Oliko kesäloma tarpeeksi pitkä?

KoululainenSaitko tarpeeksi lomailusta?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Kyllä
0%
Ei
100%
Ehkä
0%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

AINA ON LIIAN LYHYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tulikohan tarpeeks huuto merkkejä?!

AIKA RUIKKU KYSYMYS!sehän olis voinu kestää ikuisuuden! LLOLOLOLOLOLLOLLOOOLOLOLOL

kesäloma sais kyl mieluumin kestää 70viikkoo mutku se kestää meil vaa 70päivää!toivon kyl kovast et se muuttuis seittemäkskymmeneks viikoks!

oli ihan hyvän pitunen vaikka mulle meinas tulla jo tylsää kun oltiin kotona yli puolet lomasta

kesäloma oli vähäsen liian lyhyt! olisi voinut olla pidempikin

oli ihan tarpeeksi pitkä, ehkä liian lyhytkin kun odotin seiskalle menoo… MEILLä ON MAAILMAN PARAS LUOKKA 4-EVER!!! :DDDD

kyllä, ei ja ehkä… KYLLÄ sillein et se oli oikeesti tosi pitkä mut EI sillein et ois ollu vielä pari päivää kiva lomailla ja EHKÄ sillein että en oikein tiiä ku ei ois ehkä kuitenkaan enää jaksanu lomailla ku on jo kuitenkin kerenny tehä jo kaikki tarvittava loman aikana, niikun laiskottelu, uiminen, matkustelu ym. et entiä joten pistin ehkä.

moi oon nätti pidän koulust ja kyl se kesä oli hyvä hölmöyt elämä on

Enää en kyl haluis et kesäloma jatkuis viäkin..lämpömittari näyttää seittemää astetta….

mun mielest olis ollu kiva jos loma olis jatkunu vie vaik 2 viikkoo.paitsi olihan kaverit kiva nähä!tänään en nää oon kipee:(

Billie Joe saa kirjoittaa miten haluaa! Itelles järkee päähän!

Ois voinu kestää kauemmin………
Aika surkeeta laittaa tällee: Mukana! <__ meij koulun inside juttu xd j p>

Minusta kaksi kolme päivää lisää , koska täällä päin helteet kesti viä ekan kouluviikonkin..tukalaa oli XD mutta muuten ehdinkin jo odottaa koulun alkua!

olisin kyllä voinnut jäädä nukkumaan aamulla vielä noin pariks viikoks

Oma kommentti