackson ja Miley Cyrus!!!

IIIIIIIIIHANIIIIIIIIIIII!!!

Ette usko kuinka paljon itkin Michaelin menehtymisen jälkeen!

Tuntuu ku se ois ollu sukuu1

Miley Cyrus on ehdokkaista paras, mut ei se ole kuuluisin… Michael Jackson tai Madonna = )

Madonna on tietysti kuuluisin!!! Sen nyt tietää aidan seipäätkin!!!

mitä joku Bono tekee tuolla, vaikken tiiä koko tyyppiä
suosituimmat on Britney, Michael ja Madonna
mut paras on Miley Cyrus

NO, Michael Jakson , Madonna ja Britney Spears tietty!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sori vaa LittleGirl, mut Miley ei TOSIAANKAAN oo kuuluisin. Se on hyvä,oon fani yms.
mutta silti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jos noista pitää valita niin britney mut muuten mun lemppari on kyllä CHEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333333Se on niin sairaan SÖPÖ ja sitten se vasta söpö onkin kun sillä on aurinkolasit!!!!!!!!!iiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Totta kai se on Madonna. Vaikken siitä tykkääkään

MICHAEL ON KUOLLU!!!!!!BYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!

Joo… ihan varmasti joku Miley Cyrus! Michael Jackson OLI! Ja sitt varmaan joku Madonna…

Haloo!!!!!!!!!!!!!!!
Michael Jackson!!!! On kuuluisin.
Suurin osa ei edes tieda Mileyta.Eika se niin hyva ole kuin sanotaan, ja tassa on tarkoitus sanoa kuka on kuuluisin.Ei paras.
Vaikka The king of pop on ihan paras .Sen musiikkia ei unohdeta koskaan , eika hantakaan. Han on ihan oikea legenda!!!!

Go Michael!!!Go!!!!!
We miss you.

Madonna ja
Michael Jackson noista….

Mut muuten Elvis Presley… Vaikkken suuri Fani ooo….!

tällä hetkellä varmaan michael jackson,kun se kuoli.kaikki siitä puhuu nyt.

Ozzy Osbourne ja Michael Jackson on parhaita ja Michael on legenda <3

tääl on aivan sairaan paljo sellasii miley curys fanittajia vaikka se on täys paskapää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne on lapsellisii jotka kuuntelee mileyta tai hannahia!!!!! niinkuin yks milja jonka mä tunnen. ei ihme et se kuuntelee sellasta paskaa ku se on itekki ihan vittumainen et tekis mieli murhata se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=|

miks madonna on niin suosittu??? madonna on perseestä!! uskokaa se on PERSEESTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!50 CENT ON VITUN PALJO PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muuten miten saan laitettuu kuvan tohon kohtaan mihin sen voi laittaa?

Must britney on noist kuuluisin muuten kaikki mileyn ihkuttajat kysymyshän oli kuka on KUULUISIN ei paras…

En oo madonna fani mut silti onhan se ny noist kaikist tunnetuin ja parhaimman uran saanut

Madonna..

Siitä on joka hemmetin lehdessä juttuu. Ainaki mitä mä oon lukenu.

MItääähh? Eikö Michael Jackson oo muka teistä kuuluisin??? Se levy Thiller on kuulkaapan maailman myydyin levy, ja myy edelleen. Mikään Miley ei ole mtn häneen verrattuna. Ja mileytähän kannattaa/tietää vaa lapset…

Kuka lapsellinen kakara sano et se on Miley . Se ei oo ees kaunis ja sen laulut on ihan nul , zero (elle n’est pas la premiere , elle est nulle) C’est MADONNA!!!!

Madonna , sehan on paivan selva (miley on pelkka lapsellinen laulaja mutta unohtuu pian)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tai sitten se on Mikel Jackson , Britney. Mutta Miley SE ON MAHDOTONTA !!!

tai sittekki ehkä miley(ainaski se on parempi ja ashley tisdale myös)

moi.mun mielestä julisteisiin voisi pistää välillä jotain uutta ja erikoista,kuten vaikka selena gomezin.musta se ois kivaa.

Kyllä Madonna varmasti on kuuluisin, onhan se pisimmän urankin varmaan tehnyt. Ainakin luulisin. Ja kaikkihan tuntevat Madonnan!

Miks kaikki väittää et fanittaa 100% miley :tä, sitten kun se tippuu tähtitaivaalta *NYYH* yht äkkiä kukaan ei fanitakkaan sitä, ja tilalle tulee joku uus ”pop-kaunotar” jota kaikki alkaa fanittaa. Mun on myönnettävä etten fanita mitää 100%, mut kuuntelen enemmän näitä rock-legendoja. esim.Hurriganes ja The Ventures

Madonna se on kuuluisin kuten Michael Jackson :kin. Noi Britney ja Miley ne on kertaheitto tähtii, mun mielestä, vaikka molemmat on hyvii. Britneykin tekee kaikkee pimeetä että on kuuluisa ja Miley se on vasta äsken noussu pinnalle. Mut kuuluisuusten kannalta Madonna, se on ties kuinka kauan ollu kuuluisa kaikkien tuntema rokkimamma, ja Michael Jackson niin sekin.
TÄÄ ON SITTEN MUN MIELIPIDE! PS.tos ois pitäny olla Elvis vaikka se on kuollu:(

mulla on kaksi suosikkia miley ja britney spears.mutta pink ja madonna on ihan ok

liiiiiiilyyyyyyy aaaaaalleeeeeeeeeeen!siis se on ihan best haluisin pussaa sitä!t. jarkko

Äännestin nyt sit miley:tä. Vaikka P!nk on yhtä hyvä….<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

PARAS NOIST ON KYL: E-MI-NEM!!!!!!!!! EMINEM IS THE BEST!!!!

No paras on tietenkin…Britney Spears…Britney on paras!!!!!!!!!!!

No ei TODELLAKAAN mikään pikkukakaroiden Miley Cyrus. Miettikää kakarat vähän, oon varma että mummonne ei ole ikinä kuullut edes hänestä! Michael Jackson se On!!

Madonna varmaa on kuuluisin. Seon ollu pinnalla jo aika kauan.Ei se silti oo paras.

Madonna on paras! Oon kuullut sen musa videoita ja MADONNA on in!

Mun mielest ehk Madonna, tai Britney… munki mielest se on tyhmää et sanotaan et vaikk ny se miley cyrus ois kuuluisin, kosk hei miettikää ny vähä!!

Miksi kaikki kirjoittaa tänne, että ”Miley Cyrus koska se on niin nätti ja ihku ja hyvä laulamaan”? Täällä ei kysytty kuka on omasta mielestä paras, vaan kuka on KUULUISIN. Kuuluisin on minun mielestäni ehkä Madonna, joka on kuitenkin ollut jo pitkään julkisuudessa ja jonka vanhemmatkin ihmiset tietävät. Mileysta on silloin tällöin juttua nuortenlehdissä, mutta se ei tarkoita että hän olisi kuuluisin. Ymmärrän sen että hän on jonkun mielestä kuuluisin, mutta minua ärsyttää se, että se perustellaan sillä että hänellä on kiva ääni.

Madonna on varmaan kuuluisin. Suomessa on varmaan monia jotka ei tiedä esim. Miley Cyrusta, mutta varmaan lähes kaikki tietävät Madonnan. En sitten ole mikään Madonna-fani.

Kuuluisin on madonna varmaan.Tosi monta Miley-fania täällä. 🙂

moiiiiiiiiiiiiii mitäkuuluu`?????????????IHQ<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ASHLEY TISDALE JA MILEY CYRUS ON IHAN BEST...............SIIS NE ON IHAN BESTEIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOIKKA!

ei anna oo ihan paras oikeestaan se on huono!!! BUUU!!!!! madonna on hyvempi mut se kään ei paras … en siis nollaa tota sun juttuu mut ei anna paras oo !!!

Miksei ANNA ABREU ollut vaihtoehtona,ku se on niin parasssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hei!no mun mielest toi miley cyrus on kuuluuuisinn…….koska se on kaunis ja paras!oikeesti mä raa-kaas-taan sitä!!!!!!!!!!!!!!!!!siis en silleen mut niinku se on ihq ja tälleen ja silleen ja niinku,no,en tiiä en oo ihastunu siihen mut silleen…..no,ymmärrätte kai…..vai ymmärrättekö?no ihan sama.kuitenkin,moikka!

Moi kaikille iitu on aika fiksu tyyppi ainaki mun mielest kato mäki oon sen kaa samal luokal ehkä ihmettelet sharpay evans<3<3<3<3 et me ollaan kaikki samal luokal mut me kaikki käyään näil koululaisen sivuil..............<3<3<3<3<3iitu=mun bestis<3<3

joo mä tunnen sen se on mun kaa TOSI läheinen…….:)<3<3<3<3<3

tervemoro!tossa äsken just vastasinkin tolle iitulle……..vaikuttaa olevan vähän näsäviisas tyyppi tunnetteko joku sen?

en oo sentää niin tyhmä ettenkö tietäis…………..

siis tosi hauskaa en ees tiiä onks se mies vai nainen kun en tiiä kuka se on…………..no kuitenkin nimestä tuli vaan mieleen homo kun se on bono:):):)

hello! it’s miley cyrus,sielunsyöjä,sulla TODELLAKIN on iso aukko sivistyksessä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!siis jos et oikeesti ees tiiä kuka on miley cyruuuuuus……………siis oikeesti.moikka!

moi.sori toi äskönen oli vähän outo en oo pitkään aikaan käyny tsekkaa uutta…siis toi oli mun kommentti 2 vuotta sitten mut oon vaihtanu sen ja unohtanu myös:)mun omassa videoblogis siel on mun videoita ja sinne pääsee vaan superhyvällä salasanalla,jota kukaan(paitti mä ja ne kenelle oon kertonu)ei tiiä………..sori et jupisen mut mun ihkuboksis(irc-galleria)niin siel on semmonenkuva kun cute_cat_sleeping oon saanu sen mun isosiskolta……………ja sit sitä on kommentoinu cute_eva<3<3<3<3<3<3<3<3<3..........siis tosi hauskaa......................ja se on ihquuuuuuuuuuuuu(vaik useimmat kyl kommentoi mun kuvii netlogis ja ircis...:):):):)

hello,(again)i hope you understand me,because i speak english…………i’m really finnish,but my mum and dad speak english,so i too.hehe………….bling bling<3<3cute_cute_cute_blingggggggg_star..........girl power is cute.....my own_own_own videoblog is very cuteless..........at least,usually.....i think so.cute_eva<3<3<3<3<3<3<3<3<3(cute_cat_sleeping) so it's IHQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hello,this is new lyrics………..
WHEN I WISH IT COULD BE CHRISTMAS,EVERYDAA-HAY,(1 ST)HE PUTS GREAT BIG SMILE,ON SOMEBODYS FAA-AACE………OH I WISH IT COULD BE CHRISTMAS,EVERYDAA-HAY…………i don’t know……….that lyrics ISN’T perfect but……………..anyways,now they are right.bye!

no siinä oli suomennus,toivottavasti auttoi…….t.jaana(juppa_jappa)

ei siis kukaan muu…..kuitenkin,hän on minun suosikkini.ja sinun myös,zip,ajattelisin…….minä osaan puhua myös suomea,älkää huoliko!

suomennan noi jos joku ei ymmärrä…hän on kahdeksan vuotta vanha.aloittaessaan laulamisen(britannian talentissa)hän oli 6 vuotta vanha.hän on uskomaton…..minä tarkoitan connie on 8 vuotta vanha…..

no anybody else…..anyways,she’s my favourite!and yours too,zip,i think……….i can speak finnish too,don’t worry!

she’s eight (8) years old. when she started singing(in britain’s got talent) she’s six(6) years old.she’s amazing……

joo kuuntelin ton biisin ja aattelin et kuinkahan vanha tää kysenen connie on tätä nykyä????????????????tietääkö joku? haluaisin tietää sillä oon tän sievän tytön suuuuuuuuuuuri fani! heti kuultuani ensimmäisen säkeistön ja kertosäkeistön tiesin et oon ton fani! ja oon 13.v!oikeesti nyt tossa juppa_japan jutussa oli perää vaikka se laitto sen englanniks…..moikka!

when I wish it could be christmas,everydaayyyy……great big smile,all somebodys faa-aace.when I wish it could be christmas,everydaa-aayyyyyy…….wou I wish it could be christmas,everydaa-aayyy…….it’s great song,but i can’t get you a perfect lyrics…..but you go to youtube and write:i wish it could be christmas,connie talbot,and enjoy this great christmas-song!!!!!!!!!!!!!!!! i hope you enjoy it…..

oikeesti mun etunimi on kyllä salla…..mut sukunimi EI oo järvinen vannon kautta kiven ja kannon……..

SIIS TON SUKUNIMEN KEKSIN KOSKA EN HALUU OIKEETA NIMEENI KERTOO…..

moi.haluisin puhuu rinnoist…..mul on aika isot,koska käytän rintsikoit…..oikeest…….meiänluokkalaisil muil ei oo viel sillee alkanu kasvaa……..siis ei kellää!!!!!!!!!!!!!kertokaa pliikke jos teillä on….

voi v**** sun kanssas Sielunsyöjä et tiiä kuka on MILEY CYRUS,maailman ihanin laulajaa………..siis miley on se hannah montanaa esittävä tyyppi ja sil on myös levy,tuli markkinoille tänä vuonna.siis jos saan sanoo nii sen paras biisi on 7 things……siin on kyl ”hieman” outo musavideo et sillee……mut ei se pilaa biisii!!!!!!!!!!!!!!MILEY RULES melkeen kaikki tuntee sen paitti eräs…….. no moikka!

Miulla on selvästi suuri aukko sivistyksessä, kun en edes tiedä, kuka tuo Miley Cyrus on. :’D

britney spears! se tekee niin paljon kaikkee hulluu että riittää kaikkee juttuu! tappaa nyt omia koiriansakkin!

Moi. Ehkä Madonna tai Michael Jackson. En tykkää kummastakaa oikeen, mut kummiski. Tai sit Miley Cyrus se on ihana!!!
Miks muka Britney Spears? Jos ootte kattoneet sitä ohjelmaa (jonka nimeä en muista)nii siinä se pukee nii surkeesti. Ku sillä oli semmonen paita ni siltä näky toinen rin** siitä kaula-aukosta. Ja se oli ni iso se paita, et näytti et sillä ei ois ollu housuja jalassa 😮 No huh huh sanon minä! Ja sitte vielä Britney Spears laulaa surkeesti ja antaa niitten lasten polttaa tupakkaa!!! Vai vielä popin prinsessa??! OTTAKAA KANTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRITNEY SPEARS = LOLIHQUTEINIPOPLÄSSYTTÄJÄ!!!!!

moi moi moi moi oi moi moi moi moi moi OxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOx teille!

terveterveterveee…. kiitti tost OxOx jutusta HoxHox mä tunnen sut oon sun luokallaaaaaaaaaa…………arvaa kuka oon päättele nimimerkiiiiist……oon vähän pihkassa,arvaappa keneen?mä lähetän tän sille kehen oon…..OxOx sulle HoxHox!t.niko sun luokalta………moikka!

OxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOx(sori,ette ehkä kaikki tiiä mitä toi tarkottaa………)

OxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOx kaikki huomio OxOxOxOx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

terrrrrve! madonna.OxOx sori sharpayn evans matkin sua oxox mut kyl mä tiiän mitä se tarkottaa et en vaa siks et se kuulostais jotenki makeelt………………OXOX vielä kerran kaikille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moi.varmaan ashley tisdale on aika kärjillä USA:ssa,mut jos koko maailmaa katotaan niin kyllä se varmaan sitten on madonna tai spearsin neiti.muuten,HSM on ihan best ja sharpay siinä<3<3<3<3<3<3<3<3oxox

-.-
Olen niin yrittänyt teitä sivistää, mutta en enää jaksa

moi. miley cyrus on kuuluisin niin ja mul on mun huonees on neljä seinää ja ne kaikki on täytetty hannah montana/miley cyrus-julisteilla ja sit mul on mileyn levy ja mun kännykäs on hannah montana-tarroi ja mul on hannah montana-muki,fleecepeitto,säkkituoli,juomapullo,murokulho,vihko,kynäpakkaus,kumi,penaali ja vuodevaatteet sekä verhot. niin että kukahan tässä on se isompi miley/hannah-fani,Miley-Fani!!!!!???????????????siis tietty mä,ihan selkeesti. ja oonhan mä sua kauniimpiki. no,moikka vaan kaikki,draamakuningatar shar-pei lähtee NYT tästä huonost paskast mestast,moikka!

britney spears tietty. se ei oo kiva mut se on hullu siit kuulee paljon kaikkee. madonna on vaan laulaja ja Miley on nyt niin uus et se on julkkis

Mä oon Miley Cyrus ja Emily Osment fani. Mul on melkein seinät täynnä niiden julisteita. Sit mul on Mileyn levy. Katon joka päivä Disney channelilta Hannah Montana. Ja joka lauantai kolmoselta.
Miley on ilmiselvä julkkis.

madonna näyttäis olevan… vaik kyllä 50cent on myös hyvä…

moi siisiodfvgkefsuhdytcfydufdjd
hkdhfgfndgvdhvdhnvfdhvndfhv
vhdfhgvfdhgfghfgfjgbhdfgzdyvlsifunskfkdsfkf
cgjsdgdkfuyjsysefyeufeyfjdfuesfshdfustdjesydgsbdsdfhsdtcsvcytsvdctusarjytsjdtsgdwatdtseudhsawdyhdbastufyhduydkluhfudjuhsfkdjgxhfdsyfvdhsfuidhfdfyeksjfiyeskfyesfyusiudosduesfuyweif6848y454hrgyjhfvfyujvhdtvudyid7us6yiyku6yhjdycudhyihefudkdjhthoidifhuskfcyuyhkx8ouciyxhfxdkxgfcjbxfykdjfisfslfjuflöujhmvifyvjfdvhodugfd987t04h543k5hk554jh6jl459irfgjdfgv98hogb7567gjgf7utj586j56809tj5698rjr8g095665768766u85unhg7uhguthgtygyktier8u598i5ul58u6i6856j5o675o659u6igfgfkgkg7t9igjtr7gkrt754647586h5b6656u66jl5ul5tg89jrgudrl.g054ouert85ujkjlfgif.lfuhohfg¨’t¨lfdgfbvfuiotf7idrgf74ei5t78yu5tui7df8ier9fieo7tuergougolijg9urykdf7lduk,fdf89r85kjfkvdx9idjfgdfjdyfjfdg8iefkld6yhh(khuklfyjfyfirlfdkid9kdhyjclsfeurtur680f9yrdu78874ryrfdc7dug4tyrf7yh567ujjhgldcur97t59r79584yt9r754ujti845746i7545uo48584564i5ti7krtjfd04jriofroig09o6jfmds+o6t45ör895iy958i6o5py85i6kki5

moi siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääsköööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii väääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääähäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääään seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.otttttttttttakkkjkkkkaaaa kkkkkkkaaaaaaannnnnnntttttttaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vittu aivan samaa mieltä tääl on kaikkee saatanan paskaa laitettu mielummin joku saatanasti parempi nettisivu joku mis voi vaikka keskustella ku jos tääl laittaa jotain nii melkein kukaan ei sit niiku ”ota kantaa” niihi juttuihin paska paikka……

moi.mun nimimerk. on ehk vähä outo mut mitä vittuu mä siit välitän^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^niinku kaikkee paskaa ne nykyjään tänne nettii änkee niinku tääki koululaisen joku saatanan gallupjuttu ketä kiinnostaa tällänen paska voisitte ajatella vähäsen mitä tänne vittu tungette kaiken hyvän keskelle tommoset lällärit joku koululainen ihan perseestä vedetty paska lehti vittu……………….

t:miina puistola (sorry, i speak english,and my mum and dad too……..)

hello everyone! ashley tisdale is beeeeeest she’s beautiful she has a beautiful voice……connie talbot’s voice is from heaven…. she’s amazing! her voice is awesome,great and……..LOVELYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! i love it!

niin ja sen mun kamun nimi oli roosa ja mun nimi on maija ollaan bestiksii<3<3=)....

moi.niin toi oli ihan järkevää tekstii,sound-of-silence.niin,no,ei siitä kai sitten muuta.no musta kyllä kuuluisin,siis MUN mielestä,ei vältiks teiän,on madonna tai joku tämmönen koska kerran kun puhuttiin tossa automatkalla mun kaverin autossa britney spearsista niin sen äiti ei ees tienny kuka on britney spears!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niin se ei siis oo kuulusin koska uskon ettei aika moni muukaan tiiä. mutta youtube on hyvä paikka kantsii kirjautuu sit voitte kommentoida videoita oon ittekki suunnitellu kirjautuvani mutta enpä oo vielä saanu aikaseks…………mulla on omat kotisivutkin………..mut sinne ei voi kirjautuu.moikka!

Joo, ja semmonen vielä, ettei täällä kysytä kauneinta.
Selvennetään asiaa vähän:
James Hetfield on Metallican laulaja
Bono on U2:n laulaja
Victoria Beckham on Spice girls-lauluyhtyeen yksi laulaja (ei ole olemassa enää..)

Toivottavasti tällasia ei enää tehdä, nimittäin aika moni käsittää kysymyksen väärin -.-

siis toi mun nimimerkki dudukin tarkottaa jotain! EI DÖDÖÖ…… vaan se on yks papuliini-pavelin biisi….

moi. mun mielestä pavel stratan on ihan tosi hyvä ja komee. on sen tyttöki se cleopatra (cleo) tosi sööttilutunen ja oon kattonu sellassii videoit mis cleo ja mun ihana papuliini-pavel laulaa yhessä.kannattaa tsekkaa!(siis eniten pavelii!) (tai sittenki cleoo koska pavel on varattu mulle!!!!!!!!!!!!!) (harmi vaan et sil on jo vaimo koska cleo on tupsahtanut tähän maailmaan………)

moi.tää kenet laitan EI TODELLAKAAAAAAAAN ole kuuluisin,koska tällä palstalla vaan ehkä mä tiiän tän tyypin. mut jos ois kuka on söpöin niin se olis EHDOTTOMASTI Cleopatra Stratan! se on semmonen romanialainen 6-vuotias laulaja…………..sen isäkin on kuuluisa, sen nimi on Pavel Stratan ja se on aika kauhee….siis oikeesti. mut käykää kattoon cleopatraa youtubessa pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis……………..se on ihan oikeesti tosi söpö

Minusta Mile Curys,koska hänestä on aina lehdissä ja hän esiintyy Hannah Montanana.Olen myös Miley fani:)

Moi! valitsin Miley Cyruksen koska hän on suosittu tv-sarjassa Hannah Montana ja hän on kuuluisa muutenkin. Mutta ohjelmastahan hän nousi kuuluisuuteen!!!

Madonna koska kaikki tietää sen oon tienny sen varmaan koko mun elämän!

moi. mun milest kylä boonoo on kulusin.taj ekhä matonna.riihanna on iha prerseest…..siis huanoo. moidddddddddu

No Miley Cyrus tietty! Miley on tositosi kaunis, ja sen lauluääniki on ihana!!!! Oon kuullu mainoksissa ja siinä Hannah Montanassa sen laulavan:D IHANA!!! No mut kummiski. Ai se oliki musiikkitaivaan, mä aattelin et koko ”julkisuustaivaan” et niinku muusikot ja näyttelijät jne…
Mä oisin sillon äänestäny Johnny Deppiä! Se on nii komee… Huoh. Joo mut sori jos poikkesin aiheesta, mut Miley. Ai joo ja nii abreu97 pitäskö olla täysi-ikäinen, että saa olla kuuluisa, häh?! Eikö muka alaikäiset saa olla kuuluisia! No just! No mut kummiski, Smiley-Miley on paras, ihana! Jee!
Ja muutes, sillä on kaunis hymy:)

[[Älykääpiö]]

no Miley Cyrus, Britney Spears tai Madonna. (: mun suosikki noista kyl on Pink tai Miley Cyrus. 8DDD

Hei puti moi puti!Kuuluisin?Hmmmmm………..Varmaan joku näistä:Madonna,Britney Spears….tai joku vaan.Ehkä kuiteski Madonna tai…ääh.:)Joo no Madonna se on,ei todellakaan Miley Cyrus,vaikka hyvähän se on.Niin …tai ei mitään siis tota toi Michael Jackson on myös aika kuuluisa.Ja Suomessa kuuluisin on varmaaki Anna Abreu tai joku tämmönen.Noh,jos elokuvista taasen katsotaan,että mikä on kuuluisin ,niin varmaaki Harry Potterit,kai.Tai onhan HSMkin kuuluisa elokuva.Joo,no moikka vaan sitten,hei HEI!T:Mi_Nä_ja…

Britney Spearsilla on aivan järkyttävä ääni. Se on niin kauhea. Ku mikäki marakatti. (Marakatitki kyllä itse asiassa laulaa paremmi ku Britney)

No hei daa vaa sullekki itelles abreu97 mut Madonna tai Michael Jackson on kuuluisimmat. Ite en tykkää oikeen kummastakaa, mut näin on. Tai sit Miley Cyrus… abreu97 pitäskö muka olla joku vähintää 40-wee et voi olla kuuluisa?? Mieti hei sitä… (sori, jos oon vähä älykääpiö, mut puhun asiaa:D) Mut miettikee abreu97:n kaa samaa mieltä olevat, et esim Anna Abreu on vasta 18wee ja silti se on (aika) kuulusa…

NO NIINPÄ! MILEY EI TOD. OO KUULUSIN SE HEI DAA ELÄNY VAST 16 VUOTTA JA MIETTIKÄÄ MADONNAA JA SIT: BRITNEY ON KUULUSIN KOSKA SE ON POPIN PRINSESSA!! NIINKU ELVIS OLI ROKIN KUNINGAS!!!!!!! <3

Mileytä huudetaan joka paikassa mut se on niin uus juttu et mun mielestä noista kuuluisin on Michael Jackson, Madonna ja Britney. Ne on vanhempia hittejä ja niissä on oikeesti jotain erityistä. Mileyn kaltasia hetken tähtiä on maailma pullollaan…

Kyllä nykyään moni on aika tiedottomia musiikista, kun tuntuu että harva tietää, kuka on Bono! Sanon vielä kerran: U2 laulaja

Ja on idioottimaista väittää, että Miley olisi muka suosituin. Madonna on kuitenkin ollut kaueemin laulajan uralla, ja teidän vanhemmatkin varmasti tiettä Madonnan, ja ovat sitten pihalla Mielystä.

Vastatkaa Miley sitten, kun kysytään suosikkia!

Moi Madonna ei oo musta hyvä, mut se on ehkä kuuluisin… Tai sit Michael Jackson, seki on aikas kuuluisa… No joo iha sama mut jompikumpi noista… moikka!!

Laitoin Britney Spearsin, mutta kyllä Michael Jackson tai Madonna kuuluisin. Myös Miley Cyrus on hyvä ja aika kuuluisa.

MILEY CYRUS KOSKA SE ON PARAS NOISTA MITKÄ OLI VAIHTO EHTOINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vitsi, mitä ihmettä??!!! Miley Curys muka melkein yhtä kuuluisa kuin Madonna? Tässä ei hitsi vie kysytä, kenestä tykkää eniten, vaan kuka on tunnetuin! Madonnan tuntee jokainen kunnon kansalainen, joka on elänyt, Miley Curys on vain tusinatavaraa oleva tenipoppari, josta ei oikeasti voi koskaan tulla mitään!!!!!

MADONNA!!!MADONNA!!!E1kä mitään vitusta tulleit m.curyssejä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miley Cyrus on kyl tosi hyvä, kun on nuori ja söpökin vielä…

Miley Cyrus on kyl tosi hyvä, kun on nuori ja söpökin vielä…

Britney Spears tai Miley Cyrus… Tosin Madonna varmaa kuuluisin on mut en tykkää!

Hyi, ei ainakaa Michael Jackson !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se on KAUHEE

en pidä itse hirveästi madonnasta mutta luulenpa että kuuluisin..

paskaa koko homma tietty madonna on paras ja suosituin.

Pink. Pink on kyllä jo kohta legenda mutta mun mielestä kaikki tuntee Pinkin…

Miley tottakai 🙂 Se on ihana ja nätti ja hyvä laulaja. Se on myös hyvä Hannah Montana. Ja se on vasta 16 vee;D

Keitä on hittoja Victoria Bekham, James Hetfield ja Bono???

moi.kuulusin noist ei oo kukaa!ei ketää!kuulusin on toi …………tai ehkä se kuuklusin on sitteki tos listas..se ei oo tod miley cyrus!koska ei mitkää vanhukset sitä tiiä,ainkaa kovin monet.nii että turha väittää et miley ois kuulusin!ehkä tost on jok madonna tai bhfhd

moi.lisäisin tohon gullinpään viestiin,että sitte on viel semonen lapsilaulaja kuin malin reitan.se on norjalainen 13 wee tyttö.menkkähään sitäkin kattoon youtubesta.kuulusin on varmaa madonna,vanhemmatki ihmiset useimmat tiätää sen.en kyl fanita sitä.mileyn tietää nuoriso mut vanhemmat ei.(kai)moi

moi connie talbot,maria figueroa,cleopatra stratan,maria isabel ja christell on ihan bestei! tiiättekö keitä ne on? no connie talbot on sellanen kuka oli britannian talentis ja sil on hyvä ääni, maria figueroa on sellanen espanjalainen 8.v (niis sen kaikis videois se ei oo 8), cleopatra stratan on semmonen tooooosi söpö romanialainen. sen ekan levyn se on tehny kolmevuotiaana ja nyt se on jotain 5 tai 6. maria isabel on kans espanjalainen mut se on kai jo 13 tai 14. christell on taas kotoisin chilestä,en tiiä minkä ikänen se on nyt. moikka!(menkää youtubeen kattoo näitä kyseisiä laulajia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

hello everybody! how are you? i’m fine.it’s saturday morning and quarter past nine. sorry, i’m not very good english, because my parents live in england but my granny lives in finland.my mum and dad are born in england, and my granny too, but she lives in
a hutch. i’m just joking! she lives in finland.what does YOUR mum do? what about your dad? BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

heihei juupeli hyvää aamuu kaikile ketkä tiesikaan kaa ootte tiesal kyllä vain aamu jälleen koittaa saa linnut taas kauniit sävelet soittaa!Pömppö_Mahaha_94 tykkääkkö säki runoilust ?no ainaki mä tykkään niiku koska on ihanaa keksii runoi!huomasitteko mulla oli tuolla runo!!!!!!!siis niiku dyffu vai oliko se duffy en muista eihän haittaa?siis duffy on se kuulusin ja se madonna outo miley cyrus on niiku hyvä mut ei kyl kuulusin eihä melkee kukaa vanhemmist tiiä sitä

tötteröt tuulemaan! no klyllä se hannah mondäna on praas.entä tesitä? mutsa se o iha niiku siis niiku sis parsa tv sajra tai ojhelma.sorri jos ein osa kirjotta muata mä on vatsa tokalla luokala. ete ehkä ymärrää mit mää kirjtoan mut mili kurus tai sis hana monttana onn ihan beast!

MMMMOOOI!!!miks ei tos oo HANNAH MONTANAAA???nookei ,se tarkottaaa se vähän on niiku se maili okei sori täs vähä sekoilen mut niikusta miks ei hannah montanaa oo eisse sit kai niiku samma tarkotavaa mailin kaa nikku sanoin mut milei on paras siisku hannah se on paras se ykki biisi on paras se noupadis perfkt tai siis tiäättekö jos mit siis tarkotanko vaiko ymmärrättekö siis siis hannah on paras ja siis niiku ei kuka tahansa hanah vaa hannah montana se niiku se parras ja paras ja kaikee maholist ja toisiks parhaat on kaikki hannah montana fanit mut mä oon silti paras hannah montana fani paras oon MÄ!!byee!!!

TITTIDIDITTITTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOIKKA Vain,sanoa sain! eiks oo hyvä runo? siis kyllä mä oon runotaivaan kuuluisin! hauutteko kuulla mun uusimman säkeen? no9 vaikete haliskaan nii keron sen slti.täsä se tule. en jaska kirojttaa muty…. eikun sis moika vnaan ja heihie!

moi hei se miley cyrus on hyvä se ainaki se seittemän tings on hyvä piisi ja se leffa eiku musaviedio on siis paras ,jeeeeeeeeeeee

tötöröö!!!!!!!!!!!!!!!!!! moi, siis mliey gurys on siis pest!

Madonna on ollut huipulla monta KYMMENTÄ vuotta… Hän luo itsensä aina uudestaan ja tekee kerta toisensa jälkeen uusia hittejä… :p

Miley se on. Oon ittekki Miley/Hannah Montana fani.Kaikki jotka fanittaa Mileytä/Hannah Montanaa on ihan PARHAITA!!!!!!!!!!!!

113.kirjottanu on oikeessa 🙂 …………………..
no en edes tiiä noist kaikkii… HEHEE XDD mut varmaa toi britney spears :)..tai madonna .. tai 50 cent ….tai eminem tai joku … no jooo :PP taiMichael Jackson :PPP tai no iha sama X)

PINK ei oo mun suosikkeitten kärkipäässä eikä ees suosikeissa mutta sen o pakko olla kuuluisin. vaikka tykkään paljon paljon enemmän sturm und drang

LOL. YRITTÄKÄÄ TAJUTA, ETTÄ MIKÄÄN PISSIS-MILEY
EI OLE KUULUISIN. VAIN PIENI OSA IHMISISTÄ TIETÄÄ KUKA ON MILEY, MUTTA MADONNAN JA JACKSONIN TIETÄÄ MELKEIN KAIKKI. MUN VANHEMMAT EIVÄT TIEDÄ, KUKA MILEY ON, EIKÄ KOVINKAAN MONI MUUKAAN AIKUINEN SITÄ TIEDÄ. MUTTA MADONNAN SEN SIAAN TUNTEE MELKEIN JOKAINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madonna tai Britney Spears on kai ne kuuluisimmat, Mileyta ei tiedä läheskään kaikki.

Madonna on ihan hyvä mut kukaan noista ei ollu mun lemppari!!! On kyllä pink ihan hyvä..

Jonas Brothers ja Miley Cyrus. Asun Maleesiassa ja luen englanniksi Tigerbeatmag,Bop ja J-14. Joonakset ja Miley ovat joka sivulla!

Sonata Arctica tietenkin! Mikään ei ole parempaa kuin kunnon suomalainen metallia soittavab bändi. Kannattaa kuunnella!

Madonna ja Michael JAckson. Miley on tosi hyvä mut ei se nyt oo mikään Madonnaa ylempänä oleva, herätkää!!!

Mä tunnen tolta listalta vain Madonnan ja Mileyn! Siis mitä on Ozzy,Pink,50 cent,Beyonce,Eminem ja niin edelleen? Kertokaa joku mulle millasia lauluja noi listalla olevat tekee!

Madonna.Madonna on hyvä laulaan+hyvii biisei.Madonna on muutenki sellanen et on ollu pitkään urallaan.Varmaan kaikki tunteesen!! mut pari karseeta juttuu Madonasta oon kuulu radiossa…

En oikeen tiiä Madonna tai Britney on varmaan kuuluisin mut mä kyl oon Mileyn Fani!

Bono on U2 laulaja, se nyt pitäis tietää! Sillä on mahtava ääni!
Mut kuka on Miley?? 😀

Tääl ei äänestetä parasta tai lempparii vaan tunnetuint ja kaikki ei tiiä Mileyy… Kuka o Bono??? Joku tunnettu muka…?

Hei siis oikeest miks tuol listas ei oo RIHANNAA!!!!!!! Se on just paras siis oikeest.

Yh! Miten viittittekin laittaa Madonnalle ääniä. Se on vaan vanha 50-vuotias kauneusleikkauksissa käynyt surkea laulaja! Se yrittää leikkii jotai teiniä. Miley Curys sen sijaan on ihan eri tyyppiä. Se on nuori ja se on ihan paras! Terveisiä kaikille!

MADONNA TIETTY!KAIKKI TUNTEE SEN JA SE TEKEE TOSI HYVÄÄ MUSAA!!!!!!!!!!!!!

MILEY CYRUS EHDOTTOMASTI! Se on paras ja kaikki nyt sen tietää. MILEY ON PARAS!

Veikkaisin Madonnaa, hänellä on kuitenkin aika pitkä ura takanaan ja hänellä on monia kuuluisiksi tulleita biisejä…

Voin perustella miks pink rules kuunelkaapa
sen ääntä se on ihanan kärhäkkäinen XD
Ja sillä ne biisitkin on niin rytmikkäitä! !
Hip Hop on hyvää musaa ja melkein kaikki tyypit käyttää kouluis jotain kovis lippalakkeja mutta tässä on tulos ei oo 50cent tai Eminem nousussa……… -.-*

En välitä toisten mielipiteistä.Kukaan ei tunne mitään Miley Cyrusta buu buu. Minä voin sanoa miltä minusta tuntuu.olen Mileyn fani ette saa minusta mitään metallimiestä ja sillä siisti