Turkistarhaus?

Tämän gallupin laati koululaisen kävijä.

Lähetä oma kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Jatkuu…↑

..käymisen pian tämän jälkeen ja en enää ole jlallani sinne astunut. Itkin pitkään. Kunnes tajusin, etten enää halua itkeä kertaakaan yhdenkään elukan takia. Päätin, etten kiinny yhteenkään eläimeen.

Jatkuu.. ↑

Välinpitämättömyyteni eläimien kohtaloita kohtaan todennäköisesti johtuu lempihevosestani. Rakastin sitä todella paljon, vaikka se olikin ärsyttävän hidas ja tankura.( Holmar oli islanninhevonen, niille joita kiinnostaa) Kuitenkin hevonen oli jo vanha. En ajatellutkaan, että mitään tapahtuisi. Kuitenkin tallin omistaja (bestikseni äiti) päätti lopettaa hevosen, koska olihan Holmar jo anha (18-19v). Se ei enää olisi jaksanut tuntikäytössä. Niimpä hän lopetti sen. Rakastin Holmaria niin paljon, etten ole siitä enää toipunut. Päätin, etten enää välitä mistään eläimestä. Lopetin tallilla käymisen pian tämän tapahtuman jälkeen ja enää en ole sinne jalallani astunut.

Holmarista jäi minulle vain vähän muistoja, tukollinen häntäjouhia ja muutama valokuva.
Itkin kauan mutta tajusin etten halua enää itkeä yhdenkään eläimen takia. Siis päätin etten kiinny mihinkään eläimeen.

Haloota EnergyDevil, tämäpä painoi!
Seison mielipiteideni takana. Olen aina hieman erikoinen ja tässä se taas näkyy.
Eli minusta se on hyvä asia. Olen puolesta. Eläimethän joutuvat olemaan häkeissä, mutta jaajaa. Ihmisille on tullut kunnon havaintoharha tästä, kun he rakastavat omia lemmikeitään, syntyy heille käsitys siitä että kaikki eläimet ovat nyt todella ihania ja kellekkään eläimelle ei saa käydä mitään. Ettehän teistä todennäköisesti ole edes nähneet/tavanneet näitä turkistarhattavia, ja silti niitä puolustatte niin hanakasti. Minulle riittää, että oma eläimeni elää ja voi hyvin, muilla ei väliä ole. Kirpaiseehan se, jos joku esim. Tutun koira kuolee mutta eipähän se vuosia vaivaa. En sitä koiraa tuntenut ja sillä selvä.

Ehdottomasti vastaan!
En ymmärrä niitä, jotka painoivat kohtaa ”puolesta”!

olen hirveä eläin fani ja olen ehdottomasti vastaan hirveää eläin rääkkäystä näin niiistä yhen keran uutisissa ja kuvat oli hirveitä toisilta puuttu silmä ja toiset pyörivät herneen kokosessa häkissä ympyrää ihan shokissa voi raukka parkoja kunpa voisin tehdä niiden hyväksi jotain

Vastaan, ja Yasmin♥, miten eläinkokeet liittyvät turkistarhauksiin? ;O No joo, molemmat on kyllä eräänlaista eläinrääkkäystä.

Vastaan!!!! Eläinkokeista sen verran, että en ole eläinkokeita vastaan lääketieteellisissä asioissa, mutta meikeissä EHDOTTOMASTI!

Mäykky, asiaa!

EHDOTTOMASTI vastustan!!! Kannatan enemmän niitä, joissa eläimillä on HYVÄT, luonnonmukaiset olot… Eikä mitään pieniä häkkejä, joissa voi syödä ja juoda vain likaisia aineita… Ja kaikki vain siksi, että saisi jonkun ”hienon” koristuksen itselleen! Heiltä pitäisi itse ottaa kaikki arvokas, niin tietäisivät…

VASTAAN….PIENET ELUKAT JOUTUU KÄRSII PIENISSÄ HÄKEISSÄ JA LOPULTA NIILTÄ REVITÄÄN TURKKI POIS ETTÄ JOTKUT RIKKAAT DIIVA TYYPIT SAIS OLLA NÄTTEJÄ!!!!!!!!!!!!(MUN MIELESTÄ NE EI EES OO NÄTTEJÄ) JA SAMA JUTTU ELÄINKOKEISSA!!!ELÄIMET JOUTUU KÄRSII ETTÄ ME SAATAS JOTAI MEIKKEJÄ,,KUN ELÄIMILLÄHÄN NE MEIKIT TESTATAAN…..DISSAAN!!!!!!!

Vastaan! Ymmärrän jotenkuten lihan tuoton mutta en turkistarhausta!!!!!

Oma kommentti