Oletko mielestäsi minkä näköinen? 3/2012

Tunnen olevani…

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Pidän itseäni kauniina, näin Rami (poikaystäväni) sanoi minulle juuri eilen kun pussailimme koulun pukukopissa liikuntatunnin jälkeen. Hän pitää siitä että olen tunnin jälkeen hikinen ja kuuma. Itse kävisin mielellään ensin suihkussa, minkä sille voi että Rami tykkää?

Ps. Olen poika, nimeltä Niko ja olen -00

en oo koskaan ajatellu asiaa, sillä minulle on ihan sama oonko kaunis vai ruma kunhan olen puhdas ja hampaat ja hiukset harjattuina ja puhtaat vaatteet.

siis ajattelen itseäni ihan kauniina (en maailman kauneimpana!)

iu, laita meikkii maailmassa on aivan varmasti paljon kauniimpiakin tyypejä ku sä jotein älä jaksa pissistellä täällä. oot vaa tyhmä, huomionkipee meikkipelle. et oikeesti millään vitosel, ehkä korkeitaan kakkosel. mieti vähä!!

Olen mielestäni ihan tavallinen….joskus huonoina päivinä tunnen olevani ruma.

Noo, mä oon läski, mulla on koukkunenä, mun korvat höröttää, varpais on kynsisieni, mul on silälasit ja hammasraudat… Aika viehättävää

Laitoin ”ihan tavallinen”. Koska riippuu ihan päivästä pidänkö mie itteäni kauniina vai en. Mutta mie piän itteäni muotitietoisena ja tyylitajuisena 😀 Mutta ei se tarkota että ois kaunis (; Tarkotan vaan sitä, että tykkään niinkö puvustaa ja valita vaatteita yms yms. (: Välillä tuntuu että ois lihava, mutta jotku tulee sanoon välillä että mie haluaisin olla yhtä laiha ko sie (: Riippuu mistä roikkuu ♥ Esim. nyt piän itteäni kauniina, huomenna varmaan en 😉

HUOM. Mul o huono itsetunto! On mul kyl tosi ihana besu:-) ja pari kolme kamuu

Mä oon ruma! Piste. Mul o jokku ihme hiukset jokka törröttää iha minne sattuu ja mä oon allergian takii mahasta vähä pullukka vaik mä painan jotain 32 kg ja mun elämä o muutenki iha syvältä. Haluisin olla pitempi! Oon kyl iha hyvä piirtään.

oon ihan tavallinen omasta mielestäni ja tälläsenä myös pysyn:)kenenkään ei pitäis muuttuu toisten mielipiteitten takia vaan pysyä omana itsenään!:)mua haukuttiin eskarissa rumaks mutta nyt kutosluokalla mielet on joillakin muuttunu:P”98<3" otit nuo sanat todella kaunis biisitä joka on aivan ihana ja siinä puhutaan niin totta!<3

Sama kun S&M Onnee _RihannaRules_ en tieny et oot viel tääl ku kerra puhuttiin! 😀
Oot tän paikan paras tyyppi.X

_RihannaRules_ h**** ootko säkin täällä onnea sulle täytit 13 vuotta ♥
No minä olen ihan nätti ei tarkota et on itserakas jos sanoo näin. Monet ymmärtävät sen niin ja siks sanovat itseänsä rumiks:/

En mä oikeen tiedä 🙁
Ehkä olen ihan ok…..
Mulla on joskus tosi! tummat silmän aluset vaikka menisin joskus yhdeksältä nukkumaan! Tästä on huomauteltu mulle joten ainakin omasta/kavereitten mielestä oo ihan nätti kerran joku poika/tyttö en tiedä? oli lähettänyt mulle lapun et oon söötti:)
Pistin tohon et oon kaunis oon ihan ok en ruma joten pistin kaunis.
Tulipas pitkä sepustus:D parasta lopettaa kirjottaminen.:♠

en ole itserakas mutta oon ihan kivan näkönen. (paitsi se ihme hymy) piste!!!

”oon tavallinen” LOL! ÄLÄ AJATTELE NOIN! SÄ ET OO IHAN TAVALLINEN VAAN KAUNIS! VAAN TYLSÄT IHMISET AJATTELEE NOIN MUN MIELESTÄ.

oon ok 🙂

”jokainen on kaunis
elät vain yhden kerran
jokainen on viisas
elät vain hetken verran!”

Olen mielestäni ihan normaalin näköinen. Olen nähnyt kauniimpia sekä rumempia ihmisiä.

paapi 2002 sii iu! Oot varmaan itte joku lissu! Siis niiku oikeesti!

no siiis niinku daa ihguuu ootko vähä lissu!!? ei sit milläänpahalla. iu,laita meikkii

Siis daa!Mä oon maailman kaunein! Ainaki kaikki meijä koulu pojat sanoo niin.

No iha normi, en sillee oo erityisemmin kattonukkaa mut tietty välil pitää laittaa hiuksii xD

Hei te kaunokaiset, jokainen on kaunis! Ja sisäinen kauneus on kaikista tärkein:)

itelläni on akne enkä pidä itteeni mitenkään rumana… ehkä hiukan läskinä, mut so what: D

joo kiitos rusinapullla sullakin oli kiva teksti <3 ja oon samaa mieltä

Ihan tavallinen mutta oon mä omasta mielestä myös aika nätti. (: Ja toivon syvästi että kaikki Koululaisen lukijat ja muutki tajuaa, että ne on kauniita tai komeita ihmisii ja kaikki on hyvii sellasina miksi ne on luotu. (: IHANAA KEVÄTTÄ KAIKILLE JA MUISTAKAA ETTÄ TE OOTTE SYNTYNY TÄLLASIKS! (: Because You Are Born This Way! (:

Olen ok ja vielä te kaikki ootte nättejä joten terkkuja Koululaisen lukijoille!

Usher<3// Täälä yks himolukija joka luki tekstis>🙂 Yhtenä päivänä olin ihan maassa yhen tyypin takii, ja sanoin kuinka ruma oon. Kaverit siihen: ”Ensinnäkin, et oo ruma ja ei se sua vihaa. Ja nyt ku sul ei oo enää rautojakaan ni sul on kauniimmat hampaat ku meil!:)” Olin iha:’) Mut romaani tuli ja olen tavsu:b

puolukka toi on tosi hyvin sanottu!!
siis tää ”kukaan ei oo ruma vaan itsensä näköinen”
ihanaasti sanottu!
joo,, aattelin ihan vaa huumorilla vastata et oo ruma mut mielestäni olen ok, tavallinen tallaaja hieman oon kyllä rujvennu näyttää pullelta naamasta mut ei haittaa se kyllä häipyy kunhan kesällä oikein kovasti uin ja jos joku ajattelee että läskit ihmiset ei oo kivoja tai että langanlaihat on vain anorektikkopissiksiä niin älkää ainakaan ajatelko niin! ihmiset ovat mukavia jos olet niille mukava … oho joo en kirjota enempää!!
kehkeh en huomannnukkaa joo älkää lukeko tota kinostaa taas hirmusti mun pölinät.. >.

Puolukka en kyllä voi lisätä kommenttiisi mitään olen täysillä samaa mieltä

Ja vielä… kaikki ketkä sanoo, että oon ruma, nii ette te oo rumia vaikka en tiedä miltä näytätte! Kukaan ei oo ruma, vaan itsensä näkönen.

Voi, kiitos sinulle Smile toit oikeasti päivääni pienen Smileyn♥ 🙂

Vaikkei ketään kiinosta 🙂 Tulin just tallilta e on heppoi ikävä =)

Mielestäni voin sanoa että olen kaunis. En ole itserakas!
Ehkä gallub on (hiukan) ihmeellinen mutta erillainen!!! Sille 10 pistettä!! Nimittäin ei oo kiva vastata samoihin gallubeihin. 😉 :&

Oon ihan ok. Jee! Oon tääl mun veljen kännykällä. 🙂

Oma kommentti