Lukijoiden tietokonemokat

Tekevälle sattuu! Lukijamme kertovat, millaisia tietokonemokia heille on käynyt.

Hämmästynyt poika tietokoneella

Äänet täysillä

Koulun tietokoneluokassa edellinen tietokoneen käyttäjä oli jättänyt äänenvoimakkuuden melkein täysille. Kun avasin koneen, siitä pääsi voimakas avauksen ääni luokkaan. Muut ihmettelivät, mitä oikein touhuan.

Väärä laite

Olen ladannut tietokoneella vahingossa pelin puhelimeeni. Tarkoituksena oli ladata kyseinen peli tietokoneelle.

Postia koko koululle

Kerran, kun olin lähettämässä sähköpostiviestiä yhdelle kaverilleni, viesti lähtikin koko koululle. Hieman kiusattiin asiasta…

Kuva jumittui

Yhtenä päivänä katsoin siskoni ja minun yhteiseltä läppäriltä kuvia netissä. Löysin tosi hauskan kuvan ja olin menossa näyttämään sitä siskolleni. Kompastuin ja läppäri putosi lattialle. Tietenkin se meni rikki. Läppäri jumittui myös siihen kuvaan, mitä olin katsomassa. Tämä sama on tapahtunut myös tabletille.

Hassu video

Meidän piti kerran koulussa etsiä tietsikalla jotakin tietoa kalasta. Menimme kaverini kanssa kuitenkin salaa YouTubeen, josta aloimme katsoa yhtä tosi noloa ja hauskaa videota. No, meillähän oli unohtunut koneesta tietenkin äänet päälle, joten koko luokka alkoi nauraa videolle. Ope ei tykännyt.

Näkymätön kirje

Kirjoitin kirjettä tietokoneella kirjekaverilleni. Minulla on oma muistitikku, ja siirsin sen meidän pienempään tietokoneeseen, koska isolla tietokoneella ei voi tulostaa. Tulostin kirjeen ja siitä tuli niin pitkä, ettei se mahtunut yhdelle sivulle. En huomannut, että tulostimessa oli vain yksi paperi, vaikka olisi tarvittu kaksi. Tulostin kirjeen ja ihmettelin, miksi tulostin printtasi vain yhden paperin. Sitten huomasin, että siinä ei ollut enää paperia. Hain lisää paperia, mutta ei se enää tulostanutkaan sitä, koska meidän tulostimessa on hurraava ääni ja tulostus lakkaa, jos paperia ei lisätä ennen kuin ääni lakkaa kuulumasta. Katsoin vain koneen näyttöä ilmeettömänä. Lopulta jouduin pyytämään iskäni apuun. Olihan se noloa.

Iskälle postia

Olin osallistumassa Koululaisen kilpailuihin ja laitoin vahingossa isän tunnukset. Kyllä isä ihmetteli sitten, kun hänelle tuli sähköpostiin Koululaisen kilpailuista viesti.

Nuudelit näppiksille

Puhuin kaverin kanssa tietokoneella ja siinä keskustelun aikana tein itselleni nuudeleita. Aloin syödä ja samalla jatkoin jutustelua kaverin kanssa. Juuri kun oli vastaamassa hänen viestiinsä, niin kaadoin nuudelikulhon koneen päälle. Se ei mennyt ihan niin kuin piti.

Jäin kiinni

Kävin salaa sivulla, jota en olisi halunnut vanhenpieni näkevän. Sivu oli vahingossa jäänyt päälle, joten isäni näki sen. Se oli tosi noloa.

Piuha irtosi

Olin koulun atk-tunnilla. Meillä oli kuulokkeet päässä, jotta voisimme tehdä kuuntelemista vaativia tehtäviä. Yhtäkkiä kuulokepiuha irtosi tietokoneesta ja tietenkin koneesta tuli täysillä jotakin huutoa.

Matikka haltuun

Olin isäni luona ja aloimme leipoa vohveleita. Lupasin tehdä taikinan ja sillä aikaa isä saisi levätä. Kaikki meni hyvin niin kauan, kunnes piti lisätä suolaa. Menin nopeasti koneelta katsomaan ohjetta, jossa mielestäni luki lisää 3,5 tl suolaa. Iskä maistoi ekaa vohvelia ja meni kummallisen näköiseksi. Minäkin maistoi vohveleita, jotka olivat niin suolaisia, ettei niitä pystynyt syömään. Menin tarkistamaan koneelta ohjetta, jossa luki lisää ¾ tl suolaa.

Avainsanat

Kommentit

mul on käyny 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 samalla
lailla

Mulle on käyny samalla lailla ku viimisen mokan uhrille 😀

Viiminen oli kyl hauska… Ja nuudelijuttu kans… Ja videojuttu… Ja sähköpostijuttu… Ja tietenkin eka!

Oma kommentti