Mitä mieltä olet Koululaisesta sivustona ja lehtenä?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Ihan paras!
100%
Eksyin tänne vahingossa, lehdestä olen vain kuullut, mutta en ole koskaan lukenut sitä, jos paria satunnaista kertaa ei lasketa.
0%
Liian lapsellinen minulle, ehkä jopa vähän naurettava, koska täällä käy niin nuorta porukkaa ja se näkyy jutuissa negatiivisesti.
0%
Ihan okei.
0%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

Lapsellinen lehti, jossa ei ole hyviä juttuja. Viimeksikin oli Mun jutussa joku kaktus Kerbera…siis anteeksi..? Hehkutetaan vaan jotain Puhuvaa konetta. Asiaa-palstallakin kaikki vaan valittaa jostain meikkaamisesta. Sanotaanko nyt näin että Koululainen on 8-11 vuotiaiden muga magee lehti. En jaksa lukea

Paras! Mut en tykkää sivuista paitsi gallupeista ja testeistä ja uusien numeroitten esittelystä….

Lehti on ihan ookoo… muutoskia silti kaipaisin siihenkin, sivusto on mielestäni parempi ;D

Hyvä lehti, hyvä sivusto. Itse nappasin kaupan lehtihyllyltä pitkästä aikaa koululaisen käteeni ja vertailin niitä omiin, pari vuotta vanhoihin lehtiin. Yllätyksekseni huomasin juttujen olevan paljon lapsellisempia kuin noissa omissa lehdissäni. Mistä muutos??

Nettisivut on hyvät, mut lehdes on tosi vähän hyvii juttui. Ja mä en just tajuu, et miks Reilu luokka-kisaa hehkutetaan nii hirveesti. Meijän luokka osallistu siihen joskus 2 vuotta sitte, enkä tajuu, et miten jonkun luokkalehden tekeminen vois poistaa luokasta kiusaamisen! Mä en lue Koululaisesta enää suunnilleen muuta, kun palstat ja teen testit.

Ihan okei.Oon rainbow,lue tämä! kans samaa mieltä:kiusaamisjutut aina kärjessä!Ja joku reilu luokka,oikeesti,eix se oo jo aika lapsellista?Kuka jaksaa lukee ainaisia kiusaamis juttuja?EN MÄ AINAKAAN! xDxDxD

Nooo ……. OK mut aina jotkut jutut jaa lukematta ku aina on jostai hitsin Anna Abreusta. Vanhat Suosikit on kyllä hyvii koska siellä on ollu mun fanituksen kohteesta Kirkasta aik paljon : ))

Ihan ok. Mut käyn Koululaisen sivuil aika usei ja katon et onks tullu gallupeit :).

hmmm… no mä ”eksyin” tänne melkein sattumalta ja oon lukenu lehtee vaan muutamia kertoja, etten oo vielä muodostanu kunnolla mielipidettä, mutt kaippa ihan ok ^.^ 😀

ihan sairaan lapsellista touhua, edllisessäki oli taas jotain tylsää kiusaamisjuttuu, tylsää, en jaksanu lukee lehtee loppuun asti!
JOUTAVIA! lopetin tilaamisenki, oon kyöllä täällä sivustolla nimellä i miss you:) tässä kannettavasssa ei oo sitä mahista et vois laittaa ne sydämet,sateenkaari tiedät varmasti kuka oon, terkkuja kaikilta<3

Lehti on samaa massasontaa mitä kaikki Demit ja Suosikitkin nykyään ovat. Omistan joitakin 90-luvun Koululaisia ja vaikka onhan sielläkin toki sen ajan ihkutukset pääjutuissa niin silti lehdessä on paljon parempi fiilis ja kivempia juttuja. Vanhat Suosikitkin sisältävät kunnon asennetta eikä vaan pintapopin supernimiä.

laitoin ihan okei, vaikka käyn täällä todella uisein..

Tavallaan kaikki paitsi toine. Sivustolla näkee kavereita ja voi jutella, ja joka päivä täällä olen. toisaalta täällä nämä ihan pienet ei oikein oo kärryillä, vaikken mikään ikärasisti olekaan. lehti on ihan okei, muutama juttu jää aina lukematta. Laitoin ihan paras ;D

Oma kommentti