Virhe ladattaessa videota.

Reilu luokka 2020 -kisan kakkostehtävässä suunniteltiin unelmien koulu

Karkkisadetta, uima-altaita ja vuoristorata-ajeluja! Vain mielikuvitus oli rajana, kun reilut luokat suunnittelivat unelmiensa kouluja.

Reilu luokka 2020 -kilpailun toisen tehtävän aiheena oli rakentaa pienoismalli tai dioraama koulusta, jossa kaikki viihtyisivät. Voittajaksi Koululaisen toimitus valitsi Inkoon Merituulen koulun 5A-luokkalaisten värikkään ja eri materiaaleja kekseliäästi hyödyntäneen toteutuksen unelmien koulusta, jonka pihaviidakossa karjuu leijona, herkkuhuoneessa sataa karkkia ja välitunnilla voi viilettää vuoristoradassa.

Opettaja Leena Ramstedtin mukaan unelmien koulu suunniteltiin ja toteutettiin koko luokan yhteisenä projektina. Palkinnoksi luokan oppilaat pääsevät katsomaan Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvaa.

Katso video tästä!

Kunniamaininta

Ensimmäinen kunniamaininta jaettiin porilaisen Käppärän koulun 3B-luokalle, jonka unelmien koulu oli niin monipuolinen ja houkutteleva, että sai toimituksenkin kaipaamaan takaisin koulunpenkille.

Katso video tästä!

 

Kunniamaininta

Toinen kunniamaininta meni Lempäälään Sääksjärven yhtenäiskoulun 3C-luokalle, jonka legoista rakennettu unelmakoulu teki harkitulla kokonaisuudellaan ja tarkoilla yksityiskohdillaan vaikutuksen tuomaristoon.

Katso video tästä!

 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti