Stina Girs: Liiku kotona

Kesällä vietit varmaan paljon aikaa ulkona, ja kotona oleskelu jäi muutenkin vähiin. Syksyllä iltaisin on jo niin pimeää, ettei pihalla voi kovin myöhään leikkiä.

Reilu luokka 2011

Ensimmäistä levyään valmisteleva Idols-tähti Stina Girs tykkää syksyisin viettää aikaa ihan kotosalla. Lokakuussa kitaran rämpyttelyn lisäksi myös liikkuminen tapahtuu kotioloissa, ja siinä samalla rokkimimmi Stina saa kotinsa siistiin kuntoon.

Hyötyliikuntasiivous

Miksi:
Lapissa ensilumi sataa usein lokakuun ensimmäisellä viikolla. Stina asuu Järvenpäässä, jossa ekoja hiutaleita joudutaan odottamaan jopa marraskuun puoliväliin asti.
– Lokakuussa ilmat ovat sateisia ja koleita, eikä minua huvita lähteä ulkoilemaan. Niinpä siivous on näppärä tapa liikkua, ja siinä saa heittää aivot hetkeksi narikkaan. Olen himosiivooja ja siivous on minulle myös tapa rentoutua. Siivotessa tulee kuntoiltua huomaamatta, ja samalla kodista tulee ihanan siisti!

Pitääkö puuskuttaa:
Kyllä, siivotessa Stina saa myös hien pintaan!
– Imurointi on tehokasta liikuntaa. Jos asuu kerrostalossa, matot kannattaa viedä ulos portaita pitkin eikä hissillä. Siivotessa tulee myös kumarreltua.

Hauskuustaso asteikolla 1–5:
– Hauskuusasteella tämä hyötyliikuntamuoto on ehdottomasti 5, kun en oikein tykkää kuntosaleista.
Stina riemastuu, kun hän löytää siivotessa ihania tavaroita, joiden olemassaoloa hän ei enää edes muistanut. Ilta kuluu kivasti, kun tutkit kaapin perältä löytyneitä piirustuksia, luet vanhoja päiväkirjakirjoituksia ja testaat, oletko kasvanut ulos vanhoista vaatteistasi.

Stinan liikuntasuosikit

1. Metsässä lenkkeily: Mieli lepää ja syyssade ei ehkä kastele sinua tiheässä metsikössä.
2. Siivous
3. Jumppaus ja venyttely kotona
Nämä eivät tunnu kurjilta, kun teet niitä samalla, kun katsot Salkkareita.

Teksti: Marianne Simola Kuva: Sony Music

Yhteistyössä:

Nuori Suomi Happy Feet 2

Kommentit

Oma kommentti