Löytyykö rillit?

KoululainenOnko sinulla silmälasit?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Ei mutta haluaisin, koskaa no ne kuvastais mun persoonaa koska oon nörtti.

On RiLlIt! ToSiN mÄa kÄyTäN rIlLeJä VaAn KoUlUsSa, Ku MuL oN hUoNo KaUkOnÄkÖ, jA mUn OiKeEsSa SiLmÄsSä On -2.75 Ja VaSeMmAsSa -1.75 TaI -0.75
mUa ÄrSyTtÄä Se EtTä RiLlIpÄiSiÄ hAuKuTaAn!

ON JA NE ON SEMMOSET MUSTAT IMAGOLASIT! Ne on siis ihan oikeet mut ne on mustat imagolasien näköset. 🙂 Tykkään niistä tietty ja mua ei kiusata niistä. Onneks. (: Ja niitä joilla on silmälasit ei saa kiusata! Koska mieti jos sulla itelläs ois rillit, etkä voi sille mitään niin oisko hauskaa ku sua tultais haukkumaan joksiki nörtiksi?! No ei varmaan. Joten miettikää nyt vähän, jos saa kakkulat niin pitäs olla onnellinen että näkee taas normaalisti eikä tarvi esim. siristellä että näkis. Ja silmälasit ei oo mitenkään harvinaiset! Onneks ne on keksitty, eihän täällä muuten puolet porukasta näkis paljon mitään! 😉 Ottakaa nyt ihmeessä kantaa! 8)

no eiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mulla ei oo! Mä oon kyl mielluumin nävkevä kun muodikas… Sitäpaitsi
varmaan hankitte isona ja voi ne olla myös kivat! microstarsin kaa oon samaa mieltä!! Useimmulla rillit näyttää kivalta! Eikä sille maha mitään jos on huono näkö!

mul on rillit mut ne on tosi hyvän näköset saatan saaha ne kohta pois

Rilleistä pitäis olla iloinen ja ylpeä eikä niistä saa tosiia kiusata niinkuin krijoititkin Youyou…Munkaan luokal ei oo muita joil ois rillit paitsi mun kamu mut sillä on lukulasit..Ja mun pitää käyttää sillei koko ajan et näen hyvin kauemmaksii

Mulla on silmälasit, ja sain ne kai 2 kuukautta sitten suurinpiirtein…Ihanaa kun näkee hyvin…Mä en siis näe kauas, eikä kuule haittaa rillit..Välillä vaan alkaa ärsyttämään ku on rillit, mutta mitä pienistä..Kaikki sanoo et nää sopii mulle, ja oon ihan samaa mieltä itsekin…Mun vanhemmilla ei ole rillejä, eikä veljellä eikä kenelläkään iskän sukulaisist paitsi papal on iskän puoellt mut sehän johtuu siitä ihan, että vanhempana näkö huononee ja iskän siskol on lukulasit…Äitin puolelt joillakin on..

Ei oo mut isälläni on ja ne jolla on silmä lasit nii voiko ne sille mitää EI! sei tarkoita sitä et ois ”nörtti” yms.Ei olis kiva saada rillejä ku oisin ainoa meiän luokkal mun melkkein paras kaveril on rillit ainaki luule niin ku kerran näin ku se oli tulos kouluu siskojensa kanssa sil oli lasit luulen et hän luule et joku haukuis häntä tai kiusais mut näkö hän menee sit koko ajan huonomaksi jos ei käytä niit laseja siis kanataa käytää en oo ikinä nähnyt et jotai kiusatais laseista mutta se ei loe todelakaa kivaa ja ne jotka kiusaa haukuu nii ajatelkaa jos teil olis lasit ja teitä kiusatais esim.monet lasit eivät näytä hirveiltä siis kannataa käytää laseja jos niitä tarvitset!jollai on huonompi näkö esim.jos vanhemil on lasit voit saada itsekin eivät rillit ole maailman loppu

mulle tulee rillit mut ei se haittaa ainakin on viisamman näkönen…. onneksi luku lasit

mitä vikaa on rillipäisis mullakin on rillit ja ne on ihan hieno asustekin ite halusin rillit ja sain ne.

Mulla on rillit, tyhmää kun te haukutte täällä rillejä rumiksi ja hyödyttömiksi, ne tulee huonon näön takia ei minkää ”nörtteyden” takia.
Mun äidillä, isillä, joillain tädeillä,mummilla, papalla aika monella sukulaisella on lasit eikä me haukuta toisiamme ”rillipäiksi” ja rumiksi.

milja toi on tosi hyvä asenne! oo onnellinen niihin vaikka ne ei aluksi vaikuttaiskaan kivoilta 🙂 älkääkä sanoko että hyvä mun on se sanoo ku en oo ees kokenu sitä mut mä yritän vaan kannustaa niitä jotka ei oo siihen tyytyväisii..

älkää ottako tota ”rillipää” -sanaa pahalla koska mä en tarkota sillä pahaa. 🙂

mulla ei oo. JA JOS MÄ NÄÄN ET JOKU KIUSAA JOTAKI RILLIPÄÄTÄ NIIIIIIIIIIIIIIN!!
SITTE …..SITTE MÄ SANON TIES MITÄ, KOSKA MINTÄ NE SILLE VOI JOS NIIDEN NÄKÖ HEIKENTYY NOPEEMMIN KUN MEIDÄN!????

on tosi tyhmää haukkua toisia rillipäiksi tai vastaaviksi. Toivon että kaikki jotka haukkuu niin lopettaa sen!!! EI LÖYDY SILMÄLASEJA.

Mul ei oo enkä haluiskaan!! Harmonia:Munkin isällä ja äitillä on lasit tai no isällä vaan silloin kun se lukee,mut silti ja mulla ei oo,eikä se oo musta mitenkään ihmeellistä. microstars:Täällä ei oo yhtään haukuttu niitä joilla on silmälasit!! Täällä jotkut on vaan sanonu et ne ei haluiskaan laseja,eikä se oo mitään haukkumista!!!

MUL EI OO!!JA OON ILONEN SIITÄ!!MULLA EI OO EES AURINKO LASEJA 😯

Isällä ja äidillä on mutta minulla ei ole silmälaseja?IHMEELLISTÄ!!!

mul on rillit ja oon ylpee niistä!!!Rakastan lasejani<3<3<3<3<3

ON!!! Sain ne ekan luokan alussa. Veljelläki on, mut se inhoo koululaista ja sivuja.

On minulla ja olen tyytyväinen niihin! Mua ei ole koskaan haukuttu. Oon tosi tyylikäs ja fiksun näköne rillit pääs! RILLIT RULETTAA!!!!!!

On rillit. Tosi hauskaa kun haukutte tääl, toivon et teille haukkujille tulee lasit!

On rillit. Tosi hauskaa kun haukutte tääl, toivon et teille haukkujille tulee lasit!

mulla on rillit enkä todellakaan oo mikään NÖRTTI!!!!!!!!!1

ja oon samaa mieltä Sadepisaran kans koska mun äitillä on silmälasit!mut en silti siis haluu

kyllä..valitettavasti.En tykkää pitää niitä,koska jotkut haukkuu nörtiksi ja pienempänä koulussa jotku koitti aina repiä niitä päästä..mutta en pärjää ilman laseja 🙁

On rillit ja niissä voi näyttää tyylikkäältä kuten mä!!! Ei siis mitenkään itserakkaasti..

Täällä näistä laseista kärsin, pitää hankkii sellaset hianot, niin voisinkin pitää niitä XD mm~sellaset parkut neliskanttiset ja mustat, mm sellaset on hianoja ^^

Kuka on väittänyt rillipäitä rumiksi?!
Itelläni ei ole rillejä!

Minua nyt kyllä vähän harmittaa… Minun bestani sanoo minua kauniiksi
ja minulla ON rillit. Miksi te haukutte rilli päisiä rumiksi? Rillikkäät voi olla yhtä kauniita kuin rillittömät. Minä loukkaannuin koska minusta on väärin että haukutte rilli päisiä rumiksi..

Ei ole rillejä, enkä haluaisikaan!
Mutta kyllä minulla kolmet aurinkolasit on.

Ei ole. Mut ei mua haittais, vaikka mulla pitäiski olla. Mulle ehkä sopis aika hyvin ;D

ei oo mulla kuules mitään rillejä enkä koskaan haluiskaan!!!!!!!!!! on mulla tietysti aurinkolasit ne on tosi isot!!!!!!!!!!<333

nii oha mulki auronkolasei!!!!!!!!ne o kivoi ja hyödyllisii

ei oo mut ei ois kyllä mikää hirvee häpee jos ois mut en kyl haluu!!!

On ollu vajaa vuos käytös. Äitillä on tosi surkee näkö ilman rillei, ja iskälläkin on, mut se ei tarvii niin paljoo… Mä en tarvii niitä koko ajan, eli mulla on kaukonäkö huono.

On lasit!! (en oo kyl enää käyttäny silmäleikkauksen jälkeen!!) 8DD

eips, mutta mulla on seittemän toosi hyvää kamuu, niistä viidellä on rillit, lisäks mun kummallakin siskolla ja äitillä on rillit, että ei ne kovin harvinaisii oo..

ei oo enkä toivoiskaa ne on iha tyhmät en ikinä käyttäis¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

ei oo enää mull oli mut ne oli rumat nii feidasin ne mielummin sokee ku ruma´´

Ei oo laseja mut yhet aurinkolasit mullakin on 😉

EEEEIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ON KYL MUL TIETTY AURINKOLASEJA

JEE OLIN KUUDES ei oo mut mulle meinas tulla viime vuon mut ei tullu

Oma kommentti