Mitä mieltä olet hevosista?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Ne ovat ihania.
93%
Ne ovat kamalia.
3%
Minulla ei ole mielipidettä.
3%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

neeeeeeeeeeeee ovaaaaaat mailman ihanimpiaaaaa ja myös luka

niin ihania ja ne ei todellakaan haise pahalta!!!ja toi on loukkaavaa niitä kohtaan ketkä tykkää niistä ja sori vaan. ite taijat pelätä kun ne on niin isoja!!

hevoset on ihkuja ja kaikki jotka sano niitä tyhmiks tai muuten vaan haukku niitä niin se ei ollu kitis ti sanottu niitä kohtaan jotka pitää hevosista voisitte sanoa vaikka että ei pahalla mutta minä en pidä hevosista

älkää ottako pliis pahalla tota pelottavan isoja.Oon pudonnut hevosen päältä.auts.

hmm…
söpöjä,mutta pelottavan isoja.No,niin söpöjä tai oikeasTAAN

IHANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne on IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHANIA!!! Oon harrastanu ratsastusta 8 vuotta.

meil on muuten pitkäkarvainen mäyräkoira nimeltä aino se on ihanaaaa!!!!!!

hepat on the best 4 ever<3<3<3<<33 l on ihaniiiiiiiiiiiiii>

HEVOSET ON MULLE NIIN RAKKAITA MULLA ON ITELLÄKI 3 HEPOA KOTONANI MITE TE JOTKUT KEHTAATTA SANOA ETTÄ NE ON IHAN PIIPISTÄ KU TE VARMAA PELKÄÄTTE NIITÄ NIIN KAUHEESTI MÄ KÄYN JOKA PÄIVÄ LISÄKS TUNNEILLA JA OON NIKKU KOKO AJAN NITTE KAA NE ON MAAILMAN IHANIMPIA TE KETKÄ TYKKÄÄTTE NIISTÄ SAA MULTA 10 PISTETTÄ JA HEPPA YSTÄVÄN

Olen ratsastanut 6 vuotta. Mul oli puol vuotta vuokra poni. Käyn joka päivä naapurissa tallilla hoitaa heppoi ja siivoos karsinoi ja koulu jälkee haen ne sisko kaa sisäl ;D Rakastan hevosii, en pysty olee erossa.<3 Mun mielest se o kauheet ku joku aattelee ne heti meetvurstina, onks se joku pakko mielle vai..?;/ Jo joku pelkää hevosii tai inhoo niit ei silti tartte heti ajatella niitä meetvurstina.! En mäkää ny mistää matelijoist tai hiirist tykkäämut en ajattele niit heti ruokan!!! Ottakaa kantaa!!! Ja sitte mulla on tosi hyvä esimerkki: ku mun yks kaveri (poika) kävi ratsastamas, hoiti hevosii, ja tykkäs niist. No sit yks päivä se putos aika pahast hevose selästä (hevonen pelästy jotai) ja sen jälkee ei oo tallille menny. Ja nyt se haukkuu aina ku joku puhuu hevosist ni se alkaa kavereittes kaa puhuu meetvurstist!!! ;I tuntuu aika pahalt... :C No jätän teijät ny rauhaa.... Tulin äskenki muute tallilta.. 😀

ne on ihanii!! eikai kukaan vaan sano et rumia yökköi ällöi:()

No, mulla ei oo mitään mielipidettä. Hevoset on ihan ookoo.

Älkää sanoko, et ei niitä voi pelätä! Mä otin niinku loukkauksena, koska se on ihan sama kuin sanoisit, et oot ihan tyhmä kun pelkäät hevosii! On ehkä vähän isompiakin syitä pelätä hevosii…

Hevosett rulettaa! Mailman söpöinpiä eläimiä. KOKO PLANEETALLA!

Hepat on ihania luontokappaleita<3! Ja ratsastus on iiihanaaa!!!

NENÄT TÄNNE!! JOTKU EI PIDÄ HEVOSISTA KOSKA JOS VAIK EI SAA RATSASTAA TAI KOSKA KOSKA PELKÄÄ NIITÄ HEVONEN ON SINULLE KILTTI JOS SINÄ OLET HEVOSELLE KILTTI HEVOSET ON IHANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Hmm..harrastun ratsastusta joskus 6 vuotta sitte, miltein seittemän , et sillon pidin niistä mut nyt ne o mulle yks hailee,normei eläimii iha vaan,eikä suuri osa niistä oo ees kovin söpöjä hampainee ja mollottavine silmineen (mun mielipide) Koirat on kivempia ^ ^

Mulla meni hermot teihin, jotka haukutte kamalasti hevosia. Ensinnäkin,

– Hevoset eivät haise! ( tallissa voi haista mutta se on eri asia )
– Ne eivät potki tahallaan satuttaekseen toisia
– Eivät ne sylje
– Ei niitä tarvitse pelätä

Ihmiset ottakaa järki käteen ennen kuin haukutte hepat pystyyn!
Olisiko kivaa jos omaa harrastusta alennettaisiin tuolla tavoin??
Ja itse en ikinä aio syödä hevosenlihaa YÖK

bratz kirjoitti:

aivan ihanii♥♥♥se joka tuykkää niiiiistä niin voi vaik tulla meille joku pvä??? onko halukkaita tullas meille leikkiin bratzeillä ja niitten poneillla????

njoo, tykkään hevosista ja vähän bratzeistä mutta en tosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaankaan haluu tulla teille bratz! bratz on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin **********!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hepat on IIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Siis ne on ihan ok.Laitoin ”Minulla ei ole mielipidettä”sillä ne eivät ol ihania eivätkä kamalia.

Ne ovat ihania! Siis hevoset on BEST!! ♥♥ Hevoset ovat ihania, miten jotkut voivat inhota tai pelätä hevosia? :O Siis nyt jo sitä ihmettelen, sillä hevoset ovat BEST! I love horses!

HEVOSET ON IHANIA, MUT EN TIIÄ BRÄZEIST NE OVAT VAA JOTENKI NII IHKUI, JA SÄ BRÄTS JOKA TON YHE JUTU KIRJOITTI, STEP UP ON OIKEESSA JA SUN PITÄS AJATELLA ETTÄ ME EI HALUTA LEIKKII BRÄZEIL, JA ME EI TIEDETÄ ET MIKÄ ON SUN OSOTE JA HEVOSILLA, VARSINKI VEERAL ON KIVA LAUKATA JA KETÄ HALUU OMAN HEPAN TAI PONIN NI VOI KYSYY ET SAISKO SELLASEN JA TÄNÄÄ O JOULUKUUN 8:DEKSAS PÄIVÄ JOLLON MÄ MEEN RATSASTAA, JA KETKÄ ON HEPPA FANEI NI MÄ KIITÄN TEIT KOSKA OON ITEKKI MÄ KIR JOITIN TON JOULUJUUN 8:DEKSAS PÄIVÄ ………..!!!!!!!!!! HELLOU…………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hei sä ihku-todella tykkäätkö eläimistä vaan ruokana siis et elävän niin ihanana..toi sun juttu oli loukkaava eläin rakkaita kohtaan niinku muakin

MORSO PORSO PERSE MISTÄ SÄ OOT SAANU TON NIMEN HYI KAUHEE JA HEVOSET OVAT VIISAITA TIEDOKS VAA MORSO

pitääks jonku kirjoittaa (hyi!!!! meetvursti on paskaaa) ne on tyhmiä jotka hevosista noin sanoo ja poneista. NYYYYYYYYYH!!!!!!!!!!! TAAVI,VEERA JA BELLA OVAT MUN SUOSIKKEJA !!!!!!!! T:PENNI……

Hevoset on ihania!!!!!
En vois elää ilman HEVOSIA!!!!

(Käyn ratsastamassa)

hevoset haisevat ja ovat isoja en pelkääniitä vaan inhoon niitä

En oo kyl mikään heppahöperö, et älkää siitä huoliko!

Hevosilla on kiva laukata kun sillon pomppii ja mun isosiskoilla on oma hevonen minkä nimi on Töfri! Se on issikka! Issikat on mulle sopivan kokosia ja saan ehkä oman hoitsun!POM!POM! Hih!

ne ovat kamalia, koska en tykkää niistä ja oon niille allerginen ja ne ketkä tykkää niist: kannattaa ajatella joskus muitaki ku meijän leirikoulu listas oli joku hevospaikka mut koska monet haluu sinne osa ei pääse sinne ollenkaa koska osa on allerginen mut toivottavasti ei mennä sinne

Sori kaikille hevosfaneille, mutta mäkin tykkään hevosesta ”leivän päällä”, mutta kyllä hevoset ovat silti ihan kivoi…:)

Ne on maailman ihanimpia eläimiä maailmassa♥♥♥!!!!!!!!

eeeeeeeeeeeeeekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!1!!!!1!”234rtdeset5yuth034uthgi

Eipä hevoset mulle mitään pahaa oo tehny, ihan mukavia ja komeita eläimiä ne ovat. En ole mikään hevosihminen, mutta ratsastus on ihan ok puuhaa ja hevosia on kiva katsella ja silitellä (:

en oikeen nyt kommentoi mutta en todellakaan haluu tulla teille siis sun luo sinä bratz!!!!! kaikki tietää että haukut muita joten kiitos mutta ei kiitos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-sörge!!!!!

aivan ihanii♥♥♥se joka tuykkää niiiiistä niin voi vaik tulla meille joku pvä??? onko halukkaita tullas meille leikkiin bratzeillä ja niitten poneillla????

No painuppas sinäs siitä piipp-tuun.

EN TYKKÄÄ MISTÄÄN TYHMISTÄ HEVOSISTA!

ihkuu -todella ! kirjoitti:

ne on hyvää leivän päällä

näiden kanssa taas en! hirveitä!

Miltsuuuuh kirjoitti:

IHANIA!! TIETTY!! IHAN PARHAITA!!!

Ja sulle Chocolategirl sekä muille jotka ette inhootte, niin kysyn että miksi ihmeessä?
Ilmeisesti pelkäätte niin isoja eläimiä vai…?

olen hänen kanssaan samaa mieltä joka tuon kirjoitti!

trilby-hattu kirjoitti:

ihme sekoilua täällä näköjää :/ iha ok, ne on iha kivoja mut en pidä mitenkään erikoisina.

no juu… en tykkää kun eläimiä haukutaan!

rakastan hevosia 4-ever. harrastan ratsastusta, ja aloitan ehkä vikellyksen. keväällä saan hoitsun.

ihme sekoilua täällä näköjää :/ iha ok, ne on iha kivoja mut en pidä mitenkään erikoisina.

WTF?! mitä sää oikein puhut?! senkin *piip* *piip* piip* outo nimi sul.. jos vaan vaihtais i:n u:ksi. milkku123
mulkku123
huomaatkos mikä se on..? heh, että mää oon hauska… ei pahalla se on tosiasia vaan… korjasin vähän…

WTF?! mitä sää oikein puhut?! senkin *piip* *piip* piip* outo nimi sul.. jos vaan ottais u:n pois. milkku123
mulkku123
huomaatkos mikä se on..? heh, että mää oon hauska… ei pahalla se on tosiasia vaan…

IHANIA!! TIETTY!! IHAN PARHAITA!!!

Ja sulle Chocolategirl sekä muille jotka ette inhootte, niin kysyn että miksi ihmeessä?
Ilmeisesti pelkäätte niin isoja eläimiä vai…?

kivojahan ne on 🙂 shettikset RULES!!! + muut of COURSE 🙂

ihunii! hevoset on kiwoi kun niillä voi ratsastaa, se on hauskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ♥ H0r§3§

Ne on ihan söpöjä, mut laitoin kuitenkin että ei mielipidettä.

Oma kommentti