Kumpi on parempi?

Valitse suosikkisi!

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

No molemmat on hyviä, mutta jos nyt pitää valita niin ehdottomasti Anna Puu.
Kuitenkin ne, jotka eivät osaa hillitä kieltään täällä.
Teidän ei tarvitse haukkua Anna abreuta aivan pystyyn. Hänkin on ihminen ja miettikää, jos tykkäätte esimerkiksi Robinista, josta minä en pidä kauheasti.
Laittaisin kommentin, jossa haukun hänet aivan pystyyn.
Miten kenenkään haukkuminen hyödyttää yhtään ketään?
Te, jotka pidätte enemmän Anna Abreusta, älkää välittäkö ilkeistä kommenteista. Muistakaa, että jokaisella on oma mielipide.

Avatar

Pienenä, mä fanitin ihan himona Anna Puuta, mutta nyt voitti kylä Abreu.
Mä nimittäin en pidä hirveen hidastempoisista biiseistä, sekä enkuks lauletut saa pyös vähän lisä pisteitä.
Eli äänestin Anna Abreuta.

Avatar

Anna Puu. Nykyisin Abreulta on jo ampunu pikkusen yli…

Avatar

ANNA ABREU NYKYISIN HONKANEN TAI JOKU SELLANE ON EHKÄ VÄHÄN PAREMPI KU LAULAA ENKUKS

Avatar

Anna Puulla on kaunis,herkkä ääni♥ Sen uusin biisi ”3 pientä sanaa” on aivan Ihana<33

Avatar

ANNA ABREU JYRÄÄ! Mul on Anna Puun levy, mut se ei oo kovin hyvä!!!

Avatar

oon joskus 2 vuotta tykänny (Hulluna fanittanu) Anna Abreuta on se nyt viäki hyvä mut nykyään fanitan Chisua Robinta ja on mul kyl annan kaikki levyt ja soittelen niitä AINA! tYKKÄÄN ANNASTA!

Avatar

ANNA ABREU ON 9000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000KERTAA PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!! NOLLIA VOIS KYL LISÄTÄ VIEL PARI KYMMENEN RIVILLISTÄ XD XD 🙂 <3

Avatar

ANNA ABREU ON PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNA ABREUN MUSIIKKI VOITTAA MENNEN TULLEN!!!!!!!!! OLEN SAMAA MIELTÄ Raita_xD KANSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Anna Abreu on parempi sillä hänen äänessään on jotain siistiä!
(En oo siis mikään Fani, radiosta sitä kuulee vaa…)

Avatar

Sorry lanttu-lamppu mut nää on keskustelu palstoi eiks näis kuuluu puhuu ja sanoo ommia mielipiteitä? Kyl vaan mun mielest mut en mäkään kyl jaksais jos kaikki väittelis ja sillee… No mut asiaan mun mielest parempi on anna puu sitä on kiva kuunnella ku on yksi kotoo ja on koneelXD mut taas anna abreul on sit niinku enemmän sellast disco musaa joten vaikee valita.
Valitsen…
…anna puun.

Avatar

Anna Abreu. En fanita kumpaakaan YHTÄÄ, mut jos nyt jompikumpi…

Avatar

Anna Puu on paljon parempi, kuin Abreu. Se on ilonen, luonnollinen ja sillä on hyvä ääni ja kappaleet.

Avatar

Anna Abreu on Puuki hyvä mut…laitoin..öö..Anna Abreun vaikka en kuuntele sitä.

Avatar

se anna pieru haisee ja on roskis kamaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Avatar

En oo kuullu niitten lauluja, mut Anna A. on tutumpi mulle…

Avatar

Siis NOISTA Anna on parempi, vaikka kun kysyttiin Ari Koivusen rinnalla, niin huonompi!

Avatar

Anna Abreu on PARASS!!!!Anna Puu on kauhee.Anna Abreun biisit on kamalan ihanii ja IhQui!! Anna puulla on nenä-ääni. ”Ehkä vielä toivunkin…”Kamalaaa!!!!! Anna Abreun ”Music is everywhereee…” ANNA ABREU JYRÄÄ!!!!! Tosi moni tykkää enemmän Anna Abreusta, ja oon niiden joukossa:Teille,jotka tykkäävät enemmän Anna Puusta,Painukoot suolle!!!! Ps.Älkää ottako tätä pahasti,ne jotka tykkää anna puusta, mä kirjotan aika raa’asti…

Avatar

ANNA ABREU TIETENKI SE OOOOOONNNNN PARAAAAAAASSSSSS LAULAJA KOKO MAAILMASA!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Avatar

ANNA ABREU ON BEST FOREVER!!! Se on innostanut mua musiikin suhteen KAIKKISTA eniten!!!!!!!!! Haluan tulla samanlaiseksi laulajaksi kuin hän!!!!!! <3 <3 <3 Sitäpaitsi, se 100% parempi laulaja ku joku hitsin Anna Puu!!!

Avatar

Anna Abreu on TUHAT kertaa parempi.
Anna Puu laulaa ku joku läski sika.
Sori vaan Puu fanit, mut Abreu on parempi!!!

Avatar

Anna puu on ihan shaishe. Ei mitenkää iske mua, mut anna abreu iskee sentään vähän=)
(ei millään pahalla anna puu fanit)
hahhaahaaa!

Avatar

Munmielestä Anna Abreu on paljo parempi. Se laulaa enkus ja enkun kieliset laulut on yleensä hyviä. Anna puu on syvältä. Sen laulut on jostain syvältä myös. En tykkää anna p:stä. En kyllä kuuntele Anna a:takaan mut on se parempi.

Avatar

Anna Puu on paljo paremmin!!!!!!!!!!!! Anna Abreu on IHAN OK…

Avatar

Anna puu on parempi!!!!!!!!!!!!!!!!!! muistakaa mun mieli pide

Avatar

ELI SHOT UP!!!!! MULLE TÄNNE EI ENÄÄ KIRJOTETA!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Mä en tännje enää kirjota ku kaikki kommaa meit!!!!!!!!!!! et ei tuu anteeks pyyntöö kellekkää ku on jo pyytäny ja lopetan muutenki koululaisen tilaamisen ku se on nii tyhmä ja huono lehtija samaten netti sivut eli buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

tavis vaa ja hahaaa ette voi sanoa et nei sais kirjottaa tänne mut minkä sillä voi monet luulee varmaa et hääsitte ne pois et onnee vaa asian setvimiseen ja must on tyhmää alkaa muutenki juttelee toisten kaa toi on nii tyhmää!!!!!!!!!FDFDFD,mä ja lanttu-lamppu te loukkaatte toisianne ku ette edes tunne toisianne toi on nii tyhmäää eli toivisin et setvisitte asian nii et muutki voi lukee anteeks pyynnön joten onneee vaa tän netin kans!

Avatar

anna abreu on parempi ja FDFDFDT JA MUUT MÄKÄÄ EN JAKSA KUUNNELLA TEIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

LOPETTAKAAAAAAAAAAAAAAAAAA EI KUKAA TEITÄ JAKSA KUUNNELLA TÄÄ EI OO MESE TAI SÄHKIS VAA KOMMA PAIKKA JOSSA ON TARKOTUS KERTOO KUMPI ON PAREMPI Anna vai anna!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

HAUSKAA HAH HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! tiedoks sulle vastasin kysymykseen vähä eri ku teil kahel!

Avatar

ei haitta mut kyl mäki joskus jolleki pyypälle oon ircis laittanu no lol XDXDXDXDXD

Avatar

tuliks täst joku mese koska mä en teijän keskusteluja jaksa lukee ei pahal! hankkikaa vaik toistenne meset jos haluutte keskustella

Avatar

Joo no sun mielipide mut ei kiinnosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

nii voi valittaa jos nii haluu mut iha tiedöks mä en VÄLITÄ!!!!!!!!!!!!

Avatar

mä, oot iha oikees ,mut voi tyypit sulle valittaa iha rauhas jos haluu ,mut niinku jaaa-a laitto makunsa kullakin!!!!!!!!!!

Avatar

ANNA ABREU ehdottomasti anna puu on iha surkee laulaja! sori mäki sanon tä mut tää on vaa mu mielipide eli ette voi valittaa!!!!!!

Avatar

anna abreu anna puu on surkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD

Avatar

Anna Abreu On ihan PARAS!!!!!!!1<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:):):):):):):):):):):):):)

Avatar

anna abreu ehdottomasti paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Must ei kumpikaa…En nimittäin tykkää kummastakaan, ne on yhtä huonoja. No mutta voin sanoo että tunnen monta ketkä tykkää anna abreusta. Mutten ketään -ainakaan vielä-joka tykkäis anna puust. Voisin kai sanoo sen perusteella, että anna abreu vaikken ite tykkää.

Avatar

ANNA TIETTY MUTTA KUM PI EN TIIÄ VOITKO LÄHETTÄÄ MULLE KIRJEEN JOS TIIÄT VASTAUKSEN TIEDOT NIMI eMMA BERNSTRÖM PAHKAKUJA 2a a2 KERAVA 04260 KERAVA

Avatar

anna puu on sanonko mistä!!!!!!!!!!!!!!
ANNA ABREU on ihku ja se on nyt meillä!!!!!!!
repikääs siitä

Avatar

Sori, Anna Puu… kaikki kiusaa, kun pidän siitä. Paras kaverikin jätti miut, kun idolini ei ollutkaan Abreu. Mutta kun ärsyttää, kun kaikki jumaloi Anna Abreuta, ei se ole mikään faarao vaan tavallinen laulaja. En kiistä sitä, etteikö Abreu muka ole mainio laulaja, mutta ärsyttää kun kaikki vain palvoo sitä…

Avatar

Ekaks Anna Abreu on parempi. Mutta ei mun lempilaulaja. Musta tuntuu että Anna Puu Yrittää matkia Anna Abreuta. Mitä järkeä on matkia? Koska Anna Abreu on suositumpi. Kun Anna Puu. Anna Abreu ON paljon Parempi! Ei matkimalla hyviä tuloksia saada tuloksia saada.

(Ei pahalla Anna Puu Fanit muistakaa tää oli mun mielipide.)

Avatar

Kiitos teille faneille jotks äänestitte mua mutta minä en arvostele kumpi meistä on parempi en vertaa itseni muihin. 🙂

Avatar

Anna Abreu jyrää!!!!!!!!!!! Mä kesin Anna Puulle hyvän nimen: Anna Buu. Eli Anna on huono! Tää oli mun mielibine. Muistakaa se=) (Ei pahalla Anna Puu-fanit.)

Avatar

anna puun uusi biisi riko minut on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ihana

Avatar

Anna Abreu on 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000Kertaa PAREMPI ku Anna Puu (sori vaan Puu fanit) =)

Avatar

NO tietysti Anna Abreu!<3
No koska se laulaa nätisti ja sillä on ihana ääni ja hyvät biisit
ANNA ON PARAS ANNa on paras anna on PaRaS jEe AnNa AbReU!

Avatar

Anna Abreu tietty! Sillä on eniten ääniäkin! I LOVE ANNA

Avatar

Anna Abreu on paremp kun anna puu,koska abreu on paremp kosk se on mun kamu

Avatar

anna puu jyrää anna abreun anna puu on yli yli yli yli yli yli hyvä anna abreu on yli yli yli yli yli yli huono

Avatar

ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!
mut on Anna Puukin ihan hyvä..
😉

Avatar

Anna Puu on parempi ku Anna Abreu on suolta ei ny pahalla jos joku tykkää mut se on kulutettu puhki!!!!!!!!

Avatar

Anna abreu o tod parempi kuin anna puu,koska anna puu laulaa suomalaissii ja kauhee ääni anna puulla.vaikka ei anna abreukaa ooo paras.

Avatar

Must anna abreu ,kosk olin samaa aikaa idolssissa ja lauloi tod hyvi.
Anna Abreu o paras.

Avatar

Totanoinh..Jaa-a.. Anna abreul on 3 hyvää biisii.. ja neki on Music ewerywhere, Are you ready ja sit se.. se.. se.. Impatient.. Ja Anna Puust en tykkää ollenkaan, koska se laulaa vaan suomalaista musaa, jota mä vihaan yli kaiken!..Joten.. sanon ehk et aa vois olla parempi vaikkei se mikää paras mahollinen ookkaa.. :::::::::) Ja anteeks ny vaa mut anna abreuta kuuntelee kaikki teinipissikset ja sensellasett..

Avatar

musta anna abreu on parempi, koska sen musa on enkunkielisii, ja sitä paitsi ne kuulostaa mukavilta, ainaki sillo, kun MÄ oon surullinen, niin ne piristää.
Anna puun nimi pitäs olla anna buu. Mun mielipide…

Avatar

Anna Abreu on parempi kun sen laulut on parempi kuin anna puun laulut!!!!!!!!!!!!!!????????????jee

Avatar

NO MOLEMMAT ON IHA HYVII MUT KANNATAN ANNA ABREUTA , KU SE VAA ON PAREMPI! (sori niille jotka tykkää enemmän Puu:sta)

Avatar

Anna Abreu on minusta paljon parempi ,miljoona kertaa parempi ,kuin ällöttävä anna BUUUUUUUUUUU!!!!!
anna abreu jyrää,el se o parempi kuin anna BUUUU!!!!!
tod on anna abreu parempi kuin anna BUUUUU
muistakaa se et anna abreu o paremp!! =)hhahah
muhahahahahaaaaaaa…..

Avatar

Anna abreu on paljon PALJON parempi kuin joku tyhmä anna BUUUU!!!

Avatar

Abreu on parempi, koska seon vaan nniin hyvä ja kävin vasta sen keikalla! kannattaa käyä =)

Avatar

hei miiku123 meillä jokaisella on oma mielipide mutta sä et voi sanoo että anna puun fanit haisee.toi on hei haukkumista

Avatar

Anna Abreu jyrää.
Anna (abreu) on ihan paras.
Mä fanitan sitä

Avatar

a.a. laulaa TYLSIÄ BIISEJÄ!!!!!!!!!!!!!!!! TOOOOOOOOOOOOOSIIIIIIIIIIIII TAVALLISII!!!!!!!!!!!!! a.a on TYYYYYYYYYYYLLLLLLSSSSSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Avatar

Kuulkaas,Anna abreu on 100000000000000000000% parempi.Mun mielipide sit.Mulla on tiedoksi vaan mun huoneen ovi täynnä abreun julisteita…..

Avatar

ABREU ON 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%% PAREMPI KU ANNA PUU!!! (sorgee puu fanit)

Avatar

Anna Puu on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii surkee sitä paitsi Anna Abreu hojtaa yli voimasesti

Avatar

Mun mielestä Anna Abreu on PAAAAAAALJON PAREMPI kuin Anna Puu!!!!
Mulla on Anna a:n kaikki levyt mut en oo nähny sitä livenä.

Avatar

Oikeesti Anna Puu on iha ……… Ei pahalla Anna Puu. En tykkää sun musasta kun mun isoveli sano et .. Ei mittään.
ANNA ABREU ON MAAILMAN PARAS!! XD <3<3<3<3<3

Avatar

Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on PARAS!!!!!! Hänellä on NIIN hyvät biisit, hyvä ääni, ja Anna on niin nätti!

Avatar

Mun perustelut löytyy sieltä toisesta gallupista jossa kysytään sama kysymys!

Avatar

Abreu on parempi, mutta kyllä anna puutakin voi kuunnella. 😀

Avatar

Anna Abreu on PARAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Mun mielestä Anna Puu on parempi kun Anna Abreu.Haluaisin sanoo Anna Abreu faneille mulla on sen kaikki levyt,mutta kaipaisin sen levyille suomenkielisiä biisejä.Sitte kaikille Anna Puu faneille Anna Puu on iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha paras,koska sen biiseillä on niin koskettavat sanat ja se on niin paras.sorry Anna Abreu fanit.

Avatar

Mulla on Anna Abreun fani-paita, kaikki levyt, kirja, nimmari ja julisteita.

Avatar

Anna Abreu jyrää!!!!!!!!!!!! Ja on voitos!!!!!!!!!!!! Ja tää on vaan mieli pide eikä toi taulu oo läheskää oikees! Voi olla enemmänkin Anna P fanei ku tos )’:

Avatar

anna puu on ihan perseest ja pisteet 0% anna abreu on best ja 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%kenelläkään muulla ei oo oikeut vastata.

Avatar

En tykkää kyl kummastakaa..mut Anna Abreu on parempi. Anna Puu on sellanen piipittäjä ja sellanen ” hihihihih” 😀

Avatar

Anna Abreu on pikkasen kyllä parenpi ku Anna Puu mu mä etin kirje kamuu =) =o =p =I <333

Avatar

SIIRULIINI ON KAMALAN ÄRSYTTÄVÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anna abreulle rakkaudella siiruliini SIIS BUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

anna a KUVITTELEE olevansa NIIN ihku ihanaa hyvä abreu! nii varmaa

Avatar

aahaaj en tajunnu sun tekstii MUT OOT KYL IHAN VÄÄRÄSSÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

ANNA PUU JYRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALVIN JA PIKKUORAVATKI ON PARHAITA anna a fanit on nynnyi (sori mun mielipide) mun yks kamu ihailee molempii SE EI OO NYNNY!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

tässä teille abreu fanit, ANNA A ON SIKA RUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SIL ON LÄVISTYKSII JA SIKANA MEIKKII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOS KUULISITTE ANNA PUUN ENKUN KIELISII LAULUI KYL ABREU OLIS BUUUUUUUUUU!!!!!!! NIINKU SE ONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ET HERÄTKÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

”ankku98 kirjoitti:

Ensinkin,kerttunen: miks abreu ois englannin listoilla huipuilla jos ois huono?
Anna Puu on iha kakka. laulut on jotai uni laului!
itelles 89: Haiset varmaa ite sialta ja kenties itse olet! anna fanit ovat kaikki kauniita,mukavia,reippaita ja heillä on KÄYTÖSTAPOJA!
aNNA aBREU on maailman paras,persoonallisin ja ihanin artisti!he käyvät keikoilla vaikka ne pidettäisiin missä vain! sen lisäksi he uhraavat rahaa annaan! kiitos kaikille anna faneille ootte suuri tuki annalle!”

”anna fanit ovat **tekstiä** ja heillä on KÄYTÖSTAPOJA!”
En kyllä sinuna käytöstavoista puhuisi.-.-’
Tässäpä esimerkkejä, samaisesta viestistä;

”Anna Puu on iha kakka. laulut on jotai uni laului!”
”Haiset varmaa ite sialta ja kenties itse olet!”

o_o’

Kuten jotkut ovat todenneet, tämä ”Anna A sitä ja Anna A tätä”-hommelit ovat ärsyttäviä. Joka paikassa häntä ihkutetaan. o__o

Avatar

Anna Puu on paaaljon parempi kuin joku Abreu.-.-
AA sucks – and very much.

Avatar

Hippura:Abreu on kaunis,rytmikkäitä lauluja,ihanan onnellinen,ystävällinen faneilleen,rohkea,reilu,FIKSU,menestynyt!jajajajaaa….Ihanaaaaaaaaaaaa<3333333333333 ok 8))
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu vie

Avatar

Anna Puu on minusta paljon parempi, koska se on kaunis, sillä on hyviä lauluja ja hyvä lauluääni,se on iloinen ja muutenkin vaan ihana!

Avatar

A
An
Ann
Anna
Anna A
Anna Ab
Anna Abr
Anna Abre
Anna Abreu
Anna Abreu
Anna Abre
Anna Abr
Anna Ab
Anna A
Anna
Ann
An
A

Avatar

Anna Abreu on IHAN PARAS. Anna Puu on musta aika huono. Mun mielipide

Avatar

OOT SÄ KII HYVÄ ANNA PUU ANNA ABREU ON KYL VÄHÄ HYVEMPI

Avatar

Sulle surkea anna abreu miks kirjotat ihan hirveen tyhmiä viestejä ja tiedoks täällä ei mun tietääkseni saa kiroilla.=7(

Avatar

Oli vaikee päättää mut päädyin Anna Abreuhun. Mun parhaan kaverin suosikki olis ylivoimasesti Anna Puu. On se ollu munkin lemppari mut Anna Abreun uusimmalla levyllä on ihan parhaita biisejä!

Avatar

Oli vaikee päättää mut päädyin Anna Abreuhun. Mun parhaan kaverin suosikki olis ylivoimasesti Anna Puu. On se ollu munkin lemppari mut Anna Abreun uusimmalla levyllä on ihan parhaita biisejä!

Avatar

ANNA ABREU ON BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu on ykkönen

Avatar

ANNA ABREU ON BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu on ykkönen

Avatar

ANNA ABREU ON IHAN PARAS<333<3<3<3<3<3<3<3<3<3 se on nättikin ja hyvä laulu ääni<3<3<3<3

Avatar

anna abreu on surkee! Ei anna puukaan oo kovin hyvä mut ainaki parempi mitä abreu!

Avatar

anna abreu jyrääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

En oo kummankaan fani, ja sitä paitsi en kuunele kumpaakaan. Ja sitä en ihan ymmärrä, että se Anna Abreu halus värjätä hiuksensa. Olihan se nätti blondinakin. No, hyvää jääkylmän talven jatkoa kaikille!
🙂

Avatar

Anna Abreu is the BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei Puukaan oo mikää surkee, mut Abreu on kyl parempi!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Anna Abreu on parempi, koska hänellä on parempi ääni ja hänen laulunsa ovat PALAJON (ja vähän päälle:)) parempia! Pidin Anna Puusta Idolsissa, mutta C`est la viessa sillä oli aivan HIRVEÄÄÄ ääni!!!!!

Avatar

Vaihoin nimimerkii oon annuska98!! menikö perille!??????????? :”D

Avatar

mielipiteeni! olen tehnyt helpon päätöksen nimeltään anna abreu 🙂
UUsi nimimerkkini on AnSkUU11 ! se olen siis minä! AnSkUU11

Avatar

Anna.a on parempi!!!!!!!!!!!!!! EI NYT SENTÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÄ INHOON ABREUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ANNA PUU JYRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

mun mielestä abreu on ehk vähä parempi mut on puuki hyvä

Avatar

Jos noista pitää valita niin Anna Abreu mut oikeesti molemmat on tyhmiä!

Avatar

Mää Äänestin sitä parempaa mutta ette tiiä kumpi on mun mielestä parempi

Avatar

Abreu on parempi sillä puun laulut on kamalia mun mielipide

Avatar

miks kaikki haukkuu jompaa kumpaa mut kyllä saa sanoa oman mielipiteen. mut mun mieli pide on Anna Puu

Avatar

Ensinkin,kerttunen: miks abreu ois englannin listoilla huipuilla jos ois huono?
Anna Puu on iha kakka. laulut on jotai uni laului!
itelles 89: Haiset varmaa ite sialta ja kenties itse olet! anna fanit ovat kaikki kauniita,mukavia,reippaita ja heillä on KÄYTÖSTAPOJA!
aNNA aBREU on maailman paras,persoonallisin ja ihanin artisti!he käyvät keikoilla vaikka ne pidettäisiin missä vain! sen lisäksi he uhraavat rahaa annaan! kiitos kaikille anna faneille ootte suuri tuki annalle!

Avatar

löllö abröö on KAUHEEKAKKAPÄÄ,.-.,.–,,.toisin ku Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÄLLÄTILÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

molemma on ihan surkeita mut ostaisiin abreun levyn ehkä paremmin.:)

Avatar

Anna Puu on IHANA !!! koululaiseen enemmän Anna julisteita. KIITOs!

Avatar

Tossa Anna Puu on paras-kirjoitus, ja tiimalasin toinen puoli.

Avatar

Anna Puu on paras
Anna Puu on para
Anna Puu on par
Anna Puu on pa
Anna Puu on p
Anna Puu on
Anna Puu o
Anna Puu
Anna Pu
Anna P
Anna
Ann
An
A
An
Ann
Anna
Anna P
Anna Pu
Anna Puu
Anna Puu o
Anna Puu on
Anna Puu on p
Anna Puu on pa
Anna Puu on par
Anna Puu on para
Anna Puu on paras
Anna Puu on paras!

Avatar

sorry vaan ANNA PUU jyrää!. oon ollu abreun keikalla 2 kertaa ja hän laulaa ihanasti, ja todellakin ottaa faninsa huomioon!!! oot täysin väärässä!toivon ettei kukaan usko sua. ja sitäpaitsi omppu96 on todella hauska, ja hänellä on hyvät mielipiteet 😀

Avatar

Kerttunen SWUN kommentit ON IHAN PARHAITA!!!!!!!! Olin YHDEN AINOAN kerran Abreun keikalla ja se EI VÄLITTÄNY PALJONKAAN FANEISTAAN!!!!!!!! USKOKAA MUA!!!!!!!!

Avatar

EHDOTTOMASTI ANNA PUU!!!! SE ON PALJON PAREMPI KUIN JOKU ABREU!!!!!!!! Ja muuten omppu96 sulla on TAAS HUONO mielipide!!! En oo lähes KOSKAAN pitänyt SUN jutuista!!!!!!

Avatar

mä en kyl tykkää kummastakaan, ehkä Abreu on ihan ihan vähän parempi, ihan vähän.

Avatar

ANNA ABREU ON NIIIIIIIIIIII PARAS <3 en joteki vaa tykkää tost anna puust : mut abreeeuuuuu <3

Avatar

en oikee tiiä…kumpiki on ihan hyvii
mut sorry kaikil on omat mielipiteetXD

Avatar

KERTTUNEN OON SAMAA MIELTÄ SUN KANSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

NO HEI EI PUUKAAN OO HYVÄ EIKÄ KYLLÄ OO ANNA ABREUKAAN . ANNA ABREU
ON HUONO MUT SE ON VAAN MUN MIELIPIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

sitä paitsi anna puun lauluääni on sellainen ällöttävä. ihan kuin se rääkyisi laulaessaan… kerttunen miten voit sanoa noin? ymmärrän että jokaisella on mielipiteensä mutta tuo kommentti sai minut suuttumaanja todella vihaiseksi. ja tiedoksi vain, että anna puupää on toooodella surkea laulamaan. jos kuulen hänet radiosta, vaihdan heti kanavaa!

Avatar

anna abreu! sen biisit on niin luonnollisia 😀 anteeks nyt vaan mut inhoan anna puuta… :O

Avatar

ANNA ABREU FANIT ON SIKOJA JA PÖLLÖJÄ JOTKA EI TAJUU MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNA PUU ON JÄRKEVÄ TOISIN KU ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OK PAHAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Kerttunen sä oot PARAS!!!!!!!!!!!!!!! KU FANITAT ANNA PUUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Anna Abreu fanit OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei pahal. Anna Abreu fanit on out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNA PUU ON JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

ANNA PUU JYRÄÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu… Menettelee.Mitä ihmeellistä et Anna A laulaa enkuks!

Avatar

oot parempi kuin anna puu koska sulla on rytmikkäämpi musa.

Avatar

yjf,fgdfsgfdhfhfhj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ååååååååååååååå,oooooooooooooofgi,,fgu,fdygfhjhlkgölhjlgflöjkölgkjäljknbvnk,gjkhi9999999999999999999999999999999999999999999

figflhjlfjlghjfghjlkgjlkhlhkjlgkjhklgjkl
gsssssssssssssssssssssssssss

Avatar

Anna Abreun kannattajat, tee olette aivan väärässä faninne suhteen. Hän on pelkkä törkeä huiputtaja, joka ei tiedä musiikista melkein mitään, Anna Puu taas laulaa ihan rakkaudesta. Ja tuskin Anna Abreulla edes on sydäntä. Ei ole melkein koskaan laulanut rakkaudesta. Anna Puulla on tunteet! Siksi äänestinkin häntä. Kiitos, jos luitte tämän kokonaan.

Avatar

anna abreu on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Avatar

a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

tääl koneella istuu kaks tyttöö jotka on hulluina ANNA ABREUHUN HYVÄ ANNAAAA!!!!!!!

Avatar

sorry korjaan äskeiseen:anna abreu on best mä oon ihan hulluna siihen mut anna puu fanit sori mut se on mun mielipide en vaan tykkää anna puusta

Avatar

oon anna abreu fani se on niin paras sorry anna puu mut sä et uppoo muhun

Avatar

anna abreu on ihan sika paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

!
!!
!!!
!!!!
!!!!!
!!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!
!!!!!
!!!!
!!!
!!
!

Avatar

Emmä tiä????????????????????? valitsin nyt kuitenkin Anna Puun ku kuuntelen sitä enemmän :O

Avatar

of course anna puu, en tykkää mistään massa annasta josta kaikki massaprinsessapikkutytöt tykkää. joo ei millään hyvällä. 🙂

Avatar

anna puu LoLsKa kaikilla on oikeus omiin mieli piteisiin eikä se on anna puu pää no en mäkää tee sust pila nimii

Avatar

Mäkiin oon sitä mieltä, että Anna Abreu on parempi. Tykkään kyllä Anna Puustakin, mutta Abreulla on energisempiä biisejä…=)

Avatar

a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

Anna Abreu jyrää ihmeen Anna Puun mennen tullen!(Anna Puu-fanit;se on vaan totuus ;>)

Avatar

Tarkotan siis Anna Abreulla on tosi hyviä biisejä ja se OSAA laulaa

Avatar

Mä tykkään 110% enemmän Anna Abreusta kuin Anna Puusta! Mun mielestä Anna Puulla on outoja biisejä ja jazzahtava ääni.. Ei mun makuun. Sori vaan Anna Puu-fanit :)Annalla on tosi hyviä biisejä ja se OSAA laulaa xD

Avatar

oon samaa mieltä rainbown kanssa, molemmat on totaalisesti erilaisia.

Avatar

en osaa sanoa, molemmat on niin erilaisia.

en tajuu ihmisiä, jotka kirjoittaa ”jee, mä olin eka!” yms muita juttuja. no, se on teidän oma asianne.

Avatar

ANNA ABREU tietysti mul on sen kaikki levyt ja meen sen keikalle 20 päivä!En malta oottaa!

Avatar

Anna Abreu tietysti mul on yli 5 nimmarii ja oon ollu yli 10 keikal

Avatar

kaikki on sitä mieltä et abreu, koska se on vaan semmonen.
puu on parempi ~

Avatar

abreu on ärsyttävä puu viel ärsyttävämpi. RIHANNA ON PARAS!!!!

Avatar

MÄ NIIN RAKASTAN ANNA ABREUTA! VARSINKI SEN UUSINTA LEVYY: JUST A FRETTY FACE. SIIN ON IHANII BIISEI! mut kyl mä oon Anna Puunki keikal ollu.

Avatar

Kuulkaas nyt Anna Abreu JYRÄÄ kaiken maailman Anna Puut.

Avatar

Anna puun lauluääni kuulostaa ihan joltain mammalta! Anna Abreu on ehdottomasti ja 100% varmuudella PAREMPI kuin anna- mamma puu

Avatar

Mä en tykkää kummastakaan!Mut joskus kuuntelen salaa kun pikkusisko kuuntelee niitä.HE,HE!;D Mut jos pitää valita niin ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!;D;D;D:D:D:D

Avatar

Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu on ihan siedettävä.

Avatar

Anna Abreu on PALJON PAREMPI ja suositumpi. Anna Puulla on liian hitaita biisejä mun makuun : Suosi Suomea ;>

Avatar

Hmmmm… Ehkä Anna… Abreu on 20 prossaa parempi kuin Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta silti mä tykkään Anna Puusta (Älkää välittäkö mun mieli piteestä, sillä oma mielipide on tärkein muistakaa se!!!)

Avatar

Hmmmm… Ehkä Anna… Abreu on 20 prossaa parempi kuin Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta silti mä tykkään Anna Puusta (Älkää välittäkö mun mieli piteestä, sillä oma mielipide on tärkein muistakaa se!!!)

Avatar

MUL ON ANNA ABREUN KAIKKI LEVYT JA OON NÄHNYT SEN KOLME KERTAA LIENÄ ELI ANNA ABREU ON PAREMPI!!!

Avatar

anaaaaaaaaaaaaaaaa…abreuuuuuuuuuuuuu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD

Avatar

Abreu! Lol sulle puu! oli sitten vain mielipide asiasta. Tiedoksi kaikille.

Avatar

Anna Puu oli mun mielestä paljon parempi kun Anna Abreu(ei millää pahalla)

Avatar

a
an
ann
anna
anna p
anna pu
anna puu
anna pu
anna p
anna
ann
an
a

Avatar

No tottakai Anna Puu on paljon parempi! Oon käyny molempien keikalla ja sit sen huomas.

Avatar

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE KOULULAISEN LUKIJOILLE JA ERITYISESTI MORETTIFANILLE

TOIVOO ELÄINFANI1

Avatar

anna abreu on paras .oon varmaan kuunnellut anna abreuta kohta kaks vuotta enkä oo kyllästyny .anna puuta oon kuunnellut kaks kuukautta ja oon jo kyllästyny.anna abreu on paras.maailman paras

Avatar

a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

Avatar

molemmat on hyviä,mutta taidan kuitenkin kallistua abreun puolelle<33

Avatar

Sain joululahjaks Anna Puun levyn,se on parempi ja sillä on aivan ihania biisejä!!!!

Avatar

kumpiki ihan huonoja mutta abreu on ihan kuunneltava ja anna puupää fanit on ka9ikki tyhii!!!!!!!!!!!!

Avatar

anna a ei anna p

Avatar

anna abreu on paljo parempi ku joku Anna puu no on seki ihan hyvä mut anna abreu on parempi.

Avatar

Mun mielestä Anna Abreu on parempi. 🙂 Perusteluja tässä ei niin paljoon tarvii, Abreu vaan on niin ihana<3. ^-^ Se on mukava, tytöllä on ihan USKOMATON ääni ja hyvä soundi. :)♥ Se on vaan niin lahjakas. :D Ja nättikin. >8——–))

Avatar

anna a on tosi hyvä, anna p on ihan perseestä tullu!anna a:lla on pirun hyvä ääni. I love anna a, anna p:een fanit booooooooooooooooooooooooooring.

Avatar

anna a on tosi hyvä, anna p on ihan perseestä tullu!anna a:lla on pirun hyvä ääni. I love anna a, anna p:een fanit booooooooooooooooooooooooooring.

Avatar

ANNA ABREU ON 5000000000000000% PAREMPI KUN
ANNA PUUPÄÄ!!!!!

Avatar

en diggaa kummastakaan erityisemmin, mut molemmat on ihan hyvii..
(^^,)>

Avatar

ei tarvii kirjottaa että ei millään pahalla esim anna puu fanit koska ei kukaan muu sua voi kieltää sun musa mausta

Avatar

Anna Abreu tietenkin!! Anna Puulla on ihan ****** musaa!!

Avatar

anna abreu on parempi mut oli kyllä oli tooooooooosi vaikee päätös

Avatar

Anna Abreu on enemmän mun mieleen:) Siis tykkään kyl Anna Puustakin mut Abreun biisit sopii enemmän mulle ja on ehkä enemmän mun tyylisiä:)<3

Avatar

ANNA ON PAREMPI KUIN ANNA PUU MUISTAKAA TOI OLI MEITSIN MIELIPIDE 🙂

Avatar

Anna Abreu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

meen ehkä anna abreun puolelle,jos ihan
järjen kanssa aatelaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Avatar

musta anna puu on aika semmone et mä en oikee oo kuullu sen ensimmästäkään biisii. siis anna abreu on sitä ylivomasesti parempi koska mä oon kuullu anna a,n kaikki bisit !

Avatar

En ole niin paljon kuunnellu anna puuta joten vanha tuttu anna abreu!!

Avatar

muo ärsyttää ku joku panee ei milää pahalla anna puu fanit/

Avatar

Anna Abreu on niin ihana. Mul on sen kaikki kolme levyy. Käy katsomassa you tubista Abreun uusi video Impatient. Video aivan mahtava. Myö melko uusi Music Everywhere odottaa sinun tarkistustasi. Sekin biisi/musavideo ovat ihan huippuja. No nyt olen varmasti ihquttanut Anna Abreuta tarpeeksi mutta sen vielä sanon että Anna on niin ihana.

Avatar

Anna Abreu. Anna Puukin on tosi hyvä mutta Anna Abreulla on paljon enemmän laulajan karismaa.

Avatar

Anna Abreu on parempi kuin Anna Puu. Anna Abreulla on parempia lauluja kuin Anna Puulla. Anna Abreu on vaan parempi en kuiteskaan tykkää siitä silleen hirveesti.

Avatar

Oon fanittanu Anna Abreuta jo 2 ja puol vuotta joten ANNA ABREU ON PAREMPI PS.Ottakaa huomioon,että se oli mun mielipide!!!

Avatar

molemmat on surkeita jos jompi kumpi osais laulaa ne ei menis mihinkään idolssiin tai muihin lauluohjelmiin. sontaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Avatar

Kummatkin on ihan p******stä mut kyl ehk Anna Abreu mut muistakaa että maku asioist EI voi KIISTELLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Anna Abreu on SATA KERTAA parempi kun Anna Puu!! Anna Abreun oon nähny muutenkin 2 kertaa ja ollu keikoilla eturivissä!!! Anna Puuta en viitti kuunnella, koska inhoon suomenkielistä musaa!! Se ei vaan uppoooo!!!!!!!

Avatar

anna abreu on paljon paremmi (tykkään silti myös anna puusta)

Avatar

Anna Abreu on ihan paras.Mul on sen kaikki levyt.sori vaan Anna Puu-fanit,mut Abreu on ihku BEST!!!

Avatar

Musta kumpiki on hyviä, mutta Anna Abreu on PALJON parempi!!! 😀

Avatar

Anna on paras koska se voitti ennen Anna Puuta ja muutenki sillä on parempi lauluääni!! Uusin levy on paras!!
P.s EMPPU,HANSU JA HILTSU JYRÄÄ!!!

Avatar

Valitsin Abreun,koska en kauheasti tykkää sellaisesta musiikista mitä Anna Puu tekee.Molemmat on kuitenkin hyviä.

Avatar

Anna abreu on surkee tiedoks vaan. Ne jotka kuuntelee sitä on tooosi tyhmii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Anna abreu on tosi hyvä laulaja. en tiedä yhtää anna puun biisiä.
(sori anna puu fanit) 🙂

Avatar

enpä tykkää oikeen kummastakaa,mut anna abreu on parempi. anna puu ei uppoo muhu YHTÄÄ.

Avatar

Anna Abreu on aivan kamala, semmonen pikkutyttöjen idoli. Ei Anna Puukaan oo mikään maailman paras mut on se nyt parempi ku ällö Anna Abreu.

Avatar

Anna Abreu on paras!!ja uus levy on ihan sika hyvä!!!!!!<3

Avatar

OOn smamieltä kuin Raita_xD:din kanssa Anna Abreu oooonn paras.

Avatar

ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on anna puukin ihan jees.

ANNA ABREU ON EHDOTTOMASTI MAAILMAN PARAS LAULAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[EI MILLÄÄ PAHAL ANNA PUU FANIT]

Avatar

Mun mielestä Anna Puu on parempi, mutta mulla on moplempien levyt ja Anna Abreukin hyvä!:D

Avatar

Anna Puu on parempui koska hän laulaa suomenkielellä ja sillä on muutenkin parempi lauluääni

Avatar

Auki mun loksahtaa suu kun edessäni seisoo Puu. Jos Abreun Anna edessä seisoo niin silloin tulee oksennus hei joo.(Eli Anna Puu)

Avatar

Anna Abreu on meiän mielestä parempi!!!!!!!Ja tää on meiän mielipide ja kaikil on omansa.

Avatar

Anna Abreu tottakai! Rakastan Miley Cyrusta ja Anna Abreuta. Anna Puu jotenkin tyhmä, ei pahalla faneille. En kyllä osais vastata jos ois ANNA ABREU VS MILEY CYRUS, vastaisin ensin Miley sitten joskus Anna

Avatar

Anna Abreu on paljon parempi kun joku Anna Puu!!! Ja must Anna Abreu on paljon kauniimpiki(: Anna Puu on suoraan sanoen aika ruma… Ei pahal Anna Puu-fanit. Mut Anna Abreul sopi paremmi Blondit ku tummat…

Avatar

Ei millään pahalla faneja kohtaan, mut Anna Abreu laulaa nenäänsä ja esittä.Anna Puu: laulaa seki nenäänsä mut on silti parempi ku Abreu!!!!!!

Avatar

anna abreu on aika hyvä mut anna puu……..:/ mut rap on PARASTA!!!!

Avatar

Annna abreu on ok mut ei kumpikaa HYVÄ oo laitoin anna abreu. anna puun biisit on pitkästyttäviä.

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Avatar

molemmat on tosi hyviä jos ois pmmp vai irina ottaisin pmmpeen

Avatar

Anna abreu on paljon parempi, se laulaa paremmin ku Anna Puu, Anna Puu vaa hörisee ku se laulaa….karsee ääni sillä
ANNA ABEU ON PALJON PAREMPI

Avatar

Anna abreu on paljon parempi, se laulaa paremmin ku Anna Puu, Anna Puu vaa hörisee ku se laulaa….karsee ääni sillä
ANNA ABEU ON PALJON PAREMPI

Avatar

anna abreu!!!!!<33333siks et abreu on vaa parempi puullaki on iha hyvii biisei mut mul on abreun kaikki levyt ja anna abreu on BEST<3<3<3<3<3<333333333

Avatar

Olin Anna Abreun puolella Anna Puu näyttää ihan hevoselta!!

Avatar

en tykkää kummastakkaa. kummatki on surkeita.
mutta vielä enemmän mie inhoon anna adreuta!

Avatar

Molemmat on hyvii, joten enpä vastaa varsinaisesti. Anna Abreu laulaa enkuks ja vähän nopeempaa, Anna Puu taas suomeks ja hitaampaa, vertaappa siitä!

Avatar

ANNA ABREU IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anna, Anna………..!!!

Avatar

se on ihan tosi hyv’ää laulaan ja puulla on vinkuva ääni

Avatar

anna puu on parempi kun joku anna abreu hyi ei se osaa laulaa ja meikata hyi vain sorri anna abreu hyi oot ihan kahee oot sorri anna abreu ja kaikki julisteetkin on ihan pullustä sorke anna abreu

Avatar

Anna PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!11111 <3 <3 <3 <3

Avatar

AAAAA….. nyt tiiän miks kirjotan ton ain 2 kertaa klikkaan aina 2 kertaa hiirtä taino oon kannettaval eli klikkaan kosketus näyttöö XD

Avatar

tykkään Anna Abreusta… HUOM ! en oo koskaa kuullukaa Anna Puun biisei XD

Avatar

tykkään Anna Abreusta… HUOM ! en oo koskaa kuullukaa Anna Puun biisei XD

Avatar

Anna Abreu on paras! Anna Puu on ihan ok… Mut ei se oikein nappaa.
Mun mielipide. Siis Anna Abreu on parass<333

Avatar

Anna Puu ehdottomasit sillä Anna Abreu on tehnyt mulle semmoista pahaa mitä en kyllä haluaisi jakaa täällä >:(

Avatar

Anna Abreu on lahjakkaampi laulaja ja se laulaa enkuks 🙂
Anna Puun ces’t la vie on hyvä muuten se on huono… Iskelmästä saa tämä tyttö
ihottumaa!

Avatar

Anna Abreu on kauhee piipittävä pikku pissis. Siis iha oikeest. Se on H-U-O-N-O. Ainaki mun mielest. Sil on kauheen kimee ääni ja se on kamalan nuori, ja ei ees osaa laulaa kunnolla. Muuten se on luonteeltaan tosi mukava mut en tykkää sen biiseist.

Toi oli vaa mun mielipide 🙂 Kukin tykätköö mist haluu 🙂

<3 . Pisma

Avatar

Voi hyvä luoja.. Anna abreu on HUONO!! En tykkää kyl Anna Puustakaa mut se on PALJO PALJO PALJO parempi ku joku hiton Anna Abreu.

LOL

Mut vaa mun mielipide 😉

Avatar

Anna Puu on paljon parempi!!! Inhoon Anna Abreuta, se on surkee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Anna Abreu on kyl niin paras!!!!On kyl Anna Puukin hyvä….En tiä…. Molemmat on kyl hyviä mut kyl Anna.A on parempi

Avatar

ANNA PUU!!!!!!
Anna Abreu laulaa tosi epäselvästi. En ymmärrä sanaakaan sen biiseistä, vaik oon tosi hyvä enkussa. Anna Puu vaikuttaa tosi luonnon ihmiseltä ja se on ihana piirre<3<3<3<3<3<3<3

Avatar

chichiro esim minä hullu tykkään anna abreun lisäksi anna puusta

Avatar

abreu on perseestä kaivettua paskan ja kusen sekotusta puu on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! abreu on perseestä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Abreu on parempi puukin on ihan hyvä mutta mulla on abreun kaikki levyt ja abreu on vaan parempi!

Avatar

Mun mielestä anna abreu. koska sillä on hyviä tanssi biisejä. anna puuu on myös ihan ok. mun abreu uppoo muhun paremmin 😀

Avatar

1111111 111111111

01111110 01111110
1 1 1 1
1 333 1 1 333 1
1 444 1 1 444 1
1 555 1 1 555 1
01111110 01111110
Näit on aika vaikee tehä ainaki noit isoi.

Avatar

anna puu on loooollll!
anna abreu an tosissaa paljon parempi vaik en oo kuullu anna puun biisei =)
mut mitä välii sil on mut on se parempi ehkä =D mut paras laulaja on eminem kuitenkiii!!!

Avatar

No musta Anna Abreu on joissain tilanteissa kuitenkin vähän paremi ja koska oon tottunu siihen paremmin!

Avatar

Anna Abreulla on paljon parempi ääni ja se oikeesti osaa laulaa hyvin ja kivasti ,
kun taas Anna Puulla on aika tylsiä lauluja , joten se vois vähän panostaa englannin kielisiin lauluihin . . . 3 Siinä mun kommentti . 🙂

Avatar

ANNA PUU ON NIIN PARAS MUT ANNNA ABREU ON NIIN VIIME VUOSI SATAA

Avatar

Anna abreu jyrää se on hyvä mut on jotku anna puun kappaleistakin iha hyvii mut anna abreu jyrää koska sen kaikki laulut on hyvii!
mun mieli pide XD

Avatar

Ei millään pahalla Anna Puun-fanit, mut mun pielipide on se, et Anna Abreu on parempi. Ja miksi? Koska Anna Abreulla on monia eri biisi-lajeja, mut Anna Puu laulaa vaan sillä yhdellä tietyllä äänellä. Mut muistakaa, et tää on vaan mun mielipide!

Avatar

abreu TODELLAKI ♥ ! neljä keikkaa takana ja kaks tulos ♥

Avatar

Anna Abreu tietty,koska Annalla on hyvä ääni,aito ja ihana : EN tietty sano että Anna puu ei ois,mutta ANNA ABREU silti parempi ja IHANA :

Avatar

mitä mieltä te oote siit mitä iltalehti kirjoitaa totta vai keksittyä???

Avatar

Anna ei vaan uppoo muhun ja ku anna puu on liian rauhallinen:):):P

Avatar

Anna abeu miljooooooooooooooooooooooooooona kertaa parempi

Avatar

anna abreu on paljon parempi 10pistettä ja papukaija merkki kaikille anna abreuta äänestäville jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Avatar

anna abreu on paljon parempi 10pistettä ja papukaija merkki kaikille anna abreuta äänestäville jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Avatar

miks yhtäkkiä anna abreu muka siirtyis syrjään ku joku puu jo ka on lisäks ontto astuu esiin ja on niinku olevinaan laulavinaan jotain mut anna osaa oikeesti laulaa ja se osaa ja se on myös kaunis anna puu ei siis mitenkää me läpi sulatuksesta sori anna fanit toi on mun mielipide

Avatar

Anna Abreu on paljon parempi kun joku Anna puu! Anna jyrää!

Avatar

Anna Abreu on paras koska se nyt vaan on NIIN HYVÄ. (sori Anna Puu fanit) 🙂

Avatar

Jos, ja kun NOISTA pitää valita, niin ehdottomasti Puu… sillä on edes OK biisejä.

Avatar

AAAAANNNNNNNNNNNNAAAAAAAAA AAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUU On ihan best on Puukin ok mut anna on 60 prossaa parempi. ANNA ABREU – 100% ANNA PUU – 40 %

Avatar

ANNA ABREU<3333RAKASTAN SITÄ MULLA ON SEN LEVYT JA KAIKKEE KAMAA !!!!<3

Avatar

anna abreu on paras koska se laulaa niin hyvi ja sillä on upea ääni.anna on niin kaunis ja hyvä esimerkki kaikille.anna abreu on parempi kuin popin kuningatar madonna.julistaisin annan suomen popinkuninkaaliseksi.

Avatar

anna abreu on paras koska se laulaa niin hyvi ja sillä on upea ääni.anna on niin kaunis ja hyvä esimerkki kaikille.anna abreu on parempi kuin popin kuningatar madonna.julistaisin annan suomen popinkuninkaaliseksi.

Avatar

Kummatkaa ei oikee iske mut jos pitää valota nii Anna Puu….
Abreun biisit muutenki toistaa itseään ja on aina aika saman tyylisiä.
Ei sillä että, Abreu olisi surkee mut se ei vaa oikee iske.

Avatar

Mä oon kuullu molempia livenä, mut loppujen lopuks Anna Abreu on parempi ainakin livenä, ja Abreun biisit on myös parempia kuin Puulla.(mun mielipide)

Avatar

no jos on ihan pakko valita nii AA on kyl paljo parempi ku AP!!!!! mäki oon joskus tykänny AP:n musast mut nyt tuntuu vaa et se vinkuu siel jotai.

Avatar

Mun mielestä Anna Abreu on laulajista parhain! Ajatelkaa nyt joku Anna Puu. Luin 7 päivää-lehdestä, palstalta jonne voi fani jotain lähettää joku oli kirjoittanut että Anna Puu on ilkeä ja tyly faneilleen. Anna Puu oot kauhee! ANNA ABREU JYRÄÄ SUT!

Avatar

ANNA ABREU JYRÄÄ<333333333333333333333333333333333333333333
(mut silti mun mielipide )

Avatar

Anna Puu ja Anna Abreu on yhtä hyviä.Ne tekee kummatkin hyvää musaa.

Avatar

Mun mielestä ANNA ABREU on parenpi =)! Anna puu on syvältä

Avatar

Anna on ihana . se on cooooool……………
abreu oikst musiikaalinen.hei kamu>>

Avatar

Anna on ihana . se on cooooool……………
abreu oikst musiikaalinen.hei kamu>>

Avatar

kumpikin on huonoja… mutta jos on pakko päättää, nii abreu on parempi (parempii biisejä)

Avatar

AAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

On ”puukin” ihan hyvä,mutta abreu enemmän mun makuun!<33♥

Avatar

Abreu on liian teini ja tekopyhä. Eikä se ees ihan livenä osaa laulaa nuotilleen OMIA biisejään. Puu pystyy sentään siihen.

Avatar

en tykkää kummastakaan, mutta Anna Puu on parempi, ei Anna Abreuta enää kukaan normaali ihminen voi jaksaa, anteeksi suorasanaisuus.