Tuula Kallioniemi tapasi Karpinlahden reilut

Karpinlahden reilut, eli Karpinlahden koulun 3.-4.-luokkalaiset Orivedeltä voittivat syyskuun palkinnon Reilu luokka -kilpailussa. Luokka sai vieraakseen kirjailija Tuula Kallioniemen, joka toi mukanaan Reuhurinne-kirjoja koko luokalle sekä kassillisen muuta luettavaa.

Reilu luokka 2012

Luokka oli voitosta tietysti onnellinen.

– Tunnelmat on hyvät. Sain hyvän kirjan. Oli paljon hyviä juttuja. Minä sain kolme nimmaria. Tuula Kallioniemi on hyvä kirjailija, Aleksi kirjoittaa.

Reilu luokka 2012

– Oli tosi mukavaa, että Tuula tuli meidän luokkaan. Opin uusia asioita Tuulasta ja kivaa oli myös kuulla Tuulan vinkkejä kirjoittamiseen. Minua jännitti alussa ja vähän nolotti, kun mulla ei ollut kysymyksiä Tuulalle. Kiva tunnelma. Mulle jäi eniten mieleen kirjojen esittelystä se että mistä Tuula sai aiheet, kirjoittaa Pihla.

Reilu luokka 2012

– Tuula Kallioniemen vierailu oli kiva. Kysymysten esittäminen oli jännää. Saimme myös kirjoja ja nimmareita. Meistä otettiin kuviakin. 5/5 tähteä, antaa yksi luokkalainen.

Reilu luokka 2012

Palkintopäivää oli seuraamassa myös Oriveden Sanomien toimittaja. Jäämme jännityksellä odottamaan, millainen juttu lehdessä ilmestyy!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti