Kuunkuiskaajat vai Heli Kajo?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä. Koululainen

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

kuun kuiskaaja on paljon parempi kuunkuiskaaja jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Laitoin Kuuunkuiskaajat,vaik ne on ihan sikahuonoja mut kun en tiiä tota toista.

HELI KAJO ON PERSOONALLISEMPI KUIN KUUNKUISKAAJAT!!!!!!!Mut en tykännyy kummastakaan:(:(:(

en ees tiiä kuka heli kajo on mut laitoin sen ku kuunkuiskaajat on nii SURKEITA!!!!!!!!! ja sulle KiZa ne ei päässy euroviisuihin ku ne tippu semifinaaleis!!!!!!! eli nei päässy osloon kahtena vuonna hyvä voittaja mut alexander rybak on parempi ku se lena mut on seki tosi hyvä!!!!

Laitoin Heli, vaik en tiiä mitään siitä. Paitsi sen yhen biisin ja sen, että se yritti päästä Euroviisuihin.

no heli kajo on paljon parempi ku joku kuun kuiskaajat työlki elää

Äänestin Kuunkuiskaajia, vaikkei ne ole hyviä. Heli Kajo ei ole ainakaan parempi.:)

mä laitoin kuunkuiskaajat koska en ees tiiä kuka on heli kajo(?)

kuunkuiskaajan oon hirvee

En oo kuullu niitten biisei mut laitoin kuunkuiskaajat, koska ne pääsi silti euro-viisuihin!

Kirjoitin tuonne ”Paras ohjelma”- palstalle:”Chibi on tyhmä.” Nyt varmistan: Chibi ON tyhmä.
Siis Kuunkuiskaajia äänestin.

No hyi vitt……………………………………..(En sano viimestä kirjainta!) Kummatki ihan paskoj(En sano taaskaan!)

Heli kajo mielluummi ku kuunkuiskaajat vaikka molemmat on iha kauheita!!!

Mä laitoin ton että tulee tasaseks vaikka heli kajo on kyllä parempi

En yhtään pidä kummastakaan, mutta Heli Kajo olisi ollut mielestäni parempi, koska minusta tuntuu, että Kuunkuiskaajat matkivat Aleksander Rybakin tyyliä sillä kuunkuiskaajien esittämä laulu oli myös kansanlaulu.

KEITÄ/MITÄ NE EES ON????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minä kun luulin, että ne on tv- ohjelmia…
Kai se Kuunkuiskaajat voittaa Kajon, silti. Heli Henri, et saanut ääntäni.

eikä siis suomi tulee taas vikaks euro viisuis ku sielon aiiina huonot ehdokkaat niinku esimerkiks nää kaks. laitoin heli kajon

Olen kotoisin Kuusta, joten Kuunkuiskaajat. 🙂
En kyllä ole koskaan kuullutkaan kummastakaan.:D
Mutta Kuu kai se kivempi on kuin joku Kajo.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ETTEKSTE PAREMPAA KEKSI KU JOKU HELI KAJO TAI KUUNKUISKAAJAT!?!?!???? SURKEEEIITAAAAAAAAAAAAAAAAH (saanko oksentaa… … …)

Noi kummatkii on ihan SURKEITA!!ei pahalla niille jotka niistä tykkää<3

no en kyllä tiijjÄ!! ei tollai ainakaan euoviisuja voiteta!!

en tiiä. En kuuntele kumpaakaan. Tai mikä se Heli kajo onkaan?????

Hyvä kysymys, joku tyyppi! Olen vähän itsekkin miettinyt sitä… 🙂

työlki ellää … miten se käännetään muiden maan kielel? heli kajo paljo parempi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ’kuunkuiskaaja’ iha surkeit!!!

Omppu96: Heli Kajo ja Kuunkuiskaajat olivat ehdolla Suomen euroviisuedustajiksi, ja kuunkuiskaajat voitti. Voin kertoa, että kummatkin ovat kamalaa kuultavaa.

Heli Kajo on paljon parempi ei kuunkuiskaajat ees pääse finaaliin.. jotain kauheita mummolaulajia ne kuunkuiskaajan tyypit. SURKEITA. hELI kAJO ON TAAS IHAN SUPER PARAS SA SEN KUULUIS PÄÄSTÄ EUROVIISUIHIN KUN EI NE KUUNKUISKAAJAT EES PÄÄSE FINAALII!!

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHH… Siis kuka on Heli Kajo? Sen tiiän et kuunkuiskaajat on Suomen eurooviisuehokas ja sillee…Niil ei oo kyl mitää mahiksii koska ne laulaa suomeks ja vielä MURTEELLA!

kuunkuiskaajat on ihan surkee mut otin sen koska en tiiä kuka ja mikä on Heli Kajo

jeeees olin 10! No ei se nyt mikään kovin hyvä oo! oon mä ollu aiemminkin! Noh mä en tiiä ketä noi on!

No hyi yäk kamalia molemmat!!! Suomella on tänä vuonna tosi huonot mahikset Euroviisuissa…

en tiiä ees ketä noi on mut olin kuudes jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jes olin toinen!!!!!!!!!!!
(kamalii molemmat)

ei pahal, HIRVEETÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Oma kommentti