Mikä lemmikissä on tärkeintä?

Kysymyksen esitti Koululaisen kävijä Annika. Oman kysymyksesi voit lähettää täältä. Koululainen

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Tietenkin rakkaus ja kiirymys,mun lemmikit p. Kiintyneitä muhun ja mä niihin<3333333 mitä väliä rodulla,vanhemmilla ja ulkonäöllä? Tärkeintä on,että Se rakastaa sinua ja sinä rakastat sitä <33333333333

rakkaus ja kiintymys mun mielestä on lemmikissä tärkeet <33

jippii96 kirjoitti:
Rakkaus ja kiintymys lemmikkiin on tärkeintä. Heti toisena on luonne. Vanhemmilla ja rodulla ei niin väliä :)<3

kyllä koiran rodulla on väliä! Pieneen kerrostalo asuntoon ei voi ottaa mitää isoa saksanpaimen koiraa tai perhe joka ei välitä liikkua ei voi ottaa terhakasta terrieriä! Myös vanhemmilla on väliä! Jos koiralla on sairaat ja huonot vanhemmat on luultavasti niiden jälkeläiselläkin jtn ongelmia!!!!!!!!!!!!

MUISTAKAA IHMISET OTTAA NÄÄ ASIAT HUOMIOON!!!

Rakkaus ja kiintymys tietty!!!!!!!!!!♥! ♥! ♥! ♥! ♥! ♥! ♥! ♥! ♥!

ekaks rakkaus ja kiintymys, sit tulee luonne <333

Rotu ja laji kertoo minkälainen luonne sillä on ja muutenki rakkaus ei oo tärkein! Buu jotka laitto rakkaus

Lemmikki saa olla minkä lainen vain, tärkein on se OLETKO SINÄ ITSE valmis huolehtimaan lemmikistä, oli tämä minkä lainen tahansa.

oletko valmis huolehtimaan lemmikkisi hyvinvoinnista ja rakastamaan sitä ja jakamaan tälle huomiosi jatkuvasti.

musta on tärkeetä et se on kiltti koira ja lempee luonne kaikille, toki olis kivaa et se suojelis mua 🙂

näin koiranomistajana on helppo vastata: Minusta luonne on tärkein!!

Luonne ja rakkaus ja kiintymys. Ei ois kiva jos lemmikki ois yksineläjä, ois semmonen hellyydenkipeä. Pikkasen. Mut sellanen joka ei ois koko ajan kiinni kädessä. Mut luonne on mulle tärkee asia lemmikissä.

Ja vielä Bratz, ajattele hamsteriasi ja kissaasi! ULKONÄKÖ EI RATKAISE MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!

Ja minusta silti luonnekkin on tärkeä mutta ainakin minun kissalla on ihana luonne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Tuo oli myös niille, jotka ottavat eläimiä vaan kauneuden takia!
Tai sitten niille jotka vihaavat sen jälkeen lemmikkiään jos ne ovat raapaisseet tai purreet! Se on eläinten leikkiä ja se osoittaa myös kiintymystä! Joten minun kissani on minulle aina yhtä rakas ja tärkeä!

Tietenkin RAKKAUS JA KIINTYMYS!!!!! Tässä syy:
Tarvitaan ihmisen ja lemmikin välisen kiintymyksen. (Tottakai,miksi lemmikin ottaisi jos sitä vihaa??) kiintymys ei tapahdu päivässä.(lemmikki tarvitsee totuttelua) Minulla on kissa. se on sekarotunen mutta se on mulle 1000000000000000000000000000000000000%rakas!!!!
Ei haittaa vaikka se välillä raapii, ei haittaa vaikka se olisi minkälainen, vaikka maailman rumin, mutta se on minulle aina kuolemaan asti rakas, vakka mitä sattuisi! Tämä oli sinulle,rakas Lasseni, minun kissani!

En omista muita eläimiä kuin kauhean koiran, joten en osaa vastata. En oikein tykkää ötököistä. Mutta haluaisin akvaarion. Kalat on nimittäin värikkäitä ja niitä on hyvännäköisiä kasveja sinne.:)

LEMMIKKI VOI OLLA MYÖS SISÄISESTI KAUNIS, PLEKKÄ ULKONÄKÖ EI VOI OLLA SE RATKAISEVA AISA LEMMIKIN OSTAMISESSA! saatan saada sauvasirkan (ruskosauviksen)… Ne on niin söpöi! <3333
onko kellään jättiläistuhatjalkaista?? tai sauvista yms. matelijaa tai ötökkää?? ois kiva jos kertoisitte niistä jotain! 🙂

Mielestäni luonne on se tärkeä. Sitten tulee vasta rakkaus&kiintymys, sillä ainakin Uusi lemmikki karkasi metsään.:), joka nykyään on Uusikuu@, kertoi tarinansa Kauhistuksesta. Ja hän ei tunne rakastavansa sitä, koska sillä on niin paha luonne. Kiintymys tulee mielestäni lemmikkiin, kun sillä on hyvä tai ainakin tavallinen luonne. Kuten Uusikuu@n on aika vaikeaa tykätä koirastaan, koska se käyttäytyy huonosti.

Mun mielestä rakkaus&kiintymys, toisena luonne.
Mulla on omapäinen ja terhakka terrieri, mutta kun mä rakastan sitä
niin ei se luonne haittaa.

luonteela ei ole tärkeätä vaikka se on villi ja puree niin rakkaus on se tärkeä puoli ja välittäminen.

Hmm… Olihan se kivaa jutella. Ei haittaa, jos käyt harvemmin. En itsekään pysty käymään aina. Ei ole aina aikaa…
Eipä ole mitään uutta…:(
Joten voin aina silloin tällöin käydä täällä, jos haluat sanoa jotakin…:)
Mutta eikai tauko haittaa?

Moikka, Tiivitaavi!
Tänään Kauhistus puri yhtä ihmistä. Kun oltiin lenkillä… Sitten piti lähteä kotiin ja laittaa Kauhistus kiinni parvekkeelle. Se oli tosi vihainen!:(
Mutta mitenkäs sinulla menee? Onko uutta tai jotain muuta, jota voisit kertoa? Olisi ihan kiva kuulla. En eilen kirjoitellut tänne, niin nyt kirjoitin. 🙂
Ja ei kai se haittaa, ellen käy täällä ihan joka päivä? On täällä ihanaa käydä, mutta kun käyn myös harrastuksissa… Aikaa ei aina ole.

Joo, täällä on hiukan hiljaista. Aika moni kun tykkää siitä ihastusjutusta.:P Mutta on täällä käynyt Lemmikki lentää@! En vain ole hänen kanssaan samaa mieltä. Mielestäni lemmikkiä ei saisi ottaa vain heiteltäväksi. Ei niitä ole siihen tehty. Mielestäni lemmikillä pitää olla omistaja ja sen pitäisi olla onnellinen.

Lemmikki on hyvä kun saa heittää päin seinää, se on upeaaaaa!:P

Ei haittaa, ettet ole nyt kirjoitellut,Tiivitaavi. Olipa mukavaa nähdä, että olet palannut.:)
No, ideasi oli hyvä tuosta naksutinkouluutuksesta. Se ei varmaan tehoa Kauhistukseen, mutta yrittää voisi. Kokeilen.:D
Ihmettelenpä, miksi täällä on näin hiljaista? Käykö täällä muita? Kaikki on keskittyneet Ihastumispalstalle…

Uusi lemmikki karkasi metsään.:), eikai haittaa, etten ole näkynyt täällä vähään aikaan? 🙂
Ja olen kuullut, että on erilaisia naksuttimia, joilla voi kouluuttaa koiraa. Yksi koulutuskerta pitää olla sitten aika lyhyt. Sitten kun Kauhistus tekee jonkin oikein, niin voi palkita. 🙂

RAKKAUS JA KIINTYMYS ON TÄRKEINTÄ. mulla on 2v koira. se on niin IHANA. en tiiä mitä tekisin jos mun pitas luopuu koirastani.

ULKONÄKÖ, kiintymys ja rakkaus. Meillä on Pupen niminen kani.

Aivan, Tiivitaavi. Koirani on tyhmä, kun puree.:(
Enkä erityisemmin pidä pojista. En siis ole ihastunut. Ja on se vähän höpötystä, kun siitä puhutaan koko ajan.

Kauhea tuo koirasi!Ei lemmikin ole tarkoitus purra…:(
En keksi kyllä mitään hyvää neuvoa Kauhistuksen varalle. Ehkä koirakoulutus ei olisi huono vaihtoehto.
Hmm…:)En tiedä, mitä höpötyksellä tarkoitat. Onhan se kivaa, jos ihastuu, mutta siitä rakkaudesta kyllä puhutaan vähän liikaa. 🙂
Oletko koskaan itse ihastunut, Uusi lemmikki karkasi metsään.:)?
Olen ollut hetken ihastunut.

Kauhistuksen varalle? Hyvä kysymys! Enpä taida tehdä mitään. Mitäkö voisin? Onneksi sinulla ei ole sentään näin pahaa lemmikkiä! Varmaan ihan kivoja ne kissat…:)
Jos koirani olisi ihminen, ja käyttäytyisi noin huonosti se olisi rikollinen. Voi, kunpa ufot ryöstäisivät Kauhistuksen! Mutta avaruusolennoidenhan sanotaan olevan fiksuja. Eli turha toivoa!:(
Muuten, Tiivitaavi, tykkäätkö sinä rakkaushöpötyksestä? Itse en.

Jaa.Noinko paha se koirasi on?:(
No, minulla on kolme kissaa. Ne on kaikki maatiaiskissoja. Sain kaksi ensimmäistä ollessani kymmenen, eli kolme vuotta sitten. (Raita ja Ruutu). Uusimman olen saanut viime kesänä, (Tikku). On kivaa olla lemmikinomistaja. Mielestäni lemmikeissä on tärkeintä luonne. Ei ulkonäöllä ole väliä, ainakaan paljoa.:)
Uusi lemmikki karkasi metsään.:): Mitä olet suunnitellut Kauhistuksen varalle?

Tiivitaaville!:)
En usko, että kukaan saisi Kauhistusta talttumaan. Se on ihan hullu! Joten kai minä siis joudun kestämään sitä.:( Vanhempani eivät halua edes harkita luopumista. Kauhistus kun on kuulemma niin tärkeä.:( Voitko kuvitella? Kauhistus!
Kerro muuten vähän niistä kissoistasi.:) Olisi kivaa tietää, kun olet muuten mukava.:)

No, moi, Uusi lemmikki karkasi metsään.:)!
Mielestäni ulkonäkö ei ole hyvä syy inhota lemmikkiä. Mutta eihän se kivaa ole, jos se puree. On aika hankala miettiä luopumista, jos et pysty enää puhumaan siitä vanhemmillesi. Ehkä kannattaa yrittää.:)
Vai voisiko sen kouluttaa sellaiseksi, ettei pure ihmistä? Onhan niitä vaihtoehtoja.

Tiivitaavi, onpas kiva, että joku voi keskustella asiasta.:)
Ensinnäkin sain Kauhistuksen, vaikken olisi halunnut. Se on kauhean näköinenkin!:( Arvostan eläimessä ulkonäköä. Sitten kai Kauhistuskin vihaa minua, kuten minä sitä sillä se on purrutkin joskus. Eikä vanhemmat halua luopua siitä. Mitä siis voisin tehdä??????

luonne ja ihanuus ois mun mielest parast olla…. quitenkii——-

Suosikkini on ulkonäkö, lemmikin ominaisuuksista.

Olet jutellut tuonne Ihastuminen- palstalle niistä lemmikeistä. Voin jutella niistä kanssasi täällä. Kun tämä on sopivampi aihekin. 🙂
Mutta aika kauheaa, että voit vihata omaa lemmikkiäsi! Miksi niin? En oikein tiedä, mikset tykkää ”Kauhistuksesta”? Meillä on ne kolme kissaa, ja minä en pystyisi jättämään omia lemmikkejäni oman onnensa nojaan/metsään taikka vihaamaan niitä. Lemmikeitten pitäisi olla kivoja.:)

Nyt tietty ajattelette, että toivon vaan lemmikkejä ja hylkään ne. Niin ei ole! En ikinä ole halunnut koiraa, mutta sellaisen jouduin ottamaan ”väkisin”. Kauhistus on kauhea!:(

Minulla on koira. Ainut vaan ettei se ole lemmikki vaan inhokki. Lemmikissä on tärkeintä tietty ulkonäkö. Bratz, olet muuten ihan kiva.:)
Minulla on siis Mopsi, ja SE ON RUMA!!! Sen nimikin on Kauhistus, kun se on niin ruma. Sain sen 6- vuotis lahjaksi, ja aloin vollottaa. Sitä ei viety pois silti.:(
Olen nyt 11- vuotias ja täytän 31.5. 12. Olen siis tänä vuonna viidennellä. Kauhistus on ollut meillä kohta 6 vuotta! Yääkk!:(
Miten pääsisin muuten eroon Kauhistuksesta?

Ja kerran minä ostin lemmikkikaupasta vanhemmiltani salaa hamsterin. En olisi muuten saanut sitä. Piilottelin sitä ekaksi kaapissa, mutta salailu kävi raskaaksi ja karkuutin hamsterini metsään. Olin silloin 7 v.

Ja sitten kun valitsin akvaariooni kaloja, minulle sanottiin, että pitää ottaa sinne sellainen puhdistajakala. Ne olivat kauheen näköisiä, joten aloin huutaa eläinkaupan lattialla:”Haluun vain nättejä kaloja!!!” Ja niinpä sain vain nättejä. Sitten kun ei ollut puhdistajakaloja, niin vesi meni viikossa sameaksi. En kehdannut vaihtaa, joten osa kaloista kuoli. Ostin uusia, ja yhden puhdistajakalan.

ULKONÄKÖ!!! Tietysti! Tosi helppo kysymys… En ottaisi ikinä rumaa lemmikkiä. Kun halusin kissan, sain ensin tosi ruman. Huusin lattialla niin kauan että sain nätimmän. ”Haluun kauniimman!!! En ota tuota!!!”

mä haluaisin eläimen mutta äiti ja iskä ei luupaa voi surkeutta

Luonne koska olis hauskaa leikkii tai no ulkoilla sen kaa. Mut en omista lemmikkii

lajilla tai ulkonäöllä ei ole mitään väliä! jokainen eläin on omalla tavallaan kaunis.

RONJA.W:lle:
en oikein ymmärrä sua… ei ole kiva tuoda esim. koiraa kotiin, jos se ei sitten välitä tai kiinny, mutta miten sen nyt ottaa… :/

I LOVA DOGS! I LOVA GOLDENS! I LOVA NÖFFIS! I LOVA DOGS! ♥ ♥ ♥ ♥

Musta ainakin luonne koska ei ulkonäöllä tai vanhemmilla oo mitään väliä! Kunhan on sellane luonne et on myös kiintyny ja kuitenkin haukkuu kun on tulossa viaraita mitä ei tunne. Meillä on sellane koira mikä on tosi ihana ja se on just tollane!

Tai no jaa… Kyllä luonnekin on tosi tärkee, yhtä tärkee kun kiintymys ja rakkaus!

ÄÄäh! Mokasin perusteellisesti! Laitoin luonne! Tottakai rakkaus ja kiintymys menee edelle!

luonne, rakkaus ja kiintymys. Kaikki koska en osannu valita ja mä en kerro minkä mä laitoin koska en ittekkään tiiä mutta laitoin jomman kumman noista summa mutikassa. Et en tiä! Luonne siks koska ei oo hyvä omistaa sellasta ärhäkkää lemmikkiä joka puree tai murisee koko ajan. Lemmikin pitää osata niin sanotusti käyttäytyä” kunnolla. Ei lemmikki ainakaan saa purra! ja sit rakkaus ja kiintymys tietysti siks koska se on tärkeetä että lemmikki rakastaa omistajaa ja saattaa olla kiintynyt siihen. Se on melkein sama asia kun luonne koska jos rakastaa omistajaa niin ei se voi sillon olla ärhäkkä luonteinen. Kyllä te älyätte mitä mä tarkotan 🙂

Jassutossu, muuten olen samaa mieltä, ei saa ottaa lemmikkiä ulkonäön vuoksi, mutta kuitenkin pitää tietää turkin hoito. Älä siis ota esim. vanhaenglanninlammaskoiraa, jos et jaksa pitää turkkia kunnossa. Itselläni on kaksi villakoiraa, joita pitää harjata joka päivä, kynnet leikata viikon välein ja pestä sekä trimmata kerran kuukaudessa, ja vanhaenglishinpiski tarvii triplasti enemmän. Jos ei jaksa tai ei halua, koiralle tulee kirppuja, jotka kutittaa ja ne eivät tunnu todellakaan kivoilta. Turkki myös takkuuntuu ja likaantuu, ja harjaaminen sattuu. Mutta olet oikeassa, älä valitse koiraa vain siksi että se on söpö.

No rakkaus ja kiintymys. Tokana on luonne. Mä en haluaist sellasta eläintä, joka ei tykkäis musta.Muuty mun marsut tykkää musta ja mä niistä <33

Rakkaus ja kiintymys<3 jos luonne ois huono mut eläin ois kuitenkin rakastava niin se luonne ei ois nii paha

häh?! jotku on laittanu ulkonäkö?? kuulkaapa, ei elläimillä ulkonäkö oo se tärkein. se on vähä sama ku ihmisilläki, (ESIM)jos on joku vähä oudon näkönen ja sitä syrjitään, nii ei se oo kiva. sama ku eläimilläki, mutta ne hylätään!!!!!!

no luonne.. ja onko se niin siistii ku on ekana kirjottamas??:PP

Mä otin sen ”rakkaus tai kiintymys”- jutun… No kyllä kaikki on aika tärkeetä, mut voi ottaa vaan yhen…

öö valitsin rakkaus ja kiintymys koska ei ole kiva saada lisää poikasia esim. kesyrotalta, koska itselläni on sellaisia 2 ja molemmat ovat kyllä tyttöjä.

Pitäähän lemmikin söötti olla, mutta kyllä minä jonkun rumankin koiran kotiin ottaisin, jos löytäisin sen jäätävästä lumihangesta tärisemästä!

Luonne! Sitten se rakkaus ja kiintymys. En haluais mitään lemmikkiä joka pelkäis mua tai jtn. Ja peersoonalliset eläimet on niin…persoonallisia. 🙂

HUPS………………………. mä kirjoti vahingos luonne mä valitsi kyl rakkaus ja kiintymys OIKEESTI!!!!!!!!!!!no, oikeestaa, molemmat enemmä kyl rkkaus ja kiintymys=)=)

HUPS………………………. mä kirjoti vahingos luonne mä valitsi kyl rakkaus ja kiintymys OIKEESTI!!!!!!!!!!!no, oikeestaa, molemmat enemmä kyl rkkaus ja kiintymys=)=)

L.U.O.N.N.E ei oo kivaa omistaa lemmikii ulkonäon takii se voi kyl olla paha vaik se oliski söpö et M.I.E.T.T.I.K.Ä.Ä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mä ainakin arvostan sitä, miten se kiintyy ihmiseen sekä tottakai luonnetta =D

tietysti että se rakastaa minua. minun onnekseni koirani rakastavat minua! ja onhan tietty luonteellakin väliä.

Mun mielestä on kaikki rakkaus ja silleen!! <3<3<3<3<3<3<<3>

Pistin rodut ja lajin…….hei, oikeesti, kyl pitäis tietää minkä lajin tai rodun ottaa….oli hiuskarvan varassa etten ottanu rakkautta ja kiintymystä, mut kyl luonnekin on tärkee….muuten itellä on ihana isovillakoira, olo tuntuu turvalliselta kun on iso koira. Oikeestaan meillä on toinenkin iso villis, mut se on tosi vanha ja sairas. Otetaan uus villakoira kun kummatkin kuolee. Se nuorempi on kuitenki mukavampi, ja vaikka rakastan kumpiakin, se kuitenkin iskee enemmän. Ne osaa istua, mennä maaha [vanhempi villis ei osaa],antaa tassua, tulla luokse kun huudetaan tänne ja muuta. Villakoirat ei oo hienostelioita[toinen kierii mutaläjässä]vaan ne on aika älykkäitä koiria, joissa ainoa vaikeus on metsästysvietti ja turkin hoito. Silti ne on super välkkyjä, ja uskollisia|rakkaita…

Rakkaus ja kiintymys, sitten luonne. Ulkonäöllä ei ole juurikaan väliä.

Rakkaus ja kiintymys!tietty!esim.jos sul ois koira johon et oo rakastunu ja kiintyny nii mitä iloo siitä koirasta sit on!!!!!!!!!!!!!otakaa kantaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mä laitoin rakkaus tai kiintymys… eka meinasin laittaa luonne mut sit vaihdoin.. tarkottaaks se omaa vai eläimen kiintymyst???!!!xD xD xD xD xD

No:
1.rakkaus,kiintymys
2.luonne
3.laji,rotu
4.ulkonäkö
5.vanhemmat
Mulle laji ja rotu on tärkeitä.Ja samoin ulkönäkö ja luonne.

Rakkaus [ja] kiintymys mun mielestä… 🙂 Mulla on sitten vaan niin ihuna kääpiöhamsteri <3 Aina odottaa kun tulen koulusta, ja haluaa syliin... <3

meillä on marsu ja mä rakastansitä ja mä oon kiintynyt siihen pyös

lemmikkin rakkaus on tärkeää mutta jos sillä on sinulle huono luonne niin se ei oo hyvä.

oi,tietty lemmikin rakkaus on tärkeintä.ulkonäkö ei ole yhtään niin tärkeä asia<333

Rakkaus ja luonne<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rakastan eläimiä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minusta tärkeintä on kiintimys ja rakkaus<3
Ei ulkonäöllä ole väliä,lemmikkihän on ystävä eikä
mikään malli.

Ulkonäöllä ei ole väliä! Lajista on kyse! Jos joku vaikka on allerginen vaikka kissalle. Niin se
tietysti pitää ottaa huomioon.

Kukaan ei ole vielä valinnut vanhempia ja ulkonäköä 😀 Minusta kummallakaan ei ole mitään väliä! :)<3

Luonne on tärkeintä.Omat undulaattini ovat kuin kaksi eri persoonaa.Poika-undu-
laattini on varovainen ja äänekäs,mutta tyttö-undis on hiljainen(yleensä),rohkea
ja utelias.Mut molemmat on yhtä kivoja.XD.

jee olin seiska kun sää mikä ihme eläin ootkaan oot kutonen kun se yks oli laittanu tuolla kaks kertaa daa oppikaa lukemaan/hankkikaa silmälasit

Rakkaus ja kiintymys! RAKASTAN KISSOJA SEKÄ KOIRIA!!!!!! MEILLÄ ON MOLEMMAT!!!!! RAKASTAN NIITÄ HULLUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 (Seiska! JES!) Tykkään myös monista muista eläimistä. 🙂

Olin neljäs!!! Eli nöffi!!!! Mun toka suosikki rotu koirist!!! <3 <3
I LOVE NEWFOUNDLANDS ALL MY HEART! <3

rakkaus ja kiintymys, ja sitte heti luonne! I LOOVE ANIMALS! mä tein sen -ootko eläinrakas?- testin ja siinä sanottiin että rakastan eläimii yli kaiken!!!!! <3 <3 <3 <3

(Koirani nimi on Wendy)Oon kolmas!!! Minusta luonne on tärkeä ettei ole sellainen joka puree tai yms.olen kyllä samaa mieltä jippii96 kanssa siitä että rodulla tai vanhemmilla ei ole väliä.Erään tuttuni koiran nimi on muuten Wilhelmiina jonnin joutawa XD.Ei hän koira oo jonnin joutawa!

Rakkaus ja kiintymys lemmikkiin on tärkeintä. Heti toisena on luonne. Vanhemmilla ja rodulla ei niin väliä :)<3

Olin eka! Luonne on tärkein, sillä tosi omiin oloihin sulkeutunutta lemmikkiä ei ole kiva omistaa

Oma kommentti