Kuka on paras tulokas?

MTV-kanavan musiikkipalkinnot jaetaan torstaina 6. marraskuuta.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Duffy
33%
Jonas Brothers
0%
Katy Perry
67%
Miley Cyrus
0%
One Republic
0%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

I love that photo! Just love it! I rebmemer being a rockstar, at that age. She is adorable!I rambled a bit, before my pictures, this week… just scroll down for my photos 🙂

Mun mielestä Katy Perry, koska hän tekee hyvää musiikkia ja on yks mun lempilaulajista. 🙂

Ei luoja oikeesti ”Jonas Brothers, koska ne on nii söpöi!” Voi E-L-Ä-M-Ä!!!!!!!!!!!!!!!!!

miley on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ihan hyviä kaikki ite tykkään mileystä! mut kaikki on ok. niin just nanna99 miely curys on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laitoin mileyn koska miley on iha BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KATY PERRY ON BEEST!!!!!!!!

KATY, PARAS ON,
KATY AIVAN VERRATON!!!!!

JEEJEE! KATY RULAA!

arvasit varmaan mikä on mun vastaus :DD

(ps): kaikki katy perrystä tykkäävät klikkaa mun nimee, kattoo mun perustamat kerhot ja klikkaa sielä olevaa Katy Perry -faniclubi!!! :)))

Mun mielestä miley on paras tulokas
p.s en oo miley fani

Katy Perry. ehdottomasti ku se on toisiks paras muutekin

Miks hitossa ne tälläsii palkintoi jakaa?! Yli puolet nuorista kuuntelee nykyään poppia! Jos oot niitä, jotka kuuntelee ROCKIA, nii oo ylpee siitä!

Miley Cyros on paras jos pitää valita,muuten parhaat on
Lady GaGa,Paramore,Abba,Anna Abreu,Avril Lavigne,Shakira,Nightwish…

MILEY, MILEY, MILEY …..

siis todellaki xDD

(ainaki mun mielest)

MILEY ON PARAS !!!!! <<3>

MILEY, MILEY, MILEY …..

siis todellaki xDD

(ainaki mun mielest)

MILEY ON PARAS !!!!! <<3>

jonasbrotherssit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! joe on paras!!!! arvatkaa mitä sen oikee nimi on joseph!!!!!!!!

Miley On paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En vastaisi Duffy- Daniel, enkä Jonas- Jenni…
En myöskään Katy- Kaapo tai Miley- Mika…
Kuulostaa tuokin One republic kauheelle…

Musta miley vaikka monet ei tykkää sen äänestä. Mä tykkään siitä ja sil on paljon huumorintajuu

Musta miley vaikka monet ei tykkää sen äänestä. Mä tykkään siitä ja sil on paljon huumorintajuu

JONAS BROTHERS ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siis niinku ehkä miley! Se on joskus vaa vähä Lissu niinku toi isomimi sano mut ei YHTÄÄN HIRVEEE!!!! Ja onks se totta?

Mun mielest Miley!!!<333333333333333333<33333333333333333333<33333333333

MILEY CYRUS SUCKS!!!
hirvee ihku daa lissu! surkee laulaja! kerjää vaan huomiota!se itte sano yhes haastattelussa, et se laulaa vaan että ois julkku! se käytti muita hyväkseen päästäkseen porrasvaloihin! katy on paras! ja kaikki muutkin! paitsi se hirvee ###tyttö!!!!!

Duffy on niin sulone! Niin et se! Katy Perry on pikkasen ällö! Ja Miley ihan surkee!

miley curys MiLeY cUrYs MILEY CURYS m mi mil mile miley yeli ley le l c cu cur cury curys

Miley!!! Sil on hyvä ääni, se on nätti, hauska ja pukeutuu hyvin:) Fashion, music, friends, love and peace!

KATY PERRY on ihan BESTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sulle siis voi ***** oot ihan oikees ne ei oo olenkaan söpöjä sillä ihmeen jonasilla on karseet kulmakarvat!!!!!!!

haista mimsukka p….!!!!!!!!!!! siis kuka niistä tykkää?????
ja sitten sulle nickjoekevin vihaan sit jonas brothersii ja mileyta oot oikees mileyn suhteen!!!!

miley on hirveeeeeeeeeeeee en kannata

En tajua miks jotkut tykkää hannah montanasta!!!!Okei myönnän että katoin sen eilen tv stä mutta sillei et ostaa kaikkia fanitavaroita
yms………………jonas Brothers on paljon parempi ja ne on sitä paitsi myös söpöjä ja söpöin on joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3333333<333333333333333333333<333333333333333<3333333333333333333333333333333333333333333<33333333333333333333333<33333333333333333333<33333333333333<333333333333333333<<3333333333333333333333333333333333333>

MILEY TIETYSTI TAI KATY PERRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

mä tykkään miley cyrys/ hannah montanasta ja katy perrystä ne on niin parhaita.

kaikilla on oma mielipide mut mun mielestä jonasit on parhaat….:>

KUKA VIITTII TYKÄTÄ JONAS BROTHERSEISTAAAAAA! *kuolin* NE EI OO SÖPÖJÄ! Ne on rumia eikä ossaa laulaa! Tyhmät! 🙁

MILEEEYYYYYYYY!!!!!!SÄ OOT NIIN IHANA MÄ RAKASTAN SUA!(leikisti)

Valitsin Jonasit;

~ Joe, Nick ja Kevin on södei<33
~ Kundeil on hyvä lauluääni<33
~ Ne osaa soittaa hyvin monii soittimii<33
~ Ne on vaan niin ihkui xDD<33

Miley on kans ok sekä näyttelijänä että laulajana 😀 Duffy on ihan jees kans... Katy Perry on myös ihan hyvä, mutta ei näistä mikään Jonas'eja voita! Tuo One Rebulic on mulle ihan tuntematoon ;>

JONAS BROTHERS EHDOTTOMASTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laitoin Katy Perry ja Miley Cyrus 🙂 Molemmat on tosi hyviä!

MILEY CURYS ON IHMISKUNNAN TUHO. ON SIINÄKIN ROOLIMALLI LAPSILLE !! -.-
JA TUPPELI98: MIELESTÄNI BÄNDIÄ EI PITÄISI FANITTAA ”SÖPÖYDEN” TAKIA. SE ON SÄÄLITTÄVÄÄ. KAUAN ELÄKÖÖN POP-MUSIIKKI JA MICHAEL JACKSON! R.I.P.

Jonas Brothers is best!!!!!!<33333333<3333333333<333333333<3333333

Katy Perrykin on hyvä, ja Miley myös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mun mielestä Miley, vaikka sitä en niin kuuntele, mutta duffy :’D sori mut JB on aikas peeaa : D hyppäis kerrostalo katolt ni kattoisin innoissani 🙂 sori vaa

TYKKÄÄN KATY PERRYSTÄ JA MILEY CURYKSESTA MUT

DUFFY ON PARAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

MUN NIMI ON JOONAS JA JONAS BROTHERS ON PPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSS!!
!!!!!!

jonas brothersin nick jonasilla on sama horoskooppi ku mulla.Ja mä sanon että jona brothers on paras tulokas!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Noista tykkään eniten Mileysta, mut kyl Katy menee myös 😀

🙂 katy berry is best in the world!
🙂
That is true. Mit.

Katy perry on niin hyvä !!! mut Jonas Brothers ja Mileyki on iha OK !! xD

Mä fanitan katy perryä yli kaiken mut eiks just tälläset katy perryt tuu ja mee.Siis toivottavasti kaikki katy perryn fanit ei ajattele että mä buuaisin sitä siis ei! mut must miley on nuori ja siit voi tulla vaik mitä!Tajuutex?

Mä fanitan katy perryä yli kaiken mut eiks just tälläset katy perryt tuu ja mee.Siis toivottavasti kaikki katy perryn fanit ei ajattele että mä buuaisin sitä siis ei! mut must miley on nuori ja siit voi tulla vaik mitä!Tajuutex?

mun mielestä Jonas Brothers! Ne on ihQui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy Perry, ja tykkään myös Duffysta. En ole ikinä jaksanut kuunnella Miley Cyrusta, siitä on tehty hirveän iso numero vaikkei Mileyllä edes ole maailman paras ääni tai mtn (anteeksi fanit). Tosin pakko myöntää että olen kuullut Mileyltä vain yhden kappaleen.

Se on ehdottomasti JONAS BROTHERS oon fanittanu niitä jo tosi kauan!

Katy perry mut Miley ja katy perry on molemmat parhaita……:-):-D

En oikein tiedä, en tunne tossa listassa muita kuin Hannah Montana/Miley Cyrus

MINUN MIELESTÄ JONAS BROTHERS ON PARAS!!<3 ÄÄNESTÄKÄÄ SITÄ!!;)

Mun mielest Miley Cyrysil on hyvää musaa ja Hannah Montana on hyvä ohjelma! Muuten DMX, se kirjotetaan ”i kiss the girl” (paitsi ilman lainausmerkkejä) eikä i kizz the gir!!

En oikee tykkää kenestkää mut noist 100% paras on Katy perry koska jonas brotherssii parempii laulajii on olemas paljon ja Katy Perryl on hyvä biisi I Kizz ThE Gir:D

kaikki sanoo et JB on hyvä, koska ne laulajat on söpöjä?! ei laulajaa valita ulkonäön perusteella. tai anakaan mä en valitse. miley curys on aika ding dong, eli ei hyvä. duffy…. ei hyvä. one republik… mikähän se seki oikein on? (en ole tietääkseni kuullut.) katy perry oli aluks hyvä, mut sitmä kyllästyin siihen. se sopis mun mielestä siihen koululaisen laskussa hommeliin. mä en kuuntele noista vaihto ehdoista mitään, mut paras niistä on….hmm…no jos on pakko valita niin Miley curys. muuten se 137 kommentin lähettäjä, ootsä vähä pösö?

katy perry on ihan PARAS!!!!!!!!
on kyl mileykin ihan ok mut äänestin KATYA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jonas Brothers on Hyvä SiLLä on IHQ ääni!!
Ei se Nyt MiKään KauHeen Hyva ollut oli Niitä Parempiikin xD ä oli nyt Vaan Jotain.. 😀 Omg

Katy Perry paras ääni ja IHQ! Ja Jonas Brothers on kans aika hyvä…

no ei oikee kukaa noist : D mutta jos pitääsanoo nii miley Cyrus (,;

Tietysti Jonas Brothers. Miley Curys on jotenki niin ÄLLÖTTÄVÄ.. :/

Katty Perry rulaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miley Curys myös rulaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! /Hannah Montana,Hannah Montana,Hannah Montana,Hannah Montana,Hannah Montana,Hannah Montana,Annah Montana,Hannah Montana,Hannah Montana,Hannah Montana,Annah Montana,Hannah Montana…

KATY PERRY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KATY PERRY ROCKS OF COURSE!!!
ja tiedän mistä puhuun:D

Heippa!

Jonas Brothers on sikahyvä bändi. Kantsii kuunnella, ainakin biisi Burnin’ up

MOOOIII SIIS OON

MonttuPonttu

Miley Cyrus! on paras! mut kyl Katy Perry on ihan hyvä !!!!!!!!!!

Miley Curys vähän esittää vaan liikaa ja anteeks, kun pistän näitä viestejä erikseen ♥

Mä tykkään kyll eniten Jonas Brothrsista ja Miley Curystä.

Kaikki on kivoi, jotkut ei.. Katy Perystä en tykkää hirveesti.<3

Katy Perry, biisien sanat ovat hauskoja ja muutenkin hauska mimmi! 🙂

Miley Cyrus,KOSKA SE ON IHAN PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JONAS BROTHERS RULEZ!!! <33<33<33<33<33

HANNAH MONTAN&DUFFY&KATY PERRY&One Republic ON IHAN KÖYHIÄ!!!!!!!

JONAS BROTHERS PAARRAAAASSS!!!! <33<3<3<33<3<3<33<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

minusta Hannah Montana eli Miley Curus ja Celine Dion ja Katy Perry ja JONAS BROTHERS ON KYL KAIKEIN PARAS

Kommentin lähetys ei muuten toimi Firefoxilla. lähettäkää viesti IE:llä (Internet Explorer).

yhdyn kommenttiin 238. Kaikki on ihan surkeita. Ja Miley ei todellakaan oo maailmankaikkeuden paras laulaja. Bruce Dickinson on paras laulaja. Mutta sehän ei oo mikään tulokas todellakaan.

jiutfsdfgdxgfcxzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

HANNA MONTANA TYKITTÄÄ!
MILEY CYCUS!
HAANA HAANA HAANA!
JEE MILEY!!
JEE JEE JEE JEE

JONAS BROTERS ON PARAS!!! 100000000% HYVÄ MUUT 0000000000%

HANNA MONTANA ON PARAS LAULAJA!! !!! ! JA VÄHÄN JONAS BROTHERS !! HANNA MONTANA 60% JONAS BROTHERS 50%

”Minun mielestäni Miley Cyrus eli Hannah Montana on hyvä.
En kyllä ole kuulluut paljoa hänen lauluja ja sointuisaa äntään, tahtoisin kyllä pian kuulla, onhan minulla upo-uusi kannettava cd soitin jonka sain mummolta syntymäpäivä lahjaksi, en leveile enenpää ettei muille tule paha mieli. Oi joi, äiti jo huutelee kone aikani on 30 minuuttia päivässä joten pian pitää ruveta sammuttamaan tietokonetta, isäkin saapuu pian, sitten syödään mmm… onkin jo kauhea nälkä äiti on tehnyt alkupalaksi kirjolohta ja ruokana on pastaa ja kastiketta ja tietysti suklaa pala( niinkuin aina) jälkiruuaksi. Minulla on karkkipäivä huomenna lauantaina ja partion juhlatkin. laitan sinne juhliin kauneimman prinsessa mekkoni jossa on röyhelö kaulus ja paljon muuta röyhelöä. Pian on jo minulla ja varmasti teilläkin nukkumaan meno aika onhan kello jo yli kuusi, en tarkoita nukkumaan vaan iltapesulle iltapalalle ja sitten ! Minulla ainakin on ruuan jälkeen vähän leikkiaikaa ja sitten iltapesulle ja syömään iltapalaa ja sänkyyn. Minua alkaakin jo väsyttää.OH! Äiti antoi 15 minuuttia lisä aikaa kun isä käy viellä jossain strippi baarissa en kyllä tiedä mitä tarkoittaa strippi noh! isä tuli on aika mennä näkemiin!”
joko sä pilailit tai oot ottanu jotain, LOL!

katy Perry<3 Hyvä laulaja ja niiiin paras!!!
(Annan jälkeen tietysti heh!)

Moi. Miley Cyrus tieteskin. Moneskoha oon joka tollein sano… 😀 Miks ei oo uusia juttuja täälä?

miley cyrus on ihan paras sitä ei voi kukaan voittaa!!!!!!!!!!

Miley Cyrus koska ennen en pitänyt siitä mutta sitten katsoin Hannah Montana ohjelmaa ja kuuntelin Mileyn/Hannahin biisejä ja ne on hyviä!! Duffy, Jonas Brothers ym kyllä on myös hyviä!

Katy Perry ja Jonas Brothers on ihania laulajia. 🙂 Mileykin vielä menee 😀 Käykää kurkkaan myös sivuilleni

Katy Perry ja Duffy. Tykkään olla erilainen. En tykkää tavallisista poppibändeistä. : )

Mileyllä on hyvii biisei esim. 7 things ja breakaut. Miley on HANNAH MONTANA ja HANNAH MONTANA on ihana Tv:sarja ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! !

Miley Curys/Hannah Montana on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Katy perrykin on hyvä HANNAH MONTANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jonas Brothers tietty! on Mileyki iha hyvä ja kaunis mut silti JB!

Miley Cyrus <333<333<3 Duffy ja jonas brothers aivain paskoja 😀

Jonas Brothers tottakai<33 Miley on vaa semmonen massapissis.

katy perryy ei kirjoteta Kate perry, eikä katy berry!!!!!! mut KATY PERRY ON PARAS!!!!!

ehdottomasti miley cyrus!se on paras!kyllä jonas brothers on ihan siedettävä mutta miley on paras…ja se on aivan ÄLYTTÖMÄN kauniski
!!!!!!!

miley cyrus tottakai !! se on niin kaunis ja ihana ja se on vaa PARASSSSSSSSSS!!!!

Oikeesti Miley Cyrus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oon kerran päässy pussaan sitä!!!1

No tietty Miley Cyrus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se ON (eikä esitä)ihQ

Miley tietty! Sil on nii hyvä ääni, ja se on hyvä näytteleekki.

Miley curys on hyvä sekä sillä on hyvä ääni ja se osaa näytellä hyvin ja sekä on jonas brothers ihan hyvä mutta kyl miley curys on parempi ei millään pahalla jonas brotherssin faneille mut kyl mäki vähän tykkään siitä.=)

jonas brothers se oon ihanaaaaaaaaaa rakastan sitä ja ne on tosi söpöi

ei oikeestaan kukaan ku kuuntelen heviä. mut noista one republic

ei oikeestaan kukaan ku kuuntelen heviä. mut noista one republic

Kate berry ehottomasti ja älkää valittako ku kirjotan sen B koska se on paljon kivempi ku P xDDD

Katy perry rokkaa ja se on maailma paras tulokas noista kaikista ja kyllä mileykin on aika hyvä

Joo siis mä tykkän kaikista! Jonas Brothers: ne on ihania,söpöjä laulaaa hyvin! Katy Perry:hyvä laulaja,hyvijä lauluja! Miley Cyrus: hauska ihana hyvä laulaja! One Republic: tosi hyvijä! mut Duffy erotttu joukosta,sillä on aivan ihana ääni!!!!!! siks mä otan Duffy se on jotenkin niin erikoinen!!!! :)))) :DD

JONAS BROTHERS on aivan mahtava!!! Siin on söpöt pojatkin!!

toivottavasti joku nyt lukis tänä vaikka tää on nyt tällee täällä vikana… Ei oikeesti mikään Miley. Se lopahtaa koht eikä enää pysy pinnalla.Mun mielipide.Eli se on Katy Perry. Kun äänestää se pitää kattoo levyjen myynnin ja menestyksen mukaan!!!!!!

Jonas Brothers TIETENKIN!!!!
Ne on vaan niin SÖPÖI!!!

MILEY CYRUS ON PARAS SAIN JUSTIIN SEN LEVYNKI SILLÄ ON HYVIÄ LAULUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3=)=)=)=)=):):):):):):):):)

Kaikki on huonoi musta 😛
Mä olen NIIIIN sairas JONAS BROTHERSEISTA ja kaikesta joka liittyy Disneyiin. Arvostakaa suomalaista musiikkia se voittaa kaikki

JONAS BROTHERS!!!<33 ne KAIKKI OSAA LAULAA JA NE ROKKAA! JOE JONAS<3#1 NICK JONAS #2 KEVIN JONAS #3
JONAS BROTHERS<33333333

Minusta MILEY on ihana,koska sillä on niin
hyvä laulu ääni!

JONAS BROTHERS

GOODNIGHT AND GOODBYE <3
AND
YEAR 3000 <33

EHDOTTOMASTI JONASIT <3

WE LOVE YOU BOYS !

Miley Cyrus on aika hyvä uus tulokas.

Mä tykkään Good Charlotesta!

Katy on paras,koska sen ääni on niin ihana ja
se vaan on niin hyvä!

Jonas Brothers,Katy Perry ja Miley Cyrus ovat parhaita!!!!!!!

K – a – t – e
P – e – r – r – y

Kate Perry!!!

hemmetti,mIley ja jonas brotherssit ei oo todellakaan tulokkaita,ne on ollut julkisuudes ja kaikkialla jo 2 vuotta

uusi tulokas tänä vuonna on katy perry ehk..

Jonas Brothers tietty<3 Ne on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihania,komeita ja herkkuja<3333 namm<3
Me ollaaan riippuvaisia JB:n,ne on niin ihania<3
<3:llä Mizi ja Mintsi

Ehkä toi Miley Cyrus on paras tulokas .. Siis se sha sha x) Tota ei ollu muuta :’D

Katy Perry!!!!!!!
han on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moi.noooooooh aika paha…..tota niiku miley cyrus on paras,sehän on selvää.miley on kaunis ,hyvä ääninen,ei varmaankaan kiroile ja on kunnollinen varmaankin.ai nii mulon sen levy ja se on paras levy mikä mulon ,ja jonas bruthers on niiku …….silee emä siit välit’ ä vaikka…tai nothing.se on enguu ja kivaa.äikkä myös.tää o paras paikka<3<3<3<3<3LOVE.KILPPARIT paras ja ei mul muuta askaa oo ai nii kukä kattoo aidolliissi!+?>3hups eiku <3aika kiva se o.mä katpon anna paras jeejee anna äänestäkää sitä jeekee eiku jeejeemoikka eiku oottakaa niiku vähä jorisin omiini ja siis miley on paras ja kaikke hyvää vaa siit pitää sanoo ja se on siis paras ja kaikee hups sanoin sen jo mut moi moi moi moi moi moi tuli vähä pitkä kirje sori

no ehk paras laulaja on…….mmmm…öööhhh…AAAAA nyt kekkasin paras laulaja on emilia torrini:))))<3<3<3<3<3 i love you my hanipuupu

miley tietty koska sil on hyvä ääni ikäsekseen ja hän esiintyy myös tv-sarjassa nimeltä hannah montana!!!

Äänestin Katy Perryy! Jonas Brothers on kans iha ok… Tääl ei ollu oikeenkaa ketää typpii kest mä tykkäisin… Mut Katy Perry on noist paras!!! Jos tuol ois Johnny Depp, Zac Efron tai Ashley Tisdale, nii antaisin niille äänen!!!! JOHNNY DEPP, ZAC EFRON JA ASHLEY TISDALE ON PARHAITA!!! <33<3<<3<3html5-dom-docu ment-internal-entity1-lt-end3333<3html5-dom-document-intern al-entity1-lt-end33>

No noista Miley Curys mut jos ois nii antaisin ääneni annalle<3

Miley rulettaa!
Se on kuitenkin niin nuori mutta aivan M-A-H-T-A-V-A-N hyvä laulaja

KATY PERRY!!!!!!
Tai ehkä Miley…
Mut annoin ääneni KATYLLE!

Oon samaa mielt ku Fiksu ja kaikki jotka äänestää Katy Perryy! Nyt on sen aika!

KETÄÄN PAREMPAA EI LÖYDY MISTÄÄN KUIN UUSI TULOKAS JONAS BROTHERS JA MILEY CYRUS. KATY BERRYKIN ON IHAN JEES MUT SILTI JONAS BROTHERS VIE MULLA VOITON!!!!!!!!!!!!!!

Jonas Brotherit tietty!! Ne on kaikki niin ihania, ja niillä on hyvii biisei! Katy Perrynkin Hot’n’Cold on tosi hyvä biisi.

mun mielest Katy Perry<3 aivan ihanaa musaa<3<3<333333!!! 😉

Minun mielestäni Miley Cyrus eli Hannah Montana on hyvä.
En kyllä ole kuulluut paljoa hänen lauluja ja sointuisaa äntään, tahtoisin kyllä pian kuulla, onhan minulla upo-uusi kannettava cd soitin jonka sain mummolta syntymäpäivä lahjaksi, en leveile enenpää ettei muille tule paha mieli. Oi joi, äiti jo huutelee kone aikani on 30 minuuttia päivässä joten pian pitää ruveta sammuttamaan tietokonetta, isäkin saapuu pian, sitten syödään mmm… onkin jo kauhea nälkä äiti on tehnyt alkupalaksi kirjolohta ja ruokana on pastaa ja kastiketta ja tietysti suklaa pala( niinkuin aina) jälkiruuaksi. Minulla on karkkipäivä huomenna lauantaina ja partion juhlatkin. laitan sinne juhliin kauneimman prinsessa mekkoni jossa on röyhelö kaulus ja paljon muuta röyhelöä. Pian on jo minulla ja varmasti teilläkin nukkumaan meno aika onhan kello jo yli kuusi, en tarkoita nukkumaan vaan iltapesulle iltapalalle ja sitten ! Minulla ainakin on ruuan jälkeen vähän leikkiaikaa ja sitten iltapesulle ja syömään iltapalaa ja sänkyyn. Minua alkaakin jo väsyttää.OH! Äiti antoi 15 minuuttia lisä aikaa kun isä käy viellä jossain strippi baarissa en kyllä tiedä mitä tarkoittaa strippi noh! isä tuli on aika mennä näkemiin!

jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers
jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers
jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers
jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers
jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers jonas brothers
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
JONAS BROTHERS!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

MITEN TE VOITTE TYKÄTÄ MILEY CYRUSIST SE V**UN IDIOOTTI ON IHAN SYDÄMMETÖN. PITÄÄ NIMETTÄIN OLLA IHAN KAUHEE IHMINEN KU JÄTTÄÄÄ NICKIN!!!!!!
JO BROS ON NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN IHANA!!

hhhhaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh mmmmmmmmmooooooooooooooonnnnnnnnnntttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa ooooooonnnnnnnnn hhhhhhhiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeäääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaana

Tänne ei kaivata mitään VITUN Miley CURYSEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SELVÄ Katy Perry

Jonas brothers on tosi hyvä ! Mut Miley Cyrus on ehdottomasti paras !!! <333

älkää ottako tätä pahalla mut: jotku tykkää jonas brotherista siks koska ne on muka nii söpöi! mun mielest ei.. mut kaikil on oma mielipide!! 🙂

Jonas Brothers! Niillä on sairaan hyvää musaa ja ne on kans tosi söpöi!!! x)

varmaa jonas….siit on tullu iha ihQ bändi ku se tuli kuuluisaks-_-

Jonas Brothers!!tietty se on niin IHQ.
ja ne on komeit ja kaikkee ihanaa!!

Miley Cyrus ehottomasti.
Olen fanittanut häntä jo kauvan aikaa ja ihmetellyt miksei hän ole tullut suomessa hirveeseen maineeseen. Mutta kauhistuttavinta oli se että 16.11.2008 monille eri viihdesivustoille tuli uutinen, jonka mukaan Cyrus olisi kuollut auto-onnettomuudessa, mutta joka ei kuitenkaan pitäisi paikkaansa.
Silloin kun luin sen niin olin saada sydänkohtauksen!

Jonas Brothers. camp Rockissa ne laulaa niin ihanast ja ne on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn söpöi. I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. niit vois vaik panna.pusi pusi sex sex sex

Miley Cyrus tietty!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuka uu ois parempi? MILEY CYRUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miley Curys. Hannah Montana on ihan paras ohjelma! Mutta siinä kaikki on jotenki niinku ylinäyteltyjä… Miley on hyvä laulamaan ja on kaunis.

KATY PERRY EHDOTTOMASTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kylse nyt lapset on näin että JoBro on merkittävin. 8)

Hannah Montana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ihan varmasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moi kuka tietää gosupermodelin `!? no VITTU NIIN PASKA PAIKKA JA MULLA ON SIELLÄ MALLI NIMELTÄÄN .:hande:. JOO ½ noo pyytäkää frendiks niin ja liittykää mun kerhoon perseen nuolijat !!! ::D

Miley Cyrus tietty!!!! ..jenkku.. oot ihan oikeessa! Miley on IHANA!!! Ja jos joku on kattonu, ni se on siinä Hannah Montanassa tositositosi hyvä. Ja se on kaunis ja sillä on hyvä ääni vaikka onki vasta 16 wee ;D

Miley curys on ihana!!! sillä on hyvä ääni ja se on myös näyttelijä! siinä mielessä haluaisin olla kuin hän 🙂

Moi!Miley Cyruskella on hyvä ääni,se on aika kauniski,niin sen pitäis kyllä voittaa!Ja onhan sillä hyviä laulujaki!Katy Perry on myös iha hyvä,sekin vois voittaa!Jonas Brotherskin on iha ok.Mä en vaan tiiä kukä on Duffy tai mikä ihme on One Republic.Mutta jos ette tiiä ,mitä noi on,niinku mäkään en tiiä niin menkää YouTubesta kattoon!Sitte tiiäätte!MOikka!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

one rebublic kun se on vaan mun mielest hyvä.
se oli sit mun mielipide!

katy perry koska se osaa rokki poppii ja kaikkee ja se on muutenki hyvä! =)

moi tootaa aika paha kyssä …………..mut oon mä pahempiiki kyssii nähny nii että mä voin vastata tähän kyssään niin et nou broblem!!!!jonas brothersin poikalit on söpöi mut en diggaa sitä musaa sillee hirveest mut se on iha ookoot musaa .one rebuplee (tai joku semmonen) en voi oikee arvostella kun en tiiä mikä se on…………oon varmaa jossai kuullu sitä mut en ooikänä kullukkaa semmosest!!!!ja toi duffykin on semmonen ,mitä en tiiä,joten….mut mä tiiän katy perryn ja miley cyrusin ne on parhaita!!katy perryn paras biisi on i kissed the girl ja mileyn on 7 things!!!!eli katy ja miley!!!!sori,vähän jaarittelin täs mut tänne on hauska kirjottaa!!!KOULULAINEN IS THE BEST!!!mä en kyl fanita katyy ja mileyt mä fanitan ANNA ABREUT!!!!ketä muuki fanittaa ANNA ABREUT??kertoilkaa!!!heipat!

no moi! tää oli ehkä joku musaplakinto, mut mun pitäis saaha kyllä vuoden tanssijapalkinto! harrastan kansantansii ja oon siin iha sikahyvä! nii että äänestäkää mua osotteessa http://www.sannasapala/aanestasannaa.fi moikka! musapalkinnon vois saaha vaikka miliy gurys. moimoi!

Jonas Brothers on BEST!!!!

Ne on niin söpöi [paitsi yks], ja ne on tosi hyvii laulamaa!!!!!

Äänestäkää Jonas Brothersii!!!!!!

miley crys tietty iiiiihhhhhhaaaaaaannnnnnnnn paraaaaaaaaaaas! t.Neeju

MoI!mun mielest toi katy perry ja miley curys on iha parhait.en tiiä ,ketä on duffy.

KATI PERRI TIETENKI, I KISSED A GIRL ON IHAN PARAS, JA HOT N COLD KANS <33
Muutki ihan okei bändei/laulajii, Katy vaa kolahtaa parhaiten. LOOV YOUU KATY <33!!

Katy Perry on noista parhain : )
Ei kyllä ketään noista oikein kiinnosta ;>

Katy Perry on noussut niin hyvin ja niin hyvillä kappaleilla et kyl sen pitäis voittaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jonas Brothers, koska ne o söpöi, niil o ihana ääni ja ne tuottaa mahtavaa musaa <33

Jonas Brothers tietty! Asun itse Maleesiassa ja mulla on niitten kummatkin levyt. Kaykaa kuuntelemassa ’Mandy’ Youtubesta! Tosi hyva!

Duffy. En-voi-sietää-Mileytä-enkä-Jonas Brothersia. Eikä Katy Perrykään huono ole, mutta DUFFY <3

JONAS BROTHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Supersöpöjä ja hyvii laulajii!!!!!!!!!!! <33

Hannah montana/miley curys on niin ihana sillä on niin hyvä ääni!!!!! Mä oon nähny sen livenäkin……!

Jonas Brothers on ihan paras!Ja Joe on ihana<3<3<3 ja miley on ihan ok mut JB on paras!

Miley tai Jonas Brothers!!!<3<3<3<3 Niistä mä tykkään!!<3<3

Jonas Brothers tietysti! <3<3<3<3<3 koska sen jäsenet on niin söpöjä ja niillä kaikilla on niin loistava lauluääni ja niiden musiikki on aivan lumoavaa! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

I think Miley is the best! Jona brothers too! So sweet boys! And Miley is pretty…
I am Miley’s big big fan!

Jonakset on ihaniiii,äänestäkää niitä,nick on söpöi ja ihan paras.Miley on ihan huono,(ei pahalla miley fanit).

Äänestäkää Jonaksia!Miley on mun mielestä huono,mut jokaisella on oma musiikkimaku.

EHDOTTOMASTI JONAS BROTHERS!!
HE OVAT NUORIA, SÖPÖJÄ, IHANIA VELJEKSIÄ!
UPEAT SOUNDIT KAIKILLA!
JA HE OVAT UUSIA TULOKKAITA MIELESTÄNI!!
GO JOE<3!

MILEY CURYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äänestäkää muutkin Katy Perryä!!! KAty on Paras!!!!!! IHQ.

EHOTTOMASTI Miley Cyrus! se on nätti sil on söpö ääni ja se on Hyvä JA SIL ON HYVÄT SANOTUKSET…

Kyllä se taitaa olla se Jonas Brothers..
En kuuntele ketään noista mutta kyllä Jonas Brothers voiton noista vaihtoehdoista vie..

MI-LEY CY-RUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eli siis miley cyrus

Jonas Brothers!!!!!Mä rakastan niitä poikia,oon ollu niiden fani jo pitkään!

No mun mielestä KATY PERRY on paras noista vaihtoehdoista, monet teistä on eri mieltä mut ei se mua haittaa mun puolesta kaikki saa olla sitä mieltä ku yksinkertasesti on!

One Republic on ok… Ainut tämän tyylinen bändi josta tykkään.

Miley! Miley! Miley! Miley Cyrus on todellakin mahtava laulaja ja sitäkin parempi näyttelijä. Pidän. Jonas Brothers on myös tosi hyvä. Ja Katy Perry. Duffya ja One Republicia inhoan!

Miley Cyrus on tosi hyvä laulaja ja näyttelijä!!! :)<3 Jonas Brothersin jätkät on kans ihanii! Demi Lovato on tosi hyvä laulaja ja vois sopii nousuu koululaisessa! <3 <3 Miley on paras! <3

Katy Perry ehdottomasti, biisit jää päähän ja ihana ääni 🙂

Katy Perry, sillä sillä on mielettömän hyvää musiikkia…

EHDOTTOMASTI JONAS BROTHERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IHQ!!

miley on paras koska se on nuori ja hyvä tyyppi laulajana ja ooon kuullu että se on myös hannah monthanaa näyttelemässä eli good.ja tiesittekös , vasta 15 pian 16 wee tyttö tienaa miljoonia:)

Miley on paras paras paras ja mä katon aina sen Hannah Montana ohjelmandisneyltä ja mtv3.
(vierailia)

Miley on ihan paras vionko sanoa mailmankaikkeuden paras laulaja.Mä odotin sitä maikkarille sika kauan!

Miley on ihan paras vionko sanoa mailmankaikkeuden paras laulaja.Mä odotin sitä maikkarille sika kauan!!!!!!!!!!!

Eikö kukaan tykkää Katy Perrystä???? Se on vaan niin hyvä!!! Mut on kyl Mileyki tosi hyvä…:)

nii ja yhdyn kommenttiin numero 8. Miley on nätti ja sen ääni on tositositosi hyvä, ja jos joku katsoo nii se on äärettömän hyvä Hannah Montana 😀

Miley Cyrus tietty! Laulaa (musta ainakin) paremmin ku Jonas Brothers. Kuka voi tykätä Jonas Brothersista?? (ei fanit pahalla XD) Mut mä vaan en voi sietää niitä… YÄK…

Miley Curys on musta kaikista paras, mutta Mileyn ja JB:n välillä on kyllä tosi kova kilpailu!! 🙂

Miley Curys ehottomasti tai ehkä jonas brothers se on kyl yvä mut miley parempi on!

Ehdottomasti JONAS BROTHERS!!!! musiikki on oikeasti niin piristävää ja he laulavat ja soittavat todella hyvin!!<3 Joe on IHANA!!!!

Miley, koska se on nätti ja sil on hyvä ääni noin nuoreks<3

MILEY! MILEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JONAS BROTHER
WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES
<3333

I LOVE YOU

Jonas Brothers tietty! Mutta olisi varmasti Mileylläkin hyvii mahiksiii.. 🙂

Mun mielestä Jonas Brothers, koska ne on niin söpöjä ja hyvä äänisiä!!!!

Oma kommentti