Happy Feet 2 -tehtävä

Tehkää luokan oma tanssiesitys Happy Feet 2 -elokuvasta tuttuun kappaleeseen. Esityksessä on tärkeintä, että koko luokka osallistuu sekä suunnitteluun että esittämiseen.

Koululainen

Tanssiesityksessä käytettävä kappale on Rock The Show (esittäjä Ben Gidsjoy). Se löytyy tästä:

Vinkki: Voitte ottaa esityksessä erilaisia rooleja. Voitte jakaantua esimerkiksi pieniin ryhmiin, jotka tanssivat vuorotellen, tai vaikka yhtäaikaa. Mukana voi olla myös esimerkiksi tanssikuoro, joka taputtaa muille tahtia parhaansa mukaan. Tanssityyli on vapaa!

Kuvatkaa esityksestänne video, ja lähettäkää se sekä yhteystietonne 15.11. mennessä osoitteeseen reiluluokka@otavamedia.fi tai Koululainen, Reilu luokka, Maistraatinportti 1, 00015 Otavamedia.

HUOM! Videoita julkaistaan osallistumisajan päättymisen jälkeen näillä Reilu luokka -sivuilla. Mikäli ette halua luokkanne videota julkaistavan, liittäkää videon ja yhteystietojenne oheen selkeä maininta asiasta.

Palkintona oma leffanäytös

Hienoimman, kekseliäimmän ja vauhdikkaimman esityksen tehnyt luokka palkitaan omalla Happy Feet 2 -elokuvanäytöksellä! Näytöksen paikka ja aika sovitaan luokan kanssa. Lisäksi kaikille tehtävään osallistuneille luokille lähetetään elokuvajuliste.

Aloittakaa heti!

Tanssin suunnitteluun voi etsiä ideoita Happy Feet 2 -elokuvan trailerista:

Lisätietoa elokuvasta:

Vuonna 2006 lasten ja vähän isompienkin sydämiin tiensä tanssinut pingviininpoikanen Mumble johdattaa katsojat jälleen Etelämantereelle, jossa uudet seikkailut odottavat katsojia 3D:nä!

Mumble on kasvanut isoksi, ja hänen pieni poikansa Erik ei isänsä suureksi hämmästykseksi osaa tanssia. Tanssimista kammoava Erik karkaa kotoa ja tutustuu mahtavaan pingviini Sveniin, joka osaa lentää! Mumble huomaa pian jäävänsä toiseksi poikansa silmissä Mahtavan Svenin rinnalla.

Tämä on pian ongelmista pienin, sillä väkevät voimat uhkaavat järkyttää pingviinien maailmaa. Mumble johdattaa yhteen kaikki pingviinikansat ja erilaiset jäätikön eläimet saadakseen asiat järjestykseen, ja Erik saa oppitunnin isänsä sisukkuudesta ja periksiantamattomuudesta.

Kommentit

Oma kommentti