Osallistu OMOn lisätehtävään!

OMO kutsuu hullutteluun, lika on hyväksi!

OMO

Tervetuloa mukaan vuoden hauskimpaan musavideokisaan: tehkää luokan kanssa oma musavideo itse valitsemaanne kappaleeseen ja ladatkaa se mukaan kisaan osoitteessa www.omo.fi. Video, jossa on hauskin meininki, voittaa!

Omaan videoon voi luoda tunnelmaa esimerkiksi keksityillä soittimilla, hauskoilla tanssiaskelilla tai vaikka villeillä esiintymisasuilla – mielikuvitusta peliin! Katsokaa vinkkejä näistä sarjakuvista tai keksikää jotain ihan omaa. Videot ladataan mukaan kisaan YouTuben kautta.

Kuinka se tapahtuu?

Videoita voi ladata sivulle ensi viikosta (viikko 40) alkaen 21.10. saakka osoitteessa www.omo.fi. Kun olette ladanneet videonne kilpailuun mukaan, kertokaa siitä meille! Lähettäkää luokkanne yhteystiedot, bändin ja kappaleen nimi sähköpostilla osoitteeseen reiluluokka@otavamedia.fi. Näin löydämme kaikki Reilu luokka -kisan kautta saapuneet videot.

Kaikki Reilu luokka -kisan kautta osallistuvat videot pääsevät mukaan valtakunnalliseen kilpailuun, ja ihan kaikki ladatut videot ovat nähtävillä osoitteessa www.omo.fi marraskuun loppuun asti. Samassa osoitteessa videoita voi myös jakaa eteenpäin ja tykätä suosikeistaan.

Palkintona ihan oikea musavideo!

Kaikista videon ladanneista valitaan voittajavideo, jonka tekijät pääsevät Uniikin kanssa tekemän ihan oikean musavideon! Reilu luokka -kisan kautta osallistuneiden joukosta tuomaristo valitsee myös voittajaluokan, joille lähtee OMO:n pesuainepaketteja, Uniikki-tuotteita nimmareilla varustettuna ja muuta hauskaa!

Reilu luokka 2012

Kommentit

Oma kommentti