Kömmähdyksiä kentillä

Kun peli vie mukanaan, ei mokailuilta voi välttyä. Koululaisen lukijoiden parhaat harhasyötöt naurattavat varmasti.

Ylpeä hetki

Tyhjässä hallissa oli vain minun joukkueeni. Pieraisin kovaäänisesti, ja kaikki kuulivat. Siellä hallissa kaikui.

Väreillä on väliä

Kaverini piti syntymäpäivänsä lasersota-pelipaikassa ja kutsui minutkin mukaan. Pelissä oli tällä kertaa vain kaksi kolmesta joukkueesta. Minä olin vihreissä. Heti kun peli alkoi, juoksin täysiä punaisten tukikohtaan. Tuhosin tukikohdan ja lähdin tyytyväisenä takaisin omaan tukikohtaamme. Vasta pelin jälkeen tajusin, että pelin joukkueiden värit olivat vihreä ja sininen. Tälle tulee naurettua vieläkin!

Maalitili auki

Pelasimme luokan kanssa futista. Meidän joukkueemme maalivahti hinkui minua syöttämään. Syötinkin hänelle, mutta pallo luiskahti maaliin. Niin olin tehnyt oman maalin. Luokan paras jalkapalloilija on minulle vieläkin vihainen.

Alku aina hankalaa

Pelasin kaverini syntymäpäivillä Minecraftia Playstationilla. En ollut ennen pelannut pelikonsolilla tai ylipäätänsä Minecraftia. En osannut näppäimiä ja kaikkien tuijottaessa poltin kokonaisen kylän ja hyppäsin vahingossa laavaan. Sen jälkeen kaikki nauroivat minulle. Hävetti ihan kamalasti.

Uran loppu

Kerran kun pelasin perheeni kanssa jalkapalloa, tein vahingossa oman maalin ja syötin toisen joukkueen pelaajalle. En suostunut enää sen jälkeen pelaamaan.

Joukkuehenkeä

Menin välitunnilla pelaamaan jalkapalloa. Tulin peliin mukaan sen jälkeen kun jaot oli jo tehty, joten en tiennyt niitä. Onneksi yksi meidän joukkueestamme selitti ne selkeästi, jotta varmasti muistaisin. No, kun olimme pelanneet jonkin aikaa, menin innoissani ottamaan palloa yhdeltä pojalta. Yritin ottaa palloa oikein kunnolla ja näyttää muille, että kyllä minäkin osaan ja sainkin sen haltuuni. Yhtäkkiä kaikki huusivat minulle, että mitä sinä teet? Olin ottanut pallon oman puolen pelaajalta, joka oli juuri tekemässä maalia. Sen jälkeen kyllä nolotti!

Tahaton linssilude

Olin pallotyttönä. Saimme valita parit ja olin erään vanhan kaverini pari. Peliä kuvattiin televisioon. Aloimme jutella jotain kaverini kanssa emmekä huomanneet, että pallo vieri meidän luokse. Eräs pelaajista sanoi: ”Ööö… saataisiinko se pallo?” Havahduimme yhtäkkiä ja annoimme pallon. Nolointa oli, että eräs mies vieressämme kuvasi sen kameralla. Nyt se vain naurattaa.

Ampu tulee!

Kerran jalkapallotreeneissä yläviistosta lensi yhtäkkiä päähäni jotain. Luulin sitä lokiksi, huusin ja kaaduin koska olin pelästynyt, mutta se olikin vain pallo.

Hattutemppu

Pelasimme jalkapalloa meidän joukkueemme kesken. Olin tosi ylpeä, kun tein yli kahdeksan maalia. Jossain vaiheessa kuitenkin ihmettelin, miksi vastustajajoukkue hurraa, kun minä teen maalin. Silloin tajusin että olin tehnyt ne kaikki kahdeksan maalia väärään maaliin.

Juttu on julkaistu Koululainen 8/21 -lehdessä.

Avainsanat

Kommentit

Lol ei nyt moka mut kuitenkin joskus kun olin jossain päiväkotien välisessä futisturnauksessa niin en sitten osannut yhtään pelata. Seisoin vaan paikallani kun en uskaltanut tehdä mitään. Lisäksi sain kaksi kertaa pallosta IHAN TÄYSIÄ. Jalkaan ja vatsaan. Hyvin meni XD

No yhdessä kohtaa peliä menin vaitopenkiltä pelaamaan, en ollut seurannut peliä yhtään. Juoksin ja tein koreja tiuhaa tahtia, kunnes tunnin loputtua joku kaverini sanoi ”kiitti hei koreista.” Ihmettelin että miksi kaverini toisesta joukkueesta sanoi niin. Tajusin vasta välkällä että olin tehnyt toiselle puolelle koreja! Oli siinä vähän selittämistä muille XD

Oma kommentti