Mikä on lempijyrsijäsi?

Mikä on suosikkisi ja miksi? Koululainen

Tämän kysymyksen esitti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Miks tos ei kanii?? Mut laitoin marsu. Mut kamul on kaks marsuu<3 Ja mikä ihme on jirdi?!?!?

Kukaan ei usko sua,braz! Tääl on ihmisä JOTKA VÄLITTÄÄ eläimistä,toisin kun SÄ!! Älä kerro niille pöytä sun kamalista marsujutuista!! SÄ oot varmaa joku poika,joka tahtoo vaan pahottaa toisten mielen!! Oot ihan ääliö!! Ja jos toi on totta,nii laittaisin sut vankilaan!! Mut lopeta toi ”sun mielestä hauska juttu” ja hanki ELÄMÄ!!!!!!!

Mä en usko brazin juttuja!! Ei KUKAAN voi tehään no kamalaa elämää marsulle!! Karseeta 🙁 e kantsi uskoo!!

Hamsuliinit on ihania suloisia ja ihania suloisia!! Mul on oma,ja Se on niin söpö:):) muutki jyraijär on tietty tosi ihanii:3

Marsut! Mul on ite kaks niitten nimet on paavo ja teppo 😀 ja braz jos sul ei oo mitään muuta tekemistä ku jauhaa tollast pa**** ni tee oma galluppi ja kijota sinne noit sun v**** tyhmii juttuis ni kato kuin moni haluu käydä siel! Ketä on munkaa samaa mielt!!!!!!!!!

brats oot pim pom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GERBIILIT GO! GERBIILIT GO!☺☺☺☺’
╔♫═╗╔╗
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦♫╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╠╣ gerbils!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cinhcilla,marsu ja hamsteri mut kaikki han noi jyrsijät on ihania vaik mul ei oo mitää eläint

pidän hamstereista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haluaisin sanoo et marsut rulettaa! Ja sit brazille: Sä oot kyllä ihan outo! Onks toi ees niinku totta? Hirveen typerää mennä ny ostaa niinku marsu salaa ja päästää se sit vapaaks. Parempi sen on olla siellä eläinkaupassa kun sun luona!!!! Mä rakastan marsuja joten tosi kivaa ku sä vaan kirjotat jotain kamalaa marsuista!! Ja vielä et sä oot kamala kun heität jotain eläimiä seinään ELÄIMET EI OO MITÄÄN PEHMOLELUJA!!!!!! Sit kun sä haukuit sitä teiän vanhaa kissaa niin mä olin lähellä räjähtää!!!! Kissatkin on kyl ihanii. Ja vielä: noi runot alkaa pikkuhiljaa potuttaa!!!!!!

Kuule bratz,älä kirjoita tuolaisia runoja!!!! Kissat ovat todella lähellä sydäntäni ja minulla on itsellänikin kissa enkä aio ostaa utta ennen kuin se kuolee ja aion kaikin tavoin antaa sille hyvän elämän enkä hylköäisi sitä koskaaan vain ulkonäön takia!! vastaukseni gallupiin oli muuten hamsteri.

Laitoin marsu<3 Miksi sä Bratz oot niin julma eläimille?????????????????

kyllä se Syrialainen hamsteri ♥ ja rotta on ihanimmat : ))
Ittelläni hamsteri ollut, rotan haluaisin : D ne on sulosia ^^

miks ei oo kaneja???!!! kyl neki on jyrsijöitä ja niist söpöimpii <<33>

Ja bratz, luin ton sun viestis kohdan: ”Valitsen kissani niin, että se on nätti,entinen on ruma kuin tiskirätti.Kun kissa kiva kotiin kannetaan,entinen pois ehkä vaan annetaan.Kun Kitekatia, Whiskasia saa kissa uusin,vanha syököön haisevan perunamuusin.”

Kun puhut ”entisestä” kissastasi, näyttäisi siltä ettet välittäisi siitä. Jos se on mielestäsi ”ruma”, niin etkö siksi pidä siitä? Onko järkeä? Ja jos kissa on nätti, ei välttämättä ole kiva ja ihana jne. Eikö luonne kiinnosta sinua? Vaikka kissa olisi luonteeltaan todella kamala, mutta se olisi söpö, ottaisitko sen? Minä en, mutta jos ottaisin, niin opettaisin sitä. Ei kannata pettyä.

En omista jyrsijää, enkä oo niiden kans kauheesti tekemisissä koska oon allerginen :(. Mut mä laitoin hamsteri 🙂

Ilahduin niin, että housuun meni pissa,
minulle annetaan lahjaksi uusi kissa.
Marsu joutui pois, kun yöllä rapisi,
rapisi niin, että kaappi vapisi.
Valitsen kissani niin, että se on nätti,
entinen on ruma kuin tiskirätti.
Kun kissa kiva kotiin kannetaan,
entinen pois ehkä vaan annetaan.
Kun Kitekatia, Whiskasia saa kissa uusin,
vanha syököön haisevan perunamuusin.
Bratz haluaa valita lemmikkinsä tarkasti,
että saa mieleisensä aivan taatusti.

Hamsu ja marsu taivaassa juoksevat,
ihanalle lemmikille edelleen tuoksuvat.
Sitten ne juoksevat reunalle kuun,
näkevät Maan ja kaiken muun.
Kun marsuni matkalle taivaaseen lähti,
siitä tuli uusi tähti.
Nyt se vieläkin taivaalta kuikkii,
tähtenä taivaalla vieläkin tuikkii.
Muistan kuinka sen elämä ei ollut hyvää,
ei saanut marsunruokaa eikä jyvää.

Nyt vähän itkettää,
marsua en ikinä nää.
Kun minulla oli sen kohtalosta huoli,
kuulin: Se kuoli.
Marsuni juoksi hädissänsä,
kuoli sitten nälissänsä.
Nyt minun paha olla on,
marsuni oli niin voimaton.
Huonokuntoinen ja niin heikko,
marsuni oli hetken metsänpeikko.
Nyt en siitä enää tiedä,
pahaa oloani en enää siedä.
Mutta keksin keinon parhaimman:
ostan lemmikin uudemman.
Silloin hyvin kesälomaa kestäisin,
itkun, surun itseltäni estäisin.

Tämä tapahtui kun marsunruokaa kerran ostin,
juuri säkkiä sisään nostin.
Vanhempani olivat huomanneet sen,
kauhean, kauhean yllätyksen.
Marsu kaapissa mätäni ja haisi,
heikossa kunnossa olla taisi.
Sen tajusin, ostos oli huono,
näkyi häkistä huonovointisen marsun kuono.
Marsu oli laiha, näkyi luut,
avasin häkin, laitoin ruuat ja muut.
Sillä huono oli kunto,
minulla silti hyvä omatunto.
Vanhemmat käski sen metsään viedä,
sieltä se pois ei osaa ja tiedä.
Sinne meni marsuni,
samoin kuin teki hamsuni.
Ne kokivat siis saman kohtalon,
nyt niillä hyvä olla on.
Pääsivätkö taivaaseen, elävätkö vielä?
Vastausta siihen minäkään en tiedä.

bratz,
EN VOI YMMÄRTÄÄ SUA IKINÄ! sinulla on vain yksi marsu, niitä pitää olla kaksi! :/ On oikeasti eläinrääkkäystä, jos ei huolehdi lemmikistä. Marsusi (mikä lie Ylläripylläri…) voi sairastua, jos syötät sille vain hyttysiä ja kissanruokaa! KERRO VANEHEMMILLESI, ETTÄ OSTIT MARSUN. SE ON MARSUN JA SINUN PARHAAKSESKI, OIKEASTI! MARSUSI LAIHTUU LAIHTUMISTAAN, EIKÄ SAA ARVOISTAAN ELÄMÄÄ. Mua oikeesti itkettää, kun kiroitan tätä. Eläimet ansaitsee elämän, ihankuin ihminenkin.

Olet oikeassa,96:D! On eläinrääkkäystä, jos lemmikille tekee niin. Mutta onkohan bratzin runot totta?

Hamsteri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne on niin söpöjä! Niitä voisi katsoa vaikka tuntikausia koska ovat niin söpöjä!!!

Eikös se ole eläinrääkkäystä, jos ei hoida/ruoki/satuttaa
lemmikkiä tai ei huolehdi lemmikin hyvinvoinnista?

Oli se aika ylläri,
kun kaupasta löytyi Ylläripylläri.
Sille jyrsijänruokaa osta en,
ostin vain häkin rikkinäisen.
Vaatekaapissa se asuu vaan,
siellä pysyy ainoastaan,
muualle ei pääse milloinkaan.
En halua, että vanhemmat huomaa sen,
ostin marsun, vaikka saanut en.
Silloin kokisi se hamsun kohtalon,
metsässäkö sen parempi on?
Niin tein lemmikille,
kissanruokaa laitoin sille.
Marsu meillä olla saa,
jos pysyä muistaa piilossaan.

Minulla on marsu!!! Ei sitten saa kertoa äidille ja isälle mitään. Ostin sen samalla tyylillä kuin hamsuni. Pitää kohta karkoittaa metsään, jos se alkaa rapistella vaatekaapissa yöllä. Aion ruokkia sitä hyttysillä ja kissanruualla. En uskalla mennä kauppaan ja ostaa jyrsijänruokaa, kun vanhempienihan pitää luulla, että ainoastaan haaveilen jyrsijästä. Toivottavasti tämä pysyisi salassa. Ei kävisi niin kuin hamsterille. Tämä on jännää, kun omistaa salaisen lemmikin.:) Ja annoin sille nimeksi Ylläripylläri! Ylläripylläri on ihana lahja synttäreiksi itseltäni. Jo etukäteen sain sen.

Mangolia rottia ei tartte pelätä, ne varmaan pelkää sua enemmän kun sä niitä! Marsu on paljon pelottavempi kun rotta! Jokaisella eläimellä on oma työ maapallossa! jopa hyttysellä! esmes. Ilman mehiläisiä ei olis kukkasia! Kerro mulle vaan mikä työ marsulla on!

Pistin rotta kun se on suloinen! Bratz, olisin onnellinen kun minulla olis niin hyvä runotaito kun sulla mutta kun käytät sitä väärään!
Nuo runot on ilkeitä. Jos ne ois kivoja niitä olis kiva lukea!
Jos vaihdat aihetta, kiitti etukäteen.!

bratz:
Olen hyvin iloinen siitä, ettet ole oikeasti vahingoittanut eläimiä. alan ymmärtää sinua. Sinun ei kuitenkaan kannata oikeasti ostaa sitä marsua salaa. Saattaisit taas joutua karkottamaan sen metsään. Ei kannata oikeasti ostaa sitä!

hippi-97

ps. bratz, vaihda runon aihe, jooko????

Tiedoksi bratzille:
olit aluksi mukava, mutta kun aloitit tuon, muutin mielipidettä. Et olekaan kiva! Keksi runo jostain kivemmasta aiheesta.
Muuten, tämän kommentin kirjoittanut (minä) olin ennen:
Uusi lemmikki karkasi metsään.:)

Hippi-97: minähän vain runoilen ja käytän lahjojani. En ole heittänyt mitään elävää seinään, vaikka se onkin runojeni pääaihe. Se tuntuu jännälle. Mutta ostin 7- vuotiaana hamsun salaa, koska halusin sellaisen niin kovaa. Ja vanhemmat eivät luvanneet. Ja kun pelkäsin, että vanhemmat näkee ostoksen, olihan se ihan pakko laskea metsään. En ole rikkonut mitään. Se ei ollut rikos.

yks juttu vielä! lemmikit ovat eläimiä, eläviä olentoja! *snif snif* niitä ei saa vahingoittaa! olet sitä paitsi rikkonut eläinsuojelulakia! 🙁

Hei hei nyt! 🙁

RUNOSI OVAT HIRVEITÄ! ITKETTÄÄ! LOPETAN KOULULAISEN SIVUILLA KÄYMYISEN TAKIASI!
HYVÄSTI!

siis gerbut jyrää! ups..
ja sitten…
bratz, miksi ihmeessä ostat lemmikkejä salaa???? Se ei ole hyväksi eläimille eikä sinulle! en voi saada koiraa tai mitään karvaista, mutta en osta niitä salaa! Et voi sanoa olevasi eläinrakas… Ja nuo runot… 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 LOPETA JO! 🙁 🙁 🙁 Kiitos, mutta en saa enää unta seuraavana yönä… *snif snif snif snif* Hamsteri-rassu.

Järkytyin, kun sen näin,
lemmikki lensi seinää päin.
Siitä enää kiinni sain,
turkin, nahan ja ihon vain.
Vanhalle lemmikille kostin,
uuden kun vain ostin.
Ja näin sanoi järki:
”Lemmikki tavarasi särki!”
Siitä minä suutuin,
iloisesta vihaiseksi muutuin.
Kävin enää pissillä,
menin kerrostalon alakertaan hissillä.
Sitten kävin kakalla,
värjäsin lemmikkini turkin kynsilakalla.

No, kaikki! Tässä runo: 🙂

On Marsu tuo pieni ja söpö,
sillä häntä, pieni ja töpö.
Rottaa mä pelkään,
siro mua selkään.
Onko mitään pahempaa,
kuin rotta mukissa kuhertaa.
Hyi hyi hyi! Sanon mä,
oletko ihastunut niihin sä?
Minä olen pelkkä Hammu,
sinä olet pelkkä Tammu.
Katso mua,
pelkään sua.

Runoilijan lahjoja…

Vaikee valinta, koska rakastan kaikkia jyrsijälajeja. Muodon vuoks laitoin vaan yhden, eli gerbiilin, mutta valitsisin kyllä kaikki jos pystyisin. (:

Mulla on 2 kääpiöhamsteria, semmosia harmaita.
Ja tykkään paljon marsuista, mutta laitoin rotan kun niillä on
semmonen ihana pitkä kuono.

Rotta mä haluaisin rotan mut mul on jo hamsu joka on Nipsu se on toosi söpö!

Ehkä hamsterit, ne on ainakin ihan kivoja.:P
Ja huomasin, että täällä on keskusteltu paljon lemmikin hylkäämisestä tai jostain heittelystä. Mielestäni lemmikit eivät ole heiteltäviä tai pehmoleluja, BRATZ!!!!
Ja en oikein usko, että ihmisen kokoista nukkea on edes Bratz- tehtaalla. 😛

Hamsteri koska mun kaverilla on super söpö Jekku-hamsteri!:)

Mutta aloinhan minä vänistä ”Miksi vaan 200 euroa?” Joten saan 300. Ja lisäksi toooosiiiii ison karkkipussin. Ja on kuulemma luvattu ostaa erikoistehtaalta minulle ihmisen kokoinen bratznukke. Jippii! Kuka voisi olla enää onnellisempi?:D

Jos lopetan hevosen toivomisen, saan kuulemma 200 euroa ja ostaa vapaasti pehmoja tai barbeja tai muita leluja. Joten enhän minä hevosta ota, siitähän tulisi niin paljon vaivaa. Joten hevoslego korvaa asiaa.=)

HAMSTERI!!!!!!!!!!!!=)=)=)=) mun kamul on venäjän kääpio hamsu ja se on IHANA!!!!!!!!!!!!!!(ittelläni ei oo hamsuu vaan koira=))

Vuh, kun olisi kiva saada koira. Sen voisi heittää, kun en siitä oppisi tykkäämään. Vinkki esim. sinulle ”Uusi lemmikki karkasi metsään.:)” Sinähän sanot inhoavasi Kauhistusta. Heitä se seinään.

Lemmikit on tehty heiteltäviksi… Ne on niin tyhmiä, eivätkä ymmärrä mitään. Ne käy pehmolelun asemasta. Elikkä, jos ei kotonasi ostella pehmoja, mutta omistat lemmikkieläimen, esim. marsun/hamsterin, niin saat leikkiä ihan hyvin sillä.
Bratznuken asemasta…:)

Runo pojista:
Pojat haisee pahalle,
oikein homeiselle kalalle.
Niiden haju on kuin valkosipuli,
niillä on aina ripuli.
Niillä on jalassa yksi reikäinen sukka,
lisäksi rasvainen tukka.
Pojat juoskoot vaikka autotielle,
ne vain haisee aina hielle.

Olen bratz. Turpaaniskeminen on mielestäni söpöä ja tyttömäistä. Se on vähän nätinnäköistäkin. Ihan kuin istuisi tupakka suussa.:)

Ei kani oo jyrsijä! Tai ainaki mun kanin ruassa lukee jyrsijöille ja kaneille!!! Noista söpöin on chincilla

Moi! Marsut on ihania! Mulla on ollut mut se kuoli kun olin kahdeksan 🙁

Nimimerkki: sulle bratz, keksipä itse parempi!
Minä olen lahjakas.

braz: -Surkeita runoja , älä roskaa niill’ä ei mitään runoutta. ja kirjotat kuin 5-vuotias…..XD

Turpaanisku on kuin linnunlento,
suloinen, herkkä, jotenkin hento.
Jos ei lemmikki metsään karkaa,
vien sen sinne, se on varmaa.
Jos ei susi sitä syö,
lemmikkisi kirppiksellä myö.
Sitä vielä muistoksi lyö,
siitä kun oli kova työ.

Minulla on vain käsittämättömiä runoilijanlahjoja.:)
Ehei, tZIKA!!! Se ei ollut kamala, vaan ihana.:D

Mun lempi eläin on HIIRI!!!!!!!! Koska mun kaverilla on sellaisia.

huomenna uimaan tornioon!!!!!!!!!!!!!!!!!! koulusa. koulun kanssa se on tylsää mutta yksin kivaa tai (perheen kans)

tarkoitin miltä kuulostaa tuosa. huomenna u (99imaan tornioon!!!!!!!!!!!!!

Hamsteri<3 rotta<3 marsu<3 kani<3 gerbiili<3
Mie oonnn ;D Uusi lemmikki karkasi metsään..:)
KIPEENÄ OON ;S

Lemen joki kiiltää, niinkuin timantti, kukaan ei häiritse joki rauhaa.Ihanaa kuula viserrystä,niinkuin kaunista lauluu.Mul on ikävä suu, siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssss teitä kaikkiiiiiiiiiiiiiiiiii,niin ystävät kuin oudotkin.Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!………miks tääl käyyyyyy näin vähän porukkaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????????????????………………. inha kuullosta on huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……………………………………………………….. ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!………………………………………….”onko kaunis sanonta? jos on pane kyllä ja jos ei ole niin ei.

Elämä on kuin lemmikin lento,
nätti, söpö ja jotenkin hento.
Kuka hamsteria tulee kaipaamaan,
en se ole minä ainakaan.
En tule sitä kaipaamaan,
heitän sen päin seinää vaan.
”Lemmikin ostamme suotta,
olet korkeintaan kuusi vuotta!”
Kaikesta huolimatta hamsun saan,
olenko muka halunnutkaan?
Kun hampsu vielä on likainen,
olen sille tosi vihainen.

Hamsteri, koska olen omistanut sillaisen aiemminkin, sekä omistan nytkin. <3

tääl on paljo runoilioita vois runon ulos päästää:on kevät auringoinen,linnut visertää koululaisentie on mailman ihanin tie.

en oo pitkästä aikaa käyny tällä sivulla en oo käyny edes titsikalla jos mä meen niin tulen koululaiseen.

Voimalla, lujaa, kovempaa,
hamsu seinään vilahtaa.
Marsu tai hamsu, mutta yksi kerrallaan,
mihinkä hamsua tarvitaan?
Se on ihan totta vaan,
marsun toivon, hamsterin saan.
Mistä minua rangaistaan,
kun hamsu meille ostetaan?
Ei ikävä tule hamsua,
kun katselen uutta marsua.

Tuo edellinen on taas jonkun toisen kirjoitus. Tuo, etten voisi heittää lemmikkiä. Halusin marsun, sain hamsterin, sillä selvä. Mielessä kävi heittää se ja kovaa, lujaa ja voimalla seinään…:)

mitä?! en varmasti heittäisi hamsteriani päin seinää! ja hamsterin halusin!
en siis ole tuo ”toinen”(ylempi) ”_flower_” 8( taidan vaihtaa nimimerkkiä :

Ainut vaan, olisin halunnut marsun. Meinasin heittää hamsua päin seinää, mutta annoin sen olla.

Laitoin marsun. Katoin kuvahausta ja ne jirdit näyttää ihan gerbiileiltä…

Moi taas! En kyllä pahoittaisi mieltäni, jos koirani joutuisi vaikka löytöeläinkotiin. Kauhea se on! Itse en haluaisi enää ikinä koiraa. Ottaisin sen akvaarion, niin hyvä olisi.

Mutta Uusi lemmikki karkasi metsään.:), minusta mopsit ainakin ovat tosi ihania. Ne ovat niin pieniä ja söpöjä<3 Pakko myöntää, ihastun kyllä paremmin isompiin koiriin 🙂

luonnonlapsi, oletko oikeasti omppu96? Miksi vaihdoit nimimerkkiä? 🙂

Olen samaa mieltä,jippii96 (olen omppu96,mutta jouduin vaihtamaan nimimerkkiä:)).
Minä ainakin olisin huolesta hulluna,jos oma ihana koirani katoaisi metsään:(
Tai jos jokin muu lemmikki,joka minulla olisi katoaisi metsään:(

aika inhottavalta kuulosta! meillä ei saa unta jos pannee aikasin nukkuu koska neljä sisarta ja lisäski äiti ja isi.

Kauhistus on Mopsi. Se on ruma, joten vihaan sitä. Ja se käyttäytyy huonosti.:(
Joo, voisi sanoa, että käyn täällä usein.:)
Enkä oikein saa nukuttua yöllä kun se Kauhistus haukkuu tai jos se nukkuu niin pahempi, se kuorsaa.

Hamsut on ihanii!! Mul o ollu kolme hamsuu!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Pakko tunnustaa tosiiasiat. ROTTA. Eli se hiiren massiivisempi sukulainen. En osaa selittää, jotenkin se vaan tuntuu parhaalta.HEEHEHEHEhah.

Uusi lemmikki karkasi metsään.:) Mitä rotua Kauhistus on? Tuskin mikään koira näyttää ”kuvottavalta” 🙂

uusi lemmikki karkasi metsään käykkö tällä sivulla usein?

uusi lemmikki karkasi metsään)mikses sano että inhoat kauhistusta? mulla ei kyllä ole eläimiä mut haluaisin

Kauhistus on oikea hirvitys, sillä se jo näyttääkin kuvottavalta. Sain sen 6- vuotislahjaksi, vaikken toivonut sitä. Sitten kauhistus vielä pureekin ihmisiä, rikkoo tavaroita, haukkuu kaikille, eikä sitä voi ottaa minnekään matkoille, kun se on niin vihainenkin.:(
Enkä oikeastaan saa akvariota Kauhistuksen takia, sillä se varmasti särkisi koko akvaarion.

Uusi lemmikki karkasi metsään.:), miksi koirasi on niin kauhea?

Kauhistus on tyttö. En nimittäin olisi poikakoiraa pystynyt sietämään, sillä minäkin olen tyttö. (Nimeni on Lilli). Kauhistuksessa on ainoa hyvä puoli se että on tyttö.

Tuli kahdesti.:)
Mutta minä pidän kaikista eniten hamstereista. Toivelemmikkini olisi kylläkin kalat. En omista akvariota enkä hamsteria. Inhokki eläimeni on koira (ei kyllä ole jyrsijä), sillä meillä on tosi inhottava koira, kuten sen nimikin kertoo. Sen nimi on Kauhistus.:)

Onko täällä ketään? Jokujokujoku? Bratz? Miun marsu<3? Kivaa jos olisitte!

Onko täällä ketään? Jokujokujoku? Bratz? Miun marsu<3? Kivaa jos olisitte!

Luepa tämä, vauva:
Osta uusi hauva!
Heitä marsu pihalle,
ota hamsteri tilalle.
Koiran turkki värjää,
muuten se ei pärjää.
Jos vanhemmat tulee vihaiseksi,
töhri housusi likaiseksi.

Lemmikki heitä pyttyyn,
turkki sotke myttyyn.
Osta lemmikki uusi,
tuhoa joulukuusi.
Uusi lemmikki pakota nukkeleikkiin,
turkki sotke meikkiin.
Katkaise lemmikkisi kieli,
siitä tulee niin hyvä mieli.

Toive:
Minä toivon, että täälläkin kävisi usein ihmisiä. Tai muillakin palstoilla. Kun ei tuo ihastumisaihe ala kiinnostaa. Ja sinnehän ne kaikki menee…:(

GERBIILIT GO! GERBIILIT GO! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

mul on kani ja mun isosiskolla…. ne on parhaimpii<3<3
myös gerbiilit ja hamsterit on best......<3<3<3<33

Bratz, mielestäni tuo ei nyt ole niin kauheaa, että karkuuttaa lemmikkinsä metsään tai ostaa sellaisen salaa vanhemmiltaan. Jos niin tekee, saa ollakin lemmikinomistaja ainakin hetken, eikä vanhemmat saa kaikkea selville. Joskus kai lemmikinostosta voi jäädä kiinni, muttei aina.:)

Olen kysynyt vanhemmilta jo monesti, mutta eivät anna lupaa. 🙁
Niinpä olin tarpeeksi fiksu jo 7- vuotiaana, ja ostin hamsterin salaa. Olin aika kypsä ikäisekseni.:)
Koin sen salaa- ostamistyylin hyväksi, ja ajattelin ostaa nyt marsun samalla tyylillä.
Ja tuskin sitä pystyy pois myymään eteenpäin, kun äiti ja isä ei tiedä… Silloin 7- vuotiaanahan minä karkuutin hamsterin metsään, kun pelkäsin että vanhemmat huomaisivat.

Olet kamala, bratz! Onko sinulla minkäänlaisia tunteita, kun päästät lemmikkisi metsään? Haloo! Jos et pysty pitämään sitä, myy se vaikka eteenpäin, mutta älä pääsät metsään! Se kuolee sinne!!!! Ja mikset kysy vanhemmiltasi lupaa?

Nyt ajattelin ostaa marsun salaa. Älkää kertoko isille ja äitille! Jos he huomaavat, niin joudun päästämään senkin oman onnensa nojaan, metsään. Kuten hamsterini, jonka nimi oli Hurja. Marsu saa nimeksi Mylläri. Ja jos ostan siis hiiren niin se olisi Hinaaja.

Meillä oli 2 marsuu.Minkä lainen Jirdi on?En ole kuullu moisest otuksest.

ööö… nyt kun mä tiiän minkälaisia on jirdit (katoin kuvahausta kun toi lumilautailia kirjotti et kattokaa kuvahausta)niin ehkä sittenkin ne, tai ainakin ne on yhtä söpöjä kun hamsut!!!!<33333333333

Pikku hamsut!!!! siis eli hamsterit! Ne on söpöi!<33333

Hamsterit ahdistavat minua…:( Tiedättehän, kun seitsemänvuotiaana ostin sellaisen salaa vanhemmilta ja päädyin karkottamaan sen…:(

Kukaan ei oo kirjottanu jirdi koska ei tiiä mikä se on! Kirjottakaa Googleen jirdi niin löytyy kyllä niiiiiiiiiiiiiiiin söpöjä kuvia!

hamsterit on parhaita<333333333333333333333333333333333!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerbiilit on ihania toiseks tulee rotat<3 ne on niin aktiivisia että ne on ihania ja muutenki

Ehkä..
En tiiä,mutta hamsterit ja marsut on kummatkin ihanii!!!<3333 -Laitoin hamsteri!

Käykää kattomassa Googlen kuvahausta jirdin kuvia 🙂 Ompa söpöjä <333

Kahdeksastoista

Marsuuuuu koska se on niin paljon söpömpi kuin hamsteri <3<3<3<3 Hamsterillä on vain kaksi kivaa juttua, pörröys ja hamsu.

janne bond!!!! ja jonna01 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

janne bond!!!! moi mä tykkään hamstereista ne on ykkössiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

no mun mielest marsut on ykkösii, sitten gerbiilit ja hamsterit!!!!!

Marsu!!!!mulla on marsu joka vast 1vuoden!!!se on niiiiin söpö!!mut kaikki noista on ihanii<3

Hamsterit ja gerbiilit!;) Oltiin tutustumassa Vihdin nähtävyyksiin ja ostin matkamuistoksi
sellasen söötin kanin!

Rotat on ihania <33 Hei gerbu-fani 🙂 mikä on jirdi? En oo koskaan kuullutkaan 😀

Gerbiili koska mulla gerbiileitä ja tein ton gallupin!

Oma kommentti