Hattaraa takamuksessa ja rottia tukkijoessa

Päivä huvipuistossa kuuluu jokaisen kesän kohokohtiin. Hassuilta vahingoilta ja suoranaisilta mokilta ei sielläkään aina vältytä. Koululaisen lukijat kertovat omia noloja kokemuksiaan huvipuistoista.

Lahja Nipsulle

Olin pienenä käymässä Muumimaailmassa. Söin hattaraa ja käännähdin. Hattarani tarttui Nipsun takamukseen kiinni.

Sopivan hurja

Jonotin huvipuistossa pienten lasten karuselliin, kun luulin, että se oli viereisen, vähän hurjemman laitteen jono. Menin silti karuselliin.

Kadonneen jäljillä

Olin Särkänniemessä karateporukan kanssa ja eksyin. Muut odottivat jo paluubussissa, kun minä vielä pyörin huvipuistossa. Joukkueenjohtajan piti tulla kuuluttamaan minua.

Hirveän ikävä päivä

Olimme kavereiden kanssa Särkänniemessä. Olimme menossa Koskiseikkailuun. Innoissani hyppäsin vauhdilla vaunuun, mutta hyppäsinkin vahingossa vaunun ohi suoraan veteen! Kastuin läpimäräksi.

Kaiken kukkuraksi näin myöhemmin idolini Robinin. Oli noloa mennä pyytämään nimmaria ja yhteiskuvaa, kun olin läpimärkä. Silti se oli elämäni paras ja noloin päivä!

Jumissa laitteessa

Olin toukokuussa Power Parkissa, jonka Music-Express on varsinainen mokasuoni. Laitteessa viereeni tuli istumaan noin 11-vuotias poika. Kun laite lähti käyntiin, aloin liukua kovaa vauhtia pojan päälle. Kaiken lisäksi jäimme kaiken lisäksi jumiin laitteeseen.

Tukka kukkapenkissä

Hiuslisäkkeeni irtosi yhtäkkiä kesken huvipuistolaitteen kieputuksen. Kun pääsin laitteesta takaisin maahan, huomasin, että minulta puuttuu hiuslisäke toiselta puolelta päätä. Siinä se sitten odotti kukkien päällä laitteen vieressä.

Linnunkakat päähän

Olin pienempänä perheeni kanssa huvipuistossa. Menimme vuoristorataan ja siinä tuli kohta, jossa vaunu liikkui hitaasti. Yhtäkkiä kulman takaa hyökkäsi vihainen lokki, ja se kakkasi juuri minun päälleni! Vaikka pyyhin kakkaa pois paperilla, olivat paitani ja pieni osa hiuksistani hieman likaiset koko loppupäivän.

Uitetut rotat

Päätimme kaverini kanssa mennä luokkaretkellä Särkänniemen vesilaitteisiin. Menimme Tukkijokeen, sillä ajattelimme, että kuumana päivänä on hauska kastua.

Kastuimme sitten pahemman kerran, vesi meni housuistakin läpi. Meitä vastaan tuli meidän luokan poikia, jotka nauroivat, kun näkivät meidät. Olimme kuin uitettuja rottia. Kaiken lisäksi housumme näyttivät siltä kuin olisimme pissanneet housuihin.

Hattu lensi

Olin vuoristoradassa Linnanmäellä. Minulla oli kesäinen lierihattu päässä. En tajunnut, että sehän lähtee vuoristoradassa pois päästäni. Niin sitten kävi, että hattuni lensi takana istuvan syliin. Onneksi hän sai hatun kiinni. Mutta se oli kyllä tosi noloa.

Pelottava laite

Olin Särkänniemessä yhdessä tosi hurjassa laitteessa. Kun laite oli juuri lähdössä liikkeelle, en halunnutkaan olla mukana vaan huusin, että haluan tulla pois. Minut tultiin päästämään kesken pois, ja kaikki tuijottivat.

Kaksi möykkyä

Olimme Disney Worldissa Floridassa. Menin laskemaan serkkuni kanssa tukkijokea. Meillä molemmilla oli samanväriset siniset hupparit. Emme halunneet kastua paljon, joten laitoimme huput päähän ja kyyristyimme alas. Laite otti kuvan meistä. Kun menimme katsomaan kuvaa, niin eihän siinä näkynyt kuin kaksi sinistä möykkyä!

Hattaraa takamuksessa

Siskoni osti kerran hattaran huvipuistosta ja söi sen, tai ainakin luulin niin. Hän ei kuitenkaan jaksanut syödä herkkua loppuun, vaan työnsi sen penkille, jolle olin juuri istuutumassa. Istuin tietenkin hattaran päälle. Housuni olivat tahmean massan peitossa.

Vatsa sekaisin

Olin kerran vuoristoradassa, ja viereeni istui tuntematon mies. Vuoristorata oli hurjempi kuin luulin, ja oksensin sitten tuntemattoman miehen päälle juuri ennen loppua. Se oli todella noloa ja anteeksipyytelykin tuntui turhalta, kun kaikki tuijottivat.

Väärä henkilö

Olin kaverini kanssa Linnanmäellä. Olin yhdessä laitteesta, ja kaverini odotti muualla. Menin etsimään kaveriani ja näin henkilön, jolla oli samanlainen paita kuin kaverillani. Otin häntä hihasta kiinni ja sanoi: ”Mennäänkö Salamaan?”

Henkilö kääntyi ja katsoi minua kummeksuen. Sitten tajusin, että hän oli meidän koulun viitosluokkalainen. Lähdin äkkiä pois paikalta. Kaverini muistuttaa siitä vieläkin, kun näkee kyseisen tyypin.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti