Reilu luokka 2023 alkaa – nyt on aika panna tunteet peliin!

On taas aika selvittää, mikä on Suomen reiluin luokka! Yhdistäkää voimanne ja osallistukaa kolmeen hauskaan osakilpailuun. Koko kisan voittaja saa tubettaja Tinken vierailulle luokkaansa.

Reilu luokka 2023 -kilpailun suojelija Tinke.

Tubettaja Tinke toimii Reilu luokka 2023 -kilpailun suojelijana. Kilpailun teemana on Reilusti tunteita.

Koululaisen Reilu luokka -kilpailu on tehnyt suomalaisista luokista reilumpia jo melkein kahden vuosikymmenen ajan. Tämä on nimittäin 18. kerta, kun kilpailu pyörähtää käyntiin. Tällä kertaa teemana on Reilusti tunteita. Kutsummekin taas alakoululuokat ympäri Suomen osallistumaan kolmeen erilaiseen osakilpailuun, joista jokaisesta voi voittaa hienon palkinnon.

Reilussa luokassa ketään ei kiusata ja kaikki saavat olla omanlaisiansa. Näkyykö reiluus teidän luokassanne jo, vai olisiko teidän mahdollista olla vielä reilumpia ystäviä toisillenne?

Näytä tämä juttu opettajallesi!

Luokkanne on mukana Reilu luokka -kilpailussa palauttamalla kunkin tehtävän määräaikaan mennessä. Jokaisesta tehtävästä yksi hyvin suoriutunut luokka voittaa osakilpailupalkinnon. Luokat, jotka ovat palauttaneet kaikki kolme tehtävää, kisaavat pääpalkinnosta: tubettaja Tinken vierailusta omaan luokkaan!

Reilu luokka 2023 -kilpailun tehtävät

Voitte lähettää tehtävät toimitukseen paperilla, tekstitiedostoina, valokuvina tai esimerkiksi videoina. Videoiden ehdoton enimmäispituus on 2 minuuttia.

1. Unelmien luokka

Luokaa unelmien luokan pienoismalli tai dioraama. Mitä olisi unelmienne luokassa? Miten siellä voisi näyttää erilaisia tunteita? Voitte rakentaa mallin haluamastanne materiaalista, kuten pahvista, Legoista tai vaikka kivistä. Ottakaa tehtävästä kuva tai video, jossa kerrotte, mistä on kyse. Videoiden ehdoton maksimipituus on 2 minuuttia.

Palauttakaa tehtävä 4.9. mennessä.

Tehtävän palkinto: Luokka saa liput lokakuussa ensi- iltaan tulevaan Antero Varovainen ja Onnenkivi -elokuvaan.

2. Hyvän mielen yllätys

Suunnitelkaa hyvän mielen yllätys koulullenne. Kyseessä voi olla tapahtuma tai muu tempaus, jolla voisitte piristää muuta koulua. Millainen yllätys olisi ja milloin ja missä se pidettäisiin? Kilpailutyön toteutustapa on vapaa (paperi, kuva, verkkosivu, video). Videoiden ehdoton maksimipituus on 2 minuuttia.

Palauttakaa tehtävä 25.9. mennessä.

Tehtävän palkinto: Jokainen luokan oppilas saa maailman myydyimmän tietokirjan eli Guinness World Records 2024 -teoksen (Otava).

SuperPark-logo

3. Oman luokan värityskuva

Luokaa yhdessä värityskuva, joka kertoo luokastanne ja vahvistaa yhteishenkeänne. Kilpailutyön toteutustapa on vapaa (paperi, kuva, verkkosivu, video). Videoiden ehdoton maksimipituus on 2 minuuttia.

Palauttakaa tehtävä 23.10. mennessä.

Tehtävän palkinto: Luokka saa pääsyliput valitsemaansa sisäaktiviteettipuisto SuperParkiin.

Pääpalkinto

Olette mukana kisaamassa pääpalkinnosta, jos olette palauttaneet kaikki kolme tehtävää määräaikaan mennessä. Koululaisen toimituksen valitsema voittajaluokka saa Väritä tunteesi -kirjan tehneen tubettaja Tinken kylään luokkaansa loppuvuodesta 2023.

Reilu luokka -tehtävien palautus

Lähettäkää tehtävät osoitteeseen

reiluluokka@otava.fi tai

Koululainen
Reilu luokka
Firdonkatu 2 T 151
00015 Otavamedia

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti