Toinen kuukausipalkinto: Voiton huumaa Oulussa

Reilu luokka -kilpailun toinen kuukausipalkinto, lukemista ja puuhaa koko luokalle, lähetettiin Myllyojan koulun 4A-luokalle Ouluun. Annetaan luokan esitellä itsensä!

Reilu luokka 2013

Olemme neljäs luokka, jossa on 42 oppilasta ja kaksi opettajaa. Kerhomme nimi on Mylly-ystävät. Koulumme on Myllyojan koulu Oulusta. Olemme olleet yhdessä jo ensimmäiseltä luokalta lähtien ja hyvä kaveruus on ollut meidän kaikkien ”sydämen asia” alusta pitäen.

Kun saimme tietää, että olemme voittaneet Reilu luokka –kisan kuukausipalkinnon, olimme tosi iloisia ja hämmentyneitä. Meinattiin ihan tippua tuolilta, kun kuultiin juttu. Tiesimme, että kisaan on osallistunut satoja luokkia ja ajattelimme, että on vaikea voittaa.

Olemme tehneet ahkerasti töitä ja olemme käyneet kertomassa omia ajatuksiamme keskustelupalstalla, ja ahkeruus on nyt palkittu.

On kunnia olla reilu luokka. Meille reilu luokka tarkoittaa sitä, että kaikki otetaan mukaan ja yksin ei jää kukaan. Joskus erimielisyyksiä kuitenkin syntyy. Silloin asia selvitetään heti, pyydetään anteeksi ja annetaan anteeksi. Yritämme auttaa myös toisia. Lisäksi luokkamme kuusi VerSo-oppilasta (vertaissovittelu-oppilasta) auttaa itseään nuorempia sopimaan riitansa.

Olemme reilu luokka ja aiomme jatkossakin pysyä sellaisena.

Teksti ja kuva: Mylly-ystävät

Vielä ehditte mukaan kilpailemaan Reilu luokka -kisan pääpalkinnosta, Reilusta päivästä Helsingissä!

Lue lisää kilpailusta täältä.

Reilu luokka 2013

Kommentit

Oma kommentti