Maalla vai kaupungissa?

KoululainenMissä asut?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Kaupungissa, mutta yksi suurimmista haaveistani olisi maalla asuminen

Avatar

Maalla semmosessa isossa talossa joka on metsän keskellä kesäisin meidän puutarha on yli hieno koska se on niiiiin iso!

Avatar

Ja sulle pissis, oot kuule itte ihan idiootti.
Uskallan viel sanookin et osaan käyttää konetta paremmin ku sä. Te siellä isoissa kaupungeissa vaa ootte semmossia sohvaperunoita, jotka ei ajattele muuta kun itteään! Me ”maalaisjuntit” osataan sentää pitää hauskaa, toisin ku te vaa löhöötte kotona!

Avatar

Asun maalla. Keskustaan täst neljä kilsaa, et meen kouluunkin aina iskän kyydillä. 😀 Asun tälläses pikkukylässä että jee

Avatar

asun kaupungissa mut haluaisin maalla! mut onneks meil on kaks koiraa ja naapuris gerbiilei ja hamsterei jippiii saan hoitaa niit välil ja teen sen kaa vaihtiksen joskus!

Avatar

ei ihan keskustassa mut enemmän kuitenki kaupungissa kuin maalla.

Avatar

meillä tääl Rautajärvellä on ala aste sie on 46 oppilasta

Avatar

mite nii Pissis!mä asun nii maalla kun olla ja voi ja osaan käyttää nettii ihan yhtä hyvin kun muutkin!teillä kaupunki laisil ei oo mielessä ku aina vaa joku ttietokone ja telkkari!ootte semmosii sohvaperunoita!että puhu vaa omasta puolestas!

Avatar

kaupungissa todellakin !! hesa rules!!! maalaisjuntit ei varmaan ees osaa käyttää nettiä..sellaset sivistymättömät idiootit

Avatar

Kaupungissa asun. En kumminkaan missään keskustassa, mutta en nyt sentään maallakaan.

Avatar

asun kaupungissa ja tääl on hauska asuu ku on kävelymatka moniin kivoihin kauppoihin ja mul on koululle matkaa 700metriä et ei mikää hullumpi matka! 🙂

Avatar

Mutta en silti NEVER muutaisi kaupunkiin!!! Täälä on niiiiin ihanaa<33

Avatar

Mäkin olin ennen pienessä koulussa…jossa oli 52 oppilasta kun menin ykköselle ja nyt kun olen seiskalla , erikoulussa siellä on 6oo oppilasta ja tällä hetkellä vanhassa koulussani on jotain 90 oppilasta..tyhmää..pidin aina siitä kuinka intiimi tunnelmä oli oppilaiden ja opettajienkin välillä. MY FRIENDS!

Avatar

asun maalla enkä haluu pois. ite asiassa en käy isoo kouluu. meillä on tänä vuonna 45 oppilasta viime vuonna 32. tykkään asua maalla koska ei oo hälinää, on paljo tilaaa esim.
MAALLA ON IHANAA

Avatar

kaupungissa. maalakin ois kiva asua on paljon tilaa ja hankia eläimiä mummi ja papi asuu maala myös serku mut maala on hyttyset.

Avatar

asun kaupungissa mutta haluaisin tosi paljon asua maalla! Sitten me hankittais hevonenkin! On meillä kylläkin mökki maalla=)

Avatar

Maalla asun , enkä kyllä muuttas pois. Ärsyttäis sellanen kaupungin hälinä. 🙂 Tää on sen verran iso paikka kumminkin ( Tai no laaja) , että en tiä ihmisistä kun ehkä 1/3..entä sitten??? kavereiden kaa on kiva pyöräillä ympäri maanteitä ja kyliä pitämässä hauskaa päivät pitkät kesäsin. Saahan siinä samalla liikuntaakin XD harmi kun koulu alkaa nii se vähä jää…

Avatar

Onneks asun kaupungis! En haluis varmaa ikin muuttaa maalle! Vaik tosin aika rauhallist siel ois… Ehkä liianki rauhallist mulle…

Avatar

enemmään maalla ku kaupungissa mut haluisin asuu ihan kunnon maalla

Avatar

Maallahan minä. Asuin ennen kaupungissa, mutta muutimme pois sitten siitä melusta ja saasteesta ja valosaasteesta. Kaupungissa pääsimme n. 2 synttäreihin, täällä maalla 8 synttärikutsua ollaan saatu =)

Avatar

Tavallaan molemmissa, sillä paikkakunta, jossa asun kuuluu
nykyään kaupunkiin, mutta se on silti aika maalla…

Avatar

En asu ihan kaupungissa mutta en maallakaan eli onko se ny taajamaa?

Avatar

kaupungissa!<3<3<3<3 =)) hyi, en ikinä haluais asua maalla!!!

Avatar

minä asun maalla ja maalla on tosi hauskaa. on isot ulkoilualueet jossa oleskella ja pelata+hyvät mahdollisuudet ulkoilla

Avatar

no maalla oikeen kunnon maalais juntti oon ja asun tuppukyläs mut se ei haittaa rakastan maaseutuu siel on nii rauhallist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Asun taajamassa ja aika syrjässä keskustassa. Meidän ukki asuu maalla ja ois kiva muuttaa sen seuraks. 😉

Avatar

kaupungissa,mutta aika syrjäisessä ja rauhallisessa.:)Siis en asu keskustassa.

Avatar

Ai oli Eka!!:D
Asun tavallaan maalla ja tavallaan kaupungissa….haluisin kyl asuu ihan kunnon maaseudulla.

Oma kommentti