Jos runebergintortut ja laskiaispullat eivät maistu, tai olet syönyt niitä jo kylliksi, kokkaa ihania muffineita. Tässä maukas kuorrute kruunaamaan kakkuset! Lisää ohjeita löydät uudesta Koululaisesta, joka ilmestyy keskiviikkona 4.2.2015!
Tarvitset:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
130 g voita
5 ¾ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl sitruunamehua
elintarvikevärejä
Tee näin:
Sekoita pehmeä voi ja muut aineet notkeaksi massaksi ja värjää seos mieleiselläsi elintarvikevärillä. Laita seos pursottimeen ja koristele jäähtyneet muffinit. Ripottele lopuksi muffinien päälle vielä värikkäitä nonparelleja.
En ole vielä kokeillut mutta näyttää hyvältä☺
En oo kokeillu, mut näyttää hyvältä????
vau, hienoja kakkuja.
Ei oo kokeillu mut näyttää hyvältä
namia
berfin2 minä sanon
tuosta että olitosihyvää