Kummallisia koulukuvia

Koulukuvat ovat arvokkaita muistoja, joiden pariin on hauska palata vuosienkin päästä. Kun kuvassa on monta oppilasta, on mahdotonta, että kaikkien ilmeet ja asennot sattuisivat kuvissa kohdalleen. Jollakin on aina silmät kiinni, hassu virne tai leveä haukotus menossa, kun kamera räpsähtää. Koululaisen lukijat kertovat, millaisia hauskoja mokia koulukuvauksissa on sattunut.

Sekoilua kuvassa

Tämä tapahtui, kun olin kolmannella. Meillä oli luokkakuvaus ja minä sain paikan ihastukseni vieressä. Kaverini oli sanonut, että aina pitää ilmaista tunteet. Niinpä minä sitten halasin sitä poikaa. Ja juuri sillä hetkellä poika huusi: ”Mitä sä teet?” Samalla hetkellä  valokuvaaja otti kuvan.

Kaverikuvassa

Minä ja kolme kaveriani menimme kuvaushuoneeseen ja tehtiin meidän outo ja aika vaativa asento. Kun olimme valmiita, minä menetin tasapainoni ja kaaduin niin, että myös kaksi muuta kaveriani kaatuivat. Kuvaaja otti juuri silloin kuvan. Meidän oli aivan pakko tilata tämä kuva, sillä se näytti niin hyvältä: kolme tyttöä ilmassa ja yksi lattialla.

Silmät kiinni

Olin kuvauksessa tokalla luokalla. Kuvaaja sanoi: ”Hymyä!” Tein virnun naamalle ja silmäni menivät kiinni! Kaikki nauroivat, kun kuvat jaettiin! Sitä oli kiva katsella jälkeenpäin.

Paras otos

Koulun luokkakuvassa oli vika otos. Juuri se, jonka piti olla parhain. Kuva otettiin ulkona ja silloin oli ollut vähän sateista.  Yllätys, yllätys, liukastuin penkillä, kun kaverini tönäisi vähän. Siitä tuli sitten hieno kuva, jossa olen juuri kaatumassa.

Huono olo

Olimme saaneet syödä jäätelöä ennen kuvausta. Olin syönyt jo aamulla kaikkea hyvää ja minua alkoi oksettaa. Kun kuva otettiin, olin oksentanut lattialle. Siinä sitten oltiin nolona.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti