Mikä on mielestäsi kesän inhottavin ötökkä?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Hyttynen
0%
Ampiainen / mehiläinen
0%
Paarma
100%
Jokin muu, mikä?
0%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

No,kaikki on ihan kammottavia,mut Laitoin itkikka,sillä Se on hirveen ärsyttävä….o my God…….:(:(:(

No paarmat ja hyttyset mutta laitoin jokin muu mikä koska mäkäräiset on ihan kamalia.

NO PUNKKI MÄ INHOON NIITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Ei nyt sentän sukupuuttoon, mitäs sitten linnuille kävisi?

Ja mun mielestä noi kaikki ötökät on karseita!

Kaikki on kamalia!!! Sais kuolla sukupuutton ne paarmat hyttyset ja ampparitkin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaikki on kamalia!!! Sais kuolla sukupuutton ne paarmat hyttyset ja ampparitkin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hyttynenhän se on mutta en mä paarmoistakaan tykkää. Kerran kun mä olin tallilla ja seisoin mun ratsuni vieressä (xD) niin kun mä en huomannnu niin paarma pääsi mua puremaan! Ai vitsi se sattu, mutta siellä oli kyllä ihan tosi paljon paarmoja niin saan kyllä olla onnellinen kun mua ei purrut kuin yksi paarma eikä kymmenen! Hih, no joo mä tiiän että ei ketään toi juttu oikeesti kiinnostanu mutta kerroinpahan silti. PAARMAT JA HYTTYSET SAIS KUOLLA SUKUPUUTTOON! Okei, kiitos ja heihei…xDxDxDxD

Hyttynen! Niistä ei pääse eroon millään! (Paarmoja on onneksi paljon vähemmän)

Hyttyset, Ampparit ja Paarmat ovat mielestäni inhottavimmat!!! 😀

paarmat koska oon allergine=tulee sellasiin kolme nyrkoin kokosii TOSI PULLEITA paukamii:(

Paarmat ja hyttyset. En oikeen tiedä kummat. Paarmat on ainakin tosi ärsyttäviä, kun on uimassa ja ne pörrää ympärillä. Hyttynen taas on TOSI ärsyttävä, jos sellanen on huoneessa, kun yrittää nukkua!!!! Tänä kesänäki mökillä joku kerta mä valvoin yöllä 2 tuntii, koska huone oli täynnä hyttysii!

Ehd. itikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAARMA! Se on ärsyttävä kun se pörrää ympärillä eikä lähe pois ilman et sen huitasee pois ja senkin jälkeen se ehkä vielä palaa! Palais auringossa…(oon kyl eläin ystävä, vaik ajattelenkin noin)onneks sen voi häätää ilman, et se pistää, mut jos sitä ei huomaa se puree! AUTS! Toinen inhokkini on hyttynen! Mul oli viime vuonna kehossani 63 hyttysenpuremaa SAMAAN AIKAAN! SE KUTITTI!(nytkin rupee melkein kutittamaan)meiän mökillä on niitä hirveesti

Jee! Mun gallup!

Paarma, mutta hyttynenkin. Hyttysenpuremat ei satu, mutta ne kutiaa.

Paarma noist. Ne on ärsyttävii :(. Mä en vihaa hämähäkkei, ne on iha kivoi, mut lukit ei oo kivoi :s.

Paarmat on ekkuks.Si tulee hyttyset.Oon just samaa mieltä ku Sweet valley.

Miusta itikat on inhottavimpia ku joskus ku käy nukkuu ni sit ne inisee siin korvan juures ni se ärsyttää!!
Paarmat ehk tokaks. On neki inhottavia, mut mun mielestä paarmojen pisto ei sillee satu se vaa kutittaa enemmä ku itikan pisto. joku voi olla eri mieltä miun kaa…

Paarmat ja hyttyset,ampiaiset ja mehiläiset… Kaikki inhottavia.

noooo,hyttyset ja paarmat,laitoin kuitenkin paarmat,mäkäräisetkin

Hämpyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paarmat ja hyttyset on yhtä ärsyttäviä mut laitoin paarma

Paarmat! ja hyttyset mut on inhotavaa ku paaramn puremat sattuu

hyttyset, koska niitä on paljo ja sitte kutittaa
tai
paarmat, koska niiden puremat sattuu

Paarma, koska niitten purema sattuu. Hyttyset on ärsyttäviä mutta ne ei sentään satu

Oma kommentti