Reilu luokka 2020 -kilpailun 3. tehtävässä kannustettiin omaa luokkaa

Kilpailun kolmannessa tehtävässä luoduista kannustushuudoista välittyi tekemisen riemu ja vahva yhteishenki. Hyvä meidän luokka!

Reilu luokka 2020 -kilpailun kolmantena osatehtävänä oli keksiä ja kuvata kannustushuuto tai -tanssi omalle luokalle.

Kolmannen osakilpailun voittajaksi valikoitui oululaisen Teuvo Pakkalan koulun 4B-luokka, jonka riemukas ja yllättävä kannustustanssi, Reilun luokan show, teki vaikutuksen Koululaisen tuomaristoon.

– Aivan huippua on ollut seurata vierestä sitä intoa, millä oppilaat ovat ideoineet ja harjoitelleet tätä tehtävää. Open rooliksi on riittänyt vain kuvausassistenttina toimiminen, kertoo luokkaa opettava Maiju Kovanen.

Palkinnoksi kaikki voittajaluokan oppilaat saavat Koululaisen puolivuosikerran.

 

Kunniamaininta

Ensimmäinen kunniamaininta jaettiin Muurameen Mäkelänmäen koulun 6a-luokalle, jonka kannustustanssin kiinnostava koreografia ja tarttuva rytmi veivät katsojan mukanaan.

 

Kunniamaininta

Toinen kunniamaininta meni Ouluun Kiviniemen koulun 3a-luokalle, jonka lyhyt mutta napakka kannustushuuto sisälsi kaiken olennaisen. Esityksestä välittyi luokan vahva yhteishenki.

Kiitos kaikille!

Reilu luokka 2020 -kilpailu on nyt päättynyt. Kisaan osallistui jälleen kymmeniä luokkia ympäri Suomen. Kiitos toinen toistaan upeammista, yhteishenkeä uhkuneista töistä, joita lähetitte toimitukseen! Valitettavasti niitä kaikkia emme tilanpuutteen vuoksi pystyneet julkaisemaan.

Koko kisan voittaja on nyt valittu ja voittajaluokalle on kerrottu hyvät uutiset. Päävoittaja julkistetaan Koululaisen seuraavassa numerossa, joka ilmestyy 13.1.2021.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti