Olet Pegasos

Taikamaailman ratsuista olet taitavin ja osaavin.  Pegasos on kreikkalaisen mytologian siivekäs hevonen, josta puhutaan usein myös runoratsuna. Kerrotaan, että aina kun Pegasoksen kavio osuu maahan, paikalle syntyy lähde.

Myös aamuruskon jumalatar Aurora ratsasti tällä siivekkäällä tarueläimellä joskus. Pegasos on niin vaikuttava eläin, että sille on nimetty oma tähtikuvio taivaalle.

Pegasos on pelkäämätön ja rohkea seikkailija. Sen voi olla vaikea laskeutua ihmisten luo, mutta jos pääset ratsun kyytiin, olet varmassa tallessa. Pegasos pitää ystävistään hyvää huolta.

Pegasoksen siipien kerrotaan olevan pehmeät kuin kissanpentu, mutta voimakkaat kuin karhun käpälät. Eläintä ei ole hyvä suututtaa, sillä se voi sivaltaa siivellään kipeästi.

Pegasos kykenee lentämään niin korkealle, ettei sen perässä pysy mikään lintu tai muukaan taruolento.

Kommentit

Pegasos?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o

Oma kommentti