Ensimmäinen palkinto Napaketuille

Reilu luokka 2014

”Erittäin upeaa ja hauskaa, että meidän luokka voitti! Mielestämme luokan yhteishenki lujittui kilpailun aikana. 🙂 Kilpailutyötä oli mukava tehdä luokan kanssa.”

”Projektia oli hauska tehdä, ja olemme ylpeitä voitostamme. Siinä mukavinta oli se, että kaikki teki jotain ja meillä oli hauskaa yhdessä. Meistä tuntuu myös että luokkamme yhteishenki parani projektia tehdessä.”

”Onhan se kiva että me juuri voitimme tämän ensimmäisen tehtävän. Sitä oli ihan mukava tehdä. Ja oli mukavaa kun kaikki pääsivät mukaan. Parasta oli se että saatiin ottaa kuvia tilanteesta ja kaikki olivat erilaisia. Se kasvatti yhteishenkeä kun opettaja määräsi ryhmät ja kukaan ei jäänyt yksin.”

”Yippee! On kiva viimein voittaa luokan kesken jotain. Jatketaan samaa rataa!
Yhteisvoitto on aina paras! Ja luokkamme yhteishenki sen kun parantuu!!
HYVÄ ME!!!!!”

Näin tuulettaa riihimäkeläinen Patastenmäen Tiilikoulun 5B-luokka – joka myös Napakettuina tunnetaan – joka on juuri saanut tietää voittaneensa Reilu luokka -kisan ensimmäisen kuukausipalkinnon!

Monipuolinen, huolellinen työ

Voittajan valitsi raati, johon kuuluivat Koululaisen vastaava päätoimittaja Elli Mäkilä, KAVI:n suunnittelija Tommi Tossavainen ja Otavan lasten- ja nuortenkirjojen tuottaja Maarit Pyötsiä. Näin he kommentoivat Napakettujen työtä:

– Tähän kilpailutyöhön on käytetty paljon aikaa ja vaivaa. Siinä on hyödynnetty monia eri medioita. Sekä oppilaat että opettaja ovat selvästi osallistuneet toteutukseen. Erinomaista!
– Asiaa pohdittu yhdessä ja vielä tehty jotain konkreettista sen jälkeen: Napaketut ovat lähteneet ulos, improvisoineet ongelmatilanteita ja valokuvanneet ne. Työssä on konkreettisesti pohdittu esim. kiusattavan ja kiusaajan roolia.
– Monipuolisesti, erittäin huolellisesti toteutettu työ. Toteutustavasta näkee, että tehtävä on jo itsessään on suunniteltu ja toteutettu hyvässä ja reilussa hengessä. Tämän PowerPointin voisi näyttää myös aikuisten työpaikoilla!

Napaketut saavat palkinnoksi Koululainen-lehden järjestämän mediatyöpajan omaan luokkaansa. Lisäksi jokainen oppilas saa käteensä ja kavereiden kesken täytettäväksi Reuhurinteen Kaverikirjan.

Kurkkaa, toimisivatko Napakettujen vinkit myös teidän luokassanne!

Tule mukaan kisaan!

Ehdit vielä hyvin kisaan mukaan joko oman luokan kanssa tai yksin. Toisessa tehtävässä mietitään, miten voi olla hyvä kaveri harrastuksissa. Toista palkintoa – pelipakettia – tavoittelevat kaikki, joiden työ on perillä Koululaisen toimituksessa viimeistään 30.9.2014 mennessä!

Kysyttävää?
Lähetä postia os. reiluluokka@otavamedia.fi!

Kommentit

Oma kommentti