Mikä on paras bändi/artisti?

Tämän gallupin laati koululaisen kävijä.

Lähetä oma kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Näistä Green Day, mut muuten en osais valita, koska lempiartisteja mulla on vaikka kuinka monia…

Anna Abreu on BEST!! Kivaa kun täällä on monta Annan fania eikä kaikki hauku c:

Joku muu, eli Jessie J!

J
JE
JES
JESS
JESSI
JESSIE
JESSIE J
JESSIE
JESSI
JESS
JES
JE
J

ei mikää noista!
koska ROBIN on PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

ANNA ABREU!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

oho tuli vaan m

Miley Cyrus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3

Miä tykkään JustimusFilmssin lauluista. Esim Lanit, Rantaleijonat tai Juntit kaupungilla. KATO YOUTUBESTA!!!

HURTS ON NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN IHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joku muu: adele, maroon5, kristina perri, lilly allen ja elisa doolittle! kannattaa kuunnella!<3:)

PITBULL KUNNIAAN SE ON KINGI!!! JA KUKAA JENNIFER LOPEZ EI OO PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noist kaikki paitsi The Beatles ja Indica. Ehkä Suvi Teräsniska ja Jennifer Lopez mut kuuntelen noit kaikkii

Mac Miller <3 se on tosi söpö ja ihan parhait biisei ja sit adele on kans hyvä mut kuuntelen sitä vaa ku oon surullinen =)

Jennifer Lobez noista mutta pidän enemmän esim.Lady Gaga Paramore Rihanna Kesha Enrigue Iglesias Linkin Park Adele Bruno Mars Avril Lavigne Britney Spears Selena Gomez Demi Lovato Miley Cyrus Ari Koivunen Usher Taio Cruz Joe Jonas Justin Bieber ja miljoona muuta.

Avril Lavigne (siitä nimeni), Juha Tapio, Ari Koivunen ja Rebecca Lavelle (lyön vaikka vetoo että ette oo kuullu rebecasta paisi jos ootte kattonu McLeodin tyttäriä).

Joku muu eli Dingo. Ja sit Apocalyptica ja Coldplay ja Paramore menee ja Jukka Poika ja ja ja niin. Mulla on miesvoittoinen musamaku

Joku muu,eli PARAMOREEEE!!!! <333<33333 Paramore on just paras!!!!!

Ei mikään noista mutta Galneryus, Crush 40, Evanescence… Näitä muita riittää.

Laitoin ton ’joku muu, mikä?’ koska noista ei oo mikään mun suosikki. Mut on Jennifer Lopez noista iha hyvä ja pitbull. Ja on tosi monta muutaki hyvää

Oma kommentti