Tarvitset:
1 banaani
5–8 kivetöntä viinirypälettä
1 omena
1 mandariini
vaniljavaahtoa tai kermavaahtoa
Kuori banaani, viipaloi se ja aseta palat kulhon pohjalle. Halkaise viinirypäleet kahtia ja lisää ne banaanien päälle. Kuori ja pilko omena pieniksi paloiksi ja lisää banaanien ja rypäleiden joukkoon.
Sekoita salaattia varovasti. Kuori ja pilko mandariini. Halutessasi voit yrittää muotoilla mandariininpalasista kukkia ja asetella ne hienosti valmiin salaatin päälle. Vaahdota vanilja- tai kermavaahto kuohkeaksi ja valuta sitä kauniisti hedelmäsalaatin päälle.
Resepti: Ella Hakkarainen
Resepti on julkaistu aiemmin Koululaisessa 3/2014.
Testaa myös:
Maukas kasvispiirakka on lyömätön iltapala
Tee ystävällesi sydänherkkuja
Kommentit
Oma kommentti