Meikkaatko? 10/2011

Tämän gallupin laati koululaisen kävijä.

Lähetä oma kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

En, paitsi ehkä jonnekin juhliin. Se, että meikkaako vai ei, on jokaisen oma asia. No joo, ei se kyllä mun mielestä kuulu alle 10-vuotiaille. Mutta ihminen on kaunis ilman meikkiäkin.

Avatar

JOO.. KÄYTÄN MEIKKII AIKA USEI.. MUT KÄYTÄN JOTAI TYYLII SELLAST AIKA NÄKYMÄTÖNT MUSTAA LUOMARII JA BEESSSII HUULIPUNAA… MUT EN MÄ NYT NII HIRVEE USEI.. AATELKAA MILT NÄYTÄTTE 20 VODEN PÄÄST JOS KÄYTÄT MEIKKII TOSI NUORENA JA TOSI PALJO JA TOSI UUSEIN.. TEITIN NAAMAT MENEE IHA PILALLE.. MIETTIKÄÄ SITÄ EKA, KUN/JOS ALLATTE MEIKKAA NUORENA… PS. LUIN MISS MIXSIST, KU YKS TYTTÖ OLI ALOTTANU MEIKKAAMISN IHA VAKITUISESTI JO 6 VUOTIAANA.. SILLE JOUDUTTII TEKEE IHON SIIRTO…

Avatar

En ikinä. Mun mielestä ihmisten ei tartte meikata, peittää vaan ittensä. Tietty nyt sillee voi et johonki juhliin tai kouluunki kevyesti, mut ei sillee, et joka päivä koulussa naama täynnä puuteria, poskipunaa ja kaikkee mahollista. Mun kärsivällisyys ei ees riittäis meikkaamiseen. Liian tarkkaa puuhaa.

Avatar

En meikkaa. Olen väähn wannabe-poikatyttö. 😀 Ja en kyl muutenkaan meikkais vaikka olisin tosi tyttömäinen

Avatar

no en kouluun tai kotona, mut joskus johonki juhlii (: oon muutes 11.

Avatar

Laitan ripsarii, huulikiiltoo, peitepuikkoo, kajaalii ja puuterii. 😀

Avatar

meikkaan,kun on meikkejä, äiti otti pois ………………..=(((((((((((((((((((((((

Avatar

Joskus. Olen 11 ja laitan huulikiiltoa silloin tällöin keikalle, kouluun ja kaupungille. En ole tyhmä vaikka meikkaan.

Avatar

No yleensä kouluun laitan kevyen meikin. Kotioloissa en nyt pidä.. Niin ja discoihin ja vastaaviin vähän räväkämmät.. Juhliin sopivat XDXD

Avatar

EN MEIKKAA!!! OON 12V JA KAIKKI MUUT TYTÖT MUN LUOKALTA MEIKKAA PAITSI MÄ JA YKS MUN FRENDI… NE VALITTAA ETTÄ NE NÄYTTÄÄ IHAN PÄLLEILTÄ JOS EI KÄYTÄ MEIKKII… HEI HALOO

Avatar

Mun mielestä on jokaisen oma asia meikkaako vai ei.. Ei se riipu siitä onko tyhmä tai lissu et meikkaako vai ei.. Kun itse olin ala-asteella, ajatus meikkaamisesta tuntui vieraalta ja oudolta. Nyt olen 9. luokalla ja meikkaan silloin tällöin. Olkaa oma itsenne! Meikin on tarkoitus korostaa itseänne, ei peittää…

Avatar

Mua käy oikeesti sääliks sellaset tyylii 7-10 lapset jotka niinku menee kouluu täydet pakkelit naamassa ja ne on vielä tosi tuhruset.. Tietysti meikkaako vai ei, niin on mielipide kysymys.. Minulla on paria kaveria jotka valittavat aina, että ovat hirveen näkösiä, kun niillä ei oo meikkiä, mulle se on kyl ihan sama et käyttääkö meikkii vai ei, mut voi sitä vähä miettiikki et onko tarvetta jo tyylii 7.v ruveta meikkaan ? 😮 Ite oon 13 ja en juurikään käytä meikkiä muutaku joskus… Huom.. Tämähän oli vain minun mielipiteeni..

Avatar

Kyllä yleensä. Mutta minusta joidenkin ykkösten ei tarvitsisi vielä meikata. Meidänkin koulssa yks kakkos luokkalainen meikkaa ihan hirveet kajaalit ja silleen .

Avatar

Juhliin tai konsertteihin.. saatan mä muutenki meikata. kyl mä koluun laitan aina välillä vain meikkivoidetta.

Avatar

En meikkaaa :D. Mut ei meikkaamises mun mielest mitää pahaakaa oo, mua ei vaa huvita…

Avatar

Kyllä, yleensä, mut ei mulle oo maailman tärkein asia meikkaaminen et voin ihan hyvin koulupäivinä jättää meikkaamattaa..

Avatar

EN! Olen 10 vuotta vasta, enkä vielä sitäkään 8D

Avatar

No en!!! Mä en meinaa haluu olla hirvee pissis! Mä rupeen meikkaa korkeintaan 7.luokalla. Ja vähintään ysillä!♥

Avatar

Kyllä meikkaan,joka päivä kouluun.se on oma mielipide asia,ei ole mitään pahaa jos meikkaa eikä siinä ole mitään pahaa jos ei meikkaa.olen sitä mieltä,että se on ihan oma asia.

Avatar

En meikkaa. Musta se ei kuulu muille meikkaako vai eikö, tosin säälin 7 vuotiaita pakkelit naamassa

Avatar

en tod meikkaa!!!!!! tyyppi257 ootko vähä tyhmä ku meikkaat????

Avatar

En. Ja Tyyppi257, mitä tarkoitat lauseella ”en ole tyhmä”? Itse olen 17 eikä kukaan ole huomauttanut siitä, etten meikkaa.

Avatar

En meikkaa. Vaa juhliin ja sit välillä ku leikin meikeillä sillee et laitan hirmu ihQteinilissudiiva meikit:D

Avatar

Vaan juhliin. Ja sulle tyyppi257:Ei sillo oo tyhmä jos ei meikkaa. Tai ei ainakaa mun mielest.

Oma kommentti