Mikä musatyyli?

Mikä musiikkityyli kolahtaa sinuun parhaiten? Miksi? Koululainen

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Voit lähettää oman kysymyksesi täältä!

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Pop, rock, heavy, klassinen ja rap, mut laitoin pop

Rapi iskee parhaiten ainaki jos on hyvä laulaja ja riimit ;D

Pop.
ja

D
DI
DIS
DISK
DISKO
DISKOM
DISKOMU
DISKOMUS
DISKOMUSA
DISKOMUS
DISKOMU
DISKOM
DISKO
DISK
DIS
DI
D

no rock tietty!!! guns n roses is the best band 4ever!!!!!!!!!!

guns n’ roses, mötley crue, kiss, hanoi rocks, reckless love…
SUOSITTELEN!!!

GN’R : Kyllä pitäs olla gunnarit ykkösenä! Kaikki justin bieberit listalta veke!

Must Rokc ja Heavy.
Koska kuuntelen Guns N’ Rosesia. sen julkasema albumi appetite for destructionille varmistettiin 18. kertanen platina levy ja se on myös maailman 25 myydyin levy!

mä tykkään popista ja rokista mut laitoin rokki koska Mileyn musa on enemmä sitä.Rakastan Mileytä!<3 sen kappale Can`t be tamed on ihan huippu!

Rock tietysti,
koska RAKASTAN JA PALVON amerikkalaista punk/rock bändiä nimeltä Green Day. Bändin laulaja on Billie Joe Armstrong joka tekee yli puolet lauluista itse ja soittaa myös kitaraa <33333 KUUNNELKAA IHMEESSÄ!!!!!!!

mä!! Olet oikea Cheek rakas… Ei pahalla… Mutta se liekeissä laulu ei oo hyvä: Tänää on bileet kaikki sileet… Mielummin pääni suuntaa:
Aste: poikkeus sääntöö ja sellainen kun tyyne ja martta:kaksi kalaa taskussa…

Pop ja sellainen Lady gagan seksikäs musa kuuntelen niitä ja the voicea Mitäs muutakaan kun hyviä viimeisiä lomaviikkoja!!! 🙂

rap ja no kuuntelen monesti myös poppii mut yleensä rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rap Rulez!!!
Cheek is the best!!!
Mun noista TOP:
1. Rap
2. Pop
3. Rock
4. Heavy Metal
5. Klassinen

rock ja sit vähän kovempi rock

tässä esimerkki : http://www.youtube.com/watch?v=wt4L_jYwTEY

tonne kuunteleen JA JOS MEETTE kuunnelkaa edes kertosäkeeseen asti, koska se on paras : DD

Denmark, Sweden, Finland, Norway and Iceland = All the nordics / Scandinavia’s RULES! RULES RULES! 4-ever <3

Pop, rock ja klassinen mun mielestä. 😀
Rap on mun mielestä aika huonoa, ei pahalla.

kyl se on pop mut eurodance on kans hyvä! lemppari bändejä/artisteja on lady gaga ja cascada. eiks oo cool kirjotus? <3<3<3<3<3

POP on iha paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POP JYRÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Metalli, klassinen ja joissakin määrin myös rock. Ne ovat ne musiikkityylit, joita kuuntelen. Syynä on se, että ne ovat oikeaa musiikkia joissa ihmiset itse soittavat soittimia eivätkä koneet, ja se kuulostaakin paljon paremmalta. Varsinkin tuo klassinen musiikki, se on aivan ihanaa. En voi ymmärtää, miksi kaikki tuntuvat kuuntelevan poppia tai räppiä tai mitä niitä nyt onkaan. Mutta tarkoitukseni ei ollut loukata ketään, sanoin vain mielipiteeni.

Poppi ja rokki, koska miley laulaa niitä volempia musatyylejä.

hups, tost jäi yks P pois. tarkotin kyl POP enkä PO!!!!! SomMoro

SE
O
VARMAANKIN
PO
OR
ROCK.
OTA
NOISTA
SITTEN
SELVÄÄ.
ONKO
KESÄ
KIVA?
EN
VIHAA
KOULUA,
IHA
KIVAA
SE
O.
MUT
KIVA
SE
O
PÄÄSTÄ
VÄHÄ
LOMALLEKKII!!
SomMoro”

Rap! JA R&B, niinku akon, david guetta, pitbull….Tosin et myös britney ja gwen stefanki on hyvii

punkrock on maailman parasta!!!! green dayn 21 guns on kaunein biisi mitä tiiän! ja sen musavideokin on IHANIN!!! jee ne tulee suomee! <3<3<33<33

PUNK, ROCK, klassinen.

PASKAT tutustuisitte muihinkin tyyleihin kuin tuohon perseestä olevaan hittijumputuspoppiin.

no rap iha ehottomasti……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mite joku voi kuunnella jotain muuta……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE RAP

KLASSINEN.Mä rakastan klassista musaa! Se on jotenki vaa niin ihanaa…muuten mä rakastan kaikkii 1500-1910 lukujen musiikkia… T.123nel5

TÄMÄ ON POP POP POP POP POP POP MUSIKKIA YKSINKERTAISTA MUTTA TOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mmm…pop on melko kivaa,mut mulle kolahtaa goottinen metalli.

Pop on mun tyyli. Arvostan niitäkin joilla on esim. Rock. En ole vaan Rock ihminen.

hevi,rock,punk,black metal ja death metal on parasta musaa!!

molemmat heavy ja pop ehkä myös rock ja rap ,mut ei ikuna klassinen tietenkin aikuisena on sitten klassinen ,mut toivottavasti ei oo!!

no pop muuten paitsi Cheek on ainut hyvä räppäri!

Klassinen. Se on parasta. Ehkä se johtuu siitä että soitan selloa. Se on ihanaa. Järkevät ihmiset osaavat kuunnella mitää vaan, myös klassista. Muuten rakastan leffamusaa. Esim. Pirates of the Caribbean, LOTR- ja Avatar-musiikki on tosi mahtavaa.

Minä pidän rockista, hevistä ja räpistä ne on tosi hyviä musiikkeja. Pidän niistä,koska olen tälläinen hevi rocki räppääjä.(en oikeesti) Hehe! Laulan silloin tällöin noita. Iskelmä ei kyllä iske muhun. Ja on popkin ihan hyvää!

En mä oikein tiiä. Ehkä pop tai rock. Tai sit joku jossa voi tanssia!

Laitoin popin, koska se oli vaihtoehdoista paras. Mutta se on minun mielipiteeni ja sinulla joka tätä luet (ehkä jos luet) on oma mielipiteesi ja se on tärkeää sinun ei tarvitse olla samaa mieltä kanssani. Ajattele jos kaikki olisivat samaa mieltä joka asiasta niin millaista se olisi?

kiitos jos luit!

niinkuin wiivi. kirjoitti olen aivan samaa mieltä. Klassinen on kaunista koska sitä ei ole pilattu millään pop laulajien äänijänteillä. klassisessa musiikisa on keskitytty vain ja ainostaan musiikkiin eikä lauluun mikä pilaa koko haomman usein. Joskus laulut on ihan kivoja ja pitäkää ihan rauhassa niistä ketkä pidätte mutta meikäläiseen se ei pure se….. 😉

Rock on liian rajua, joten siitä en pidä. Mutta pop-rock on ihan okei. Klassinen on kaunista, ja tykkään klassisesta musiikista jossa ei lauleta. Vähän niinkuin säveltä. Laitoin klassisen, sillä se oikeasti on niin kaunista ja rauhallista. Iltaisin on kiva kuunnella sitä, niin saa hyvät unet. Ehdottomasti siis klassinen!

Mun mielestä pop on hyvää! Mutta kuuntelen vähän kaikkea. En oikeen osaa valita. Suosikki bändini on Maija Vilkkumaa. Mutta kaikki on ihan hyviä. Pop on mun mielestä silleen hyvvä,koska sen tahdissa voi hyvin tanssia ja mun mielestä Maija ain joskus laulaa poppia. Hehe!

Heavy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moi taas! olen entiseltä nimimerkiltäni ”lumihullu=)” nyt mä kekkasin just sopivan nimimerkin. eiks toi ”koissulihullu” oo hyvä?

Moi taas! olen entiseltä nimimerkiltäni ”lumihullu=)” nyt mä kekkasin just sopivan nimimerkin. eiks toi ”hauvahullu” oo hyvä?

Moi! toi nimimerkki on vähä huono, kun lumet on jo sulanu =(.nii tosta ite gallupista, että pop on paras, koska anna abreun laulutyyli on pop!

Tyypit Poppaa, siitä tulee soppaa!!!! Sano P-O-P siitä tulee Pop!

pop huoh en löydä vanhaa nimi merkkiäni rock iha tyhmää hevi laulajie ääni menee pop on paras!!!!!

Pop pop and i don`t care!! Siis toi oli music everywherest. POP! :p

PoP pn paraaas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

mun musamakuni on tosi tosi laaja ja kuuntelen sellasist rauhallisist musiikeist joihinkin heviin… mut rap on kumminki mun ehdoton suosikki vaik oon tyttö enkä häpee sitä yhtään vaik jotkut saattaa ajatella et toi on tyttö ja kuuntelee tollast musaa =)

äsh laitoin popin 😀 no ainakin se on noist kaikist paras nii ja muutenki aika monet laitto sen!!!!

No emmä ihan osaa sanoo. 😀 Oisko se An cafen musatyyli…:3

pop ja rock on kummatkin hyvii mutta laitoin pop kun ei saanu laitaa kumpiakin!!

Tykkään popista ja rockista. MOLEMMAT ON YHTÄ HYVII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miks kaikki vastaa pop? Aaatelkaa nyt! Elvis Presley, The Baseballs ja kaikki muut ihanat tyypit soittaa rockia. Ok, ehk Katy Perry ja joku muu hauska tekee pop musaa, mutt kuitenki!
🙂

Pop!!! Ja PÄP!

1. Popista eniten Justin Bieber& Michael Jackson<333
2. Päpistä eniten 50 cent<333

P.S. Vaiks nimimerkki on PaaWo_.. Ni oon tyttö. Älkää kysykö mist se nimitys tulee<33

Rock! Parhaimpia ovat Metallica, The Rembrandts ja Jimi Hedrix

Dragoninu:niinpä niin. Harmittavan vähäistä eri musatyylien tunnistus.

POPPII
POPPI
POPP
POP
PO
P POPPI RULES, koska se vaan on niin parasta!!!!
PO
POP
POPP
POPPI
POPPII

LAITOIN ROCK…
MUT PUNK ROCK JYRÄÄÄÄ!!!
JA GREEN DAY ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanotaan rock.

MINKÄ TAKIA musatyyleissä mainitaan heavy!? Heavyä kuuntelevat harvat, sillä harvat artistit/ bändit soittavat sitä enää. Metallimusiikki on muutakin kuin heavy, mutta jostain kumman syystä aina kun radiosta kuuluu esim. death metalia niin joku huutaa aina: ”Lol! Jotai hevii!”

Tämä on pop pop pop pop pop pop musiikkiaaaaaa!!! 🙂
ja sitäpaitsi kuuntelen enemmän Dance musaa kun poppii XD mut kummatkin on hyvii 🙂

POP!! Pop on niin monipuolista!! Itse asiassa tykkään rockahtavasta popista, sillä pystyy nimittäin tehdä hitaita, nopeita, koukuttavia ja kaikenlaisia muita biisejä!! Tykkään aivan sairaasti hitaista biiseitä (jotka on poppia eli eivät vain hiodasta vaan myös poppia), joilla on kauniit,herkät tai satunnaiset sanat. Hyvä esimerkki on Fly whit me!!

Pop on ehdottomasti listan 1.sijalla! Sen takia hankin Pop Princessinkin…”””””
UUUUU

Pop ja sen lisäksi poprock.
Myönnän,että kuuntelen joskus,tosi harvoin,klassista,mutta se on rentouttavaa.Iskelmää kuulen siksi,että vanhemmat (äiti) kuuntelee sitä.

Pop ja rock on parhaita ja iskelmä usein kauheeta. Myös R&B on hyvä.

Parhaimmmmat ovat POP ja ROCK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koska kuuntelen PMMP:tä. 🙂 🙂 🙂

POP JA ROCK TIETTY!!!!!!!!!!:D 😀 😀 😀 😀 (Pop on kyllä vähän parempi.)Rap on SURKEIN!!!!!!!!!

eiku RAP äänestin kyl poppii mut on sEki iha hyvää!

R
RA
RAP
RA
R

RAP

rockabilly kolahtaa parhaiten mutta sitä ei ollu joten pop

No laitoin rockin 🙂 Rakastan esim.Guns N Rosesia. Myös heavyn ois voinu laittaa. Klassinen on kaunista. Jokaisesta tyylistä löytyy taidokkuutta. Mä en kuuntele genrerajojen mukaisesti,kuuntelen sitä mikä on hyvää. Ainut joka ei kauheesti iske on pop :/

Siis kuka enää kuuntelee jotain klassista?! Toisaalta se on vaan makuasia. Ite laitoi Pop. Kyl kuuntelen myös Rockkia ja Rappia harvoin.

Kuten sanoin jo, niin näistä paras on kyllä pop… Mutta jos kysytään yleisesti niin sanon DANCE.

Eskari/ päiväkotismusiikki. Siinä on piirileikkistä sekoitettuna kotikseen.

Oikeestaan tykkään lähes kaikesta tanssittavasta musiikista.mutta jos pelkästään kuuntelen musaa nii pop=)(siis tolla tanssittavalla musiikilla tarkotin että tykkään tanssia ja sellanen musa on kivaa mitä voi tanssia)

Pop totta kai se on rempseetä musaa ja kaikki mun lempilaulajat laulaa poppia

no pop on paras ei oo rokkii eikä iskelmää poppi on poppii

mitä mieltä ootte hiphopista se on mulle melkee koko elämä

POP JA ROK! ehkä enemmän pop mutta sit ehdottomasti rok! laitoin pop ja niin kyllä näyttää aika moni laittaaneet!

NO RAP MUT ON POPPIKIN IHAN SAIRAAN HYVÄ MUT RAPISSA VAAN ON AINAKIN YKS HYVÄ LAULAJA MEINIIN CHEEK!

Oma kommentti