Pallo huppuun ja polvet ruvelle

Liikuntatunneilla ja urheiltaessa usein sattuu ja tapahtuu. Vauhdin hurmassa ja voitto mielessä voi sattua monenlaisia kommelluksia ja mokia, mutta liikunnan ilo onneksi peittää nolostuksen. Koululaisen lukijat paljastavat kaikista noloimmat urheilumokansa.

Kapula karkasi

Pelasin kerran Wiillä urheilupeliä. Innostuin vähän liikaa, ja kapula lensi kädestäni. Onneksi ranneremmi oli kiinni, eikä kenellekään käynyt mitään.

Tolppalaukaus

Pelasimme koulussa jalkapalloa ja sain kuljetettua pallon toiseen päähän kenttää. Maali oli tyhjä, joten laukaisin. Pallo osui tolppaan ja sieltä se kimposi päähäni. Pelin jälkeen sain tietää, että olin laukonut omaan maaliin! Kaikki muistuttavat tuosta aina, kun pelaamme jalista.

Koppi hupulla

Pelasimme pesäpalloa ja olin takakentällä ottamassa palloa kiinni. Tuli korkea ja pitkä syöttö ja juoksin kauemmas ottamaan palloa kiinni. Yllättäen pallo vain katosi. Katsoin ympärilleni nähdäkseni missä pallo on, mutta sitä ei näkynyt missään. Joku huusi takaani: ”Katso huppuun.” Olin saanut kopin takkini hupulla!

Väärä veto

Pelasin Minecraftia ja löysin timantin. Sitten hakkasin sitä vahingossa puuhakulla!

Väärä rata

Kun olin pieni, olimme keilaamassa. Kun oli minun vuoroni, niin heitin sitten tietysti pallon toisen radalle. Olin niin pieni, ettei minulle oltu vihaisia, mutta kyllä nolotti!

Liru maali

Meillä oli kolmannella luokalla jalkapalloturnaus koulussa muita kolmosluokkia vastaan. Olin maalivahtina. Pallo tuli kohti maalia. Sen vauhti hidastui koko ajan, ja lopulta se meni todella hitaasti. Luulin saavani potkaistua pallon pois. Kaikki luokkani pojat huusivat: ”Ota se pallo jo käteen!”

Halusin siitä huolimatta potkaista palloa. Pallo vieri hitaasti aivan vierestäni. Kaikki luulivat minun torjuvan sen, mutta minä vain potkin ilmaa, kun en osunut palloon. Hitaasti, mutta varmasti pallo vieri maaliin. Jos olisin ottanut pallon käteen vastapelaajat eivät olisi saaneet maalia. Kaikki tuijottivat minua koko loppupelin.

Tuuletus liian aikaisin

Pelasimme sählyä ja tein yhden maalin. Rupesin tietenkin tuulettamaan ja heiluttelin käsiäni ilmassa ja sitten se tapahtui. Liukastuin ja lensin lattialle selälleni ja samassa housunikin ratkesivat. Kaikki rupesivat nauramaan, koska pikkarini näkyivät. Nousin nopeasti ylös.

Polvet ruvella

Pelasimme koulussa pesäpalloa. Löin pallon tosi pitkälle. Kun lähdin juoksemaan, kaaduin soralle ja polveni aukesivat. Kaikki alkoivat nauraa ja lopulta itsekin aloin höröttää.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti