Osaatko purjehtia?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

VastausVastanneiden osuus tällä hetkellä
Kyllä
0%
En
100%

Siirry takaisin kyselyyn

Kommentit

ja joo-o munki mielest toi eka hehkutus on tympeetä.. ärsyttävää mitä välii sillä on????????? LOPETTAKAA SE HYVÄT IHMISET!!!!!!!!!

Laitoin ”en” sillä en ole kokeillu.Haluisin kyllä….

mä täällä taas, sorge vaa kaikille, jotka ei tykänny mun edellisestä ”saarnasta” ! :)mua vaan suututtaa tollanen… suutun myös aika helposti, mut ähhhhhh! (paska)

en oo never yrittänykkää, mutta voishan se olla kivaaa… xD ja sitte sulle ”bratz”: LOL!!!! lolollollollol! sä et oo tosissas näitten gallupeitten kaa. ja se on ite tyhmä, joka väittää niitten jotka ei osais olevan tyhmii, REVI SIITÄ! :/ ehkä luulet olevas hauska, ja muuten, jos sä muka käytät tuon ikäsenä aina meikkii, niin sulla ei oo kovin hyvä iho enää aikusena, eli mieti mitä teet! lol 🙂

en osaa,enkä haluu osata!!!! :))))))))))))))))))))))))))

SInulle nimimerkki ”bratz” en usko että osaat purjehtia ja muutenki EI PURJEHTIMINEN OLE 1-VUOTIAIDEN HOMMAA! En usko että osaat itekkään sitä. En mä osaa purjehtia ja tosi erikoinen kysymys…xD Ja muutenki mitä ihmeellistä siinä on jos on eka joka kirjottaa tänne!? Ihan tavallista että joku on eka joka kirjottaa tänne! (:

Miks kaikki aina hehkuttaa et ”Jes olin eka!” tai ”Toka!!!” tai ”Jipii, olin ekaa kertaa kolmas!”? Alkaa vähän tympiä.
T: Eräs ihminen

Hah haa, jos meikäläisen laittaisi purjehtimaan, niin tulokseksi saataisiin ainakin hyvät naurut. 😀 En siis todellakaan osaa, mutta haluaisin kyllä kokeilla.

Kuka tyhmä ei osaisi???
Purjehtiminen on 1- vuotiaiden hommaa!
Minä meikkaan mieluummin kuin purjehdin…
Siis osaan, vaikkei huvita.:)

vau olen 18 en ole ikinä ollut näin eka mutta laitoin ei en ole ikinä kokeillut

en oo kertaakaan kokeillu ja tuskinpa mä oon luonnonlahjakkuus eli: en osaa. oon kyllä kanoottia melonu, soutanu venettä ja muuta, mut en purjehdusta…. 🙂 ♥

En oo koskaa kokeillu, joten en tiedä, mut laitoin en! 🙂

JES EKAAA! Wuhuu!

No periaatteessa kyllä jotenki. En kyl todellakaan hyvin.

Oma kommentti