Hupia harrastuksista

Rakkaankin harrastuksen parissa sattuu monenlaista. Hauskojen tilanteiden ja onnistumisten lisäksi useimmat meistä kokevat harrastuksessaan ainakin yhden nolon mokan. Useimmiten moka tarjoaa kerrottavaksi hauskan tarinan sekä hyvät naurut koko porukalle. Koululaisen lukijat paljastivat omat harrastusmokansa.

Törmäyskurssilla

Kerran pesistä pelatessani yritin saada kopin lyödystä pallosta, ja juoksin taaksepäin katse pallossa. Takanani oleva pelaaja oli päättänyt tehdä samoin. Lopputulos oli, että törmäsimme toisiimme eikä kumpikaan saanut palloa kiinni.

Nappulat pitivät

Olin kovassa vesisateessa jalkapallo-ottelussa. Silloin nappulakenkäni juuttuivat kentälle syntyneen ison vesilammikon pohjaan…

Kampitus puskista

Olin toisella luokalla, kun pelasimme jalkapalloa. Pysähdyin sitomaan kengännauhoja ja kamppasin samalla vahingossa vastapuolen pelaajan.

Rooli paljastui

Kerran leikimme kirjakerhossa vampyyrileikkiä. Tarkoituksena oli, että joku on kertoja ja jakaa kaikille roolit, jotka pidetään salassa. Minusta tuli kertoja ja jaoin kuiskaten rooleja. Kun yksi kaverini pyysi minua toistamaan, kiljaisin vahingossa todella kovaa: ”Tavis!” Kaikki nauroivat. Silloin olin ihan nolona, mutta nyt koko juttu naurattaa.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti