Oletko Stardollissa?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

En. Olin siel, mut sitten en jaksanu käydä ja mun tyyppi on kuulemma kadonnu. Serkku kerto mulle ku se on siel 😀

Oon kirjatunu sinne pati kertaa ja todennut että se on huono paikka sillä superstar jäsenyys maksaa ja muuten siellä ei oikein oo mitään.
En suosittele Stardollia.

Oon kijutunu sinne pati kertaa ja todennut että se on huono paikka sillä superstar jäsenyys maksaa ja muuten siellä ei oikein oo mitään.
En suosittele Stardollia.

Mä oon ja must Se on hyvä paikka!! Mul on musta hieno superstar tyyppi siel,tiiättekö,idoli99 on nimi. Kaikil oma mielipide sit must sen ihmetteliminen ja haukkuminen on tyhmää

En, enkä EHKÄ haluiskaa, pistin en…..
Ne tyypit ei näytä siel kovinkaan kivoilta.

no oon käyny ennen siel ja se oli niin HOT,mut ein käy siel enää ja se on nyt NOT,mun ukon omistaa nykyään mun sisko!! 😉

tottakai olen. sehän on hemuleille tarkoitettu! hemuisevaa!

Oon tehny sinne monta kertaa tunnukset ja todennu et se on iha huono paikka. Ku jos ei oo sellane superstar ni ei siel voi tehä suunnillee mitää.

Neljäs! Oon Stardollissa, ja sulle ItsRainingDay on se myös pojille.

Tein joskus sinne tyypin, mut en enää ees muista sen nimee enkä oo käyny siel pitkää aikaa :D. Se on sellane paikka, mis tehää oma hahmo (ihminen) ja öö… en osaa selittäää, ku en itekkää oo siel ollu paljoo :D. Mut se paikka on enemmä sellane tytöille tarkotettu, ku siel valitaa niille hahmoille vaatteet ja meikit :D.

Oma kommentti