Kumpi on parempi, Anna vai Jenni?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä Jenna. Anna Abreu vai Jenni Vartiainen?

Oman kysymyksesi voit lähettää täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

anna abreu!!!!!!!!!!!
sen uus levy rush on ihan paras!!!!!!!!!!!!!

Olen sama kuin sdfa. Mut halusin vaihtaa nimimerkkii.:D
Laitoin Anna Abreu, koska se on mun lempi laulaja. <3<3<3<3<3
On Jenni Vartiainenkin ihan hyvä, mut ei läheskään niin hyvä kun
Anna Abreu! Olen pitänyt Annasta pienestä asti, joten se on best.

Runo
Anna Abreu on paras. Se rulaa lavalla kuin varas.
Ääni on kuin kirahvi, joka syliin tippuu kuin silahvi.

P.s Tämä oli mun mielipide. Hyvää jatkoa!!!

Tyttö 11v. Etkö anna muiden olla omaa mieltään asioista kun tolleen oot että JENNI=BUU!!!??? Siis joka ikinen saa olla mitä mieltä vaan! Myös sinä mutta en ymmärrä miksi pitää noin rytätä toisenmahdollinen lemppari?!?!?! Mieti vähän. Joku voi loukkaantua tuosta ja minua ärsyttää kun ei anneta mahdollisuutta fanittaa jotain muuta kuten vaikka Jenni Vartiaista. Pitää vaan olla että: JEE ANNA ANNA ANNA!!! On muitakin kun Anna ja Sinä. Oikeesti oma mielipide saa olla mutta niin on muillakin! Joten anna fanittaa rauhassa.

Anna JA Jenni! Kummatkin on ihan best!!! Mä niin rakastan kummankin biisejä. Oli vaikee mut vastasin Anna koska mä oon jo kyllästyny Jennin joihinkin Biiseihin kun niitä tulee koko ajan radiosta ja puhelimista…Mutta Annaan en ole kyllästynyt koska sitä ei tuu niin usein. (ei oo niin suosittu just nyt) Mutta kohta on kun uusi levy Rush ilmestyy!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JENNI=BUUUUUUU!!!!!!!!
JENNI=BUUUUUUU!!!!!!!!
JENNI=BUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA VIELÄ KERRAN: BBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna abreu on best ja sillä on hyvii biisei ja mulla on sen kaikki levyt
Jenni on hyvä laulaja ja sillä on hyvii biisei

Anna abreu on best ja sillä on hyvii biisei ja mulla on sen kaikki levyt
Jenni on hyvä laulaja ja sillä on hyvii biisei

Jenni on parempi! TIETTY! XD

J
JE
JEN
JENN
JENNI
JENNI V
JENNI VA
JENNI VAR
JENNI VART
JENNI VARTI
JENNI VARTIA
JENNI VARTIAI
JENNI VARTIAIN
JENNI VARTIAINE
JENNI VARTIAINEN
JENNI VARTIAINE
JANNI VARTIAIN
JANNI VARTIA
JENNI VARTI
JENNI VART
JENNI VAR
JENNI VA
JENNI V
JENNI
JENN
JEN
JE
J

On Annakin hyvä! Jenni on vaan MUN mielest paljon parempi! 🙂

Emt, molemmat on tosi hyvii, enkä osaa oikein verrata kumpi ois parempi. Jenni laulaa suomeks ja Anna enkuks. Ja fanitan molempii, se vaikeuttaa kans 😛

JENNI VARTIAINEN ON PALJON PAREMPI KUIN ANNA ABREU.

No, enne Anna oli must paras, mut sit alko vähä tylsistyttää…….Jenni mua ei taas koskaa kyllästytä paitsi kun kaikki muuki!

Anna Abreu on parempi, mut tykkään myös Jenni Vartiaisen Nettiin-laulusta.! <333

A
AN
ANN
ANNA
ANNA O
ANNA ON
ANNA ON C
ANNA ON CO
ANNA ON COO
ANNA ON COOL
ANNA ON COO
ANNA ON CO
ANNA ON C
ANNA ON
ANNA O
ANNA
ANN
AN
A

A
AN
ANN
ANNA
ANNA O
ANNA ON
ANNA ON C
ANNA ON CO
ANNA ON COO
ANNA ON COOL
ANNA ON COO
ANNA ON CO
ANNA ON C
ANNA ON
ANNA O
ANNA
ANN
AN
A

JENNI VARTIAINEN<3<3<3!!!!ANNA ABREU<3<3<3!!!! EN OSAA VALITA

A
AN
ANN
ANNA
ANNA O
ANNA ON
ANNA ON C
ANNA ON CO
ANNA ON COO
ANNA ON COOL
ANNA ON COO
ANNA ON CO
ANNA ON C
ANNA ON
ANNA O
ANNA
ANN
AN
A

JENNI VARTIAINEN<3<3<3!!!!ANNA ABREU<3<3<3!!!! EN OSAA VALITA.

JENNI VARTIAINEN<3<3<3!!!!ANNA ABREU<3<3<3!!!! EN OSAA VALITA.

JENNI VARTIAINEN<3<3<3!!!!ANNA ABREU3<3<3<3!!!! EN OSAA VALITA.

Jenni vai Anna?? Emt kun Annalla on hyvää tanssi musaa(tanssi on maailman ihninpia asioita) mut ehk jenni ja ei sen takii et mun omakin nimi on jenni vaan…

bratz: oot tosi hyvä tyyppi. molemmat vois mennä horna kuusee.

d-o-n-i-t-s-i mä oon iha samaa mielt ne o kuluneit!! kauheit vitu homoi!!! niiku se paska baittari porukka the baseballs!! en oo ikin tykänny niist!

Niin, että Aatu Anna Abreu vaiko Juuso Jenni Vartiainen? Ei kumpikaan!

J
Je
Jen
Jenn
Jenni
Jenn
Jen
Je
J
ja Anna on on yhtä hyviä!

MIKSI KAIKKI HEHKUTTAA ANNAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE ON HUONO!!!!

JENNI… No oon kyllästynyt jo koko Annaan koska se on jokasessa kansikuvassa ja julisteessa se on oikeesti SURKEE! Ei millään pahalla!

anna abreu on iha paska,hitto jenni o paljo parempi ku anna paskiainen t:luka järvinen

Ja muuten(edelleen Janskuli98:lle), kukaan ei pakota sinua sanomaan mielipidettäsi. En ainakaan usko. Ja minusta tuollaiset ilkeät kommentit voi pitää poissa.

Janskuli98: Tarkoitatko The Pesäpalloilla The Baseballsia? Musta ainakin The Baseballs on iiiiiiiiiiiihan paras!!!!!!!!!!!!!

Mut mua ärsyttää kun monet Anna-fanit luulee että ne saa päättää ja selittää jotain ihan sekopäistä. En nyt todellakaan tarkoita että kaikki tekisivät tätä!!!!!!!!

ANNA IS THE BEST!
ANNA IS THE BEST
ANNA IS THE BES
ANNA IS THE BE
ANNA IS THE B
ANNA IS THE
ANNA IS TH
ANNA IS T
ANNA IS
ANNA I
ANNA
ANN
AN
A

ANNA IN MAAILMAN PARAS LAULAJA IKINÄ! JENNI VARTIAISEN AINOO HYVÄ BIISI ON EN HALUU KUOLLA TÄNÄ YÖNÄ. En siis tarkota millään pahalla niille jotka tykkää Jennistä mut mun mielipiteeni on se että Anna on paraaaaaaas!

Kiitti Anna-fanit <3

Okei, inhoan molempia, varsinkin Annaa, mutta koska Jenni Vartiasilla on ihan hirveä ääni, niin annoin ääneni Annalle (ihme kyllä)

JENNI on hyvä,koska se laulaa hyvin ja se on laulajaksi tosi hyvä!jenni on paras…………………………………………………..<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3

Anna Abreu tottakai mulla on sen kaikki levyt ja niiin fanitan sitä <3

Tykkään molemmista, mutta ehkä Anna Abreusta hitusen enemmän…

en tykkää kummastakaa nii paljon et fanittasin niitä,mut kyllä anna abreu vie ehottomasti voiton!

VAIKEETA VASTATA! Oon molempien suuri fani joten varmaan tiiätte kuinka vaikeeta on valita!

molemmat o iha peestä! anna on pe… varsinki yhes musiikkivideos ja jenni on en tiiä vaan huonoo musaa. älkää välittäkö mun kommentist se oli vaa mun mielipide ja niille ei voi kommentoida!!!!

ANNA ON IST THE BEST!!!!!!!!!!! Jenni Vartiaisen mä en haluu kuolla tänä yönä on kyl ihan jees…Mut se käyttää outoja huiveja musa videoissa.

Anna Abreu sillalta alas. 8D

Musta Jenni Vartiainen on ihan ok. Yhtä paha, kuin Anna ja The Pesäpallot.

Oli pakko vastata. :’D

aaaaaaaannnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuu!!!!

Jenni Vartianen on PALJON parempi kuin Anna Abreu.

J
JE
JEN
JENN
JENNI
JENN
JEN
JE
J

Anna abrey tietty!En oo kuullukkaa mistää jenni laulajasta. Ja muute käykää 5streetissä mun hahmon nimi on Neyla.Ja kaikkein söpöin ja ihanin poika hahmo on jerkka.Leikki veljeni on 5streetissä ALex menkää sen messii tai jerkan messii heidän kanssa ei ole tylsää!Ja olen Neyla hahmossa tosi kaunis^^

en oo kuullukkaan koko jennistä. ja annan on kumminkin oltava parempi koska eihän sitä paljon parempaa voi ollakkaa!

Anna Abreu tietty se on mun lempilaulaja ja mulla on sen kaikki levytkin ja se on niin paraaaaaassss!

että jenni vartiainen ja aika varmasti.se on varma ja vissi…tai jtn.p.s.anna haisee!

mut IAZYN REPLAY ja KATY PERRY ft TIMBALAND IF WE EWER MEET AGAIN ne on hyviiiiii………..niiii eikä unoheta aina yhtä ihanaaaaa CHEEKIÄ cheek……cheek…….CHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK ….heh..

no annan hyvii kappaleit on music everywhere ja jennin on ihmisten edessä ja mä en haluu kuolla tänä yönä ……….eli jenni voitti ……..JEEEEE………………..sori…….vaan …..siis jos tykkäät annast ni ei pahalla

Oma kommentti