Oletko matkustanut lentokoneella?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Kyllä
83%
En
17%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

Kerran. Tsekkiin Prahaan. Ihana loma viime kesänä.. Suosittelen paikkaa kaikille!

Kaikille tiedoksi: lentokone on ihan best kulkuneuvo! Nytkin kesällä olin Italiassa ja syksyllä meen englantiin mun serkun luokse 🙂

olen mennyt 6 kertaa lentokoneella ja yksi on ollut yö lentö se on kivaa seitsemäs kerta tulossa kun menen tänä vuonna 2012 egyptiin heinäkuun kaheskymmenes kolmas päivä sinne menen hurghadaan se on ihana paikka oletteko käynneet

olen matkustanut paljon lentokoneella välillä kun korvat menevät lukkoon syön purkkaa.

Olen matkustanut lentsikalla 1x kanarialle ja 3x kreetalle, on ollut tosi hauskaa! Koneessa on hauskaa, mutta jos on pitkä matka niin aika uuvuttavaa. Yö lennot ovat kamalia…
Mulle pahin (nousuista ja laskeutumisesta) on eri maahan laskeutuminen. Se sattuu korviin aivan sikana! Muuten menee matkat aina hyvin.
Ja teille, jotka ette ole lentäneet tai ette uskaltaisi, ei ole mitään hätää, älkää suotta peljätkö! Jauhakaa purkkaa nousuissa ja laskuissa, lukekaa vaikka hyvää kirjaa lennolla ja jos oksettaa, penkissä on oksennus pussi (jota en ole joutunut käyttämään, liiskaan siihen aina syömäni purkat).
Hyviä matkoja tulevaisuudessa!

Monta kertaa. Vaikken siitä sitten yhtään tykkää vieläkään.

Mä oon ollu koneessa tieskuinka monta kertaa. Oon matkustanu jostain kolme neli vuotiasta saakka. Me lenetään TOSI PALJON joten pelkoankaan ei oo. (ONNEKSI) Juna on oudompi juttu.

Tää kyssä on ollut joskus …Oon matkustanut ja enään en halua:D

Ja Wertti, lentokoneessa EI TODELLAKAAN OLE KIVAA! Korvat menee lukkoon ja päätä särkee, kaiken lisäksi viime kerralla purjosin(onneksi pussiin)ja se ei ollut kivaa, kone oli täynnä paluumatkalla olevia suomalaisia ja tiedäthän, olo ei ole kovin kiva, kun vielä pikkusisko juoksee toisessä päässä konetta istuvan äidin luo ja huutaa samalla:”Äiti Aino oksentaa!”Älä ole kateellinen lentokoneessa olleille!

ne ketkä pelkää lentää lentokonees, ni sitä ei ees ajattele sitä, vähä ku istuisit iisossa bussissa ja sulle tarjoillaan ruokaa. mul ei oo koskaa mitää apukeinoja mutta korvat ei silti mee lukkoo joten sekä ei haittaa. jos on turbulenssia se on parasta mitä voi olla!

vasta kävin New Yorkissa <3 oli ihana paikka <3 kannattaa mennä,mut se maksaa aika paljonnnnn... 🙂

Kerran mut se oli hauskaa . Ehkä seuraavaana kesänä uudestaa?

Oon monta kertaa :D. Se on ihan kivaa mut mul menee ain korvat hirvee kipeiks sillon kun se kone laskeutuu… :/ Tää kysymys on vissii jo tullu joskus?

oon mä 2 kertaa, ja mä tykkäsin siitä 🙂 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Siis c’mon!!!!! Lasketaanpas nyt ihan… Olisinkohan matkustanut noin kaksikymmentä kertaa… Ei, ehkä pikkasen päälle. Joo, vähän päälle. Tai aika paljonkin.

Oma kommentti