Tee itse kauniit ja helpot joulukortit!

Itsetehty joulukortti on aina iloinen yllätys. Askartele kaunis kortti kotiin, kaverille tai vaikka mummolle!

Joulukorttien askartelu on hauskaa puuhaa, mutta toisinaan ideat ovat vähissä. Koululainen etsi Youtubesta video-ohjeet neljään helppoon ja takuulla tyylikkääseen joulukorttiin.

Näihin kortteihin et tarvitse erikoisia varusteita, ja lopputulos vakuuttaa varmasti. Videot ovat englanniksi, mutta askartelun vaiheet esitetään videoilla selkeästi. Voit myös pyytää vanhempia aputontuiksi korttien tekoon.

Petteri Punakuono

Söpö Petteri Punakuono -kortti valmistuu helposti. Tarvitset ainoastaan korttipohjan tai kartonkia, lyijykynän suunnittelemista varten sekä erivärisiä tusseja. Tämän helpommaksi ei korttien askartelu muutu!

Juhlavat kortit

Tällä videolla syntyvät kauniit ja klassiset kortit, jotka näyttävät tyylikkäiltä, mutta valmistuvat helposti.

Viirikuosiseen korttiin tarvitset korttipohjan, kiiltävää lahjanarua, erivärisiä kartonkeja sekä liimaa. Vaihtele korttipohjan ja kartonkien värejä makusi mukaan!

Glitteriseen tekstikorttiin tarvitset korttipohjan tai kartonkia, lyijykynän, halutessasi valmiin tekstiprintin, liimaa sekä siveltimen liiman levittämiseen.

Joulukuusi

Tähän hauskaan joulukuusikorttiin tarvitset kartonkia, pitsi- tai muuta koristenauhaa, sakset, liimaa, kynän sekä paljetteja. Kartongin väriä tai koristeita vaihtelemalla jokainen kortti voi olla erilainen.

Kokeile myös: Tee äidille kortti
Kokeile myös: Persoonalliset pääsiäiskortit

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti