Oletko lukenut kaikki Harry Potterit?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

En ihan kaikkea ole jaksanut lukea, Feeniksin killan kohdalla alkoi vähän tylsistyttämään.
Kai olin sitten lukenut vähän liiankin nopeaa…

Avatar

Juu.Kaikki tuli luettu yhdessä syksyssä.Olin niin hullaantunut ja luen vieläkin uudestaan niitä.

Avatar

joo oon lukenu. Mut ne ei oo yhtä hyviä kuin Twilightit. Niissä on selvä ero. Twilighteis on romantiikkaa, ja kauhuu, ja Harry Pottereis ei oo nii paljoo romantiikkaa, ku Twilighteis. Mut kauhuu sitäki enemmän. Älkää nyt Potter-fanit ottako tätä henkilökohtasesti. Se on vaa yhen ihmisen mielipide.:)

Avatar

bellatrix ei oo six mun miest hyvä et se teki pahaa, vaan six koska nätti vaik oiski mielipuolinen. ei sen luonne oo hyvä!!!!!!

Avatar

oon lukenu. ne on ihan parhaita!!!!!!!!!!!!!!!
elokuvatkin oon kattonu moneen kertaan!!!!!!!! lempparihahmojani on harry, hermione, ron, luna, ginny, neville ja bellatrix!!!! ne kirjat on niin ihanii. jos mua kiukuttaa, alan lukeen niitä ja sit kiukun tilalle tulee tooosi onnellinen tunne!!!!!!!!!!!
I love Harry Potters!!!!!!! <3 <3 <3

Avatar

Tiieeettyyy! Ne on vaan niin hyviä! Parhaat kirjat mitkä oon IKINÄ lukenu! i♥potter, en kans kässää sitä miten Bellatrix voi olla jonkun lemppari! Sehän tappo myös Tonksin ja ite luulen et myös Fredin! Että sillee… Mut mun lempparit on Sirius, Ron Fred ja George.

Avatar

Oon ja moneen kertaan ! ekan oon lukenu 12 kertaa…. Ihania kirjoja, mut mää en ymmärrä teitä I♥bellatrix tyyppejä! Se on yks mun inhokki tyypeistä! Se on kuolonsyöjä,se tappo Siriuksen♥, kidutti Nevillen vanhempia ja teki vaikka mitä muuta kamalaa! Olin niin ilone kun molly tappo sen! Mun suosikki hahmo on Luna♥♥♥♥

Avatar

TOTTAKAI <333333333333333333333333333

Avatar

Joo luin kaikki 3 viikossa… ps. -02

Avatar

Mahtavii maailman parhait kirjoja!!!! I <3 them!!! Kiitti J.K. kun kirjotit <3 ja paransit ihmisten elämää!!

Avatar

Oon lukenut ne vasta 3 kertaa mut ne on niin parhaita!! Mä en vois elää ilman pottereita, olen omistanut koko elämäni niille! Mulla on kamalasti kaikkea fani kamaa ja jopa Emman nimmari!!
I LOVE POTTER´S FORIVER!!

Avatar

totta kai, varmaan kaikki yli 15 kertaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oon ihan sika hp- fani, hp:t JYRÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!½!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

En oo lukenut yhtäkään saati sitten kattonut elokuvia mutta oon harkinnut ekan lukemista

Avatar

Mä oon lukenu MELKEIN kaikki, mutta en ihan.

Yasmin♥: Sä luet n. 7 kirjaa kuukaudessa, mä suunnilleen 2 viikossa… ;P
Paitsi, että pitäs sitten jaksaa lukee vielä koulukirjojakin…plääh…
Mutta siksikin mä luen varmaan vähän enemmän kitjoja, koska en lue lukuja 26 kertaa! XD
Mutta on kuitenkin kiva, etten oo kuitenkaan ainoa, joka lukee mielellään kirjoja (eli en oo siis outo……maybe ;D)! <3

Avatar

Olen ja useaan otteeseen 🙂 Viisasten kiven olen lukenut 8 vai 9 kertaa.

Avatar

Luin kuukaudessa kaikki 7 kirjaa :D. Eli oon aika nopee lukeen ;).
Luin Kuolemn Varjelus-kirjasta sen viimisen kappaleen 26 kertaa, se oli vaa niiiii hyvä xD. Oikeesti ne kannattaa lukee!! Mun lempi hahmoja oli: Harry tietenki, Hermione, Ginny, Cho, Luna, Wealseyn kaksoset, Bellatrix, McGarmiwa, Lipetit, Neville, Sirius ja Lupin =D. Niitä oli aika monta joo….entä teän? On nii harmi ku ne kirjat loppu, mut onneks meillä on se jatko osa Pottereihin, eli Siuntio Silosäkeen Tarinat, kirja :). Elokuvatki oon tietty kattonu kaikki.
Joo, täs tuli aika paljon kaikkee….. ♥!

Avatar

En oo lukenu, mun kahella serkulla on kaikki kirjat!! 😀
Ne ei oo yhtää mun tyylisiä kirjoja!!
Mut voi sopii muille hyvin, mut ei mulle…

Avatar

Oon lukenu ne kaikki, jotku kerra jotkut kaks tai kolmeki… 😀 Ja sit oon nähny ne kaikki elokuvat.

Avatar

Muistan kaikki suunnilleen ulkoa!Ne on niiin ihania<3 I love Harry Potters<3Suosittelen<3oon lukenu kaikki vähintään kymmeneen kertaan!<3

Avatar

Voi kyllä, vähintään kaheksan kertaa jokaisen. Pari kohtausta muistan ulkoo >D

Avatar

En mutta oon kattonu kaikki ja en vaan jaksanu lukee niitä koska oli niin paljon sivuja ja mä oon jotenki hidas lukemaan…joskus…tavallaan! En mä silleen änkytä vaan erilain.

Avatar

Neljäs! Tietenki oon lukenu ja kattonu kaikki Harry Potterit!

Avatar

Jes! Kerranki olin eka! Ja toi ”vastanneiden osuus tällä hetkellä” näyttää 100!% vastauksella kyllä. =D. Olen, kahdesti, ja kertailen parhaita paloja aina silloin tällöin =D

Oma kommentti