Ensimmäinen kuukausipalkinto Sodankylään

Reilu luokka -kilpailun ensimmäinen kuukausipalkinto lähetettiin Sodankylään Aleksanteri Kenan koululle. Siellä 5A-luokka tottelee myös nimeä Hyber Boys And Dancing Girls. Tässä heidän kuulumisiaan.

Reilu luokka 2013

Meidän luokka on iloinen, rauhallinen ja reilu jokaista koulutoveria kohtaan. Meillä on yleensä aina hauskaa. Jokainen meidän luokassa on saanut ainakin joskus jostakin aineesta kympin. Me tykkäämme liikunnasta. Me laulamme usein, melkein joka tunnilla. Kesken matikan tunninkin saatamme laulaa. Meidän luokka osaa tehdä hyvin ryhmätöitä ja muutakin yhteistyötä.

Koko luokka tanssii. Olemme tänäkin syksynä olleet tanssiesityksessä, jossa yleisön joukossa ja tanssimassa oli italialaisia tanssinopettajia ja tanssijoita. Olemme aika kuuluisa ja myös kansainvälinen luokka Sodankylässä! Joukossamme on kaksi oppilasta, joilla on ulkomaalaiset isät. Yhden isä on amerikkalainen ja toisen saksalainen. Aika moni meistä on opiskellut ja edelleen opiskelee saamen kieltä. Yksi on aloittanut myös saksan opinnot.

Kun kuulimme voittouutisesta tänään englannin tunnilla, kaikki hurrasivat. Joku luuli, että pääsisimme Helsinkiin, mutta sitten selvisi, että olimmekin voittaneet syyskuun kisan ja saisimme juttumme Koululaisen nettisivulle. Toki vielä toiveissa on myös Helsingin matka. Tunnelma on hyvä: saammehan luokkaan lisää luettavaa ja ikiomat Reuhurinne-kirjat jokaiselle.

Meille Reilu luokka merkitsee sitä, että arvostetaan toisia yhtä paljon kuin itseämme. Reilussa luokassa ei kiusata ketään vaan autetaan toisia. Olemme reiluja myös toisten luokkien oppilaita kohtaan. Reilu tarkoittaa meille rehellisyyttä: reilu luokka on sama kuin rehellinen porukka.

Kuva on otettu heti tämän tekstin kirjoittamisen jälkeen englannin luokassamme. Valitettavasti kaksi oppilasta on tänään pois koulusta, joten he eivät päässeet kirjoittamaan tätä eivätkä valokuvaan.

Teksti ja kuva: Hyber Boys And Dancing Girls

Vielä ehditte mukaan kisaan!

Lue lisää kilpailuksta täältä.

Reilu luokka 2013

Kommentit

Oma kommentti