Kumpi on parempi?

Valitse suosikkisi!

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

No molemmat on hyviä, mutta jos nyt pitää valita niin ehdottomasti Anna Puu.
Kuitenkin ne, jotka eivät osaa hillitä kieltään täällä.
Teidän ei tarvitse haukkua Anna abreuta aivan pystyyn. Hänkin on ihminen ja miettikää, jos tykkäätte esimerkiksi Robinista, josta minä en pidä kauheasti.
Laittaisin kommentin, jossa haukun hänet aivan pystyyn.
Miten kenenkään haukkuminen hyödyttää yhtään ketään?
Te, jotka pidätte enemmän Anna Abreusta, älkää välittäkö ilkeistä kommenteista. Muistakaa, että jokaisella on oma mielipide.

Pienenä, mä fanitin ihan himona Anna Puuta, mutta nyt voitti kylä Abreu.
Mä nimittäin en pidä hirveen hidastempoisista biiseistä, sekä enkuks lauletut saa pyös vähän lisä pisteitä.
Eli äänestin Anna Abreuta.

Anna Puu. Nykyisin Abreulta on jo ampunu pikkusen yli…

ANNA ABREU NYKYISIN HONKANEN TAI JOKU SELLANE ON EHKÄ VÄHÄN PAREMPI KU LAULAA ENKUKS

Anna Puulla on kaunis,herkkä ääni♥ Sen uusin biisi ”3 pientä sanaa” on aivan Ihana<33

ANNA ABREU JYRÄÄ! Mul on Anna Puun levy, mut se ei oo kovin hyvä!!!

oon joskus 2 vuotta tykänny (Hulluna fanittanu) Anna Abreuta on se nyt viäki hyvä mut nykyään fanitan Chisua Robinta ja on mul kyl annan kaikki levyt ja soittelen niitä AINA! tYKKÄÄN ANNASTA!

ANNA ABREU ON 9000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000KERTAA PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!! NOLLIA VOIS KYL LISÄTÄ VIEL PARI KYMMENEN RIVILLISTÄ XD XD 🙂 <3

ANNA ABREU ON PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNA ABREUN MUSIIKKI VOITTAA MENNEN TULLEN!!!!!!!!! OLEN SAMAA MIELTÄ Raita_xD KANSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna Abreu on parempi sillä hänen äänessään on jotain siistiä!
(En oo siis mikään Fani, radiosta sitä kuulee vaa…)

Sorry lanttu-lamppu mut nää on keskustelu palstoi eiks näis kuuluu puhuu ja sanoo ommia mielipiteitä? Kyl vaan mun mielest mut en mäkään kyl jaksais jos kaikki väittelis ja sillee… No mut asiaan mun mielest parempi on anna puu sitä on kiva kuunnella ku on yksi kotoo ja on koneelXD mut taas anna abreul on sit niinku enemmän sellast disco musaa joten vaikee valita.
Valitsen…
…anna puun.

Anna Abreu. En fanita kumpaakaan YHTÄÄ, mut jos nyt jompikumpi…

Anna Puu on paljon parempi, kuin Abreu. Se on ilonen, luonnollinen ja sillä on hyvä ääni ja kappaleet.

Anna Abreu on Puuki hyvä mut…laitoin..öö..Anna Abreun vaikka en kuuntele sitä.

se anna pieru haisee ja on roskis kamaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

En oo kuullu niitten lauluja, mut Anna A. on tutumpi mulle…

Siis NOISTA Anna on parempi, vaikka kun kysyttiin Ari Koivusen rinnalla, niin huonompi!

Anna Abreu on PARASS!!!!Anna Puu on kauhee.Anna Abreun biisit on kamalan ihanii ja IhQui!! Anna puulla on nenä-ääni. ”Ehkä vielä toivunkin…”Kamalaaa!!!!! Anna Abreun ”Music is everywhereee…” ANNA ABREU JYRÄÄ!!!!! Tosi moni tykkää enemmän Anna Abreusta, ja oon niiden joukossa:Teille,jotka tykkäävät enemmän Anna Puusta,Painukoot suolle!!!! Ps.Älkää ottako tätä pahasti,ne jotka tykkää anna puusta, mä kirjotan aika raa’asti…

ANNA ABREU TIETENKI SE OOOOOONNNNN PARAAAAAAASSSSSS LAULAJA KOKO MAAILMASA!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

ANNA ABREU ON BEST FOREVER!!! Se on innostanut mua musiikin suhteen KAIKKISTA eniten!!!!!!!!! Haluan tulla samanlaiseksi laulajaksi kuin hän!!!!!! <3 <3 <3 Sitäpaitsi, se 100% parempi laulaja ku joku hitsin Anna Puu!!!

Anna Abreu on TUHAT kertaa parempi.
Anna Puu laulaa ku joku läski sika.
Sori vaan Puu fanit, mut Abreu on parempi!!!

Anna puu on ihan shaishe. Ei mitenkää iske mua, mut anna abreu iskee sentään vähän=)
(ei millään pahalla anna puu fanit)
hahhaahaaa!

Munmielestä Anna Abreu on paljo parempi. Se laulaa enkus ja enkun kieliset laulut on yleensä hyviä. Anna puu on syvältä. Sen laulut on jostain syvältä myös. En tykkää anna p:stä. En kyllä kuuntele Anna a:takaan mut on se parempi.

Anna Puu on paljo paremmin!!!!!!!!!!!! Anna Abreu on IHAN OK…

Anna puu on parempi!!!!!!!!!!!!!!!!!! muistakaa mun mieli pide

ELI SHOT UP!!!!! MULLE TÄNNE EI ENÄÄ KIRJOTETA!!!!!!!!!!!!!!

Mä en tännje enää kirjota ku kaikki kommaa meit!!!!!!!!!!! et ei tuu anteeks pyyntöö kellekkää ku on jo pyytäny ja lopetan muutenki koululaisen tilaamisen ku se on nii tyhmä ja huono lehtija samaten netti sivut eli buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tavis vaa ja hahaaa ette voi sanoa et nei sais kirjottaa tänne mut minkä sillä voi monet luulee varmaa et hääsitte ne pois et onnee vaa asian setvimiseen ja must on tyhmää alkaa muutenki juttelee toisten kaa toi on nii tyhmää!!!!!!!!!FDFDFD,mä ja lanttu-lamppu te loukkaatte toisianne ku ette edes tunne toisianne toi on nii tyhmäää eli toivisin et setvisitte asian nii et muutki voi lukee anteeks pyynnön joten onneee vaa tän netin kans!

anna abreu on parempi ja FDFDFDT JA MUUT MÄKÄÄ EN JAKSA KUUNNELLA TEIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOPETTAKAAAAAAAAAAAAAAAAAA EI KUKAA TEITÄ JAKSA KUUNNELLA TÄÄ EI OO MESE TAI SÄHKIS VAA KOMMA PAIKKA JOSSA ON TARKOTUS KERTOO KUMPI ON PAREMPI Anna vai anna!!!!!!!!!!!!!!!

HAUSKAA HAH HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! tiedoks sulle vastasin kysymykseen vähä eri ku teil kahel!

ei haitta mut kyl mäki joskus jolleki pyypälle oon ircis laittanu no lol XDXDXDXDXD

tuliks täst joku mese koska mä en teijän keskusteluja jaksa lukee ei pahal! hankkikaa vaik toistenne meset jos haluutte keskustella

Joo no sun mielipide mut ei kiinnosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nii voi valittaa jos nii haluu mut iha tiedöks mä en VÄLITÄ!!!!!!!!!!!!

mä, oot iha oikees ,mut voi tyypit sulle valittaa iha rauhas jos haluu ,mut niinku jaaa-a laitto makunsa kullakin!!!!!!!!!!

ANNA ABREU ehdottomasti anna puu on iha surkee laulaja! sori mäki sanon tä mut tää on vaa mu mielipide eli ette voi valittaa!!!!!!

anna abreu anna puu on surkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD

Anna Abreu On ihan PARAS!!!!!!!1<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:):):):):):):):):):):):):)

anna abreu ehdottomasti paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Must ei kumpikaa…En nimittäin tykkää kummastakaan, ne on yhtä huonoja. No mutta voin sanoo että tunnen monta ketkä tykkää anna abreusta. Mutten ketään -ainakaan vielä-joka tykkäis anna puust. Voisin kai sanoo sen perusteella, että anna abreu vaikken ite tykkää.

ANNA TIETTY MUTTA KUM PI EN TIIÄ VOITKO LÄHETTÄÄ MULLE KIRJEEN JOS TIIÄT VASTAUKSEN TIEDOT NIMI eMMA BERNSTRÖM PAHKAKUJA 2a a2 KERAVA 04260 KERAVA

anna puu on sanonko mistä!!!!!!!!!!!!!!
ANNA ABREU on ihku ja se on nyt meillä!!!!!!!
repikääs siitä

Sori, Anna Puu… kaikki kiusaa, kun pidän siitä. Paras kaverikin jätti miut, kun idolini ei ollutkaan Abreu. Mutta kun ärsyttää, kun kaikki jumaloi Anna Abreuta, ei se ole mikään faarao vaan tavallinen laulaja. En kiistä sitä, etteikö Abreu muka ole mainio laulaja, mutta ärsyttää kun kaikki vain palvoo sitä…

Ekaks Anna Abreu on parempi. Mutta ei mun lempilaulaja. Musta tuntuu että Anna Puu Yrittää matkia Anna Abreuta. Mitä järkeä on matkia? Koska Anna Abreu on suositumpi. Kun Anna Puu. Anna Abreu ON paljon Parempi! Ei matkimalla hyviä tuloksia saada tuloksia saada.

(Ei pahalla Anna Puu Fanit muistakaa tää oli mun mielipide.)

Kiitos teille faneille jotks äänestitte mua mutta minä en arvostele kumpi meistä on parempi en vertaa itseni muihin. 🙂

Anna Abreu jyrää!!!!!!!!!!! Mä kesin Anna Puulle hyvän nimen: Anna Buu. Eli Anna on huono! Tää oli mun mielibine. Muistakaa se=) (Ei pahalla Anna Puu-fanit.)

anna puun uusi biisi riko minut on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ihana

Anna Abreu on 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000Kertaa PAREMPI ku Anna Puu (sori vaan Puu fanit) =)

NO tietysti Anna Abreu!<3
No koska se laulaa nätisti ja sillä on ihana ääni ja hyvät biisit
ANNA ON PARAS ANNa on paras anna on PaRaS jEe AnNa AbReU!

Anna Abreu tietty! Sillä on eniten ääniäkin! I LOVE ANNA

Anna Abreu on paremp kun anna puu,koska abreu on paremp kosk se on mun kamu

anna puu jyrää anna abreun anna puu on yli yli yli yli yli yli hyvä anna abreu on yli yli yli yli yli yli huono

ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!
mut on Anna Puukin ihan hyvä..
😉

Anna Puu on parempi ku Anna Abreu on suolta ei ny pahalla jos joku tykkää mut se on kulutettu puhki!!!!!!!!

Anna abreu o tod parempi kuin anna puu,koska anna puu laulaa suomalaissii ja kauhee ääni anna puulla.vaikka ei anna abreukaa ooo paras.

Must anna abreu ,kosk olin samaa aikaa idolssissa ja lauloi tod hyvi.
Anna Abreu o paras.

Totanoinh..Jaa-a.. Anna abreul on 3 hyvää biisii.. ja neki on Music ewerywhere, Are you ready ja sit se.. se.. se.. Impatient.. Ja Anna Puust en tykkää ollenkaan, koska se laulaa vaan suomalaista musaa, jota mä vihaan yli kaiken!..Joten.. sanon ehk et aa vois olla parempi vaikkei se mikää paras mahollinen ookkaa.. :::::::::) Ja anteeks ny vaa mut anna abreuta kuuntelee kaikki teinipissikset ja sensellasett..

musta anna abreu on parempi, koska sen musa on enkunkielisii, ja sitä paitsi ne kuulostaa mukavilta, ainaki sillo, kun MÄ oon surullinen, niin ne piristää.
Anna puun nimi pitäs olla anna buu. Mun mielipide…

Anna Abreu on parempi kun sen laulut on parempi kuin anna puun laulut!!!!!!!!!!!!!!????????????jee

NO MOLEMMAT ON IHA HYVII MUT KANNATAN ANNA ABREUTA , KU SE VAA ON PAREMPI! (sori niille jotka tykkää enemmän Puu:sta)

Anna Abreu on minusta paljon parempi ,miljoona kertaa parempi ,kuin ällöttävä anna BUUUUUUUUUUU!!!!!
anna abreu jyrää,el se o parempi kuin anna BUUUU!!!!!
tod on anna abreu parempi kuin anna BUUUUU
muistakaa se et anna abreu o paremp!! =)hhahah
muhahahahahaaaaaaa…..

Anna abreu on paljon PALJON parempi kuin joku tyhmä anna BUUUU!!!

Abreu on parempi, koska seon vaan nniin hyvä ja kävin vasta sen keikalla! kannattaa käyä =)

hei miiku123 meillä jokaisella on oma mielipide mutta sä et voi sanoo että anna puun fanit haisee.toi on hei haukkumista

Anna Abreu jyrää.
Anna (abreu) on ihan paras.
Mä fanitan sitä

a.a. laulaa TYLSIÄ BIISEJÄ!!!!!!!!!!!!!!!! TOOOOOOOOOOOOOSIIIIIIIIIIIII TAVALLISII!!!!!!!!!!!!! a.a on TYYYYYYYYYYYLLLLLLSSSSSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Kuulkaas,Anna abreu on 100000000000000000000% parempi.Mun mielipide sit.Mulla on tiedoksi vaan mun huoneen ovi täynnä abreun julisteita…..

ABREU ON 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%% PAREMPI KU ANNA PUU!!! (sorgee puu fanit)

Anna Puu on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii surkee sitä paitsi Anna Abreu hojtaa yli voimasesti

Mun mielestä Anna Abreu on PAAAAAAALJON PAREMPI kuin Anna Puu!!!!
Mulla on Anna a:n kaikki levyt mut en oo nähny sitä livenä.

Oikeesti Anna Puu on iha ……… Ei pahalla Anna Puu. En tykkää sun musasta kun mun isoveli sano et .. Ei mittään.
ANNA ABREU ON MAAILMAN PARAS!! XD <3<3<3<3<3

Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on PARAS!!!!!! Hänellä on NIIN hyvät biisit, hyvä ääni, ja Anna on niin nätti!

Mun perustelut löytyy sieltä toisesta gallupista jossa kysytään sama kysymys!

Abreu on parempi, mutta kyllä anna puutakin voi kuunnella. 😀

Anna Abreu on PARAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mun mielestä Anna Puu on parempi kun Anna Abreu.Haluaisin sanoo Anna Abreu faneille mulla on sen kaikki levyt,mutta kaipaisin sen levyille suomenkielisiä biisejä.Sitte kaikille Anna Puu faneille Anna Puu on iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha paras,koska sen biiseillä on niin koskettavat sanat ja se on niin paras.sorry Anna Abreu fanit.

Mulla on Anna Abreun fani-paita, kaikki levyt, kirja, nimmari ja julisteita.

Anna Abreu jyrää!!!!!!!!!!!! Ja on voitos!!!!!!!!!!!! Ja tää on vaan mieli pide eikä toi taulu oo läheskää oikees! Voi olla enemmänkin Anna P fanei ku tos )’:

anna puu on ihan perseest ja pisteet 0% anna abreu on best ja 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%kenelläkään muulla ei oo oikeut vastata.

En tykkää kyl kummastakaa..mut Anna Abreu on parempi. Anna Puu on sellanen piipittäjä ja sellanen ” hihihihih” 😀

Anna Abreu on pikkasen kyllä parenpi ku Anna Puu mu mä etin kirje kamuu =) =o =p =I <333

SIIRULIINI ON KAMALAN ÄRSYTTÄVÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anna abreulle rakkaudella siiruliini SIIS BUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna a KUVITTELEE olevansa NIIN ihku ihanaa hyvä abreu! nii varmaa

aahaaj en tajunnu sun tekstii MUT OOT KYL IHAN VÄÄRÄSSÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNA PUU JYRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALVIN JA PIKKUORAVATKI ON PARHAITA anna a fanit on nynnyi (sori mun mielipide) mun yks kamu ihailee molempii SE EI OO NYNNY!!!!!!!!!!!!!!!!

tässä teille abreu fanit, ANNA A ON SIKA RUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SIL ON LÄVISTYKSII JA SIKANA MEIKKII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOS KUULISITTE ANNA PUUN ENKUN KIELISII LAULUI KYL ABREU OLIS BUUUUUUUUUU!!!!!!! NIINKU SE ONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ET HERÄTKÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

”ankku98 kirjoitti:

Ensinkin,kerttunen: miks abreu ois englannin listoilla huipuilla jos ois huono?
Anna Puu on iha kakka. laulut on jotai uni laului!
itelles 89: Haiset varmaa ite sialta ja kenties itse olet! anna fanit ovat kaikki kauniita,mukavia,reippaita ja heillä on KÄYTÖSTAPOJA!
aNNA aBREU on maailman paras,persoonallisin ja ihanin artisti!he käyvät keikoilla vaikka ne pidettäisiin missä vain! sen lisäksi he uhraavat rahaa annaan! kiitos kaikille anna faneille ootte suuri tuki annalle!”

”anna fanit ovat **tekstiä** ja heillä on KÄYTÖSTAPOJA!”
En kyllä sinuna käytöstavoista puhuisi.-.-’
Tässäpä esimerkkejä, samaisesta viestistä;

”Anna Puu on iha kakka. laulut on jotai uni laului!”
”Haiset varmaa ite sialta ja kenties itse olet!”

o_o’

Kuten jotkut ovat todenneet, tämä ”Anna A sitä ja Anna A tätä”-hommelit ovat ärsyttäviä. Joka paikassa häntä ihkutetaan. o__o

Anna Puu on paaaljon parempi kuin joku Abreu.-.-
AA sucks – and very much.

Hippura:Abreu on kaunis,rytmikkäitä lauluja,ihanan onnellinen,ystävällinen faneilleen,rohkea,reilu,FIKSU,menestynyt!jajajajaaa….Ihanaaaaaaaaaaaa<3333333333333 ok 8))
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu vie

Anna Puu on minusta paljon parempi, koska se on kaunis, sillä on hyviä lauluja ja hyvä lauluääni,se on iloinen ja muutenkin vaan ihana!

A
An
Ann
Anna
Anna A
Anna Ab
Anna Abr
Anna Abre
Anna Abreu
Anna Abreu
Anna Abre
Anna Abr
Anna Ab
Anna A
Anna
Ann
An
A

Anna Abreu on IHAN PARAS. Anna Puu on musta aika huono. Mun mielipide

OOT SÄ KII HYVÄ ANNA PUU ANNA ABREU ON KYL VÄHÄ HYVEMPI

Sulle surkea anna abreu miks kirjotat ihan hirveen tyhmiä viestejä ja tiedoks täällä ei mun tietääkseni saa kiroilla.=7(

Oli vaikee päättää mut päädyin Anna Abreuhun. Mun parhaan kaverin suosikki olis ylivoimasesti Anna Puu. On se ollu munkin lemppari mut Anna Abreun uusimmalla levyllä on ihan parhaita biisejä!

Oli vaikee päättää mut päädyin Anna Abreuhun. Mun parhaan kaverin suosikki olis ylivoimasesti Anna Puu. On se ollu munkin lemppari mut Anna Abreun uusimmalla levyllä on ihan parhaita biisejä!

ANNA ABREU ON BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu on ykkönen

ANNA ABREU ON BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu on ykkönen

ANNA ABREU ON IHAN PARAS<333<3<3<3<3<3<3<3<3<3 se on nättikin ja hyvä laulu ääni<3<3<3<3

anna abreu on surkee! Ei anna puukaan oo kovin hyvä mut ainaki parempi mitä abreu!

anna abreu jyrääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En oo kummankaan fani, ja sitä paitsi en kuunele kumpaakaan. Ja sitä en ihan ymmärrä, että se Anna Abreu halus värjätä hiuksensa. Olihan se nätti blondinakin. No, hyvää jääkylmän talven jatkoa kaikille!
🙂

Anna Abreu is the BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei Puukaan oo mikää surkee, mut Abreu on kyl parempi!!!!!!!!!!!!!!

Anna Abreu on parempi, koska hänellä on parempi ääni ja hänen laulunsa ovat PALAJON (ja vähän päälle:)) parempia! Pidin Anna Puusta Idolsissa, mutta C`est la viessa sillä oli aivan HIRVEÄÄÄ ääni!!!!!

Vaihoin nimimerkii oon annuska98!! menikö perille!??????????? :”D

mielipiteeni! olen tehnyt helpon päätöksen nimeltään anna abreu 🙂
UUsi nimimerkkini on AnSkUU11 ! se olen siis minä! AnSkUU11

Anna.a on parempi!!!!!!!!!!!!!! EI NYT SENTÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÄ INHOON ABREUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ANNA PUU JYRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mun mielestä abreu on ehk vähä parempi mut on puuki hyvä

Jos noista pitää valita niin Anna Abreu mut oikeesti molemmat on tyhmiä!

Mää Äänestin sitä parempaa mutta ette tiiä kumpi on mun mielestä parempi

Abreu on parempi sillä puun laulut on kamalia mun mielipide

miks kaikki haukkuu jompaa kumpaa mut kyllä saa sanoa oman mielipiteen. mut mun mieli pide on Anna Puu

Ensinkin,kerttunen: miks abreu ois englannin listoilla huipuilla jos ois huono?
Anna Puu on iha kakka. laulut on jotai uni laului!
itelles 89: Haiset varmaa ite sialta ja kenties itse olet! anna fanit ovat kaikki kauniita,mukavia,reippaita ja heillä on KÄYTÖSTAPOJA!
aNNA aBREU on maailman paras,persoonallisin ja ihanin artisti!he käyvät keikoilla vaikka ne pidettäisiin missä vain! sen lisäksi he uhraavat rahaa annaan! kiitos kaikille anna faneille ootte suuri tuki annalle!

löllö abröö on KAUHEEKAKKAPÄÄ,.-.,.–,,.toisin ku Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÄLLÄTILÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

molemma on ihan surkeita mut ostaisiin abreun levyn ehkä paremmin.:)

Anna Puu on IHANA !!! koululaiseen enemmän Anna julisteita. KIITOs!

Tossa Anna Puu on paras-kirjoitus, ja tiimalasin toinen puoli.

Anna Puu on paras
Anna Puu on para
Anna Puu on par
Anna Puu on pa
Anna Puu on p
Anna Puu on
Anna Puu o
Anna Puu
Anna Pu
Anna P
Anna
Ann
An
A
An
Ann
Anna
Anna P
Anna Pu
Anna Puu
Anna Puu o
Anna Puu on
Anna Puu on p
Anna Puu on pa
Anna Puu on par
Anna Puu on para
Anna Puu on paras
Anna Puu on paras!

sorry vaan ANNA PUU jyrää!. oon ollu abreun keikalla 2 kertaa ja hän laulaa ihanasti, ja todellakin ottaa faninsa huomioon!!! oot täysin väärässä!toivon ettei kukaan usko sua. ja sitäpaitsi omppu96 on todella hauska, ja hänellä on hyvät mielipiteet 😀

Kerttunen SWUN kommentit ON IHAN PARHAITA!!!!!!!! Olin YHDEN AINOAN kerran Abreun keikalla ja se EI VÄLITTÄNY PALJONKAAN FANEISTAAN!!!!!!!! USKOKAA MUA!!!!!!!!

EHDOTTOMASTI ANNA PUU!!!! SE ON PALJON PAREMPI KUIN JOKU ABREU!!!!!!!! Ja muuten omppu96 sulla on TAAS HUONO mielipide!!! En oo lähes KOSKAAN pitänyt SUN jutuista!!!!!!

mä en kyl tykkää kummastakaan, ehkä Abreu on ihan ihan vähän parempi, ihan vähän.

ANNA ABREU ON NIIIIIIIIIIII PARAS <3 en joteki vaa tykkää tost anna puust :

en oikee tiiä…kumpiki on ihan hyvii
mut sorry kaikil on omat mielipiteetXD

KERTTUNEN OON SAMAA MIELTÄ SUN KANSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO HEI EI PUUKAAN OO HYVÄ EIKÄ KYLLÄ OO ANNA ABREUKAAN . ANNA ABREU
ON HUONO MUT SE ON VAAN MUN MIELIPIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sitä paitsi anna puun lauluääni on sellainen ällöttävä. ihan kuin se rääkyisi laulaessaan… kerttunen miten voit sanoa noin? ymmärrän että jokaisella on mielipiteensä mutta tuo kommentti sai minut suuttumaanja todella vihaiseksi. ja tiedoksi vain, että anna puupää on toooodella surkea laulamaan. jos kuulen hänet radiosta, vaihdan heti kanavaa!

anna abreu! sen biisit on niin luonnollisia 😀 anteeks nyt vaan mut inhoan anna puuta… :O

ANNA ABREU FANIT ON SIKOJA JA PÖLLÖJÄ JOTKA EI TAJUU MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNA PUU ON JÄRKEVÄ TOISIN KU ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OK PAHAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kerttunen sä oot PARAS!!!!!!!!!!!!!!! KU FANITAT ANNA PUUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna Abreu fanit OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei pahal. Anna Abreu fanit on out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNA PUU ON JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNA PUU JYRÄÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu… Menettelee.Mitä ihmeellistä et Anna A laulaa enkuks!

oot parempi kuin anna puu koska sulla on rytmikkäämpi musa.

yjf,fgdfsgfdhfhfhj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ååååååååååååååå,oooooooooooooofgi,,fgu,fdygfhjhlkgölhjlgflöjkölgkjäljknbvnk,gjkhi9999999999999999999999999999999999999999999

figflhjlfjlghjfghjlkgjlkhlhkjlgkjhklgjkl
gsssssssssssssssssssssssssss

Anna Abreun kannattajat, tee olette aivan väärässä faninne suhteen. Hän on pelkkä törkeä huiputtaja, joka ei tiedä musiikista melkein mitään, Anna Puu taas laulaa ihan rakkaudesta. Ja tuskin Anna Abreulla edes on sydäntä. Ei ole melkein koskaan laulanut rakkaudesta. Anna Puulla on tunteet! Siksi äänestinkin häntä. Kiitos, jos luitte tämän kokonaan.

anna abreu on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

tääl koneella istuu kaks tyttöö jotka on hulluina ANNA ABREUHUN HYVÄ ANNAAAA!!!!!!!

sorry korjaan äskeiseen:anna abreu on best mä oon ihan hulluna siihen mut anna puu fanit sori mut se on mun mielipide en vaan tykkää anna puusta

oon anna abreu fani se on niin paras sorry anna puu mut sä et uppoo muhun

anna abreu on ihan sika paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

!
!!
!!!
!!!!
!!!!!
!!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!
!!!!!
!!!!
!!!
!!
!

Emmä tiä????????????????????? valitsin nyt kuitenkin Anna Puun ku kuuntelen sitä enemmän :O

of course anna puu, en tykkää mistään massa annasta josta kaikki massaprinsessapikkutytöt tykkää. joo ei millään hyvällä. 🙂

anna puu LoLsKa kaikilla on oikeus omiin mieli piteisiin eikä se on anna puu pää no en mäkää tee sust pila nimii

Mäkiin oon sitä mieltä, että Anna Abreu on parempi. Tykkään kyllä Anna Puustakin, mutta Abreulla on energisempiä biisejä…=)

a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

Anna Abreu jyrää ihmeen Anna Puun mennen tullen!(Anna Puu-fanit;se on vaan totuus ;>)

Tarkotan siis Anna Abreulla on tosi hyviä biisejä ja se OSAA laulaa

Mä tykkään 110% enemmän Anna Abreusta kuin Anna Puusta! Mun mielestä Anna Puulla on outoja biisejä ja jazzahtava ääni.. Ei mun makuun. Sori vaan Anna Puu-fanit :)Annalla on tosi hyviä biisejä ja se OSAA laulaa xD

oon samaa mieltä rainbown kanssa, molemmat on totaalisesti erilaisia.

en osaa sanoa, molemmat on niin erilaisia.

en tajuu ihmisiä, jotka kirjoittaa ”jee, mä olin eka!” yms muita juttuja. no, se on teidän oma asianne.

ANNA ABREU tietysti mul on sen kaikki levyt ja meen sen keikalle 20 päivä!En malta oottaa!

Anna Abreu tietysti mul on yli 5 nimmarii ja oon ollu yli 10 keikal

kaikki on sitä mieltä et abreu, koska se on vaan semmonen.
puu on parempi ~

abreu on ärsyttävä puu viel ärsyttävämpi. RIHANNA ON PARAS!!!!

MÄ NIIN RAKASTAN ANNA ABREUTA! VARSINKI SEN UUSINTA LEVYY: JUST A FRETTY FACE. SIIN ON IHANII BIISEI! mut kyl mä oon Anna Puunki keikal ollu.

Kuulkaas nyt Anna Abreu JYRÄÄ kaiken maailman Anna Puut.

Anna puun lauluääni kuulostaa ihan joltain mammalta! Anna Abreu on ehdottomasti ja 100% varmuudella PAREMPI kuin anna- mamma puu

Mä en tykkää kummastakaan!Mut joskus kuuntelen salaa kun pikkusisko kuuntelee niitä.HE,HE!;D Mut jos pitää valita niin ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!;D;D;D:D:D:D

Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna Abreu on ihan siedettävä.

Anna Abreu on PALJON PAREMPI ja suositumpi. Anna Puulla on liian hitaita biisejä mun makuun : Suosi Suomea ;>

Hmmmm… Ehkä Anna… Abreu on 20 prossaa parempi kuin Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta silti mä tykkään Anna Puusta (Älkää välittäkö mun mieli piteestä, sillä oma mielipide on tärkein muistakaa se!!!)

Hmmmm… Ehkä Anna… Abreu on 20 prossaa parempi kuin Anna Puu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta silti mä tykkään Anna Puusta (Älkää välittäkö mun mieli piteestä, sillä oma mielipide on tärkein muistakaa se!!!)

MUL ON ANNA ABREUN KAIKKI LEVYT JA OON NÄHNYT SEN KOLME KERTAA LIENÄ ELI ANNA ABREU ON PAREMPI!!!

anaaaaaaaaaaaaaaaa…abreuuuuuuuuuuuuu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD

Abreu! Lol sulle puu! oli sitten vain mielipide asiasta. Tiedoksi kaikille.

Anna Puu oli mun mielestä paljon parempi kun Anna Abreu(ei millää pahalla)

a
an
ann
anna
anna p
anna pu
anna puu
anna pu
anna p
anna
ann
an
a

No tottakai Anna Puu on paljon parempi! Oon käyny molempien keikalla ja sit sen huomas.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE KOULULAISEN LUKIJOILLE JA ERITYISESTI MORETTIFANILLE

TOIVOO ELÄINFANI1

anna abreu on paras .oon varmaan kuunnellut anna abreuta kohta kaks vuotta enkä oo kyllästyny .anna puuta oon kuunnellut kaks kuukautta ja oon jo kyllästyny.anna abreu on paras.maailman paras

a
an
ann
anna
anna a
anna ab
anna abr
anna abre
anna abreu
anna abre
anna abr
anna ab
anna a
anna
ann
an
a

molemmat on hyviä,mutta taidan kuitenkin kallistua abreun puolelle<33

Sain joululahjaks Anna Puun levyn,se on parempi ja sillä on aivan ihania biisejä!!!!

kumpiki ihan huonoja mutta abreu on ihan kuunneltava ja anna puupää fanit on ka9ikki tyhii!!!!!!!!!!!!

anna a ei anna p

anna abreu on paljo parempi ku joku Anna puu no on seki ihan hyvä mut anna abreu on parempi.

Mun mielestä Anna Abreu on parempi. 🙂 Perusteluja tässä ei niin paljoon tarvii, Abreu vaan on niin ihana<3. ^-^ Se on mukava, tytöllä on ihan USKOMATON ääni ja hyvä soundi. :)♥ Se on vaan niin lahjakas. :D Ja nättikin. >8——–))

anna a on tosi hyvä, anna p on ihan perseestä tullu!anna a:lla on pirun hyvä ääni. I love anna a, anna p:een fanit booooooooooooooooooooooooooring.

anna a on tosi hyvä, anna p on ihan perseestä tullu!anna a:lla on pirun hyvä ääni. I love anna a, anna p:een fanit booooooooooooooooooooooooooring.

ANNA ABREU ON 5000000000000000% PAREMPI KUN
ANNA PUUPÄÄ!!!!!

en diggaa kummastakaan erityisemmin, mut molemmat on ihan hyvii..

ei tarvii kirjottaa että ei millään pahalla esim anna puu fanit koska ei kukaan muu sua voi kieltää sun musa mausta

Anna Abreu tietenkin!! Anna Puulla on ihan ****** musaa!!

anna abreu on parempi mut oli kyllä oli tooooooooosi vaikee päätös

Anna Abreu on enemmän mun mieleen:) Siis tykkään kyl Anna Puustakin mut Abreun biisit sopii enemmän mulle ja on ehkä enemmän mun tyylisiä:)<3

ANNA ON PAREMPI KUIN ANNA PUU MUISTAKAA TOI OLI MEITSIN MIELIPIDE 🙂

Anna Abreu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meen ehkä anna abreun puolelle,jos ihan
järjen kanssa aatelaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

musta anna puu on aika semmone et mä en oikee oo kuullu sen ensimmästäkään biisii. siis anna abreu on sitä ylivomasesti parempi koska mä oon kuullu anna a,n kaikki bisit !

En ole niin paljon kuunnellu anna puuta joten vanha tuttu anna abreu!!

muo ärsyttää ku joku panee ei milää pahalla anna puu fanit/

Anna Abreu on niin ihana. Mul on sen kaikki kolme levyy. Käy katsomassa you tubista Abreun uusi video Impatient. Video aivan mahtava. Myö melko uusi Music Everywhere odottaa sinun tarkistustasi. Sekin biisi/musavideo ovat ihan huippuja. No nyt olen varmasti ihquttanut Anna Abreuta tarpeeksi mutta sen vielä sanon että Anna on niin ihana.

Anna Abreu. Anna Puukin on tosi hyvä mutta Anna Abreulla on paljon enemmän laulajan karismaa.

Anna Abreu on parempi kuin Anna Puu. Anna Abreulla on parempia lauluja kuin Anna Puulla. Anna Abreu on vaan parempi en kuiteskaan tykkää siitä silleen hirveesti.

Oon fanittanu Anna Abreuta jo 2 ja puol vuotta joten ANNA ABREU ON PAREMPI PS.Ottakaa huomioon,että se oli mun mielipide!!!

molemmat on surkeita jos jompi kumpi osais laulaa ne ei menis mihinkään idolssiin tai muihin lauluohjelmiin. sontaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kummatkin on ihan p******stä mut kyl ehk Anna Abreu mut muistakaa että maku asioist EI voi KIISTELLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna Abreu on SATA KERTAA parempi kun Anna Puu!! Anna Abreun oon nähny muutenkin 2 kertaa ja ollu keikoilla eturivissä!!! Anna Puuta en viitti kuunnella, koska inhoon suomenkielistä musaa!! Se ei vaan uppoooo!!!!!!!

anna abreu on paljon paremmi (tykkään silti myös anna puusta)

Anna Abreu on ihan paras.Mul on sen kaikki levyt.sori vaan Anna Puu-fanit,mut Abreu on ihku BEST!!!

Musta kumpiki on hyviä, mutta Anna Abreu on PALJON parempi!!! 😀

Anna on paras koska se voitti ennen Anna Puuta ja muutenki sillä on parempi lauluääni!! Uusin levy on paras!!
P.s EMPPU,HANSU JA HILTSU JYRÄÄ!!!

Valitsin Abreun,koska en kauheasti tykkää sellaisesta musiikista mitä Anna Puu tekee.Molemmat on kuitenkin hyviä.

Anna abreu on surkee tiedoks vaan. Ne jotka kuuntelee sitä on tooosi tyhmii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna abreu on tosi hyvä laulaja. en tiedä yhtää anna puun biisiä.
(sori anna puu fanit) 🙂

enpä tykkää oikeen kummastakaa,mut anna abreu on parempi. anna puu ei uppoo muhu YHTÄÄ.

Anna Abreu on aivan kamala, semmonen pikkutyttöjen idoli. Ei Anna Puukaan oo mikään maailman paras mut on se nyt parempi ku ällö Anna Abreu.

Anna Abreu on paras!!ja uus levy on ihan sika hyvä!!!!!!<3

OOn smamieltä kuin Raita_xD:din kanssa Anna Abreu oooonn paras.

ANNA ABREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on anna puukin ihan jees.

ANNA ABREU ON EHDOTTOMASTI MAAILMAN PARAS LAULAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[EI MILLÄÄ PAHAL ANNA PUU FANIT]

Mun mielestä Anna Puu on parempi, mutta mulla on moplempien levyt ja Anna Abreukin hyvä!:D

Anna Puu on parempui koska hän laulaa suomenkielellä ja sillä on muutenkin parempi lauluääni

Auki mun loksahtaa suu kun edessäni seisoo Puu. Jos Abreun Anna edessä seisoo niin silloin tulee oksennus hei joo.(Eli Anna Puu)

Anna Abreu on meiän mielestä parempi!!!!!!!Ja tää on meiän mielipide ja kaikil on omansa.

Anna Abreu tottakai! Rakastan Miley Cyrusta ja Anna Abreuta. Anna Puu jotenkin tyhmä, ei pahalla faneille. En kyllä osais vastata jos ois ANNA ABREU VS MILEY CYRUS, vastaisin ensin Miley sitten joskus Anna

Anna Abreu on paljon parempi kun joku Anna Puu!!! Ja must Anna Abreu on paljon kauniimpiki(: Anna Puu on suoraan sanoen aika ruma… Ei pahal Anna Puu-fanit. Mut Anna Abreul sopi paremmi Blondit ku tummat…

Ei millään pahalla faneja kohtaan, mut Anna Abreu laulaa nenäänsä ja esittä.Anna Puu: laulaa seki nenäänsä mut on silti parempi ku Abreu!!!!!!

anna abreu on aika hyvä mut anna puu……..:/ mut rap on PARASTA!!!!

Annna abreu on ok mut ei kumpikaa HYVÄ oo laitoin anna abreu. anna puun biisit on pitkästyttäviä.

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

Anna Abreu on kamala ja sil on ihan surkeet biisit mut anna puulla on hyvät biisit ja muutenkin se on parempi

molemmat on tosi hyviä jos ois pmmp vai irina ottaisin pmmpeen

Anna abreu on paljon parempi, se laulaa paremmin ku Anna Puu, Anna Puu vaa hörisee ku se laulaa….karsee ääni sillä
ANNA ABEU ON PALJON PAREMPI

Anna abreu on paljon parempi, se laulaa paremmin ku Anna Puu, Anna Puu vaa hörisee ku se laulaa….karsee ääni sillä
ANNA ABEU ON PALJON PAREMPI

anna abreu!!!!!<33333siks et abreu on vaa parempi puullaki on iha hyvii biisei mut mul on abreun kaikki levyt ja anna abreu on BEST<3<3<3<3<3<333333333

Olin Anna Abreun puolella Anna Puu näyttää ihan hevoselta!!

en tykkää kummastakkaa. kummatki on surkeita.
mutta vielä enemmän mie inhoon anna adreuta!

Molemmat on hyvii, joten enpä vastaa varsinaisesti. Anna Abreu laulaa enkuks ja vähän nopeempaa, Anna Puu taas suomeks ja hitaampaa, vertaappa siitä!

ANNA ABREU IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anna, Anna………..!!!

se on ihan tosi hyv’ää laulaan ja puulla on vinkuva ääni

anna puu on parempi kun joku anna abreu hyi ei se osaa laulaa ja meikata hyi vain sorri anna abreu hyi oot ihan kahee oot sorri anna abreu ja kaikki julisteetkin on ihan pullustä sorke anna abreu

Anna PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!11111 <3 <3 <3 <3

AAAAA….. nyt tiiän miks kirjotan ton ain 2 kertaa klikkaan aina 2 kertaa hiirtä taino oon kannettaval eli klikkaan kosketus näyttöö XD

tykkään Anna Abreusta… HUOM ! en oo koskaa kuullukaa Anna Puun biisei XD

tykkään Anna Abreusta… HUOM ! en oo koskaa kuullukaa Anna Puun biisei XD

Anna Abreu on paras! Anna Puu on ihan ok… Mut ei se oikein nappaa.
Mun mielipide. Siis Anna Abreu on parass<333

Anna Puu ehdottomasit sillä Anna Abreu on tehnyt mulle semmoista pahaa mitä en kyllä haluaisi jakaa täällä >:(

Anna Abreu on lahjakkaampi laulaja ja se laulaa enkuks 🙂
Anna Puun ces’t la vie on hyvä muuten se on huono… Iskelmästä saa tämä tyttö
ihottumaa!

Anna Abreu on kauhee piipittävä pikku pissis. Siis iha oikeest. Se on H-U-O-N-O. Ainaki mun mielest. Sil on kauheen kimee ääni ja se on kamalan nuori, ja ei ees osaa laulaa kunnolla. Muuten se on luonteeltaan tosi mukava mut en tykkää sen biiseist.

Toi oli vaa mun mielipide 🙂 Kukin tykätköö mist haluu 🙂

<3 . Pisma

Voi hyvä luoja.. Anna abreu on HUONO!! En tykkää kyl Anna Puustakaa mut se on PALJO PALJO PALJO parempi ku joku hiton Anna Abreu.

LOL

Mut vaa mun mielipide 😉

Anna Puu on paljon parempi!!! Inhoon Anna Abreuta, se on surkee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna Abreu on kyl niin paras!!!!On kyl Anna Puukin hyvä….En tiä…. Molemmat on kyl hyviä mut kyl Anna.A on parempi

ANNA PUU!!!!!!
Anna Abreu laulaa tosi epäselvästi. En ymmärrä sanaakaan sen biiseistä, vaik oon tosi hyvä enkussa. Anna Puu vaikuttaa tosi luonnon ihmiseltä ja se on ihana piirre<3<3<3<3<3<3<3

chichiro esim minä hullu tykkään anna abreun lisäksi anna puusta

abreu on perseestä kaivettua paskan ja kusen sekotusta puu on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! abreu on perseestä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abreu on parempi puukin on ihan hyvä mutta mulla on abreun kaikki levyt ja abreu on vaan parempi!

Mun mielestä anna abreu. koska sillä on hyviä tanssi biisejä. anna puuu on myös ihan ok. mun abreu uppoo muhun paremmin 😀

1111111 111111111

01111110 01111110
1 1 1 1
1 333 1 1 333 1
1 444 1 1 444 1
1 555 1 1 555 1
01111110 01111110
Näit on aika vaikee tehä ainaki noit isoi.

anna puu on loooollll!
anna abreu an tosissaa paljon parempi vaik en oo kuullu anna puun biisei =)
mut mitä välii sil on mut on se parempi ehkä =D mut paras laulaja on eminem kuitenkiii!!!

No musta Anna Abreu on joissain tilanteissa kuitenkin vähän paremi ja koska oon tottunu siihen paremmin!

Anna Abreulla on paljon parempi ääni ja se oikeesti osaa laulaa hyvin ja kivasti ,
kun taas Anna Puulla on aika tylsiä lauluja , joten se vois vähän panostaa englannin kielisiin lauluihin . . .

ANNA PUU ON NIIN PARAS MUT ANNNA ABREU ON NIIN VIIME VUOSI SATAA

Anna abreu jyrää se on hyvä mut on jotku anna puun kappaleistakin iha hyvii mut anna abreu jyrää koska sen kaikki laulut on hyvii!
mun mieli pide XD

Ei millään pahalla Anna Puun-fanit, mut mun pielipide on se, et Anna Abreu on parempi. Ja miksi? Koska Anna Abreulla on monia eri biisi-lajeja, mut Anna Puu laulaa vaan sillä yhdellä tietyllä äänellä. Mut muistakaa, et tää on vaan mun mielipide!

abreu TODELLAKI ♥ ! neljä keikkaa takana ja kaks tulos ♥

Anna Abreu tietty,koska Annalla on hyvä ääni,aito ja ihana <: en tietty sano ett anna puu ei ois abreu silti parempi ja ihana>

mitä mieltä te oote siit mitä iltalehti kirjoitaa totta vai keksittyä???

Anna ei vaan uppoo muhun ja ku anna puu on liian rauhallinen:):):P

Anna abeu miljooooooooooooooooooooooooooona kertaa parempi

anna abreu on paljon parempi 10pistettä ja papukaija merkki kaikille anna abreuta äänestäville jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

anna abreu on paljon parempi 10pistettä ja papukaija merkki kaikille anna abreuta äänestäville jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

miks yhtäkkiä anna abreu muka siirtyis syrjään ku joku puu jo ka on lisäks ontto astuu esiin ja on niinku olevinaan laulavinaan jotain mut anna osaa oikeesti laulaa ja se osaa ja se on myös kaunis anna puu ei siis mitenkää me läpi sulatuksesta sori anna fanit toi on mun mielipide

Anna Abreu on paljon parempi kun joku Anna puu! Anna jyrää!

Anna Abreu on paras koska se nyt vaan on NIIN HYVÄ. (sori Anna Puu fanit) 🙂

Jos, ja kun NOISTA pitää valita, niin ehdottomasti Puu… sillä on edes OK biisejä.

AAAAANNNNNNNNNNNNAAAAAAAAA AAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUU On ihan best on Puukin ok mut anna on 60 prossaa parempi. ANNA ABREU – 100% ANNA PUU – 40 %

ANNA ABREU<3333RAKASTAN SITÄ MULLA ON SEN LEVYT JA KAIKKEE KAMAA !!!!<3

anna abreu on paras koska se laulaa niin hyvi ja sillä on upea ääni.anna on niin kaunis ja hyvä esimerkki kaikille.anna abreu on parempi kuin popin kuningatar madonna.julistaisin annan suomen popinkuninkaaliseksi.

anna abreu on paras koska se laulaa niin hyvi ja sillä on upea ääni.anna on niin kaunis j